Jump to content

vaiol

Members
  • Δημοσιεύσεις

    62
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vaiol

  1. τα εβγαλα μόνος κ αφησαν μονο το ρουτερ κ το καλωδιο στη πρίζα , οι μετρήσεις είναι μέχρι 35 πλεον για 100 γραμμη ενω πριν επιανε τα 70 πριν το σκάλισμα των τεχνικών... σήμερα ξαναήρθαν οι τεχνικοί, είδαν κ αποφάνθηκαν ότι η μέτρηση έξω από την πολυκατοικία έρχεται 100 κανονικά κ το πρόβλημα είναι εντός κτιρίου στις εσωτερικές γραμμές κ δε μπορούν να κανουν κάτι...στέκει αυτό που λένε???το λένε για να είναι καλύμένοι σαν εταιρεία μη ζητήσω διακοπή κτλ?? τι πρ΄πει να γίνει δηλαδή που ενω πληρωνω για 100αρα πιανω πλεον 35?
  2. Καλό μεσημέρι σε όλους έκανα αλλαγή συμβολαίου απο 50αρα σε 100αρα.το προγράμμα μου είναι είναι το COSMOTE Double Play Fiberspeed 100 xl..περιοχη Νίκαια-κορυδαλος κ αφού δεν έπιανε την ταχύτητα πηγαινε από 44 μεχρι 65 ενσύρματατο έδωσαν βλάβη κ ήρθε ο τεχνικός σήμερα μετά από κάποιες μέρες κ μετά το έλεγχο είπε ότι θα το δώσει για αλλαγή πόρτας της γραμμής το οποίο είναι 3-5 εργάσιμες κ αυτό κ παρεμβαλεται κ το σαββατοκύριακο να προσθέσω... Από την ώρα που έφυγε δε πιάνω ούτε τα 50 της παλιάς ταχύτητας.... Μέχρι 30 μου δίνει κ πρέπει να περιμένω πάλι μέρες....ο πρόλογος ήταν για να δείτε τι τραβάω με την cosmote συν το πόσες ώρες αναμονής περιμένεις για να βρεις εκπρόσωπους... Η ερώτηση είναι...εχω ρωτήσει κ έχω δει κ σε άλλα φορουμς σχετικά για το σπλίττερ το οποίο λένε ότι εφόσον είναι voip vdsl πλέον δε χρειάζεται το σπλίτερ κ τα φίλτρα πια....? κ ότι φταίνει για την ΜΕΙΩΣΗ ταχύτητας??k o τεχνικός που είχε έρθει πριν 1.5 χρόνο για την 50αρα τότε κ αυτός σήμερα το σπλιττερ το αφηνουν πάνω...μάλιστα ο σημερινός μου είπε να έχω το δικό τους μόνο κ καλά....γιατί το αφήνουν τότε αφού δε χρειάζεται??? τελικά τι ισχύει??
  3. Ευχαριστώ πολύ, έχω δει σε άλλα φόρουμ ότι ειναι πιο πολύπλοκο κ γενικά θέλει πιο πολλές ρυθμίσεις....μακάρι να είναι όπως το λες
  4. ξαναγράφω επειδή ασχοληθήκαμε πολύ τότε οι 2 μας για να σου πω΄ότι όλες σχεδόν οι οθόνες παίζουν κανονικά όταν συνδέω ένα raspberry pi4 που έχω!!εκανα δοκιμές γιατί ήθελα να παίζω netflix prime κτλ κτλ χωρίς να αναγκάζομαι να σετάρω codi πολύπλοκες ρυθμίσεις κτλ, και κατέληξα να βγάλω το raspbian και να βάλω το twister os σαν λειτουργικό, το οποίο ειναι απίστευτο κ πολύ εύκολο...κ αφού εβαλα νετφλιξ ερτφλιχ κ λοιπούς κ παίζουν κανονικά μεσω chromium(στο raspbian δεν γινόταν αυτό)λέω δε δοκιμάζω κ το cosmotetvott...κ παίζει κανονικά... ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ξαναγράφω επειδή ασχοληθήκαμε πολύ τότε οι 2 μας για να σου πω΄ότι όλες σχεδόν οι οθόνες παίζουν κανονικά όταν συνδέω ένα raspberry pi4 που έχω!!εκανα δοκιμές γιατί ήθελα να παίζω netflix prime κτλ κτλ χωρίς να αναγκάζομαι να σετάρω codi πολύπλοκες ρυθμίσεις κτλ, και κατέληξα να βγάλω το raspbian και να βάλω το twister os σαν λειτουργικό, το οποίο ειναι απίστευτο κ πολύ εύκολο...κ αφού εβαλα νετφλιξ ερτφλιχ κ λοιπούς κ παίζουν κανονικά μεσω chromium(στο raspbian δεν γινόταν αυτό)λέω δε δοκιμάζω κ το cosmotetvott...και παίζει κανονικά
  5. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..μία παλιά τβ της έχω εναν δέκτη DVB-T2 H.265 HEVC FULL HD, η μία τβ ειναι DVB-S2, DVB-T2 κ η άλλη DVB-T2C οπότε από αυτό που λες η κεραία δε παίζει ρόλο κ από tv είμαι καλυμμένος??
  6. Καλημέρα στο φόρουμ κ καλή βδομάδα! έχω πάρει 2 κεραίες εδώ κ 1 χρόνο κ συγκεκριμένα την ESPERANZA EAT104 OUTDOOR DIRECTIONAL DVB-T ANTENNA THUNDER S! είμαι πολύ ικανοποιημένος μάλιστα στην μία έχω βάλει κ 2 τηλεοράσεις πάνω όλα καμπάνα!!βλέπω όμως το DVD-T που έχει κ θέλω να ρωτήσω, οι κεραίες πρέπει να έχουν κ αυτές το DVD-T2 για να συνεχίσουν να δίνουν σήμα, οι μόνο απωδικοποιητές κ τηλεοράσεις πρέπει να το έχουν μόνο???Παίζει ρόλο κ στην κεραία??
  7. vaiol

    Huawei Mate 20 Pro

    όχι ρε συ δε το χρησιμοποιείς αν είναι δυνατόν!!δίκιο έχεις κ για το άλλο που λες! ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ας τα εβλεπαν αυτά....σφυρίζουν αδιάφορα!! ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το γενικό πλάνο αυτό είναι!
  8. vaiol

    Huawei Mate 20 Pro

    Ευχαριστώ από ,ότι φαίνεται εκεί θα το πάω!! ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στο επίσημο τότε, ευχαριστώ!!
  9. vaiol

    Huawei Mate 20 Pro

    ευχαριστώ φίλε!!τι να κάνω δε ξέρω το έχω βολευτεί πολύ....που να το πάω για καλύτερα γνωρίζεις?? ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπέρα αν είναι έτσι εννοείται ότι το φτιάξα αν κ μου φαίνονται πολύ λίγα...σε Γερμανό να το πάω?σε άλλο κατάστημα??
  10. vaiol

    Huawei Mate 20 Pro

    Καλό βράδυ σε όλους έχω ένα και ξαφνικά είδα μία ανισότητα όπως το παρατήρησα κ βλέπετε κ εσείς στις εικόνες τον λόγο...4 χρόνια δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα κ τολμώ να πω ότι το έχω ακόμα σαν καινούργιο!!Πιθανολογώ ότι έχει φουσκώσει η μπαταρία....εννοείται ότι εγγύηση δεν υπάρχει πια και δε θυμάμαι αν το πήρα από vodafone-cosmote κτλ ..τί κάνω??αντιπροσωπεία?ένα οποιοδήποτε μαγαζί για επισκευές??Ευχαριστώ!
  11. Καλημέρα κ Χριστός Ανέστη σε όλο τον κόσμο!! Εχω πάροχο κοσμοτε κ θέλω να αλλάξω το ρουτερ της κοσμοτε με ένα tp link που έχω..ο βασικός λόγος που το θέλω είναι αν χαλάσει κάποια στιγμη της κοσμοτε (επειδη έγινε κάποτε κ περίμενα 3 μέρες για την αντικατάσταση κτλ)να βάλω το άλλο) θέλω και να τα συγκρίνω κτλ κτλ, οπότε βασικά θελω να αντιγραψω το βασικό ρούτερ του παρόχου με το άλλο!!η διαδικασία αρχικής παραμετροποίησης είναι εύκολη??υπάρχει τρόπος??Ευχαριστώ!
  12. Καλημέρα στο φόρουμ! έχω δύο επιτραπέζιους dell τον optiplex 755 και τον optiplex 7010 που είναι αρκετά καλύτερος από τον πρώτο! Έχω πάρει την κάρτα γραφικών που έβαλα στον τίτλο:VGA MSI NVIDIA GEFORCE GT710 2GB GT710 2GD3H LP 2GB DDR3 PCI-E RETAIL αλλά δεν λειτουργεί σε κανέναν από τους 2.....την έχω κουμπώσει ξεκουμπώσει αρκετές φορές...την επέστρεψα πίσω στο eshop την έλεγξαν κ είπαν ότι λειτουργεί μια χαρά...τι μπορεί να φταίει???θεωρώ ότι είναι η τροφοδοσία??κάτι άλλο?? Ευχαριστώ!
  13. ήταν βολικό γιατί αλλάζαμε κ από το κινητό κανάλια κτλ αλλά άστο, αν είναι να τα ρημάζει ετσι...Ευχαριστώ κ πάλι!
  14. Πάνο σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου! πρίν κάνω όλα αυτά έβγαλα το ethernet κ μόλις βγήκε από το ιντερνετ εκανε ενα ρεσταρτ κ εφτιαξαν όλα χωρίς την επαναφορά...ακόμα κ το κάτω βελάκι στο τηλεκοντρόλ που κόλλαγε έφτιαξε κ αυτό δε ξερω τι να πω...το ιντερνετ εφταιγε αλλά γιατί??
  15. [ATTACH]67439[/ATTACH] [ATTACH]67440[/ATTACH] ηταν ήδη ο ΟΤΕ1 από πριν τσεκαρισμένος..εκανα παρόλα αυτά αναζητηση πάλι αλλά παραμενει το ίδιο
  16. αυτό στην πρώτη οθόνη κ μετά τα άλλα [ATTACH]67438[/ATTACH]
  17. [ATTACH]67436[/ATTACH] [ATTACH]67437[/ATTACH] αυτό μου δείχνει
  18. ευχαριστώ φίλε.τα κανάλια παιζουν κανονικά αυτό που συμβαίνει ειναι να μη δειχνει το προγραμμα, τι παιζει αυτή τη στιγμή κ τι θα δείξει μετά που το είχε παντα..πηγα στις ρυθμίσεις σαν δορυφόρο εχει το EUTELSAB9B αλλά στον αναμεταδότη έχει το ALL Κ ΔΕΝ έχει στη λιστα το οτε1 πουθενά.. έχει από 1 μεχρι 12 κ το OTHERS.
  19. Καλό μεσημερι στο φόρουμ! από χθές ο Αποδικωποιητής cosmote φανερώνει ένα πρόβλημα στα κανάλια του.όταν πατάς το κοντρόλ για να αλλάξεις κανάλι να δεις στη λίστα στα κανάλια που σκλοράρεις σου δείχνει τι παίζει κ τι θα παίξει μετά ανά κανάλι που πας...τώρα είναι κενό σε όλα τα κανάλια ελληνικά κ μη...ΤΑ κανάλια παίζουν αλλά δείχνει το πριν κ μετά κ τα εχει κενά...εάν μπεις στις πληροφορίες σου λεει δεν υπάρχουν πληροφορίες για το κανάλι...του εχω κανει επαννεκίνηση τον έχω βγάλει-βαλει στο ιντερνετ ολα...αλλά τιποτα 2 μερες παραμένει ετσι...ξέρει κάποιος το πρόβλήμα??τι γινεται?? Ευχαριστώ!
  20. Καλημερα σε όλους-ες! Θέλω να ρωτήσω για το 5g και τις συσκευές 5G που το υποστηρίζουν, σχετικά με το σπιτικό ρούτερ είναι η απορία.θα πρέπει να προβούμε σε αλλαγή ρούτερ από αυτό που έχουμε για το 5g??η απλά το αναβαθμίζουν με update η δε χρειάζεται να γίνει τίποτα από όλα αυτά?? Ρωτάω διότι 2 συσκευές νέες που υποστηρίζουν το 5g βλέπω να αργούν λίγο σχετικά με τις άλλες που έχουν 4g στο ιντερνετ του σπιτιού(50αρα cosmote) ενώ όταν έχω την μία μόνο στα δεδομένα χωρίς wifi δε εχει πρόβλημα..υπάρχει κάποιο θέμα η όχι? Ευχαριστώ!
  21. οπότε παιδιά σας ευχαριστώ κ για να καταλάβω όμως: Η σύνδεση είναι 50αρα cosmote...να βγάλω το σπλίτερ κ τα 2 φίλτρα που έχω σε συσκευές κ να αφήσω μόνο τα καλώδια???Αυτό είναι πλέον??Θεωρούσα κ είχα δει ότι οταν έχεις ενα τηλεφωνο μόνο με το ρουτερ την σύνδεση την κανεις χωρις φίλτρα κ σπλίτερ, αν εχεις όμως κ άλλη συσκευή σε άλλο δωμάτιο πρεπει να βαλεις σπλίτερ κ φίλτρο! Λάθος??
  22. θυμάμαι όταν το σύνδεσα ότι είχε κ σπλιτερ κ bridge η συνδεσμολογία...το κουτί ΄τωρα άντε να βρεθεί:D:D:D
  23. Cosmote κ όπως πάντα εδώ κ μιαμιση ώρα οι γραμμές είναι απασχολημένες...καλά δε ντρέπονται??έκανα ότι είπες κ δούλεψε ευτυχώς, παρόλα αυτά μόλις κουνηθεί καλώδιο η το σπλιτεράκι το χάνει πάλι συν ότι οι μετρήσεις γραμμής είναι μικρές(50άρα) έχω...να πάρω ένα νεο σπλίτερ κ καλώδιο καλύτερα!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ φίλε.δηλαδή βγάζεις το σπλίτερ βάζεις την γραμμή στο dsl του ρούτερ κ το τηλ το κουμπώνεις στο phone απευθείας??Γιατί οι τεχνικοί κ τώρα κ στο παρελθόν σε κάτι που έκαναν αφησαν το σπλίτερ??
×
×
  • Create New...