Jump to content

Huawei P20 Pro

a40ntistos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάλλον θα μπερδεύονται τα παιδιά ότι υπάρχει σαν κουμπί και όχι να βγάζει τετραγωνάκια όταν λειτουργεί κατά την ληψη όταν εστιάζει στα γρήγορα αντικείμενα. Θα το δω μόνος μου όταν αποφασίσει να μου έρθει η 159. Σωσε κύριε τον λαό σου! :)

Ναι αυτό εννοώ ότι υπάρχει ως επιλογή στι Ρυθμίσεις, τετραγωνάκια ειναι η αλήθεια δε θυμαμαι να εχω δει αλλά δεν τραβαώ και ποτέ αντικείμενα με γρήγορη κίνηση ή μάλλον με κίνηση γενικώς.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Απαντήθηκαν τα 2 ερωτήματα από τον PapaDarxon κ τον ευχαριστώ πολύ!μετά την προεπιλογή του go κ με ενα theme εικονιδίων που θέλω να περάσω μου αφήνει πολλά εικονίδια λευκά στις οθόνες...Το ίδιο γινεται κ με εικόνες που ηρθαν μέσω clone από την παλιά συσκευή....Να παιζει ρόλο αυτό??

Μπορει, γενικα τα clone προγραμματα δεν ειναι πολυ αξιοπιστα, ειναι απλα γι'αυτους που δεν ξερουν να κανουν ενα copy/paste στον υπολογιστη τους τα αρχεια media και για τα καταστηματα ωστε να τα τρωνε απο αυτους που δεν ξερουν χωρις κοπο.

Εγω σου προτεινω να κανεις μεταφορα οτι φωτογραφιες,ηχους και βιντεο εχεις σε εναν υπολογιστη ή μια καρτα SD μεσω ανταπτορα OTG, μετα να κανεις μια επαναφορα στο κινητο και νa το στησεις απο την αρχη χωρις backups και clones.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Στην 159 υπάρχει επιλογή για 4d focus αλλά και επιλεγμένο που το έχω δεν εμφανίζονται τα ανάλογα τετραγωνακια όταν θες να φωτογραφήσει.

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Μπορει, γενικα τα clone προγραμματα δεν ειναι πολυ αξιοπιστα, ειναι απλα γι'αυτους που δεν ξερουν να κανουν ενα copy/paste στον υπολογιστη τους τα αρχεια media και για τα καταστηματα ωστε να τα τρωνε απο αυτους που δεν ξερουν χωρις κοπο.

Εγω σου προτεινω να κανεις μεταφορα οτι φωτογραφιες,ηχους και βιντεο εχεις σε εναν υπολογιστη ή μια καρτα SD μεσω ανταπτορα OTG, μετα να κανεις μια επαναφορα στο κινητο και νa το στησεις απο την αρχη χωρις backups και clones.

οκ θα το δω κ αυτό!Ευχαριστώ!

απο το κακο στο χειροτερο.. εγινε update το app me τα θεματα της huawei.... χαλια απλα... lag lag lag.... :shifty:

απο το κακο στο χειροτερο.. εγινε update το app me τα θεματα της huawei.... χαλια απλα... lag lag lag.... :shifty:

Δε βαρέθηκες ακόμα να γράφεις ό,τι να'ναι;

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι αστείο για τους περισσότερους.. Αν κάνω restart τη συσκευή ( επαναφορά εργοστασιακή ρυθμίσεων) θα εξαφάνιστει κ η 159?

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι αστείο για τους περισσότερους.. Αν κάνω restart τη συσκευή ( επαναφορά εργοστασιακή ρυθμίσεων) θα εξαφάνιστει κ η 159?

Οχι βεβαια....προχωρα !

Δλδ θα κάνω επαναφορά εργ ρυθμίσεων κ θα συνεχίσω να έχω την τελευταία ενημέρωση λογισμικού?

Ακριβως....δεν διαγραφετε

Να ρωτήσω κάτι που έχω μπερδευτεί; για καλύτερο αποτέλεσμα στις φωτογραφίες δεν με νοιάζει τόσο η επεξεργασία σε υπολογιστή, τραβάμε με τον 40αρι ή 10αρι;

Ρε αδερφε μην του δίνεις σημασία, το παλικάρι έχει πρόβλημα

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δεν βαρεθηκες να μην παραδέχεσαι την αληθεια?

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε αδερφε μην του δίνεις σημασία, το παλικάρι έχει πρόβλημα

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

...... όταν βλέπω lag σε μια συσκευή τον 700euro τότε μπορώ να γράφω αυτό που θέλω και βλέπω... με την διαφορα ότι εδώ πέρα έχω δίκιο... η εφαρμογή themes.. έχει lag.....!!!! τελος θεματος.... :lol:

Να ρωτήσω κάτι που έχω μπερδευτεί; για καλύτερο αποτέλεσμα στις φωτογραφίες δεν με νοιάζει τόσο η επεξεργασία σε υπολογιστή, τραβάμε με τον 40αρι ή 10αρι;

με τα 10 mega pixel, όπως είναι προρυθμισμένο απο το εργοστάσιο

aka bill_thes

Υπάρχει καποιο λινκ που να δειχνει live την διανομη των update?

Ρωταω, γιατι σε αλλη συσκευή που ειχα, υπάρχει ενα λινκ που δειχνει ακριβως ποιο firmware και σε ποιο ακριβος μοντέλο έχει δωσει update και τι ωρα/μερα.

Hyper82!

Ρωταω, γιατι σε αλλη συσκευή που ειχα, υπάρχει ενα λινκ που δειχνει ακριβως ποιο firmware και σε ποιο ακριβος μοντέλο έχει δωσει update και τι ωρα/μερα.

Να υποθέσω γνωρίζεις για το firmware Finder? Αν όχι είναι μια εφαρμογή που λέει ποια έκδοση έχει πάρε έγκριση για το κινητό σου

Live οχι αλλα εδω μπορεις να δεις τα updates που εχουν ανεβει στον server για το Ευρωπαϊκο (C432)

https://pro-teammt.ru/firmware-database/?firmware_model=CLT-L29C432&firmware_page=0

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Ελα πηγε 10 ο μηνας που ειναι το update? χαχαχα... :lol:

Αντε να δουμε..

ακόμα δεν σου ήρθε; απαράδεκτη εταιρεία.. :lol:

aka bill_thes

Εμένα σήμερα μου ήρθε η 161....:X:X:X

εμένα προχθες η 159.. υπομονή παιδιά, οι αναβαθμίσεις έρχονται σταδιακά και κατα τη γνώμη μου καλύτερα έτσι

εξάλλου το τηλέφωνο τρέχει νεράκι

aka bill_thes

• The title was changed to Huawei P20 Pro