anergos13 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Ενδιαφέρον συγκριτικό για όσους ρωτούσαν για την ποιότητα του video... Εγώ το μόνο πρόβλημα που ειδα είναι στο zoom (πιο θολή εικονα) λογικό όμως αφού δεν έχει στην ουσια telephoto φακό... Κατά τ αλλά μια χαρά.. Στάλθηκε από το SM-T825 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 dpxywruqib lgazqalith http://db.gagansharma.net/index.php?topic=18632.new#new http://surf-center.hostanio.pl/showthread.php?tid=756616&pid=799964#pid799964 https://yuv41artworkz.xyz/index.php?topic=6449.new#new http://www.stchamvtt.fr/phpBB306/viewtopic.php?f=5&t=15164 keep going.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Στα βίντεο αλλά και στη φωτογραφία δυσκολεύεται να εστιάσει. Κατά τα άλλα καλά τα πάει η κάμερα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnakoss Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Ποια έκδοση πήρες;;; Έκδοση 8/128gb νομίζω είναι ικανοποιητικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Έχεις κάνει κάποιες ρυθμίσεις στον franco kernel? Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jake Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Θα μπορούσε κάποιος να ανεβάσει κάποιο βιντεάκι και με το ηχείο, για να πάρουμε μία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Έκδοση 8/128gb νομίζω είναι ικανοποιητικό... Μια χαρά είναι... Τίμια συσκευη,και σίγουρα η πιο καλή εμπειρία χρήσης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Παιδιά μήπως μπορεί να μου πει κάποιος ποιο είναι το default dpi, γιατί το πείραξα και δεν μπορώ να θυμηθώ ποιο είναι. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Πολύ ευχάριστο η προσθήκη του treble στα 5/5T Οι διαμαρτυρίες πιάνουν τόπο φαίνεται. Υπάρχουν και αλλαγές στην εμφάνιση (στην open beta του 5), screenshots εδώ Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Με ποιον τρόπο ενεργοποιώ το USB on the go; Του καρφώνω ένα στικάκι και δεν το βλέπει. Δεν κάνει τίποτα. Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Με ποιον τρόπο ενεργοποιώ το USB on the go; Του καρφώνω ένα στικάκι και δεν το βλέπει. Δεν κάνει τίποτα. Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας TapatalkSettings->advanced->otg storage Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Δεν μπορώ να αποφασίσω .... κόκκινο η λευκό .... πφφφ Πάντως το κόκκινο πχ του IPhone 8 δε μαρεσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harisalan13 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Καλημερα σκεφτομαι να αγορασω το oneplus 6 ωστοσο εχω 3 ενδοιασμους 1ον το notch συνεχιζει να ενοχλει και μετα απο καιρο η ειναι απλα θεμα συνηθειας 2ον εχω διαβασει οτι το ηχειο δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα αμα βαζω ξυπνητηρη θα μπορει να αποδωσει? και 3ον υπαρχει μεγαλη διαφορα αναμεσα στην εκδοση των 6 και 8 giga ram αντιστοιχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Καλημερα σκεφτομαι να αγορασω το oneplus 6 ωστοσο εχω 3 ενδοιασμους 1ον το notch συνεχιζει να ενοχλει και μετα απο καιρο η ειναι απλα θεμα συνηθειας 2ον εχω διαβασει οτι το ηχειο δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα αμα βαζω ξυπνητηρη θα μπορει να αποδωσει? και 3ον υπαρχει μεγαλη διαφορα αναμεσα στην εκδοση των 6 και 8 giga ram αντιστοιχα 1) το notch συνηθίζεται κατά την γνώμη μου. Το θέμα είναι περισσότερο αισθητικό παρά πρακτικό. 2) το ηχείο είναι δυνατό σε ένταση αλλά χάνει ποιότητα προς το τέρμα. Για ξυπνητήρι κάνει σίγουρα. 3) υπάρχει διαφορά αν ανοίξεις όλες τις εφαρμογές του κινητού σου ταυτόχρονα και κάνεις εναλλαγές. Σε καθημερινή νορμάλ χρήση καμιά διαφορά. Περισσότερο ψυχολογικό και αυτό. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Η καμερα του ειναι παρα πολυ καλη και σε αρκετες περιπτωσεις καλυτερη απο S9+. Αν εννοείς την μπροστινή σε συγκεκριμένες περιπτώσεις συμφωνώ. όταν πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο ακόμα και το απόγευμα η συννεφιά κλάφτα χαραλαμπε. Επίσης το Portrait mode είναι αστείο!! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 (edited) Google Camera για 1+6 https://forum.xda-developers.com/oneplus-6/themes/oneplus-6-google-camera-port-t3797544 Το ξανα έβαλα μέσω web, για τσεκαρε. Edited July 4, 2018 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Δεν δουλεύει το λινκ σε μένα. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 1) το notch συνηθίζεται κατά την γνώμη μου. Το θέμα είναι περισσότερο αισθητικό παρά πρακτικό. 2) το ηχείο είναι δυνατό σε ένταση αλλά χάνει ποιότητα προς το τέρμα. Για ξυπνητήρι κάνει σίγουρα. 3) υπάρχει διαφορά αν ανοίξεις όλες τις εφαρμογές του κινητού σου ταυτόχρονα και κάνεις εναλλαγές. Σε καθημερινή νορμάλ χρήση καμιά διαφορά. Περισσότερο ψυχολογικό και αυτό. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Το μονο αρνητικο για μενα στο notch ειναι που ακομα και αν το ''κρυψεις''παλι δεν μπορεις να δεις το ποσοστο της μπαταριας που στο 5t το εβλεπες κανονικα(δεν ξερω αν εχει βγει ή αν θα βγει update). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Φαινεται κανονικά πλεον μετά από αναβάθμιση που έχει γίνει... Στάλθηκε από το SM-T825 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 1) το notch συνηθίζεται κατά την γνώμη μου. Το θέμα είναι περισσότερο αισθητικό παρά πρακτικό. E ναι, δεν ειναι οτι σου κρυβει τα notification icons. Ohhh, wait....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 παιδια το κινητο ειναι τρελο..δυο μερες και εχω παθει πλακα...καμερες πολυ καλυτερες απτο s7 edge που ειχα και σε χαμηλο φωτισμο..βιντεο δεν εχω δοκιμασει ακομα..και επισης ο ηχος μια χαρα μου φαινεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 παιδια το κινητο ειναι τρελο..δυο μερες και εχω παθει πλακα...καμερες πολυ καλυτερες απτο s7 edge που ειχα και σε χαμηλο φωτισμο..βιντεο δεν εχω δοκιμασει ακομα..και επισης ο ηχος μια χαρα μου φαινεται.. Να το χαρείς, ποια έκδοση πήρες; Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 το 6/64 mirror black μαζι με 2 original θηκες απτο site..μια carbon και μια flip case για καλυτερη προστασια λογο δουλειας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darksoul9 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 E ναι, δεν ειναι οτι σου κρυβει τα notification icons. Ohhh, wait....... Σιγα τα icons που κρυβει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Σιγα τα icons που κρυβει :lol: Eσυ κατσε βλεπε τελιτσες αριστερα δεξια για να εχεις 0.2" οθονη παραπανω, κοπιαροντας την Apple, εγω αυτα δεν τα δεχομαι αμασητα. https://ibb.co/jLSQ4y Πραγματικα, οτι πιο αχρηστο σε android συσκευες το notch, σαν προβατα ακολουθουν την Apple. Άλλοι εχουν αφαιρεσει και το headphone jack, εκει να δεις γελια. Η Apple τουλαχιστον δεν εχει ουτε κατω bezel, εχει μια συμμετρια, στο 1+6 ειναι πραγματικα Α-ΧΡΗ-ΣΤΟ το notch, οταν εχεις μεγαλυτερο chin απο κατω. Εχω καποια στανταρ για τις αγορες μου και δυστυχως βλεπω οτι η βιομηχανια παει σε λαθος δρομο, ελαχιστες android συσκευες εχουν μεινει να ειναι πραγματικα σοβαρες. Eνα ελαφρυντικο στο oneplus 6 απο μενα οτι εχει χαμηλη τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts