STATYSS Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Και εμενα όλα δουλεύουν τα apps τις τράπεζας με magisk. Μάλλον κάτι άλλο φταίει. Kατέβασε το app logact extreme και τρέξε το app που σου έχει πρόβλημα. Και στειλε μου το txt. Με πια εφαρμογή μπορώ να αυξήσω την ταχύτητα των πυρήνων του επεξεργαστή?? Που είχες πει μια παλιότερα μια αλλά δεν την θυμάμαι..... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Με πια εφαρμογή μπορώ να αυξήσω την ταχύτητα των πυρήνων του επεξεργαστή?? Που είχες πει μια παλιότερα μια αλλά δεν την θυμάμαι..... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.grarak.kerneladiutor https://play.google.com/store/apps/details?id=flar2.exkernelmanager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 (edited) Εγώ το είχα Για αυτό το πούλησα... Όταν στρώσει θα το ξανά πάρω το Oneplus Πρόβλημα μεγάλο να έχω missed calls Κατάλαβα. Μέτρια κάμερα , μέτρια μπαταρία και χάλια ακουστικό μπορώ να τα αντέξω, dropped calls με τίποτα... Θα περιμένω το 6Τ τότε, μήπως και έχουν στρώσει όλα τα bugs (+wireless charge ελπίζω) Edited June 4, 2018 by Redragon7 Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Κατάλαβα. Μέτρια κάμερα , μέτρια μπαταρία και χάλια ακουστικό μπορώ να τα αντέξω, dropped calls με τίποτα... Θα περιμένω το 6Τ τότε, μήπως και έχουν στρώσει όλα τα bugs (+wireless charge ελπίζω) Ειδικά για την "μέτρια μπαταρία" καλό είναι να μας λέτε με ποια κινητά συγκρίνετε.. Γιατί έχοντας όλη την ημέρα την συσκευή με 2 emails, facebook app, φωτεινότητα καρφωτή λίγο πάνω από την μέση και 70-75% 4g, δεν έχω φορτίσει ακόμα με λιγότερο από 5 ώρες SOT. Dropped calls δεν είχα. Όσο για τα υπόλοιπα έχουν υπεραναλυθεί.. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Κατάλαβα. Μέτρια κάμερα , μέτρια μπαταρία και χάλια ακουστικό μπορώ να τα αντέξω, dropped calls με τίποτα... Θα περιμένω το 6Τ τότε, μήπως και έχουν στρώσει όλα τα bugs (+wireless charge ελπίζω) Μάλλον δεν κατάλαβες. Έχει πολύ καλή κάμερα πολύ καλή μπαταρία πολύ καλό ακουστικό δεν έχει θέμα με dropped calls. Έχει χειρότερο μεγάφωνο από 1+5 και 5t και εχει και αυτό που θα λυθεί με update. Παρόλα αυτά εφόσον θες wireless charge πας για 6t Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 (edited) Ειδικά για την "μέτρια μπαταρία" καλό είναι να μας λέτε με ποια κινητά συγκρίνετε.. Γιατί έχοντας όλη την ημέρα την συσκευή με 2 emails, facebook app, φωτεινότητα καρφωτή λίγο πάνω από την μέση και 70-75% 4g, δεν έχω φορτίσει ακόμα με λιγότερο από 5 ώρες SOT. Dropped calls δεν είχα. Όσο για τα υπόλοιπα έχουν υπεραναλυθεί.. Όπως σε κάθε day 1 adopter, φαίνεται να είναι θέμα τύχης... Tόσο το θέμα μπαταρίας όσο και το θέμα dropped calls https://forums.oneplus.com/threads/call-drop-issues-on-one-plus-6-handsets-in-india-urgent.842035/page-8 https://forums.oneplus.com/threads/unified-op6-battery-heating-issues-and-tips-share-your-stats-sot-how-to-improve-battery-life.837232/ Edit: θέλω τη συσκευή σαν τρελός, αλλά δεν θα το ρισκάρω αν υπάρχει έστω περίπτωση να είμαι από τους άτυχους, τουλάχιστον οχι πριν η Oneplus επισήμως απαντήσει και διευθετήσει τα εν λόγω (σοβαρά) ζητήματα Edited June 4, 2018 by Redragon7 Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Δε ξέρω για τα άλλα , αλλά η μπαταρία 5 ώρες τις έχει για πλάκα, πολύ ευχαριστημένος σε αυτό τον τομέα που όπως έχω ξαναπεί προέρχομαι από mate 10pro Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Όπως σε κάθε day 1 adopter, φαίνεται να είναι θέμα τύχης... Tόσο το θέμα μπαταρίας όσο και το θέμα dropped calls https://forums.oneplus.com/threads/call-drop-issues-on-one-plus-6-handsets-in-india-urgent.842035/page-8 https://forums.oneplus.com/threads/unified-op6-battery-heating-issues-and-tips-share-your-stats-sot-how-to-improve-battery-life.837232/ Edit: θέλω τη συσκευή σαν τρελός, αλλά δεν θα το ρισκάρω αν υπάρχει έστω περίπτωση να είμαι από τους άτυχους, τουλάχιστον οχι πριν η Oneplus επισήμως απαντήσει και διευθετήσει τα εν λόγω (σοβαρά) ζητήματα Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα.... Μην κάνουμε την τρίχα- τριχιά τώρα... Έλεος.. το να σώθηκαν π.χ 100000 συσκευές και 3_4_5 να έβγαλαν θέμα για μένα δεν είναι τίποτα. Είναι ψιλός στα άχυρα. Χτύπα το. Εγώ το χωριό 10 μέρες. Είναι σούπερ..! Κ η μπαταρία του. Κανένα θέμα με τις κλήσεις. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finisher Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Κανένα θέμα με τις κλήσεις επίσης όπως και κανένα bug με το εξωτερικό ηχείο όταν το πατάς κατά την διάρκεια της κλήσης, μπαταρία είμαι στο 63% με 1 μέρα 11 ώρες λειτουργίας πολύ κοντά στο S9 plus που είχα γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το τηλέφωνο και την εταιρεία. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MikeSwimmer Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Ούτε εγώ έχω κάποιο από τα προβλήματα που αναφέρονται πιο πάνω, νομίζω μερικοί πρέπει να παίρνουν αυτά που διαβάζουν στο ίντερνετ with a grain of salt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 ούτε εγώ έχω πρόβλημα με κλήσεις και μπαταρία. Εντύπωση μου κάνει που κάθε 3-4 μέρες διαβάζω για κάποιο υποτιθέμενο κουσούρι. Το συγκεκριμένο αν υπάρχει πχ λύνεται εύκολα με ένα update Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 το παρέλαβα, unlock twrp root xposed Με την μια, δεν εχει λογο ύπαρξης αλλιώς ενα smartphone.το κινητο φυσάει όπως φυσικά περίμενα.λατρεύω τα gestures, απίστευτα βολικα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Σήμερα το πρωί το παρέλαβα και εγώ Άπλα φοβερό Λοιπόν όταν βάζω ξυπνητήρι άλλη φορά μου έβγαζε πάνω το ρολογακι και άλλες όχι Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lgalkis Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 το παρέλαβα, unlock twrp root xposed Με την μια, δεν εχει λογο ύπαρξης αλλιώς ενα smartphone.το κινητο φυσάει όπως φυσικά περίμενα.λατρεύω τα gestures, απίστευτα βολικα.Εννοείται,απλά θέλει λίγη προσοχή μέχρι να βγουν τα επίσημα εργαλεία γιατί έχει ιδιαίτερα partitionsκ και μπορεί να γίνει εύκολα λάθος. Εγώ πέρασα την στοκ με fastboot γιατί δεν μπουταρε μετά από διάφορα που πέρασα Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Εννοείται,απλά θέλει λίγη προσοχή μέχρι να βγουν τα επίσημα εργαλεία γιατί έχει ιδιαίτερα partitionsκ και μπορεί να γίνει εύκολα λάθος. Εγώ πέρασα την στοκ με fastboot γιατί δεν μπουταρε μετά από διάφορα που πέρασα Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk ο οδηγός στο xda είναι λάθος, με fastboot flash δεν περνάει το twrp, έψαξα λίγο και στο θέμα του unofficial twrp έχει τις 2 σωστές εντολές. μετά όλα ήταν παιχνίδι. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lgalkis Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 ο οδηγός στο xda είναι λάθος, με fastboot flash δεν περνάει το twrp, έψαξα λίγο και στο θέμα του unofficial twrp έχει τις 2 σωστές εντολές. μετά όλα ήταν παιχνίδι.Σε κάποια φάση είχα την nolimits μαζί με το ex kernel και ρουτ,και όλα κομπλέ. Επειδή όμως κάποια πράγματα από την Ρομ δεν δούλευαν σωστά γιατί ουσιαστικά είναι Πορτ από το 5τ,έκανα restore ένα backup που κράτησα από το TWRP την προηγούμενη Ρομ ,τη στοκ. Ε, και εκεί χάθηκε η μπάλα. Τώρα έχω στοκ και ρουτ άλλα χωρίς TWRP και θέλω να περάσω τον ex ξανά αλλά το φοβάμαι λογο. Τουλάχιστον έχω το titanium backup και δεν ξανά σεταρω εφαρμογές Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Σε κάποια φάση είχα την nolimits μαζί με το ex kernel και ρουτ,και όλα κομπλέ. Επειδή όμως κάποια πράγματα από την Ρομ δεν δούλευαν σωστά γιατί ουσιαστικά είναι Πορτ από το 5τ,έκανα restore ένα backup που κράτησα από το TWRP την προηγούμενη Ρομ ,τη στοκ. Ε, και εκεί χάθηκε η μπάλα. Τώρα έχω στοκ και ρουτ άλλα χωρίς TWRP και θέλω να περάσω τον ex ξανά αλλά το φοβάμαι λογο. Τουλάχιστον έχω το titanium backup και δεν ξανά σεταρω εφαρμογές Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk είναι νωρίς για κερνελ, στοκ με ρουτ και xposed είναι μια χαρά Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegetto_raging Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 (edited) Έκανα και εγώ την παραγγελία μου σήμερα τα ξημερώματα της έκδοσης 8/128 mirror black. Θα έρθει με την δωρεάν αποστολή. Γνωρίζει κάποιος που του έχει σταλεί με την απλή πόσες μέρες κάνει; εμενα μου γράφει ότι και καλά αύριο θα το αποστείλουν 6/5 και στις 12 του μήνα θα παραλάβω. Edited June 5, 2018 by vegetto_raging Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Έκανα και εγώ την παραγγελία μου σήμερα τα ξημερώματα της έκδοσης 8/128 midnight black. Θα έρθει με την δωρεάν αποστολή. Γνωρίζει κάποιος που του έχει σταλεί με την απλή πόσες μέρες κάνει; εμενα μου γράφει ότι και καλά αύριο θα το αποστείλουν 6/5 και στις 12 του μήνα θα παραλάβω. και γω τωρα που την εκανα το ιδιο μου βγαζει.... μακαρι να φυγουνσημερα αυριο. και σε 2-3 μερες ερχονται...!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 και γω τωρα που την εκανα το ιδιο μου βγαζει.... μακαρι να φυγουνσημερα αυριο. και σε 2-3 μερες ερχονται...!!Έκανα και εγώ την παραγγελία μου σήμερα τα ξημερώματα της έκδοσης 8/128 midnight black. Θα έρθει με την δωρεάν αποστολή. Γνωρίζει κάποιος που του έχει σταλεί με την απλή πόσες μέρες κάνει; εμενα μου γράφει ότι και καλά αύριο θα το αποστείλουν 6/5 και στις 12 του μήνα θα παραλάβω.Αμα φύγουν αυριο σε 2 τ πολυ 3 μερες θα το εχετε!!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 παίδες συνολικά αξίζει η μετάβαση απο s8 plus?? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
casabel Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 παίδες συνολικά αξίζει η μετάβαση απο s8 plus?? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkεξαρτάται τι ζητάς οι δύο εταιρείες έχουν τελείως διαφορετικό target Group... Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Tech Junkie - not curable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 εξαρτάται τι ζητάς οι δύο εταιρείες έχουν τελείως διαφορετικό target Group... Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalkναι το γνωρίζω ειχα παλια oneplus one... απλα αν ειναι γενικά αναβάθμιση η θα μου λείψει κάτι Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finisher Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Μόνο αναβάθμιση φίλε από το s8 plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 παίδες συνολικά αξίζει η μετάβαση απο s8 plus?? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βασικά ναι αξίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts