Da_rudakos Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Μέσω Τwrp γίνεται; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜέσω terminal από playstore.. Δίνεις δικαιώματα su και γράφεις τις 2 εντολές. Πηγή xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Μέσω Τwrp γίνεται; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, έχει επιλογή για efs backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Ναι, έχει επιλογή για efs backupΔεν είναι σωστό back up από twrp λένε. Κάντε όπως είπα πριν με terminal emulator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 οχι θελω απο περσι να παρω one plus..απλα το αφησα και πηρα αλλο..αλλα φετος θελω να το δοκιμασω.. Αν θες να το δοκιμασεις και εισαι μεταξυ honor 10 και Oneplus,τοτε εννοειται πας σε Oneplus6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 οχι θελω απο περσι να παρω one plus..απλα το αφησα και πηρα αλλο..αλλα φετος θελω να το δοκιμασω.. Αν είσαι ανάμεσα σε Honor και 1+,δεν το συζητάω καν... 1+ με κλειστά μάτια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 ποια εκδοση αξιζει να αγορασω;;και επισης ποιο αξεσουαρ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 καλησεπρα στην ομαδα..βλεπω πολλα θεματα εχει το κιν..τεσπα επειδη με ενδιαφερει η αγορα του θα ηθελα τη γνωμη σας και την εμπειρια σας αφου το εχετε ηδη...απο καμερες μπρος πισω πως παει;;αξιζει σε σχεση με honor 10;και απο χρηση;;βολευει με το ενα χερι;; χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας ή οτιδήποτε άλλο. Μια απλή ερώτηση, αφού λες ότι έχει πολλά θέματα το κινητό για ποιο λόγο να θέλεις να το αγοράσεις; Μείνε μακριά φιλε μου. Άσε μας σε εμάς τους άτυχους που το πήραμε να το χαρούμε... Tρομερο ντεζαβου, τον ιδιο ακριβως διαλογο απο πανω τον εχει δει εδω στο myphone καμια 50ρια φορες. Επειδή τα δοκίμασα και το honor αλλά έχω και αυτό μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι απλά το honor δεν το βλέπει πουθενά το oneplus... Πραγματικά είναι παντού ανώτερο το OP... Ακόμα και από το p20 pro για τα γούστα μου είναι ανώτερο αφού πέρα από τις φώτο (όχι βίντεο), ήχο και ελάχιστα καλύτερη αυτονομία σε όλα τα άλλα είναι πολύ καλύτερο το OP (εννοώ, επιδόσεις, ταχύτητα, bug free, εγγραφή βίντεο, gps, ταχύτητα φόρτισης, custom roms και tweaks, οθόνη, σήμα). Αν έχεις τα χρήματα μπορείς να το παραγγείλεις και εντός 14 ημερών αν δεν σου αρέσει να το επιστρέψεις και να πάρεις τα χρήματα σου πίσω. Γιατι υπερβαλετε ρε παιδι μου μερικοι; Που ειδες δηλαδη διαφορα στη φορτιση huawei με oneplus; "Ελαχιστα" καλυτερη αυτονομια το p20 pro; Που απλα διαλυει 1+6; :lol: Που ειδες 'bug free' το 1+6 και οχι το huawei; Που ειδες προβλημα σε 'επιδοσεις, ταχυτητα' με το p20? Oθονη καλυτερη το 1+6; :wacko: Εγω 1+6 θα παρω, εδω που ειμαι η διαφορα τιμης με το huawei ειναι τεραστια, αλλα το p20 pro ειναι διακαης ποθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Tρομερο ντεζαβου, τον ιδιο ακριβως διαλογο απο πανω τον εχει δει εδω στο myphone καμια 50ρια φορες. Γιατι υπερβαλετε ρε παιδι μου μερικοι; Που ειδες δηλαδη διαφορα στη φορτιση huawei με oneplus; "Ελαχιστα" καλυτερη αυτονομια το p20 pro; Που απλα διαλυει 1+6; :lol: Που ειδες 'bug free' το 1+6 και οχι το huawei; Που ειδες προβλημα σε 'επιδοσεις, ταχυτητα' με το p20? Oθονη καλυτερη το 1+6; :wacko: Εγω 1+6 θα παρω, εδω που ειμαι η διαφορα τιμης με το huawei ειναι τεραστια, αλλα το p20 pro ειναι διακαης ποθοςΣτην καλύτερη των περιπτώσεων 100€ διαφορά έχει... Ωστόσο για ρίξε μια ματιά στο μήνα του P20 pro εδώ αλλά και στο xda και θα πάρεις τις απαντήσεις σου... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 ποια εκδοση αξιζει να αγορασω;;και επισης ποιο αξεσουαρ;; Συγνωμη αλλα στο παραπανω πως ακριβως να σου απαντησει καποιος αν δεν ξερει τι χρηση κανεις? Το κινητο βγαινει σε 3 εκδοσεις 6/64,8/128,8/256. Αν δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις παρε το πρωτο,αλλιως παρε οποιο θελεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimpapadok Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 All returned product(s) will be fully inspected. To qualify for a refund, the product(s) must be in 'like new' condition and, if possible, with the original sealed packaging intact. We reserve the right to refuse a refund if the returned goods are deemed to have been damaged. You can refer to the details of the OnePlus Return Policy here: https://oneplus.net/privacy-and-legal#returnpolicy. . Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και αν μπορείς να μας ενημερώνεις με το τι γίνεται για να ξέρουμε . Εμένα αυτό με προβληματίζει λίγο σε φάση ότι αν όντως έχεις το θέμα με την απόκριση της οθόνης και σου πουν ότι εσύ το έκανες κτλ άρα το τηλ δεν είναι "like new condition " ? Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά αυτό σκέφτηκα όταν το είδα αυτό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Νομίζω ότι εννοεί σαν συσκευή. Να μην έχει γρατζουνιές, χτυπήματα. Που όντως δεν έχει γιατί ουσιαστικά ούτε μέρα δεν το χρησιμοποίησα. Λογικά αυτό εννοουν! Ακόμα αναμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Για τα θεματα που ανεφερε καποιος μεταφερω αρθρο απο gsmarena https://www.gsmarena.com/latest_update_for_some_oneplus_phones_ruins_battery_life_op6_included-news-31835.php Guys over at the OnePlus forums complain about severe battery drain on the OnePlus 6 after the Oxygen OS 5.1.6 and Oxygen 5.1.8 updates. A smaller group of users is also experiencing camera app freezes. Both issues are surely caused by the latest update because we haven't noticed any problems with our unit. there are some about the old OnePlus 3 and 3T as well. The battery just dies within a couple of hours in standby without any warnings at 15%. Δεν ξερω τι ακριβως συμβαινει αλλα δεν θυμαμαι με το 5ρι και το 5τ σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα κυκλοφοριας τους να υπηρχαν τοσα θεματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 νομίζω ότι τα θεματα είναι μεμονωμένα.. ερχόμενος από Samsung.. δεν βλεπω σοβαρό bug... Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 νομίζω ότι τα θεματα είναι μεμονωμένα.. ερχόμενος από Samsung.. δεν βλεπω σοβαρό bug... Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 Ερχομενος και εγω απο μια σειρα ναυαρχιδων της sammy (s8, note 8, s9 plus) δηλωνω ενθουσιασμενος απο ταχύτητα, μπαταρια.. Αν κανουν λιγο καλυτερη την καμερα μιλαμε για την απολυτη συσκευη. Btw υπαρχει google cam για το oneplus 6 με hdr σε front - back camera? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Και γω από s8+ έρχομαι και είμαι πιο ευχαριστημένος από ποτέ , το κινητό είναι άψογο και ταχυτατο. Νομίζω πως βρήκα το λιμάνι μου Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Έχει κάποιος τέτοια θέματα με κάμερα και μπαταρία; Πολύ περίεργο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Κανένας.. δεν έχει αναφέρει εδώ το συγκεκριμένο περιστατικό. Ίσως να είναι και μια μυθοπλασία από τον ανταγωνισμό....χαχαχαα;;αααα Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Κανένας.. δεν έχει αναφέρει εδώ το συγκεκριμένο περιστατικό. Ίσως να είναι και μια μυθοπλασία από τον ανταγωνισμό....χαχαχαα;;αααα Είμαι με 6,5 ώρες οθόνη... πόσο πρέπει να έχω :lol::lol: Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Καλά γνωστό το θέμα στο community της OnePlus και καθημερινό φαινόμενο. Συνήθως οι χρήστες αυτοί είναι από Ινδία μεριά, που δεν ξέρουν πώς να δουλέψουν τα τηλέφωνα τους και spamαρουν διαρκώς ανοίγοντας νέα topics με το ίδιο "προβλημα, αφού τους έχουν κλείσει τα προηγούμενα. Εκτός αυτού λένε για τα 3/3T και το OOS 5.1.6 και 5.1.8 που δεν το έχουν καν πάρει αυτά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Ερχομενος και εγω απο μια σειρα ναυαρχιδων της sammy (s8, note 8, s9 plus) δηλωνω ενθουσιασμενος απο ταχύτητα, μπαταρια.. Αν κανουν λιγο καλυτερη την καμερα μιλαμε για την απολυτη συσκευη. Btw υπαρχει google cam για το oneplus 6 με hdr σε front - back camera?Το παλεύουν οι developers πιστεύω σύντομα θα εχουμε πλήρως λειτουργική version https://forum.xda-developers.com/oneplus-6/themes/oneplus-6-google-camera-port-t3797544 Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 (edited) Καλά γνωστό το θέμα στο community της OnePlus και καθημερινό φαινόμενο. Συνήθως οι χρήστες αυτοί είναι από Ινδία μεριά, που δεν ξέρουν πώς να δουλέψουν τα τηλέφωνα τους και spamαρουν διαρκώς ανοίγοντας νέα topics με το ίδιο "προβλημα, αφού τους έχουν κλείσει τα προηγούμενα. Εκτός αυτού λένε για τα 3/3T και το OOS 5.1.6 και 5.1.8 που δεν το έχουν καν πάρει αυτά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αστα ένα μπο***λο είναι το φόρουμ της OnePlus Τίγκα σε άσχετους Ινδούς και Ασιάτες που γεμίζουν τα νήματα και δεν ξέρουν που παταν στα τέσσερα. Αν διαβάσει μέσα ουδείς θα αγόραζε το κινητό και βασιζόταν στα λεγόμενα τους. Το έκανα για λίγο πριν πάρω τι 5Τ και κατάλαβα ότι η ασχετοσύνη πάει σύννεφο εκεί. Για κάνα dumbphone κάνουν και τίποτα άλλο. Τους ενοχλεί το ένα τους ενοχλεί το άλλο τους ενοχλεί το customizations και επιλογές που προσφέρει Oxygen. Δεν κάνουν για τίποτα λέμε. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited June 24, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darksoul9 Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Καλησπερα στην ομαδα, εχω το oneplus 3 και λεω να κανω την αλλαγη για oneplus 6 αξιζει λετε? Η να παω σε κανα s9 που παιζει στα 590 στο σκρουτζ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Αστα ένα μπο***λο είναι το φόρουμ της OnePlus Τίγκα σε άσχετους Ινδούς και Ασιάτες που γεμίζουν τα νήματα και δεν ξέρουν που παταν στα τέσσερα. Αν διαβάσει μέσα ουδείς θα αγόραζε το κινητό και βασιζόταν στα λεγόμενα τους. Το έκανα για λίγο πριν πάρω τι 5Τ και κατάλαβα ότι η ασχετοσύνη πάει σύννεφο εκεί. Για κάνα dumbphone κάνουν και τίποτα άλλο. Τους ενοχλεί το ένα τους ενοχλεί το άλλο τους ενοχλεί το customizations και επιλογές που προσφέρει Oxygen. Δεν κάνουν για τίποτα λέμε. Sent from my iPad using Tapatalk Pro ε ναι, δεν ειναι και σαν τους Ελληνες χρηστες φορουμ, που τα ξερουν ολα :rolleyes: Καλησπερα στην ομαδα, εχω το oneplus 3 και λεω να κανω την αλλαγη για oneplus 6 αξιζει λετε? Η να παω σε κανα s9 που παιζει στα 590 στο σκρουτζ? Δεν ειναι το καταλληλο νημα για τετοιες ερωτησεις, εχει άλλα νηματα για να κανεις συγκρισεις συσκευων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 (edited) ε ναι, δεν ειναι και σαν τους Ελληνες χρηστες φορουμ, που τα ξερουν ολα Καλά σιγουρα δεν τα ξέρουν ολα όλοι ,ούτε εγώ ,αλλά βάση αναλογικότητας πληθυσμού σε Ινδία η Κίνα είναι υπέρ πολλαπλάσιοι πράγμα λογικό. Και το χειρότερο δεν μαθαίνουν. Ίδιες απορίες ίδιες ερωτήσεις ίδιες δηλώσεις από ίδιους και ίδιους που όλοι τους σαν δίδυμες σταγόνες νερού. Πάντως το απερίγραπτο χαλι σε φόρουμ OnePlus δεν το συναντώ εδώ στο Myphone η insomnia. Πολύ καλύτερα Ελλάδα. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited June 25, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Καλά σιγουρα δεν τα ξέρουν ολα όλοι ,ούτε εγώ ,αλλά βάση αναλογικότητας πληθυσμού σε Ινδία η Κίνα είναι υπέρ πολλαπλάσιοι πράγμα λογικό. Και το χειρότερο δεν μαθαίνουν. Ίδιες απορίες ίδιες ερωτήσεις ίδιες δηλώσεις από ίδιους και ίδιους που όλοι τους σαν δίδυμες σταγόνες νερού. Πάντως το απερίγραπτο χαλι σε φόρουμ OnePlus δεν το συναντώ εδώ στο Myphone η insomnia. Πολύ καλύτερα Ελλάδα. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Το ίδιο χαλί ειναι και εδώ, απλά επειδή είσαι Έλληνας σου είναι οικείο και δεν σε ξενίζει όπως του Ινδου. You just need to keep an open mind. Λίγο αντικειμενικά να το δεις, τα ιδια βλέπεις και στα ελληνικά φόρουμ, επαναλαμβανόμενα και κουραστικά. Όπως εσύ τώρα, που μου έκανες τους Ινδούς και τους κινεζους το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts