omorfonios Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Έχω το Ρ20 pro με 2 sim η 1η συνέχεια data on, Bluetooth on, plantronics voyager edge με ΚΑΝΈΝΑ απολύτως πρόβλημα αποσύνδεσης, διακοπής κτλ, έξτρα συνδεδεμένη η συσκευή και με το infotainment του αυτοκινήτου όταν είμαι μέσα ! Η συσκευή δεν υπάρχει, πούλησε το αν το έχεις για να ησυχάσουμε και να μην διαστρεβλωνεις τα πράγματα με αποτέλεσμα να σε διαβάζουν υποψήφιοι αγοράστες και να αποθαρρύνονται ΧΩΡΙΣ ΛΌΓΟ, σταμάτα να κουράζεις! ειπα εγω οτι εχει θεματα με data+bluetooth? ειπα για το wifi+BT..... :) ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να αγιασει το στόμα σου αδερφέ , αυτά που έχουν γραφτεί από το συγκεκριμένο άτομο, απλά δεν υπάρχουν Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το wifi και το bluetooth χρησιμοποιούνε την ίδια κεραία και έτσι όταν ανοίγεις το bluetooth για δευτερόλεπτα δεν έχεις internet από wifi... και μετά έχεις πιο αργό wifi... με δεδομένα δεν νομίζω να το κάνει αυτό.. μια φορα είχε τύχει να μην έχει καθόλου πρόσβαση με δεδομένα όσο είχα το bt ανοιχτό αλλα δεν ήτανε από αυτό είχε θέμα η κοσμοτέ... σχετικά με το wifi ισχύει αυτό που λέω 100% αν ήθελα να "τρολλαρω" θα το έκανα πολύ απλά...! αλλα εγώ μιλάω πολύ σοβαρά και θα λέω την άποψη μου σε κάθε πρόβλημα που έχει η συσκευή μπας και καταλάβει ο κόσμος να μην αγοράσει το p20 pro...... το ότι εσύ είσαι ευχαριστημένος με το p20 pro δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι όλοι....! εσύ δεν ξέρω τη χρήση κανεις... αλλα εγώ σαν απαιτητικός χρηστης που πριν είχα pixel 2 xl και δεν αντιμετώπιζα το παραμικρό πρόβλημα τέλος συζήτησης....! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Εμένα πάντως πάει σφαίρα το WiFi-bluetooth Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 ρε φιλε το να λες ασυναρτησιες καθε τρεις και λιγο επειδη δεν εχεις να ασχοληθεις με κατι αλλο η επειδη εισαι ασχετος , δικαιωμα σου ειναι, αλλα να μπαινεις να παραπλανεις το κοσμο που μπαινει και διαβαζει εδω δεν ειναι δικαιωμα σου. και απορω πως σε ανεχονται και δε σε μπαναρουνε. οπως στο αλλο θεμα με τις φωτο.δυο ατομα χαλαγανε το καλυτερο topic του forum και αντι να τους μπαναρουνε κλεισανε ολο το θεμα. δηλαδη αν υπαρχουν δυο τρεις σα κιεσενα κ χαλανε ολο το site , να κλεισουν ολο το myphone. Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Βιντεοκληση Facebook messenger 4g με Γερμανία, πρέπει να δω αεροπορικά εισητηρια και ανοίγω WiFi γιατί ο υπολογιστής σέρνεται, ΚΑΜΊΑ αποσύνδεση το Bluetooth ΚΑΜΊΑ διακοπή της βιντεοκλησης ΟΎΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ!! Οι κεραίες του και σαν δίκτυο κινητής και δεδομένων και WiFi είναι απίστευτες. Απαιτητικός χρήστης είμαι και εγώ,αν είχα οποιαδήποτε πρόβλημα θα το πουλούσα! Τέλος συζήτησης επίσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 εχεις το p20 pro? δοκιμασε το και μετα πες αν λεω βλακειες... :P οπως λενε και απο την huawei ειναι απολυτα φυσιολογικο γιατι εχουνε την ιδια κεραια wifi+BT..... :)Γιατί δεν το στέλνεις για εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 (edited) Δυστυχώς δεν πρόκειται να ησυχάσουμε από δαύτον... Και εγώ έχω μόνιμα ΒΤ ανοιχτό και πάντα συνδεδεμένο με Smartwatch και όποτε είμαι στο αυτοκίνητο και με το ηχοσύστημα αυτού και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Απλά το "παλικάρι" ότι βρίσκει στο XDA ή όπου αλλού μπαίνει, για προβλήματα της συγκεκριμένης συσκευής, τα υιοθετεί και τα παρουσιάζει ως δικά του και φυσικά τρολλάρει όλο το τοπικ... Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω ότι χρήζει ιατρική βοήθειας. Και εδώ που τα λέμε έχω και μια υπόνοια (δεν ξέρω αν την έχει και κάποιος άλλος), ότι ο χρήστης ΒΟΟΜ1 γράφει με το ίδιο ύφος με αυτόν και με το ίδιο στυλ γραφής (χωρίς παραγράφους και με πολλές τελείες ενδιάμεσα). Τώρα είδα ότι από εκεί που έψαχνε να πάει για δεύτερη φορά για DOA λόγω "προβλήματος" και σκεφτόταν να μην ξαναπάρει το ίδιο, ξαφνικά βρέθηκε δύο ημέρες μετά, να πουλάει μια armor θήκη που την βαρέθηκε για να πάρει άλλη και που εντελώς τυχαία είχε "διαφημίσει" ο ομορφονιός!!! Πως γίνεται ρε φίλε από εκεί που ήθελες να αλλάξεις το κινητό, μέσα σε δύο ημέρες βρέθηκες να πουλάς αυτή τη θήκη με σκοπό να πάρεις άλλη;;; Ήδη έχει δύο προφίλ ποιος μας λέει ότι δεν έχει και τρίτο;; Edited December 4, 2018 by nikstar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Πιθανόν...το χω κι εγώ σκεφτεί αυτό που γράφεις ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Γιατί δεν το στέλνεις για εγγύηση? γιατι δεν νομιζω να ειναι προβλημα.... για μια σταδιακη διακοπη για 30-40δευτερολεπτα...! μου είπανε τηλεφωνικά αν κανει κάποιο πρόβλημα γενικα με το bluetooth να το φέρεις να το δούμε και σου κάνουνε άμεση αντικατάσταση...! στην χειρότερη περίπτωση να κάνουνε τα στραβά ματια..... δεν είναι λίγες η φορες που για να βρείς το δίκαιο σου πρέπει να επιμένεις..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Πιθανόν...το χω κι εγώ σκεφτεί αυτό που γράφεις ;) Το φαντάζεσαι να ισχύει κάτι τέτοιο και να έκανε διάλογο με τον εαυτό του;; :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Δυστυχώς δεν πρόκειται να ησυχάσουμε από δαύτον... Και εγώ έχω μόνιμα ΒΤ ανοιχτό και πάντα συνδεδεμένο με Smartwatch και όποτε είμαι στο αυτοκίνητο και με το ηχοσύστημα αυτού και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Απλά το "παλικάρι" ότι βρίσκει στο XDA ή όπου αλλού μπαίνει, για προβλήματα της συγκεκριμένης συσκευής, τα υιοθετεί και τα παρουσιάζει ως δικά του και φυσικά τρολλάρει όλο το τοπικ... Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω ότι χρήζει ιατρική βοήθειας. Και εδώ που τα λέμε έχω και μια υπόνοια (δεν ξέρω αν την έχει και κάποιος άλλος), ότι ο χρήστης ΒΟΟΜ1 γράφει με το ίδιο ύφος με αυτόν και με το ίδιο στυλ γραφής (χωρίς παραγράφους και με πολλές τελείες ενδιάμεσα). Τώρα είδα ότι από εκεί που έψαχνε να πάει για δεύτερη φορά για DOA λόγω "προβλήματος" και σκεφτόταν να μην ξαναπάρει το ίδιο, ξαφνικά βρέθηκε δύο ημέρες μετά, να πουλάει μια armor θήκη που την βαρέθηκε για να πάρει άλλη και που εντελώς τυχαία είχε "διαφημίσει" ο ομορφονιός!!! Πως γίνεται ρε φίλε από εκεί που ήθελες να αλλάξεις το κινητό, μέσα σε δύο ημέρες βρέθηκες να πουλάς αυτή τη θήκη με σκοπό να πάρεις άλλη;;; Ήδη έχει δύο προφίλ ποιος μας λέει ότι δεν έχει και τρίτο;; το μυαλό του ανθρώπου τελικά σκέφτεται πολύ πονηρά....! δεν φταίμε όμως εμείς τα robot...! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Αρχισες παλι να γραφεις βλακειες;;;;; Γιατί, πότε σταμάτησε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 (edited) Γιατί, πότε σταμάτησε;; :lol::lol: άλλη δουλειά δεν έχω πέρα από το να βρίσκω τα κορυφαία bugs του p20 pro...!!! αγαπάμε huawei και θέλουμε βελτίωσης... ok Google? Edited December 4, 2018 by omorfonios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Αυτοί στο myphone είναι ικανοί να κλείσουν και αυτό το θέμα όπως της φωτογραφίας αντί να βάλουν σκούπα Απαλευτοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Εγώ προτείνω απλά να μην ασχολούμαστε μαζί του. Όσο ασχολούμαστε τόσο αυτός ταΐζεται και συνεχίζει. Επίσης γεμίζει το θέμα με άχρηστα ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Να ρωτήσω κάτι σε όσους έχουν την pie? Εξοικονόμηση στη λειτουργία "πληροφορίες τοποθεσίας" για το GPS πως βάζουμε? Όταν πατάω στους χάρτες να βρει το στίγμα,με ρωτάει να χρησιμοποίηση την ακριβή τοποθεσία, ενεργοποιεί το GPS αλλά μετά που Θέλω να το βάλω στην επιλογή, εξοικονόμησης δεν την βρίσκω. Έχει την επιλογή μόνο για κλείσιμο! Στάλθηκε από P20 Pro Έχω την εντύπωση ότι στην 9 την κατήργησαν την επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 (edited) Εδώ οφείλω να υποστηρίξω τον όμορφο, το WiFi και το ΒΤ είναι το ίδιο τσιπ, αν έχεις ανοιχτό BT η σύνδεση γίνεται αργή σε σχέση με κλειστό, αν ανοίξεις το ΒΤ στιγμιαία μερικά δευτερόλεπτα δλδ σταματάει τη μετάδοση (δεν έχεις ίντερνετ δλδ) μέχρι να σπλιταρει την κεραία, πολλές φορές αν έχεις μόνιμα ανοιχτό ΒΤ το WiFi κάνει παγωματα για να κάνει ουσιαστικά refresh της ip του... Είναι feature της Huawei απο το G7... Και για να προλάβω τα 300 screen shot με speed test, το πρόβλημα δεν είναι στο download αλλά στο ping, αργεί να κάνει αναμετάδοση γτ πρέπει να χειριστεί και το σήμα του ΒΤ. Edited December 4, 2018 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Τεχνικά μιλώντας πάντα θα πρέπει να αναφέρω ότι το ίδιο ακριβώς θέμα είχε κσι το oneplus 3 για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Ότι έχουν κοινή κεραία bt/wifi. Αν και τεχνικά ευσταθεί η άποψη, εγώ ούτε στο oneplus ούτε στο p20 pro μου έχω αντιμετωπίσει το εν λόγω θέμα. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Τεχνικά μιλώντας πάντα θα πρέπει να αναφέρω ότι το ίδιο ακριβώς θέμα είχε κσι το oneplus 3 για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Ότι έχουν κοινή κεραία bt/wifi. Αν και τεχνικά ευσταθεί η άποψη, εγώ ούτε στο oneplus ούτε στο p20 pro μου έχω αντιμετωπίσει το εν λόγω θέμα. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Δεν είναι καινούριο, συσκευές να μοιράζονται την ίδια κεραία BT και WiFi. Αλλά δεν σημαίνει ότι υπάρχει θέμα. Έχω μόνιμα ανοιχτό το ΒΤ και δεν έχω αντιμετωπίσει θέμα με την σύνδεση στο διαδίκτυο όσο καιρό χρησιμοποιώ αυτό το κινητό αλλά και άλλα με την ίδια χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 γιατι δεν νομιζω να ειναι προβλημα.... για μια σταδιακη διακοπη για 30-40δευτερολεπτα...! μου είπανε τηλεφωνικά αν κανει κάποιο πρόβλημα γενικα με το bluetooth να το φέρεις να το δούμε και σου κάνουνε άμεση αντικατάσταση...! στην χειρότερη περίπτωση να κάνουνε τα στραβά ματια..... δεν είναι λίγες η φορες που για να βρείς το δίκαιο σου πρέπει να επιμένεις..... 30 40 δευτερολεπτα ειναι θεμα......... αλλο 1 2 που θα πεις οκ αλλαζει απλα bandwith και αλλο αυτο ασχετος σε μενα δεν το κανει ουτε στο p20 pro ουτε στο mate 9 ουτε στο mate 20 pro εκανε οσο το ειχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 (edited) 30-40 δευτερόλεπτα δεν κάνει σε καμία περίπτωση... μιλάμε για 2-3 δευτερόλεπτα το πολύ και κάποια στιγμιαία lag, πχ σε μια κλήση μιλώντας απο ΒΤ και αρχίσεις να σερφαρεις με WiFi τα πράγματα είναι αρκετά αργά. Τα 30-40 δευτερόλεπτα, κατατάσσεται σε πρόβλημα και χρίζει σέρβις. Επίσης μπορεί να το κάνει και να μη γίνεται αντιληπτό, προσωπικά μου πήρε 1 χρόνο να το εντοπίσω στο Honor 8... Απο τότε είμαι ψυλλιασμενος ... Edited December 4, 2018 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 (edited) Να ρωτήσω κάτι σε όσους έχουν την pie? Εξοικονόμηση στη λειτουργία "πληροφορίες τοποθεσίας" για το GPS πως βάζουμε? Όταν πατάω στους χάρτες να βρει το στίγμα,με ρωτάει να χρησιμοποίηση την ακριβή τοποθεσία, ενεργοποιεί το GPS αλλά μετά που Θέλω να το βάλω στην επιλογή, εξοικονόμησης δεν την βρίσκω. Έχει την επιλογή μόνο για κλείσιμο! Έχω την εντύπωση ότι στην 9 την κατήργησαν την επιλογή. Ναι, έτσι είναι δυστυχώς, αν και φαίνεται να έχουν κάνει δουλίτσα εδώ ώστε να γίνεται σωστή διαχείριση και να μην καταναλώνει μπαταρία. Θα δείξει πως θα παει... Πάντως η Pie δείχνει πολύ καλή για το κινητό μας!!! Υπομονή να έρθει και επίσημα σε όλους. Edited December 4, 2018 by nassosp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Εμένα πάντως σήμερα έφαγε ένα κοκομπλόκο με το WiFi. Ενώ ήταν συνδεμένο, ξαφνικά έφαγε ένα κόλλημα και δεν έμπαινε με τίποτα στο Internet. Έστρωσε μονο με reboot. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Μπορει να σου κανει κολληματα λογο σαπιου firmware του router που γυρναει το WiFi του σε χαμηλη ενταση κι ετσι αναγκαστικα το smartphone ανεβαζει την ενταση στην δικια του κεραια με αποτελεσμα να κανει προβλημα στο BT. Με ενα σωστο router και με σωστα ακουστικα BT δεν θα σου κανει θεματα. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 (edited) Το θέμα συμβατότητας με τα bluetooth am61 λύθηκε γιατί τα έχει το eshop σκέφτομαι να τα πάρω αν υπάρχουν και άλλες καλές λύσεις γύρω στα 30 ευρώ πείτε. Πάρε τα am60. Τα βρίσκεις διαδυκτικά και είναι πολύ καλύτερα. Υποστηρίζουν και aptx UPDATE : Sorry φίλε μου. Τωρα είδα για το εύρος τιμής που μιλάς. Εγω είχα πάρει τα am-60 57€ απο amazon ιταλίας αλλά απ ότι βλέπω έχουν ακριβύνει. Πριν απο τα am61 είχα τα am60 (απο Πλαίσιο) αλλά ενώ απο μουσική ήταν μια χαρά, μου παραπονιόντουσαν οτι δεν με ακούνε καλά. Γι αυτό τα άλλαξα. Edited December 4, 2018 by qosmio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Ναι, έτσι είναι δυστυχώς, αν και φαίνεται να έχουν κάνει δουλίτσα εδώ ώστε να γίνεται σωστή διαχείριση και να μην καταναλώνει μπαταρία. Θα δείξει πως θα παει... Πάντως η Pie δείχνει πολύ καλή για το κινητό μας!!! Υπομονή να έρθει και επίσημα σε όλους. Ίσως αντέγραψαν τον τρόπο που λειτουργεί το ios το οποίο όταν ανοίγεις μια εφαρμογή που θέλει GPS αυτόματα το ανοίγει και όταν κλείνεις την εφαρμογή το κλείνει, ενώ το Location μέσω WiFi, GSM είναι πάντα on. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts