Jump to content

Κριτική καμερών κινητών v.2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνω απολυτα φιλε tsiglas.Με τριποδο σχεδον ολα τα κινητα βγαζουν πολυ καλες νυχτερινες φωτος!

Ακριβώς :)

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ένα όμορφο (για μένα) βίντεο slow από note 8 που πιάνει την καταρρακτώδη βροχή....

Αυτό είναι πολύ ωραίο και για live wallpaper ή gif

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πραγματικα καμια μιας και στην περιπτωση της Sony για να βγουν αυτές οι φωτογραφιες χρειαζεσαι τριποδο και γνωσεις φωτογραφιας...Οποτε ναι καμια σχεση με το κορυφαιο P20 pro

Καλησπέρα, αν δεν κάνω λάθος είχες πει ότι υποστηρίζει και RAW. Μπορείς να μου στείλεις κάποιο να του ρίξω μια ματιά;

Μια απλή ημερήσια θέλω, όχι βραδυνή...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Πραγματικα καμια μιας και στην περιπτωση της Sony για να βγουν αυτές οι φωτογραφιες χρειαζεσαι τριποδο και γνωσεις φωτογραφιας...Οποτε ναι καμια σχεση με το κορυφαιο P20 pro

Δεν καταλαβες tsiglas...δεν κρινουμε εαν βγηκε με τριποδο η οχι.

Κρινουμε το τελικο αποτελεσμα της φωτογραφιας.

Κι αυτο που βλεπω εγω απο τα sony ειναι κατα πολυ ανωτερο απο το p20 pro.

Οι φωτο απο το p20 pro ειναι καλες για ανεβασμα σε facebook και instagram...μεχρι εκει.

ετσι φίλε μου τα ειπες όλα σωστος!!!καμία σχεση

IPhone 15 Pro 

Κορυφαίο και λίγα λες..και φαίνεται από τα σχόλια που θέλουν να το μειώσουν ενώ έχει βραβευτεί για τις φωτογραφικές δυνατότητες αυτού του κινητού, ακόμα και χρήστες από άλλα κορυφαία κινητά έχουν πάει σε αυτό για την κάμερα του μόνο και μόνο.. όπως επίσης μου αρέσουν οι φωτογραφίες και από άλλα κινητά εδώ και ευχαριστούμε που τις μοιραζοσαστε να βλέπουμε όμορφες εικόνες.. Να μοιραστώ και εγώ μερικές δικές μου αν και κάποιοι τις έχουν ξαναδεί (όλες auto)https://ibb.co/c3a7do

https://ibb.co/fyjQET

https://ibb.co/cZO2uT

https://ibb.co/kEeaET

Edited by Margelis
Stathis P20 pro

Αδέρφια και συναγωνιστές δεν έχω χρησιμοποιήσει τρίποδο μιας και δεν έχω.. Αλλά άμα βρω κάπου ακουμπάω τα χέρια μου...

Απ την άλλη ας αλλάξουμε τίτλο στο νήμα και ας το πούμε ποιο κινητό βγάζει καλύτερες φωτο στο Auto να ξεμπερδεύουμε..

Νομίζω ότι εδώ αναδεικνύουμε τα κινητά μας με οποίο τρόπο..

Εγώ δεν έκρινα κανένα όταν βγάζετε με στημένα κινητά στα Night mode με 3 sec κλειστρο... Καλα κάνετε.. το αποτέλεσμα ήταν καλό..

Αλλά με τη Sony γενικά δε μπορεί κανείς να παραδεχτεί απ ότι φαίνεται ότι ανήκει στα κορυφαία.. Όχι το κορυφαίο προς θεού..

Απ το P20 έχω δει και καλά αποτελέσματα αλλά έχω δει και τραγικοτατα αποτελέσματα όπως συμβαίνει με όλους μας...

Εδώ θεωρώ ότι σκοπός είναι να αναδείξουμε τα κινητά μας.. Αν σκοπός είναι να δούμε πιο βγάζει το καλύτερα με Auto να μου το πείτε γιατί auto το έχω καταργήσει ακόμα και τη μέρα...οποτε δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε και post τα οποία θα μοιάζουν με Spam

Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016

Kia sportage ex full

Αδέρφια και συναγωνιστές δεν έχω χρησιμοποιήσει τρίποδο μιας και δεν έχω.. Αλλά άμα βρω κάπου ακουμπάω τα χέρια μου...

Απ την άλλη ας αλλάξουμε τίτλο στο νήμα και ας το πούμε ποιο κινητό βγάζει καλύτερες φωτο στο Auto να ξεμπερδεύουμε..

Νομίζω ότι εδώ αναδεικνύουμε τα κινητά μας με οποίο τρόπο..

Εγώ δεν έκρινα κανένα όταν βγάζετε με στημένα κινητά στα Night mode με 3 sec κλειστρο... Καλα κάνετε.. το αποτέλεσμα ήταν καλό..

Αλλά με τη Sony γενικά δε μπορεί κανείς να παραδεχτεί απ ότι φαίνεται ότι ανήκει στα κορυφαία.. Όχι το κορυφαίο προς θεού..

Απ το P20 έχω δει και καλά αποτελέσματα αλλά έχω δει και τραγικοτατα αποτελέσματα όπως συμβαίνει με όλους μας...

Εδώ θεωρώ ότι σκοπός είναι να αναδείξουμε τα κινητά μας.. Αν σκοπός είναι να δούμε πιο βγάζει το καλύτερα με Auto να μου το πείτε γιατί auto το έχω καταργήσει ακόμα και τη μέρα...οποτε δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε και post τα οποία θα μοιάζουν με Spam

Μπράβο φιλαράκι, σωστός και μιλάς όμορφα!

Stathis P20 pro

Κορυφαίο και λίγα λες..και φαίνεται από τα σχόλια που θέλουν να το μειώσουν ενώ έχει βραβευτεί για τις φωτογραφικές δυνατότητες αυτού του κινητού, ακόμα και χρήστες από άλλα κορυφαία κινητά έχουν πάει σε αυτό για την κάμερα του μόνο και μόνο.. όπως επίσης μου αρέσουν οι φωτογραφίες και από άλλα κινητά εδώ και ευχαριστούμε που τις μοιραζοσαστε να βλέπουμε όμορφες εικόνες.. Να μοιραστώ και εγώ μερικές δικές μου αν και κάποιοι τις έχουν ξαναδεί (όλες auto)https://ibb.co/c3a7do

https://ibb.co/fyjQET

https://ibb.co/cZO2uT

https://ibb.co/kEeaET

Σχετικα με την καμερα του P20 pro...Που εγραψες οτι ειναι κορυφαια.

Αυτο ειναι crop 100% απο το ποστ #1662.

Τα συμπερασματα δικα σας...το δεντρο το εχει βγαλει σαν χαρτονι

42751379165_eaaaf839c6_o.jpgCR12 by foxy4270, on Flickr

Σχετικα με την καμερα του P20 pro...Που εγραψες οτι ειναι κορυφαια.

Αυτο ειναι crop 100% απο το ποστ #1662.

Τα συμπερασματα δικα σας...το δεντρο το εχει βγαλει σαν χαρτονι

42751379165_eaaaf839c6_o.jpgCR12 by foxy4270, on Flickr

Ναι εσύ παλικάρι μου δεν αντιλέγω ότι κάποιες τις βγάζει έτσι αν και πιστεύω αυτό μελλοντικά θα διορθωθεί,και αυτό γίνεται ξέρεις γιατί? ..για αυτό εγώ δεν χρεισιμοποιω το night mote..σε μένα βλέπεις κάτι τέτοιο? Άσε που το night mote χάνει την φυσικότητα της νύχτας και έχω σταματήσει να το χρησιμοποιώ, μόνο σε μερικές καταστάσεις πολύ νυχτερινές (πίσσα) αλλά μην το βγάζεις και άχρηστο και όλας.. είπαμε!!!!

Stathis P20 pro

Ναι εσύ παλικάρι μου δεν αντιλέγω ότι κάποιες τις βγάζει έτσι αν και πιστεύω αυτό μελλοντικά θα διορθωθεί,και αυτό γίνεται ξέρεις γιατί? ..για αυτό εγώ δεν χρεισιμοποιω το night mote..σε μένα βλέπεις κάτι τέτοιο? Άσε που το night mote χάνει την φυσικότητα της νύχτας και έχω σταματήσει να το χρησιμοποιώ, μόνο σε μερικές καταστάσεις πολύ νυχτερινές (πίσσα) αλλά μην το βγάζεις και άχρηστο και όλας.. είπαμε!!!!

πριν απο λιγα λεπτα εσυ εγραψες οτι η καμερα ειναι κατι παραπανω απο κορυφαια.

Σου αποδεικνυω οτι δεν ισχυει κατι τετοιο.

Μα είναι κορυφαίο και δεν το λέω εγώ..το λένε επώνυμα ξένα περιοδικά,βραβευτηκε και όλας για αυτο..χρήστες ξαναλέω από άλλα κορυφαία κινητά.κ.α.που δεν θυμάμαι.. είμαι πίστεψε με πολύ μεγαλύτερος από σένα έχω αλλάξει 100 κινητά (μαρτυραω την ηλικία μου ΧΑ)..θέλω να πω το βλέπω και εγώ ο ιδιος ότι δεν έχω ξαναπιάσει τέτοιο φωτογραφικό κινητό στα χέρια μου. το έχω τσεκαρει με το s8 του φίλου ,ακόμα με την dslr έστω των 200 ευρώ του αδερφού μου και βλέπεις την ποιότητα αυτού του pro 20 τα πατάει..μην κολλάς σε λεπτομέρειες τα όσα μείον πιστεύω θα φτιαχτούν στο άμεσο μέλλον.. έχει να πάρει ακοομααα αναβαθμίσεις..και της sonny εξαιρετικές φωτογραφίες δεν λέω και της xiaomi τέλειες.. αλλά ο εχθρός του καλού.... πάντα φιλικά!

Stathis P20 pro

Παιδιά θα ήθελα γνώμες γενικά. Μια φίλη είχε το 950 (το οποίο της είχα προτείνει εγώ), αλλά κλασικά έχει θέματα με τις μπαταρίες (ακόμη και καινούργιες). Επίσης, με τη μη υποστήριξη του λειτουργικού θα προτιμούσε πια Android από 6η έκδοση και άνω.

Θέλει πολύ καλή κάμερα και όχι τεράστιο (το πολύ 5,5 ίντσες). Budget το πολύ γύρω στα 500 αν αξίζει.

Πρότεινα περσινή ναυαρχίδα που είχαμε δει πολύ καλά δείγματα εδώ, το HTC U11. Έχετε κάποια άλλη πρόταση; Ίσως κάποιο Xiaomi? Είδα το Mi6 είναι σχετικά μικρό αλλά δεν ξέρω την ποιότητα κάμερας...

Θα έλεγα και το LG G5 αλλά έχει κάπως παλιώσει για το πάρει σήμερα καινούργιο στην τιμή του skroutz...

Στα bonus θα ήταν καλή ποιότητα ηχογράφησης και βίντεο, αλλά και διάρκεια μπαταρίας

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Παιδιά θα ήθελα γνώμες γενικά. Μια φίλη είχε το 950 (το οποίο της είχα προτείνει εγώ), αλλά κλασικά έχει θέματα με τις μπαταρίες (ακόμη και καινούργιες). Επίσης, με τη μη υποστήριξη του λειτουργικού θα προτιμούσε πια Android από 6η έκδοση και άνω.

Θέλει πολύ καλή κάμερα και όχι τεράστιο (το πολύ 5,5 ίντσες). Budget το πολύ γύρω στα 500 αν αξίζει.

Πρότεινα περσινή ναυαρχίδα που είχαμε δει πολύ καλά δείγματα εδώ, το HTC U11. Έχετε κάποια άλλη πρόταση; Ίσως κάποιο Xiaomi? Είδα το Mi6 είναι σχετικά μικρό αλλά δεν ξέρω την ποιότητα κάμερας...

Θα έλεγα και το LG G5 αλλά έχει κάπως παλιώσει για το πάρει σήμερα καινούργιο στην τιμή του skroutz...

Στα bonus θα ήταν καλή ποιότητα ηχογράφησης και βίντεο, αλλά και διάρκεια μπαταρίας

Μιχαλη Htc u11 Κι απο μενα

950 xl

29785611988_f044f45d15_c.jpgαρτ67 by foxy4270, on Flickr

Είχα το 1520 nokia loumia... ωραία χρωματική απόδοση ευκρίνεια και λεπτομέρεια η φωτογραφία

Stathis P20 pro

Στο τελευταίο σίγουρα το XZ1 στα 330 αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο και σε βίντεο και σε ηχογράφηση και με bonus super slow motion 960fps..

Στη φωτογραφία υπάρχουν καλύτερα κινητά αλλά οι διαφορές δεν είναι μεγάλες..

Επίσης μου αρέσει και το G6

Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016

Kia sportage ex full

Ρε παιδια μην μαλωνετε.δεν είναι διαγωνισμός με βραβείο.εγώ χαίρομαι να βλέπω τις φωτο σας και ας ειμαι εντελώς άσχετος στο θέμα φωτο.ανεβαστε τις ωραιες φωτο σας,και χαρειτε το.

Tcl 20 5g

Εγώ παντως κάνοντας ανάλογο (άσκοπο εντελώς) crop σε υπολογιστή, τόσο στην φωτογραφία που αναφερεσε όσο και στις δύο φωτογραφίες του Sony που τόσο εκθείασες, βλέπω παρόμοια πράγματα (βαζοντας τις διπλα - διπλα), μη σου πω και χειρότερα.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την λόξα του crop σε λεπτομέρειες στο 100%, όταν καμία κάμερα κινητού δεν αντέχει σε κάτι τέτοιο. (Εδώ δεν αντέχουν πολλές DSLR, μην τρελαθουμε δηλαδή).

Το αν δεν σου αρέσει αισθητικά η απόδοση μιας φωτογραφικής σε σχέση με μία άλλη είναι ενα θέμα δικό σου και δεν είναι κατ' ανάγκη "παπικό βούλευμα" για τους υπόλοιπους, ουτε το απόλυτο κριτήριο ποιότητας μιας φωτογραφικής.

Δεν θέλω να μειωσω καμία συσκευή. Σ' αυτό το επίπεδο τιμών οι διαφορές είναι τοσο μικρες που μπαίνει πλέον έντονα και το προσωπικό γούστο του καθενός.

Απόλυτοι και ακραίοι χαρακτηρισμοί όπως αυτοί που γράφηκαν πιο πάνω είναι αν μη τι άλλο αστοχοι, εκτός αν γίνονται εκ του πονηρού για να δημιουργούνται προβλήματα.

Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Εγώ παντως κάνοντας ανάλογο (άσκοπο εντελώς) crop σε υπολογιστή, τόσο στην φωτογραφία που αναφερεσε όσο και στις δύο φωτογραφίες του Sony που τόσο εκθείασες, βλέπω παρόμοια πράγματα (βαζοντας τις διπλα - διπλα), μη σου πω και χειρότερα.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την λόξα του crop σε λεπτομέρειες στο 100%, όταν καμία κάμερα κινητού δεν αντέχει σε κάτι τέτοιο. (Εδώ δεν αντέχουν πολλές DSLR, μην τρελαθουμε δηλαδή).

Το αν δεν σου αρέσει αισθητικά η απόδοση μιας φωτογραφικής σε σχέση με μία άλλη είναι ενα θέμα δικό σου και δεν είναι κατ' ανάγκη "παπικό βούλευμα" για τους υπόλοιπους, ουτε το απόλυτο κριτήριο ποιότητας μιας φωτογραφικής.

Δεν θέλω να μειωσω καμία συσκευή. Σ' αυτό το επίπεδο τιμών οι διαφορές είναι τοσο μικρες που μπαίνει πλέον έντονα και το προσωπικό γούστο του καθενός.

Απόλυτοι και ακραίοι χαρακτηρισμοί όπως αυτοί που γράφηκαν πιο πάνω είναι αν μη τι άλλο αστοχοι, εκτός αν γίνονται εκ του πονηρού για να δημιουργούνται προβλήματα.

Καταρχην δεν γινεται να συγκρινεις 2 διαφορετικες φωτο

Επομένως λοιπόν, εφόσον δεν μπορεί να γίνει σύγκριση γιατί όπως λες είναι τελείως διαφορετικές φωτό, μην τις φέρνεις ως παράδειγμα και εσύ για να συγκρινεις φωτογραφικές μηχανές και αποδόσεις.

Δεν νομίζω να χρειάζεται να παραθεσω το ποστ σου, έτσι?

Είναι δυο εξαιρετικές μηχανές. Αν λοιπόν και εφόσον θέλεις να τις συγκρινεις και να βγαλεις αποτέλεσμα, πως εσύ ο ίδιος λες, τράβηξε τις ίδιες ακριβώς φωτογραφίες και δες εκεί τι γίνεται.

Μέχρι όμως να το κάνεις αυτό, εκφραζεις μόνον αυτό που είναι κοντύτερα στα προσωπικά σου γούστα και τίποτα περισσότερο.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Μιχαλη Htc u11 Κι απο μενα

Ωραία συμφωνούμε 1000% :)

Ωραία συμφωνούμε 1000% :)
1+ 6?

Με 580? Είναι και φετινό και δείχνει εξαιρετικά πράγματα. Ή είναι ζορικα τα +80?

Edit:

Ουπς! Σορρυ! Τώρα είδα το max 5.5". Αν και σαν μέγεθος είναι παρόμοια....

Edited by fanatikos

Στο τελευταίο σίγουρα το XZ1 στα 330 αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο και σε βίντεο και σε ηχογράφηση και με bonus super slow motion 960fps..

Στη φωτογραφία υπάρχουν καλύτερα κινητά αλλά οι διαφορές δεν είναι μεγάλες..

Επίσης μου αρέσει και το G6

Το XZ1 το σκέφτηκα κι εγώ αλλά δεν έχει σταθεροποιητή...

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

1+ 6?

Με 580? Είναι και φετινό και δείχνει εξαιρετικά πράγματα. Ή είναι ζορικα τα +80?

Edit:

Ουπς! Σορρυ! Τώρα είδα το max 5.5". Αν και σαν μέγεθος είναι παρόμοια....

Τα περισσότερα πλέον είναι γύρω στις 6 ίντσες, κάπως άβολα για κάποιο κόσμο, αλλά ανάλογα την κατασκευή (π.χ. αν είναι λεπτό οριακά βολεύει χρήση με ένα χέρι) Το McLaren π.χ. στις 5,5' είναι πολύ λεπτότερο από των 4,5' προκάτοχό του 1020 και με βολεύει καλύτερα στην χρήση, οπότε είναι και θέμα κατασκευής

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ όλους θερμά για τις προτάσεις!!! :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...