Jump to content

OnePlus 6

TAZ_DEV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενδιαφέρον συγκριτικό για όσους ρωτούσαν για την ποιότητα του video...

Εγώ το μόνο πρόβλημα που ειδα είναι στο zoom (πιο θολή εικονα)

λογικό όμως αφού δεν έχει στην ουσια telephoto φακό...

Κατά τ αλλά μια χαρά..

Στάλθηκε από το SM-T825 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Στα βίντεο αλλά και στη φωτογραφία δυσκολεύεται να εστιάσει. Κατά τα άλλα καλά τα πάει η κάμερα.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Έκδοση 8/128gb νομίζω είναι ικανοποιητικό...

Μια χαρά είναι... Τίμια συσκευη,και σίγουρα η πιο καλή εμπειρία χρήσης...

Παιδιά μήπως μπορεί να μου πει κάποιος ποιο είναι το default dpi, γιατί το πείραξα και δεν μπορώ να θυμηθώ ποιο είναι.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ ευχάριστο η προσθήκη του treble στα 5/5T

Οι διαμαρτυρίες πιάνουν τόπο φαίνεται.

Υπάρχουν και αλλαγές στην εμφάνιση (στην open beta του 5), screenshots εδώ

Oneplus 6 8/128

Με ποιον τρόπο ενεργοποιώ το USB on the go; Του καρφώνω ένα στικάκι και δεν το βλέπει. Δεν κάνει τίποτα.

Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με ποιον τρόπο ενεργοποιώ το USB on the go; Του καρφώνω ένα στικάκι και δεν το βλέπει. Δεν κάνει τίποτα.

Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Settings->advanced->otg storage
Oneplus 6 8/128

Καλημερα σκεφτομαι να αγορασω το oneplus 6 ωστοσο εχω 3 ενδοιασμους

1ον το notch συνεχιζει να ενοχλει και μετα απο καιρο η ειναι απλα θεμα συνηθειας

2ον εχω διαβασει οτι το ηχειο δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα αμα βαζω ξυπνητηρη θα μπορει να αποδωσει? και 3ον υπαρχει μεγαλη διαφορα αναμεσα στην εκδοση των 6 και 8 giga ram αντιστοιχα

Καλημερα σκεφτομαι να αγορασω το oneplus 6 ωστοσο εχω 3 ενδοιασμους

1ον το notch συνεχιζει να ενοχλει και μετα απο καιρο η ειναι απλα θεμα συνηθειας

2ον εχω διαβασει οτι το ηχειο δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα αμα βαζω ξυπνητηρη θα μπορει να αποδωσει? και 3ον υπαρχει μεγαλη διαφορα αναμεσα στην εκδοση των 6 και 8 giga ram αντιστοιχα

1) το notch συνηθίζεται κατά την γνώμη μου. Το θέμα είναι περισσότερο αισθητικό παρά πρακτικό.

2) το ηχείο είναι δυνατό σε ένταση αλλά χάνει ποιότητα προς το τέρμα. Για ξυπνητήρι κάνει σίγουρα.

3) υπάρχει διαφορά αν ανοίξεις όλες τις εφαρμογές του κινητού σου ταυτόχρονα και κάνεις εναλλαγές. Σε καθημερινή νορμάλ χρήση καμιά διαφορά. Περισσότερο ψυχολογικό και αυτό.

Η καμερα του ειναι παρα πολυ καλη και σε αρκετες περιπτωσεις καλυτερη απο S9+.

Αν εννοείς την μπροστινή σε συγκεκριμένες περιπτώσεις συμφωνώ. όταν πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο ακόμα και το απόγευμα η συννεφιά κλάφτα χαραλαμπε. Επίσης το Portrait mode είναι αστείο!!

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Google Camera για 1+6 https://forum.xda-developers.com/oneplus-6/themes/oneplus-6-google-camera-port-t3797544

Το ξανα έβαλα μέσω web, για τσεκαρε.

Edited by Da_rudakos

Δεν δουλεύει το λινκ σε μένα.

Mate the 10 pro be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

1) το notch συνηθίζεται κατά την γνώμη μου. Το θέμα είναι περισσότερο αισθητικό παρά πρακτικό.

2) το ηχείο είναι δυνατό σε ένταση αλλά χάνει ποιότητα προς το τέρμα. Για ξυπνητήρι κάνει σίγουρα.

3) υπάρχει διαφορά αν ανοίξεις όλες τις εφαρμογές του κινητού σου ταυτόχρονα και κάνεις εναλλαγές. Σε καθημερινή νορμάλ χρήση καμιά διαφορά. Περισσότερο ψυχολογικό και αυτό.

Το μονο αρνητικο για μενα στο notch ειναι που ακομα και αν το ''κρυψεις''παλι δεν μπορεις να δεις το ποσοστο της μπαταριας που στο 5t το εβλεπες κανονικα(δεν ξερω αν εχει βγει ή αν θα βγει update).

Φαινεται κανονικά πλεον μετά από αναβάθμιση που έχει γίνει...

Στάλθηκε από το SM-T825 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

E ναι, δεν ειναι οτι σου κρυβει τα notification icons. Ohhh, wait.......

παιδια το κινητο ειναι τρελο..δυο μερες και εχω παθει πλακα...καμερες πολυ καλυτερες απτο s7 edge που ειχα και σε χαμηλο φωτισμο..βιντεο δεν εχω δοκιμασει ακομα..και επισης ο ηχος μια χαρα μου φαινεται..

παιδια το κινητο ειναι τρελο..δυο μερες και εχω παθει πλακα...καμερες πολυ καλυτερες απτο s7 edge που ειχα και σε χαμηλο φωτισμο..βιντεο δεν εχω δοκιμασει ακομα..και επισης ο ηχος μια χαρα μου φαινεται..

Να το χαρείς, ποια έκδοση πήρες;

iphone 7 iOS 12.0

Σιγα τα icons που κρυβει :lol:

Eσυ κατσε βλεπε τελιτσες αριστερα δεξια για να εχεις 0.2" οθονη παραπανω, κοπιαροντας την Apple, εγω αυτα δεν τα δεχομαι αμασητα.

aRKSwsn

jLSQ4y

https://ibb.co/jLSQ4y

Πραγματικα, οτι πιο αχρηστο σε android συσκευες το notch, σαν προβατα ακολουθουν την Apple. Άλλοι εχουν αφαιρεσει και το headphone jack, εκει να δεις γελια.

Η Apple τουλαχιστον δεν εχει ουτε κατω bezel, εχει μια συμμετρια, στο 1+6 ειναι πραγματικα Α-ΧΡΗ-ΣΤΟ το notch, οταν εχεις μεγαλυτερο chin απο κατω.

Εχω καποια στανταρ για τις αγορες μου και δυστυχως βλεπω οτι η βιομηχανια παει σε λαθος δρομο, ελαχιστες android συσκευες εχουν μεινει να ειναι πραγματικα σοβαρες.

Eνα ελαφρυντικο στο oneplus 6 απο μενα οτι εχει χαμηλη τιμη

• The title was changed to OnePlus 6