Gemnik Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Δεν αντιλέγω με κανένα απλά παραθέτω δείγματα... Πάντως τα κτίρια που φαίνονται άσπρα έξω από τον χώρο του κυλικείο είναι λευκά.... Και είναι τοίχοι και όχι ουρανός... Η ίδια περίπου φωτογραφία με το P20 PRO Auto πριν λίγο καιρό... Την ίδια ώρα με τις ίδιες λάμπες αναμμένες... Περίπου ίδια... Huawei p20 pro AUTO AI ON Huawei p20 pro Auto 131 AI ON indoor by GumJd tsiglas, on Flickr"]Huawei p20 pro Auto 131 AI ON indoor by GumJd tsiglas, on Flickr[/url] Και ξανά από Note 9 Samsung Galaxy Note 9 Auto Indoor - faces by GumJd tsiglas, on Flickr"]Samsung Galaxy Note 9 Auto Indoor - faces by GumJd tsiglas, on Flickr[/url] ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και πάμε τώρα σε νέες σημερινές λήψης Samsung Galaxy Note 9 Auto Samsung Galaxy Note 9 Auto by GumJd tsiglas, on Flickr"]Samsung Galaxy Note 9 Auto by GumJd tsiglas, on Flickr[/url] X1 zoom Samsung Galaxy Note 9 Auto by GumJd tsiglas, on Flickr"]Samsung Galaxy Note 9 Auto by GumJd tsiglas, on Flickr[/url] X2 zoom Samsung Galaxy Note 9 Auto by GumJd tsiglas, on Flickr"]Samsung Galaxy Note 9 Auto by GumJd tsiglas, on Flickr[/url] Μονο που εδω κανεις ενα φαουλ και το ξερεις! Μιλαω για τη φωτο του p20 pro..ειναι χωρις hdr και η φωτο του note ειναι με hdr! Θα επρεπε να το επισημανεις! Δεν τασομαι υπερ καποιου απλα δεν ειναι δικαιο! Μη μου απαντησεις οτι ειναι auto..ξερεις οτι το hdr δεν ενεργοποιειται παντα μονο του αλλα το εχει ξεχωριστη επιλογη..και εδω σε αυτη δεν εχει ενεργοποιηθει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 O κοσμος που μπαινει εδω μεσα θελει να μαθει ποια καμερα βγαζει καλυτερες φωτογραφιες.Δεν τον ενδιαφερει τι ειδους επεξεργασια θα κανεις εσυ. Την ιδια ακριβως φωτογραφια αμα την επεξεργαστουν 1000 ανθρωποι θα εχουμε 1000 διαφορετικα αποτελεσματα φωτογραφιας...τωρα το καταλαβες? με την ίδια λογική.. υπάρχουν διάφορες εκδόσεις gcam, η κάθε μια έχει διαφορετικούς αλγόριθμους και διαφορετικά αποτελέσματα ούτε αυτή αντιπροσωπευει λοιπόν ποια κάμερα βγάζει καλύτερες φωτογραφίες κατανοητό; aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Ελληνικά απαντάω άνθρωπε.. πειράζει που επεξεργάζομαι εγω ο ίδιος το ασυμπίεστο αρχείο; το ίδιο πράγμα κάνει και η gcam, ανοίγει σκιές, τονίζει τα χρώματα, ανεβοκατεβαζει highlights κλπ. που είναι το πρόβλημα; οτι πειράζω εγω τη φωτογραφία και οχι οι αλγόριθμοι του hdr+.. ; ετσι ακριβως ειναι οπως τα λεα και η gcam εχει διαφορες εκδοσεις του αρνοβα, του γιαννη, του κωστη.. σαν να λεμε διαφορετικοι χρηστες επεμβαινουν στην επεξεργασια αρα το ιδιο ακριβως πραμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 O κοσμος που μπαινει εδω μεσα θελει να μαθει ποια καμερα βγαζει καλυτερες φωτογραφιες.Δεν τον ενδιαφερει τι ειδους επεξεργασια θα κανεις εσυ. Την ιδια ακριβως φωτογραφια αμα την επεξεργαστουν 1000 ανθρωποι θα εχουμε 1000 διαφορετικα αποτελεσματα φωτογραφιας...τωρα το καταλαβες? Ο κόσμος εδώ τον ενδιαφέρει να βάζουμε φωτός από την στοκ εφαρμογή κάμερας και πάντα στο αυτόματο χωρίς πείραγμα έκθεσης κτλ (όπως έχεις κάνει επανειλημμένα) και όχι από 3rd party εφαρμογές όπως gcam, open camera,κτλ. Επίσης η gcam σε πολλές συσκευές θέλει ροοτ για να δουλέψει οπότε κλαψτα Χαράλαμπε. Ο μέσος χρήστης ανοίγει στοκ κάμερα τραβάει φώτο, τέλος. Μόνο αυτό τον νοιάζει. Εσύ τώρα το κατάλαβες? Έχει παραγίνει το αστείο, όλα έχουν ένα όριο. Mate the 10 pro be with you Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 (edited) Μονο που εδω κανεις ενα φαουλ και το ξερεις! Μιλαω για τη φωτο του p20 pro..ειναι χωρις hdr και η φωτο του note ειναι με hdr! Θα επρεπε να το επισημανεις! Δεν τασομαι υπερ καποιου απλα δεν ειναι δικαιο! Μη μου απαντησεις οτι ειναι auto..ξερεις οτι το hdr δεν ενεργοποιειται παντα μονο του αλλα το εχει ξεχωριστη επιλογη..και εδω σε αυτη δεν εχει ενεργοποιηθει! Φιλε μου δεν με ενδιαφέρει αν έχει βάλει hdr ή όχι το P20 PRO και τα 2 όταν τράβηξαν απόφασησαν από μόνα τους αν θα χρησιμοποιήσουν Hdr ή όχι μιας και το Note 9 στο Auto hdr το έχω ρύθμισει... Άλλωστε η γωνία λήψης είναι διαφορετική και μόνο αυτό μπορεί να αλλάξει πολλά.. Το θέμα είναι ποια συσκευή θα έδειχνε τα λευκά ντουβάρια έξω από τις τζαμαρίες "να μην φαίνονται καμένα" Αν θες την γνώμη μου για να μη νομίζεις υπέροχες η φωτογραφίες του Note 9 στο αυτόματο την ημέρα ίσως και καλύτερες από το P20 PRO αλλά στην συνολική χρήση κάμερας (Low light, indoor, zoom) δίκαιο το αποτέλεσμα του dxomark.... Edited September 12, 2018 by tsiglas Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gemnik Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 O κοσμος που μπαινει εδω μεσα θελει να μαθει ποια καμερα βγαζει καλυτερες φωτογραφιες.Δεν τον ενδιαφερει τι ειδους επεξεργασια θα κανεις εσυ. Την ιδια ακριβως φωτογραφια αμα την επεξεργαστουν 1000 ανθρωποι θα εχουμε 1000 διαφορετικα αποτελεσματα φωτογραφιας...τωρα το καταλαβες? Εσυ τι εισαι ακριβως και αντιπροσωπευεις ολο τον κοσμο εδω? Να μιλας για τον εαυτο σου! Στο λεω οσο πιο ευγενικα μπορω και ποσταρω για αυτον ακριβως το λογο οχι για να κανω το δικηγορο! Μαλλον η μειοψηφια εισαι..και ολους εμας που στελνεις στο αλλο νημα νομιζω εχουμε ανεβασει φωτο απο ολα τα mode του κινητου που εχουμε..και ο κοσμος τα βλεπει ολα.. εσυ μονο ενα! Τη gcam και εκθειαζεις συνεχως ενα αυτοματο προγραμμα και οχι το κινητο σου! Ανεβασε μας και αλλα mode του κινητου σου! Δωσε κατι! Κανε ενα συγκριτικο στοκ με gcam..ειδικα νυχτα που σου αρεσει νομιζω θα εχει πιο λιγο θορυβο η στοκ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Αλήθεια, πόσο zoom έχει (οπτικό εννοείται)? Κάνε και μια δοκιμή με φωτομετριση στα φωτισμένα σημεία που σου είπε και ο φίλος. Αντε γιατί σιγά σιγά πέφτει η τιμή και πλησιάζει η ώρα.......:) Μέχρι X2.... Όπως το δείγμα που ανέβασα... Και όχι δεν πιάνει το P20 PRO στο ζουμ ούτε καν.... Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Τσιγκλα φιλε ωραια η συγκριση. Οντως το HDR κανει διαφορα σε τετοιες περιπτωσεις, αλλα νομιζω οτι του P20 ειναι απαραδεκτη. Θορυβος και φωτεινοτητα ειναι....για πεταμα. Αν θες δοκιμασε παντως με φωτομετρηση σε φωτεινο σημειο και μετα να ανοιξεις τις σκιες με καποιο προγραμμα. Θα βγει πιο ισορροπημενη η φωτογραφια. Στις νεες φωτογραφιες το τεντωσες το κινητο. Το εβαλες και σε δυσκολο φωτισμο και δεν βγηκε ωραιο τo white balance. Παρολα αυτα το λες πολυ δυνατο ως αποτελεσμα τειρουμενων των αναλογιων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gemnik Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 (edited) Φιλε μου δεν με ενδιαφέρει αν έχει βάλει hdr ή όχι το P20 PRO και τα 2 όταν τράβηξαν απόφασησαν από μόνα τους αν θα χρησιμοποιήσουν Hdr ή όχι μιας και το Note 9 στο Auto hdr το έχω ρύθμισει... Άλλωστε η γωνία λήψης είναι διαφορετική και μόνο αυτό μπορεί να αλλάξει πολλά.. Το θέμα είναι ποια συσκευή θα έδειχνε τα λευκά ντουβάρια έξω από τις τζαμαρίες "να μην φαίνονται καμένα" Αν θες την γνώμη μου για να μη νομίζεις υπέροχες η φωτογραφίες του Note 9 στο αυτόματο την ημέρα ίσως και καλύτερες από το P20 PRO αλλά στην συνολική χρήση κάμερας (Low light, indoor, zoom) δίκαιο το αποτέλεσμα του dxomark.... Το ξερω οτι κρινεις αντικειμενικα και δεν εχεις κομπλες! Απλα μου εκανε εντυπωση και το εγραψα γιατι εκανε μπαμ. Για τις low light ειμουν σιγουρος και σου εχω πει πως αν θα το αλλαζα αυτη τη στιγμη για καποιο αυτο θα ηταν μονο το note οχι λογω καμερας ομως αν και εδω μονο καμερες συγκρινουμε. Συνεχισε να ανεβαζεις και αλλα θεματα γιατι εισαι ο μονος εδω που το εχει! Μου αρεσει παντως που δειχνει οτι δεν βγαζει αυτο ξεπλυμενο που ειχε παντα η samsung στα χρωματα. Σιγουρα το dxomark ξερει τι λεει δεν αμφεβαλα ποτε γιατι το ειδα και με τα ματια μου πριν παρω το p20 pro συγκρινοντας το live με το s9 plus και η διαφορα ηταν οντως τοση! Edited September 12, 2018 by Gemnik Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Μονο που εδω κανεις ενα φαουλ και το ξερεις! Μιλαω για τη φωτο του p20 pro..ειναι χωρις hdr και η φωτο του note ειναι με hdr! Θα επρεπε να το επισημανεις! Δεν τασομαι υπερ καποιου απλα δεν ειναι δικαιο! Μη μου απαντησεις οτι ειναι auto..ξερεις οτι το hdr δεν ενεργοποιειται παντα μονο του αλλα το εχει ξεχωριστη επιλογη..και εδω σε αυτη δεν εχει ενεργοποιηθει! Διαφωνώ. Όπως είπε και ο φίλος, βγάζω πχ εγώ στο αυτόματο. Δεν κάθομαι να δω τις επιλογές της συσκευής (αν ενεργοποιηθηκε το hdr ή όχι, τι iso έχει, ταχύτητα κλπ). Τα αφήνω όλα στη συσκευή. Στη συγκεκριμένη, αν έπρεπε να ενεργοποιήσει το hdr το p20 αλλά δεν το έκανε, τότε είναι φάουλ της συσκευής και όχι του τσιγκλα. ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μέχρι X2.... Όπως το δείγμα που ανέβασα... Και όχι δεν πιάνει το P20 PRO στο ζουμ ούτε καν.... Ευχαριστώ. Ούτως ή άλλως το Note 9 θα πάρω.... ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ετσι ακριβως ειναι οπως τα λεα και η gcam εχει διαφορες εκδοσεις του αρνοβα, του γιαννη, του κωστη.. σαν να λεμε διαφορετικοι χρηστες επεμβαινουν στην επεξεργασια αρα το ιδιο ακριβως πραμα. Μάριε εδώ διαφωνώ. Άλλο επεξεργασία στο σπίτι μου και άλλο gcam. Στο δεύτερο έχω μια εφαρμογή που τραβάω αυτόματα φωτογραφίες. Μπορεί να είναι του Τάκη, του Μήτσου κλπ αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Πχ και οι στοκ κάμερες είναι διαφορετικών εταιρειών (Τάκη Μήτσου κλπ). Στο πρώτο, παίρνω ένα αρχείο και παιδεύομαι να το φτιάξω/πειράξω/αλλοιωσω εγώ. Υπάρχει η προσωπική παρέμβαση. Αν αυτό δεν είναι διαφορετικό τότε γιατί θα πρέπει να αναφέρουμε όταν οι φωτογραφίες που ανεβάζουμε είναι πειραγμένες?? Αφού με την λογική κάποιων, όλες είναι πειραγμένες...... Αν ισχύει αυτό, ούτε Flickr χρειάζεται, ούτε κάποια αναφορά ότι τις πειραξαμε. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Διαφωνώ. Όπως είπε και ο φίλος, βγάζω πχ εγώ στο αυτόματο. Δεν κάθομαι να δω τις επιλογές της συσκευής (αν ενεργοποιηθηκε το hdr ή όχι, τι iso έχει, ταχύτητα κλπ). Τα αφήνω όλα στη συσκευή. Στη συγκεκριμένη, αν έπρεπε να ενεργοποιήσει το hdr το p20 αλλά δεν το έκανε, τότε είναι φάουλ της συσκευής και όχι του τσιγκλα. ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ. Ούτως ή άλλως το Note 9 θα πάρω.... Εντάξει παιδιά μακάρι να είχα και τα 2 ταυτόχρονα να είχαμε σωστά αποτελέσματα... Συνήθως δεν σχολιάζω τις φωτογραφίες που ανεβάζω ή παραθέτω αλλά στην συγκεκριμένη φωτογραφία η γωνία λήψης του Note 9 έχει πιάσει και όλες τις πλαϊνές τζαμαρίες οπότε και "είδε" όλο το φως που ερχόταν από αυτές....ενω το P20 PRO δεν βλέπει τζαμαρίες. Πιο πολύ την έβαλα για τον τοίχο απέναντι έξω από τις μακρινές τζαμαρίες να δω εγώ και εσείς αν φαίνεται τόσο "καμένος ο λευκός τοίχος" όσο και στο NOTE 9...Έτσι μια ιδέα παίρνουμε να έχουμε κάποια βασικά δείγματα από τις συσκευές... Και στις άλλες τις βραδυνές στον δρόμο είχα ξεχάσει ότι με το P20 PRO τις είχα τραβηξει οριζόντια (ενώ με το Note 9 τις τράβηξα κάθετα)... Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Ο κόσμος εδώ τον ενδιαφέρει να βάζουμε φωτός από την στοκ εφαρμογή κάμερας και πάντα στο αυτόματο χωρίς πείραγμα έκθεσης κτλ (όπως έχεις κάνει επανειλημμένα) και όχι από 3rd party εφαρμογές όπως gcam, open camera,κτλ. Επίσης η gcam σε πολλές συσκευές θέλει ροοτ για να δουλέψει οπότε κλαψτα Χαράλαμπε. Ο μέσος χρήστης ανοίγει στοκ κάμερα τραβάει φώτο, τέλος. Μόνο αυτό τον νοιάζει. Εσύ τώρα το κατάλαβες? Έχει παραγίνει το αστείο, όλα έχουν ένα όριο. Mate the 10 pro be with you με οποια καμερα θελω θα τραβαω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gemnik Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Σαν κατοχος του p20 pro..να αναφερω κατι για να γνωριζουν οσοι σκεφτονται για αγορα κινητου με πρωτο μελημα τη καμερα.. Δικαιως ειναι με διαφορα η καλυτερη καμερα στην αγορα αυτη τη στιγμη..αλλα! Δεν ειναι για ανθρωπους του point and shoot! Δεν ειναι καμερα που ξερεις οτι παντα θα τραβαει 9 στα 10 οπως καποια αλλα! Δεν εχει σταθερο αποτελεσμα παντα..θελει χρονο για να τη μαθεις αλλα υπαρχουν στιγμες που θα σου βγαλει αυτο το 10 στα 10 που καννενα αλλο δεν μπορει! Ειναι ανωριμο ακομα το software και εχεις τοσες ρυθμισεις που παραπεμπει πιο πολυ σε κανονικη φωτογραφικη! Οποτε αν καποιος θελει κατι σταθερο στις περισοτερες των συνθηκων και ας μην ειναι το τελειο να μην το επιλεξει! Καλυτερα να παει προς samsung μερια η ακομα και xiaomi που εχουν ανεβει αρκετα οι τελευταιες ναυαρχιδες η apple... Ειναι καθαρα η προσωπικη μου αποψη σαν κατοχος της συσκευης εδω και 3 μηνες περιπου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Ο κόσμος εδώ τον ενδιαφέρει να βάζουμε φωτός από την στοκ εφαρμογή κάμερας και πάντα στο αυτόματο χωρίς πείραγμα έκθεσης κτλ (όπως έχεις κάνει επανειλημμένα) και όχι από 3rd party εφαρμογές όπως gcam, open camera,κτλ. Επίσης η gcam σε πολλές συσκευές θέλει ροοτ για να δουλέψει οπότε κλαψτα Χαράλαμπε. Ο μέσος χρήστης ανοίγει στοκ κάμερα τραβάει φώτο, τέλος. Μόνο αυτό τον νοιάζει. Εσύ τώρα το κατάλαβες? Έχει παραγίνει το αστείο, όλα έχουν ένα όριο. Mate the 10 pro be with you Ο κόσμος εδώ τον ενδιαφέρει να βάζουμε φωτός από την στοκ εφαρμογή κάμερας κ ...και για ποιο λογο τοτε ανεβαζεις raw? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 με οποια καμερα θελω θα τραβαω... Όντως η επιχειρηματολογία σου σπάει κόκαλα...:clap::clap::clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Σαν κατοχος του p20 pro..να αναφερω κατι για να γνωριζουν οσοι σκεφτονται για αγορα κινητου με πρωτο μελημα τη καμερα.. Δικαιως ειναι με διαφορα η καλυτερη καμερα στην αγορα αυτη τη στιγμη..αλλα! Δεν ειναι για ανθρωπους του point and shoot! Δεν ειναι καμερα που ξερεις οτι παντα θα τραβαει 9 στα 10 οπως καποια αλλα! Δεν εχει σταθερο αποτελεσμα παντα..θελει χρονο για να τη μαθεις αλλα υπαρχουν στιγμες που θα σου βγαλει αυτο το 10 στα 10 που καννενα αλλο δεν μπορει! Ειναι ανωριμο ακομα το software και εχεις τοσες ρυθμισεις που παραπεμπει πιο πολυ σε κανονικη φωτογραφικη! Οποτε αν καποιος θελει κατι σταθερο στις περισοτερες των συνθηκων και ας μην ειναι το τελειο να μην το επιλεξει! Καλυτερα να παει προς samsung μερια η ακομα και xiaomi που εχουν ανεβει αρκετα οι τελευταιες ναυαρχιδες η apple... Ειναι καθαρα η προσωπικη μου αποψη σαν κατοχος της συσκευης εδω και 3 μηνες περιπου. Gemnik επειδή είσαι κάτοχος p20 pro και αναφέρθηκε πιο πάνω για hdr! Στο mate 10 pro που πέρασε από τα χερια μου ένα φεγγάρι το hdr ήταν σε ξεχωριστό mode. Ισχύει το ίδιο για το P20 pro ή το έβαλαν πλέον μαζί με το auto? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Δεν βαριεσται να παρεξηγεστε και να τσακωνεσται δηλαδή είναι κουραστικό χαρείτε τα κινητά σας και αφειστε την γκρίνια ο καθένας μπορεί να ανεβάζει ότι θέλει με φωτογραφίες σε ελεύθερη χώρα ζούμε με ελεύθερο λόγο... Εγώ που δεν ξέρω απο raw μαρεσε που είδα που είχαν ανεβάσει τα παιδιά και η gcam οκ γιατί να μην τα βλέπουμε όλα και ασχολούμαστε με ανούσια πράγματα για το ποιος την έχει μεγαλύτερη και ένοω την camera... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 με την ίδια λογική.. υπάρχουν διάφορες εκδόσεις gcam, η κάθε μια έχει διαφορετικούς αλγόριθμους και διαφορετικά αποτελέσματα ούτε αυτή αντιπροσωπευει λοιπόν ποια κάμερα βγάζει καλύτερες φωτογραφίες κατανοητό; για να καταλαβεις την επιχειρηματολογια μου, διαβασε το ποστ που εκανε παραθεση ο Μοντογια #3035 ποστ...θα σε διαφωτισει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Playing with lights by sakis88888, on Flickr P20 pro manual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gemnik Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Gemnik επειδή είσαι κάτοχος p20 pro και αναφέρθηκε πιο πάνω για hdr! Στο mate 10 pro που πέρασε από τα χερια μου ένα φεγγάρι το hdr ήταν σε ξεχωριστό mode. Ισχύει το ίδιο για το P20 pro ή το έβαλαν πλέον μαζί με το auto? Ειναι ακριβως το ιδιο! Το εχει σε ξεχωριστο mode..καποιες φορες αναλογα τη φωτοσκιαση το ενεργοποιει στο auto μονο του αλλα ποτε δεν εισαι σιγουρος στο ποτε το κανει. Περιμενω βελτιωση στο software που θα το κανει σιγουρα γιατι και το mate 20 pro που ερχεται θα ειναι ακριβως με το ιδιο hardware φωτογραφικα, εχει πραγματακια που δεν μου αρεσουν προερχομενος απο samsung ναυαρχιδες, η samsung ηταν πιο friendly σε αυτον που απλα ηθελε με ενα κλικ να περνει καλο αποτελεσμα..η huawei απο την αλλη σε βαζει σε πιο φωτογραφικα μονοπατια..του ταιριαζει απολυτα ο τιτλος καμεροφωνο! Εχει τις περισοτερες δυνατοτητες απο καθε αλλο μεχρι στιγμης αλλα το νιωθεις λιγο αδαμαστο στην auto χρηση του. Δε θα με αφησει εκπληκτο αν μεινει για αρκετο καιρο ακομα στη πρωτη θεση στο dxomark κυριως λογω δυνατοτητων και low light καταστασεων που πραγματικα εκει απλα ψαχνεις τον δευτερο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Όντως η επιχειρηματολογία σου σπάει κόκαλα...:clap::clap::clap: Καλως την Αλεξια...οριστε μια που ζητησες Gcam αρταλ by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Ένα μικρό δείγμα της δύναμης που μπορεί να σου δώσει το Raw αρχείο.. βλέπετε εδώ την φωτογραφία που έδωσε το jpeg που στην ουσία είναι μία άχρηστη φωτογραφία.. LG G6 wide angle JPEG file by Kostas Kokkalis, on Flickr Και δείτε εδώ το αποτέλεσμα μετά από επεξεργασία του raw αρχείο της ίδιας φωτογραφίας με επεξεργασία στο κινητό από το Photoshop express. LG G6 wide angle Ps raw edit by Kostas Kokkalis, on Flickr Ξέρω ότι η φωτογραφία δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο απλά το βάζω για να καταλάβουν τα παιδιά τι δύναμη επεξεργασίας μπορεί να σου δώσει ένα αρχείο τύπου dng ή raw Όλοι λιγο πολυ ξέρουμε την δύναμη του raw. Το θεμα ειναι οτι η επεξεργασία του δεν ειναι για τον οποιονδήποτε. Η παραπάνω φωτογραφία ειναι ενα παραδειγμα αποτυχημένης επεξεργασίας. Το αποτέλεσμα ειναι απαράδεχτο τουλαχιστον!. Δεν το λεω κακοπροαίρετα. Αν ξέραμε να το επεξεργαζομαστε,θα ειμασταν ολοι εδω μεσα φωτογράφοι και οπως έχετε δει και καταλαβει,εδω μέσα δεν γράφει κανενας φωτογράφος... Όποτε οσοι τρελαίνονται με τα εξαιρετικά raw και την επεξεργασία τους ,καλα θα κάνουν να σοβαρευτούν γιατι έχουμε καταντησει γελοίο το νήμα...... Παλικάρια αν δεν βάζετε και το αντίστοιχο jpeg που έβγαλε το κινητό σας από το raw αρχείο δεν μπορούμε να βγάλουμε κανένα συμπέρασμα.. απορώ που λέτε πολύ καλό το ένα και πολύ καλό το άλλο χωρίς να συγκρίνεται με το jpeg που μερικές φορές μπορεί να Έχει και πιο καλή επεξεργασία από αυτήν που θα κάνεις εσύ στο Photoshop και τα λοιπά προγράμματα και να βγάζει ένα πιο ισορροπημένο αποτέλεσμα και σωστό τεχνικά.. αυτό πρέπει να κρίνουμε εμείς εδώ πέρα και όχι να το βλέπουμε καλλιτεχνικά το θέμα.. Μόνο έτσι γίνεται σύγκριση και βλέπουμε τις δυνατότητές της αρχικής πληροφορίας παίρνει ο αισθητήρας και όχι με ένα Απλά σκέτο RAW.... Όποιος είναι μάγκας ας βάλει ένα Raw αρχείο από νυχτερινή φωτογράφιση να δούμε αν θα μπορέσει να τη φέρει όπως το jpeg που θα βγάλει το κινητό του. Μια χαρα τα λες. Αν δεν έχουμε το jpeg δεν εχει κανένα νόημα το raw και ο εκστασιασμος του αποτελεσματος. Παντα θα πρεπει να έχουμε και τα δυο. Για μενα το σωστό και το δικαιο ειναι και για την gcam να μπαίνει και η στοκ. Το εχω πει πολλες φορές στο παρελθον να μπαίνουν και οι δυο φωτογραφίες να μπορούμε να καταλάβουμε την βελτιωση που προσφέρει η gcam και ιδικά σε αδύναμες σε κάμερα συσκευές. Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Xostel τα λες πολυ σωστα. Το προβλημα ειναι οτι εδω μεσα για καποιο λογο ολοι θελουν απλα να πουν οτι το δικο τους ειναι καλυτερο και οχι να βελτιωθουμε ολοι μαζι φωτογραφικα. Κωστα στα 0,6 σεκ ειναι χερατη; Επισης που φωτομετρησες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Xostel τα λες πολυ σωστα. Το προβλημα ειναι οτι εδω μεσα για καποιο λογο ολοι θελουν απλα να πουν οτι το δικο τους ειναι καλυτερο και οχι να βελτιωθουμε ολοι μαζι φωτογραφικα. Κωστα στα 0,6 σεκ ειναι χερατη; Επισης που φωτομετρησες; Οχι Αλεξ ειναι με τριποδα...και κακως που δεν το ανεφερα. Φωτομετρηση τωρα δεν θυμαμαι...καπου στο κεντρο φανταζομαι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gemnik Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 P20 pro auto Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts