Jump to content

Huawei P20 Pro

a40ntistos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πιστευω με το Android 9 / Emui 9 και το καινουριο API που εχει, να ανεβει και αλλο επιπεδο το software της καμερας.

Μιλαω για αυτο:

Multi-camera support: With Android 9, developers can now create immersive experiences using streams from two or more physical cameras, such as on devices with either dual-front or dual-back cameras. Examples include depth, bokeh, stereo vision, and more.

Λογικα θα μαθουμε την αλλη βδομαδα (IFA 2018) Αμην! :D

το είδα το βιντεάκι και παρατήρησα ότι το scroll είναι ακριβώς το ίδιο με το δικό μου... ίσος να μην το είχες παρατήρηση πριν εσύ η να ήτανε έτσι από άλλη έκδοση και να μην έδωσες και τόσο σημασία..

επίσης παρατηρώ ότι το instagram έχει τρομερό battery drain... είναι πάντα πρώτο στην διαχείριση με 15% usage... επίσης το άλλο πρόβλημα ότι δεν υποστηρίζει το μη fit και το amazefit έχουνε προβλήματα και η 2 εφαρμογές..

με το amazefit watch όταν έχω bluetooth και wifi ανοιχτό δεν μπορώ να μπω στο internet... με το mifit δεν έρχονται η ειδοποίησης στο mi band 2.... γενικά ξενέρωσα... στο p10 lite που ειχα πριν δεν ειχα αυτο το θεμα... αλλα το ιδιο συμβενει με το amazefit watch στο nexus 6p... επιδει wifi+bluetooth εχουνε ιδια κεραια.. τωρα με το MiFit στο p10 lite αλλα και στο nexus 6p ητανε μια χαρα...

απλα δεν μπορω με το p20 pro να εχω smartwatch. :rolleyes:

θα παρω ενα xiaomi A2 και θα κρατησω το p20 pro για την καμερα...

Αμα σε εξυπηρετει δοκιμασε την lite εκδοση του instagram δεν καταναλωνει καθολου μπαταρια σε σχεση βεβαια με την κανονικη εκδοση.Δεν εχει ανεβει ακομα στο play θα την παρεις απο δω ελαφρυ και ρολαρει λαδι .Διεγραψε την κανονικη ----->>> https://www.apkmirror.com/apk/instagram/instagram-lite/instagram-lite-8-0-0-1-76-release/

Edited by s_wind

Αμα σε εξυπηρετει δοκιμασε την lite εκδοση του instagram δεν καταναλωνει καθολου μπαταρια σε σχεση βεβαια με την κανονικη εκδοση.Δεν εχει ανεβει ακομα στο play θα την παρεις απο δω ελαφρυ και ρολαρει λαδι .Διεγραψε την κανονικη ----->>> https://www.apkmirror.com/apk/instagram/instagram-lite/instagram-lite-8-0-0-1-76-release/

τελεια..! σε ευχαριστω...!!!!

πολλα προβληματα το p20 pro...

για μένα είναι άχρηστο το κινητό... όπως έγραψα και πιο πάνω με το amazefit watch app όταν του δόσεις πρόσβαση στην διαχείριση συσκευής δεν έχεις internet στο wifi... και με το mifit δεν έρχονται ειδοποίησης στο mi band 2... μονο android wear δουλεύει.. αν και αυτό το app κάποιες φορες αργεί να ανοίξει... αλλα τουλάχιστον λειτουργεί..

τελεια..! σε ευχαριστω...!!!!

πολλα προβληματα το p20 pro...

για μένα είναι άχρηστο το κινητό... όπως έγραψα και πιο πάνω με το amazefit watch app όταν του δόσεις πρόσβαση στην διαχείριση συσκευής δεν έχεις internet στο wifi... και με το mifit δεν έρχονται ειδοποίησης στο mi band 2... μονο android wear δουλεύει.. αν και αυτό το app κάποιες φορες αργεί να ανοίξει... αλλα τουλάχιστον λειτουργεί..

Ρε φίλε πραγματικά την παλεύεις;

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε φίλε πραγματικά την παλεύεις;

ρε φιλε πραγματικα καντε ολοι download to app στο P20 pro

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.huami.watch.hmwatchmanager&hl=el

και ας μην εχετε το ρολοι... καντε login sto app δοστε προσβαση στιν διαχειριση συσκευης και θα δειτε οτι το wifi δεν θα εχει προσβαση στο ιντερνετ η θα σερνετε.... στην αρχη δεν ειχα κανενα θεμα.. δουλευε μια χαρα... δοκιμασα και αλλα version του app αλλα τιποτα... για τσεκαρε το και στο δικο σου κινητο....

και ναι μια χαρα τιν παλευω.... να λεω οτι εχει θεμα και να βγενω και τρελος... οριστε μεχρι και στο xda >>>>>> https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/amazfit-pace-wifi-problem-phone-t3664805

Edited by omorfonios

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.huami.watch.hmwatchmanager&hl=el

και ας μην εχετε το ρολοι... καντε login sto app δοστε προσβαση στιν διαχειριση συσκευης και θα δειτε οτι το wifi δεν θα εχει προσβαση στο ιντερνετ η θα σερνετε.... στην αρχη δεν ειχα κανενα θεμα.. δουλευε μια χαρα... δοκιμασα και αλλα version του app αλλα τιποτα... για τσεκαρε το και στο δικο σου κινητο....

και ναι μια χαρα τιν παλευω.... να λεω οτι εχει θεμα και να βγενω και τρελος... οριστε μεχρι και στο xda >>>>>> https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/amazfit-pace-wifi-problem-phone-t3664805

Προβλημα της εφαρμογης ειναι, και εσυ μιλας για το p20 pro οτι ειναι αχρηστο; Και δινεις και λινκ απο χδα με το ιδιο προβλημα σε.... άλλες συσκευες;

Ελεος δηλαδη.

Μου αρέσει που δίνεις λινκ χωρίς να έχεις διαβάσει τι λένε μέσα . Οι χειρότερες εφαρμογές είναι αυτές που μας είπες κ έχουν πρόβλημα σχεδόν όλες οι συσκευές . Μάλλον δεν ξέρεις να χειρίζεσαι android . Πάρε κάνα iPhone που είναι πιο απλό ,εκτός αν το κάνεις εσκεμμένα το να κράζεις

Στάλθηκε από Χαβάη

Δημήτρης

Ρυθμισεις->Εφαρμογες και ειδοποιησεις->Εφαρμογες->Κατω στις 3 τελιτσες "Εμφαν. διεργασιων συστηματος->Συγχρονισμος (εχει για σηματακι ενα ρολοι χειρος)->Απενεργοποιηση

Δοκιμασε αυτο μηπως φτιαξει

Να το δοκιμασω δεν ειμαι σε θεση γιατι δεν χρησιμοποιω smartwatch επειδη ειμαι odschool και θεωρω οτι το ρολοι ειναι να σου δειχνει την ωρα κι οχι τις ειδοποιησεις του κινητου.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Να το δοκιμασω δεν ειμαι σε θεση γιατι δεν χρησιμοποιω smartwatch επειδη ειμαι odschool και θεωρω οτι το ρολοι ειναι να σου δειχνει την ωρα κι οχι τις ειδοποιησεις του κινητου.

Και το κινητο ειναι για κλησεις και οχι για να μπαινεις στο ιντερνετ. Ε; :p

Και το κινητο ειναι για κλησεις και οχι για να μπαινεις στο ιντερνετ. Ε; :p

Δεν νομιζεις οτι ειναι λιγο toomuch να θες να δεις τις ειδοποιησεις του κινητου σου στο ρολοι σου την στιγμη που το κινητο ειναι στην τσεπη σου;

Το να αντικαταστησεις ενα laptop ή ενα tablet με το κινητο ειναι βολικο λογο μεγεθους.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Ανάλογα παιδιά που το έχει το κινητό ο καθένας. Εγώ ας πούμε που το έχω μέσα σε τσαντάκι μέσης και γυρισμένο στο πλάι, και να είμαι και στην δουλειά με πράματα στα χέρια μου με έχει εξυπηρετήσει αφάνταστα.καλημερα!

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά έχει 10Χ zomm μετά την αναβάθμιση!!!!!

Ψηφιακό εννοείς..

Ναι τώρα το πρόσεξα..δεν υπήρχε από την αρχή αυτό δηλαδή σίγουρα?...μια χαρά, αλλά θέλει τρίποδο οποσδήποτε

Edited by Margelis69

αλλά θέλει τρίποδο οποσδήποτε

Ευκαιρια να ρωτησω...εχει αγορασει κανεις τριποδο για το κινητο?

Light Trails / Star Trails θελουν τριποδο..υπαρχει κατι καλο στο σκρουτζ? :shifty:

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά έχει 10Χ zomm μετά την αναβάθμιση!!!!!

Καλημέρα το ψηφιακο 10χ ζουμ υπηρχε κανονικα και σιγουρα στην 131 νομιζω και στην 128....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Θέλω να το αγοράσω αλλά πολύ ακριβό. Παιζει να το βρω πουθενα πιο φθηνα; οχι στα κινεζικα σαιτ ομως,μιας και δεν πουλανε το ιδιο αλλα ενα αντιγραφο του

Προβλημα της εφαρμογης ειναι, και εσυ μιλας για το p20 pro οτι ειναι αχρηστο; Και δινεις και λινκ απο χδα με το ιδιο προβλημα σε.... άλλες συσκευες;

Ελεος δηλαδη.

κοίτα άχρηστο τελείως δεν είναι... έχει και τα καλά του... θα σου πω πως χρειάζεται μια φορα την ημερα ένα restart για να στρώνει.. το keyboard εκτος από το swiftkey όλα τα αλλα όπως gboard,chroma keyboard έχουνε lag... έχεις να προτείνεις κάποιο καλο?

αλλα ένταξη ρε φιλε μην βαράς συζήτηση κάνουμε ίσος να έπεσα σε προβληματική συσκευή... το πήρα μόλις βγήκε... ποτε δεν ξέρεις τι συμβαίνει...

μπορεί σαν κινητό να το έχω αγαπήσει αλλα άλλο τόσο το έχω μισήσει γιατί δεν έχω αυτή την smooth εμπειρία που είχα με το pixel 2 xl και one plus 6

και ναι είμαι ψυχαναγκαστικός... θέλω η συσκευή μου που όταν δινω 700 euro να λειτουργεί έτσι όπως πρέπει...!!!

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θέλω να το αγοράσω αλλά πολύ ακριβό. Παιζει να το βρω πουθενα πιο φθηνα; οχι στα κινεζικα σαιτ ομως,μιας και δεν πουλανε το ιδιο αλλα ενα αντιγραφο του

παρε καλητερα το mate 10 pro...

η το xiaomi mi8

Παλι καλα που εχει και τα καλα του.. Εχεις δικιο συζητηση κανουμε αλλα νομιζω οτι την πολυκαναμε.. Παμε παρακατω.. Edited by volyros

Καλημέρα το ψηφιακο 10χ ζουμ υπηρχε κανονικα και σιγουρα στην 131 νομιζω και στην 128....

Αν θυμάμαι (μπορεί να κάνω και λάθος) 5Χ θυμάμαι και όχι 10Χ. Anyway όμως καλοδεχούμενο

Αν θυμάμαι (μπορεί να κάνω και λάθος) 5Χ θυμάμαι και όχι 10Χ. Anyway όμως καλοδεχούμενο

το ειχε και πριν....

Καλησπερα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Εχω κατεβασει το poweramp για μουσική. Μολις υο βαζω να παιξει μετα απο λιγο μου κανει παυση. Κατεβασα και το playerpro και μου κανει το ιδιο. Μονο με την μαμα εφαρμογή δεν εχω προβλημα. Γνωρίζει κανεις γιατι μπορει να συμβαινει αυτο;

Καλησπερα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Εχω κατεβασει το poweramp για μουσική. Μολις υο βαζω να παιξει μετα απο λιγο μου κανει παυση. Κατεβασα και το playerpro και μου κανει το ιδιο. Μονο με την μαμα εφαρμογή δεν εχω προβλημα. Γνωρίζει κανεις γιατι μπορει να συμβαινει αυτο;

Φαντάζομαι ότι τα έχεις βάλει σε "παραβλεψη βελτιστοποιησεων μπαταρίας" και όπως επίσης τα έχεις βγάλει από την" αυτόματη εκκίνηση" και τους έχεις δώσει όλα τα δικαιώματα?

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

κοίτα άχρηστο τελείως δεν είναι... έχει και τα καλά του... θα σου πω πως χρειάζεται μια φορα την ημερα ένα restart για να στρώνει.. το keyboard εκτος από το swiftkey όλα τα αλλα όπως gboard,chroma keyboard έχουνε lag... έχεις να προτείνεις κάποιο καλο?

αλλα ένταξη ρε φιλε μην βαράς συζήτηση κάνουμε ίσος να έπεσα σε προβληματική συσκευή... το πήρα μόλις βγήκε... ποτε δεν ξέρεις τι συμβαίνει...

μπορεί σαν κινητό να το έχω αγαπήσει αλλα άλλο τόσο το έχω μισήσει γιατί δεν έχω αυτή την smooth εμπειρία που είχα με το pixel 2 xl και one plus 6

και ναι είμαι ψυχαναγκαστικός... θέλω η συσκευή μου που όταν δινω 700 euro να λειτουργεί έτσι όπως πρέπει...!!!

παρε καλητερα το mate 10 pro...

η το xiaomi mi8

"1 restart τη μέρα για να στρώσει" :lol: 10 μέρες χωρίς restart είμαι, το ίδιο όπως την 1η μέρα παει.

"το keyboard εκτος από το swiftkey όλα τα αλλα όπως gboard,chroma keyboard έχουνε lag..." :lol::lol: Gboard δουλεύω και με swipe συνέχεια, κανένα lag

Τώρα για τα προηγούμενα ότι είναι άχρηστο το κινητό επειδή δε δουλεύουν σωστά οι κακογραμμένες εφαρμογές που δημιουργούν πρόβλημα και σε άλλες συσκευές :blink: η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά

ΥΓ. Τις συσκευές που προτείνεις στο φίλο τις έχεις δουλέψει για καιρό ο ίδιος ή απλά διαβάζεις ότι είναι καλές; Γιατί και στο P20 Pro αυτά που γράφεις ότι σου παρουσιάζει, τα πιο πολλά εμφανίζονται μόνο σε σένα, οπότε και αυτές τις συσκευές να έπαιρνες υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τις έβγαζες προβληματικές.

ΥΓ.2 Δεν ξέρω τι ρυθμίσεις έχεις κάνει ή σε τι συσκευή έχεις πέσει αλλά πραγματικά δώστο το ρημάδι και πάρε iPhone να σωθείς, αφού με το Android δεν... Τα χει ψάξει η Apple για σένα, τα χει δοκιμάσει και τα 'χει κλειδώσει κιόλας όσα δεν την αρέσουν. Δε σε δουλεύω. Τόσα άτομα γράφουνε εδώ μόνο εσύ αναφέρεις όλα αυτά τα προβλήματα, από τη στιγμή που δε μπορείς να κάνεις δουλειά σου με κάτι που στους υπόλοιπους δουλεύει γιατί να παιδεύεσαι;

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

τι iphone ρε φιλε.... εχω one plus 6 και google pixel 2.... και το mate 10 pro... και κανενα απολυτος θεμα δεν ειχα...

μονο με το p20 pro εχω τοσα θεματα....

δεν εχω δει αλλο κινητο η μπαταρια να πευτει 1% κα8ε μια ωρα... ειναι γελειο αυτο... ta εχω ολα στην μη αυτοματη διαχιριση εχω κανει επαναφορα εκανα μεχρι και install την C636 για να δω το θεμα με το scroll... και η c636 εχει γαματο scroll.. και παει καλητερα.....

Ψαξτο καλύτερα, κάτι δεν κάνεις τότε σωστα, το κινητό πάει μπάλα χωρίς restart και άλλα ευτράπελα.

• The title was changed to Huawei P20 Pro