Jump to content

OnePlus 6

TAZ_DEV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μέσω Τwrp γίνεται;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μέσω terminal από playstore.. Δίνεις δικαιώματα su και γράφεις τις 2 εντολές.

Πηγή xda.

087c3a3fe229501752d2b5096c2a7d6a.jpg

Μέσω Τwrp γίνεται;

Ναι, έχει επιλογή για efs backup

οχι θελω απο περσι να παρω one plus..απλα το αφησα και πηρα αλλο..αλλα φετος θελω να το δοκιμασω..

Αν θες να το δοκιμασεις και εισαι μεταξυ honor 10 και Oneplus,τοτε εννοειται πας σε Oneplus6.

οχι θελω απο περσι να παρω one plus..απλα το αφησα και πηρα αλλο..αλλα φετος θελω να το δοκιμασω..

Αν είσαι ανάμεσα σε Honor και 1+,δεν το συζητάω καν... 1+ με κλειστά μάτια...

καλησεπρα στην ομαδα..βλεπω πολλα θεματα εχει το κιν..τεσπα επειδη με ενδιαφερει η αγορα του θα ηθελα τη γνωμη σας και την εμπειρια σας αφου το εχετε ηδη...απο καμερες μπρος πισω πως παει;;αξιζει σε σχεση με honor 10;και απο χρηση;;βολευει με το ενα χερι;;

χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας ή οτιδήποτε άλλο. Μια απλή ερώτηση, αφού λες ότι έχει πολλά θέματα το κινητό για ποιο λόγο να θέλεις να το αγοράσεις;

Μείνε μακριά φιλε μου. Άσε μας σε εμάς τους άτυχους που το πήραμε να το χαρούμε...

Tρομερο ντεζαβου, τον ιδιο ακριβως διαλογο απο πανω τον εχει δει εδω στο myphone καμια 50ρια φορες.

Επειδή τα δοκίμασα και το honor αλλά έχω και αυτό μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι απλά το honor δεν το βλέπει πουθενά το oneplus... Πραγματικά είναι παντού ανώτερο το OP... Ακόμα και από το p20 pro για τα γούστα μου είναι ανώτερο αφού πέρα από τις φώτο (όχι βίντεο), ήχο και ελάχιστα καλύτερη αυτονομία σε όλα τα άλλα είναι πολύ καλύτερο το OP (εννοώ, επιδόσεις, ταχύτητα, bug free, εγγραφή βίντεο, gps, ταχύτητα φόρτισης, custom roms και tweaks, οθόνη, σήμα). Αν έχεις τα χρήματα μπορείς να το παραγγείλεις και εντός 14 ημερών αν δεν σου αρέσει να το επιστρέψεις και να πάρεις τα χρήματα σου πίσω.

Γιατι υπερβαλετε ρε παιδι μου μερικοι;

Που ειδες δηλαδη διαφορα στη φορτιση huawei με oneplus;

"Ελαχιστα" καλυτερη αυτονομια το p20 pro; Που απλα διαλυει 1+6; :lol:

Που ειδες 'bug free' το 1+6 και οχι το huawei;

Που ειδες προβλημα σε 'επιδοσεις, ταχυτητα' με το p20?

Oθονη καλυτερη το 1+6; :wacko:

Εγω 1+6 θα παρω, εδω που ειμαι η διαφορα τιμης με το huawei ειναι τεραστια, αλλα το p20 pro ειναι διακαης ποθος

Tρομερο ντεζαβου, τον ιδιο ακριβως διαλογο απο πανω τον εχει δει εδω στο myphone καμια 50ρια φορες.

Γιατι υπερβαλετε ρε παιδι μου μερικοι;

Που ειδες δηλαδη διαφορα στη φορτιση huawei με oneplus;

"Ελαχιστα" καλυτερη αυτονομια το p20 pro; Που απλα διαλυει 1+6; :lol:

Που ειδες 'bug free' το 1+6 και οχι το huawei;

Που ειδες προβλημα σε 'επιδοσεις, ταχυτητα' με το p20?

Oθονη καλυτερη το 1+6; :wacko:

Εγω 1+6 θα παρω, εδω που ειμαι η διαφορα τιμης με το huawei ειναι τεραστια, αλλα το p20 pro ειναι διακαης ποθος

Στην καλύτερη των περιπτώσεων 100€ διαφορά έχει... Ωστόσο για ρίξε μια ματιά στο μήνα του P20 pro εδώ αλλά και στο xda και θα πάρεις τις απαντήσεις σου...

ποια εκδοση αξιζει να αγορασω;;και επισης ποιο αξεσουαρ;;

Συγνωμη αλλα στο παραπανω πως ακριβως να σου απαντησει καποιος αν δεν ξερει τι χρηση κανεις?

Το κινητο βγαινει σε 3 εκδοσεις 6/64,8/128,8/256.

Αν δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις παρε το πρωτο,αλλιως παρε οποιο θελεις.

All returned product(s) will be fully inspected. To qualify for a refund, the product(s) must be in 'like new' condition and, if possible, with the original sealed packaging intact. We reserve the right to refuse a refund if the returned goods are deemed to have been damaged. You can refer to the details of the OnePlus Return Policy here: https://oneplus.net/privacy-and-legal#returnpolicy.

.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και αν μπορείς να μας ενημερώνεις με το τι γίνεται για να ξέρουμε .

Εμένα αυτό με προβληματίζει λίγο σε φάση ότι αν όντως έχεις το θέμα με την απόκριση της οθόνης και σου πουν ότι εσύ το έκανες κτλ άρα το τηλ δεν είναι "like new condition " ?

Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά αυτό σκέφτηκα όταν το είδα αυτό .

Νομίζω ότι εννοεί σαν συσκευή. Να μην έχει γρατζουνιές, χτυπήματα. Που όντως δεν έχει γιατί ουσιαστικά ούτε μέρα δεν το χρησιμοποίησα.

Λογικά αυτό εννοουν!

Ακόμα αναμένω.

Για τα θεματα που ανεφερε καποιος μεταφερω αρθρο απο gsmarena

https://www.gsmarena.com/latest_update_for_some_oneplus_phones_ruins_battery_life_op6_included-news-31835.php

Guys over at the OnePlus forums complain about severe battery drain on the OnePlus 6 after the Oxygen OS 5.1.6 and Oxygen 5.1.8 updates.

A smaller group of users is also experiencing camera app freezes.

Both issues are surely caused by the latest update because we haven't noticed any problems with our unit.

there are some about the old OnePlus 3 and 3T as well. The battery just dies within a couple of hours in standby without any warnings at 15%.

Δεν ξερω τι ακριβως συμβαινει αλλα δεν θυμαμαι με το 5ρι και το 5τ σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα κυκλοφοριας τους να υπηρχαν τοσα θεματα.

νομίζω ότι τα θεματα είναι μεμονωμένα.. ερχόμενος από Samsung.. δεν βλεπω σοβαρό bug...

Στάλθηκε από το ONEPLUS 6

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

νομίζω ότι τα θεματα είναι μεμονωμένα.. ερχόμενος από Samsung.. δεν βλεπω σοβαρό bug...

Στάλθηκε από το ONEPLUS 6

Ερχομενος και εγω απο μια σειρα ναυαρχιδων της sammy (s8, note 8, s9 plus) δηλωνω ενθουσιασμενος απο ταχύτητα, μπαταρια.. Αν κανουν λιγο καλυτερη την καμερα μιλαμε για την απολυτη συσκευη. Btw υπαρχει google cam για το oneplus 6 με hdr σε front - back camera?

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Και γω από s8+ έρχομαι και είμαι πιο ευχαριστημένος από ποτέ , το κινητό είναι άψογο και ταχυτατο.

Νομίζω πως βρήκα το λιμάνι μου

Κανένας.. δεν έχει αναφέρει εδώ το συγκεκριμένο περιστατικό. Ίσως να είναι και μια μυθοπλασία από τον ανταγωνισμό....χαχαχαα;;αααα

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Κανένας.. δεν έχει αναφέρει εδώ το συγκεκριμένο περιστατικό. Ίσως να είναι και μια μυθοπλασία από τον ανταγωνισμό....χαχαχαα;;αααα

Είμαι με 6,5 ώρες οθόνη... πόσο πρέπει να έχω :lol::lol:

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Καλά γνωστό το θέμα στο community της OnePlus και καθημερινό φαινόμενο. Συνήθως οι χρήστες αυτοί είναι από Ινδία μεριά, που δεν ξέρουν πώς να δουλέψουν τα τηλέφωνα τους και spamαρουν διαρκώς ανοίγοντας νέα topics με το ίδιο "προβλημα, αφού τους έχουν κλείσει τα προηγούμενα. Εκτός αυτού λένε για τα 3/3T και το OOS 5.1.6 και 5.1.8 που δεν το έχουν καν πάρει αυτά.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ερχομενος και εγω απο μια σειρα ναυαρχιδων της sammy (s8, note 8, s9 plus) δηλωνω ενθουσιασμενος απο ταχύτητα, μπαταρια.. Αν κανουν λιγο καλυτερη την καμερα μιλαμε για την απολυτη συσκευη. Btw υπαρχει google cam για το oneplus 6 με hdr σε front - back camera?
Το παλεύουν οι developers πιστεύω σύντομα θα εχουμε πλήρως λειτουργική version

https://forum.xda-developers.com/oneplus-6/themes/oneplus-6-google-camera-port-t3797544

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Καλά γνωστό το θέμα στο community της OnePlus και καθημερινό φαινόμενο. Συνήθως οι χρήστες αυτοί είναι από Ινδία μεριά, που δεν ξέρουν πώς να δουλέψουν τα τηλέφωνα τους και spamαρουν διαρκώς ανοίγοντας νέα topics με το ίδιο "προβλημα, αφού τους έχουν κλείσει τα προηγούμενα. Εκτός αυτού λένε για τα 3/3T και το OOS 5.1.6 και 5.1.8 που δεν το έχουν καν πάρει αυτά.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αστα ένα μπο***λο είναι το φόρουμ της OnePlus Τίγκα σε άσχετους Ινδούς και Ασιάτες που γεμίζουν τα νήματα και δεν ξέρουν που παταν στα τέσσερα.

Αν διαβάσει μέσα ουδείς θα αγόραζε το κινητό και βασιζόταν στα λεγόμενα τους.

Το έκανα για λίγο πριν πάρω τι 5Τ και κατάλαβα ότι η ασχετοσύνη πάει σύννεφο εκεί.

Για κάνα dumbphone κάνουν και τίποτα άλλο.

Τους ενοχλεί το ένα τους ενοχλεί το άλλο τους ενοχλεί το customizations και επιλογές που προσφέρει Oxygen.

Δεν κάνουν για τίποτα λέμε.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλησπερα στην ομαδα, εχω το oneplus 3 και λεω να κανω την αλλαγη για oneplus 6 αξιζει λετε? Η να παω σε κανα s9 που παιζει στα 590 στο σκρουτζ?

Αστα ένα μπο***λο είναι το φόρουμ της OnePlus Τίγκα σε άσχετους Ινδούς και Ασιάτες που γεμίζουν τα νήματα και δεν ξέρουν που παταν στα τέσσερα.

Αν διαβάσει μέσα ουδείς θα αγόραζε το κινητό και βασιζόταν στα λεγόμενα τους.

Το έκανα για λίγο πριν πάρω τι 5Τ και κατάλαβα ότι η ασχετοσύνη πάει σύννεφο εκεί.

Για κάνα dumbphone κάνουν και τίποτα άλλο.

Τους ενοχλεί το ένα τους ενοχλεί το άλλο τους ενοχλεί το customizations και επιλογές που προσφέρει Oxygen.

Δεν κάνουν για τίποτα λέμε.

ε ναι, δεν ειναι και σαν τους Ελληνες χρηστες φορουμ, που τα ξερουν ολα :rolleyes:

Καλησπερα στην ομαδα, εχω το oneplus 3 και λεω να κανω την αλλαγη για oneplus 6 αξιζει λετε? Η να παω σε κανα s9 που παιζει στα 590 στο σκρουτζ?

Δεν ειναι το καταλληλο νημα για τετοιες ερωτησεις, εχει άλλα νηματα για να κανεις συγκρισεις συσκευων.

ε ναι, δεν ειναι και σαν τους Ελληνες χρηστες φορουμ, που τα ξερουν ολα

Καλά σιγουρα δεν τα ξέρουν ολα όλοι ,ούτε εγώ ,αλλά βάση αναλογικότητας πληθυσμού σε Ινδία η Κίνα είναι υπέρ πολλαπλάσιοι πράγμα λογικό.

Και το χειρότερο δεν μαθαίνουν.

Ίδιες απορίες ίδιες ερωτήσεις ίδιες δηλώσεις από ίδιους και ίδιους που όλοι τους σαν δίδυμες σταγόνες νερού.

Πάντως το απερίγραπτο χαλι σε φόρουμ OnePlus δεν το συναντώ εδώ στο Myphone η insomnia.

Πολύ καλύτερα Ελλάδα.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλά σιγουρα δεν τα ξέρουν ολα όλοι ,ούτε εγώ ,αλλά βάση αναλογικότητας πληθυσμού σε Ινδία η Κίνα είναι υπέρ πολλαπλάσιοι πράγμα λογικό.

Και το χειρότερο δεν μαθαίνουν.

Ίδιες απορίες ίδιες ερωτήσεις ίδιες δηλώσεις από ίδιους και ίδιους που όλοι τους σαν δίδυμες σταγόνες νερού.

Πάντως το απερίγραπτο χαλι σε φόρουμ OnePlus δεν το συναντώ εδώ στο Myphone η insomnia.

Πολύ καλύτερα Ελλάδα.

Το ίδιο χαλί ειναι και εδώ, απλά επειδή είσαι Έλληνας σου είναι οικείο και δεν σε ξενίζει όπως του Ινδου. You just need to keep an open mind.

Λίγο αντικειμενικά να το δεις, τα ιδια βλέπεις και στα ελληνικά φόρουμ, επαναλαμβανόμενα και κουραστικά.

Όπως εσύ τώρα, που μου έκανες τους Ινδούς και τους κινεζους το ίδιο.

• The title was changed to OnePlus 6