Jump to content

Google Earth

invictus1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Paides kserete poso space pianei sto disko i egkatastasi tou Google Earth??

Giati evala na to egkatastiso apo cd enos filou (to aplo , oxi to pro...), kai mou evgale mynima "i egkatastasi tou google earth 8a piasei to megalytero meros tou eleu8erou xorou tou sklirou diskou sou"....

Dedomenou oti exo mono 5-6 GB eleu8ero xoro (autes tis meres koitazo na paro eksoteriko skliro gia na ta metafero kai na glitoso xoro sto proto), distasa kai telika den egkatestisa to Google earth.

Opoios kserei as pei. Thanks :)

27MB περίπου.

Την cache που θα χρησιμοποιεί τη ρυθμίζεις μέσα από το πρόγραμμα.

• Απαντήσεις 524
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kalo to programmataki alla polu pisw...oi fwtografies einai 2 xronia pisw oson afora th larisa...(alkazar xwris stegastro)...kapoios pou anafer8hke oti 8olwnei giati teleutaia kinountai kapou oi amerikanoi entelws akuros...den einai kataskopeutiko ergaleio...poioi nomizoume oti eimaste?

Kalo to programmataki alla polu pisw...oi fwtografies einai 2 xronia pisw oson afora th larisa...(alkazar xwris stegastro)...kapoios pou anafer8hke oti 8olwnei giati teleutaia kinountai kapou oi amerikanoi entelws akuros...den einai kataskopeutiko ergaleio...poioi nomizoume oti eimaste?

Πώς εξηγείται όμως το γεγονός ότι άλλες περιοχές της Κύπρου έχουν σαφώς μεγαλύτερη ανάλυση από την πρωτεύουσα;

Επίσης, πότε υπολογίζετε να δούμε εικόνες από την βομβαρδισμένη Βυρητό;

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

ρε παιδια εγω δεν βλεπω τπτ!μονο απο μακρια λιγο απο πανω,ολες τις περιοχες!πως βλεπετε εσεις?

ρε παιδια εγω δεν βλεπω τπτ!μονο απο μακρια λιγο απο πανω,ολες τις περιοχες!πως βλεπετε εσεις?

Kάνουμε zoom με τη ροδέλα του ποντικιού. :rolleyes:

• 2 weeks later...
Καλά τη Θεσ/νίκη την έχουν εντελώς χ***ένη... Έχει κάτι μικρές πόλεις και χωριά και δεν έχει μεγάλες πόλεις!

• 2 weeks later...
Μήπως κάποιος γνωρίζει πως μπορώ να προσθέσω το google earth σε μια σελίδα με κάποια points πάνω στο χάρτη; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μήπως κάποιος γνωρίζει πως μπορώ να προσθέσω το google earth σε μια σελίδα με κάποια points πάνω στο χάρτη; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Χρειάζεσαι το Google Maps API. Πληροφορίες εδώ: http://www.google.com/apis/maps/

Υπάρχει κανείς που να έχει ασχοληθεί με το θέμα και να μπορεί να μου πει πως να βάλω pointς στον χάρτη; Επίσης το έβαλα στην σελίδα μου αλλά με βγάζει ... στην Αμερική!
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ζουμάρεις όσο χρειάζεται και μετά File -> Save -> Save Image

Σελίδα 3ου Συστήματος Προσκόπων Τρίπολης - Παράδειγμα

Όπως θα δείτε στην παραπάνω σελίδα, κατάφερα και έβαλα αυτό που ήθελα! Επειδή θεωρώ οτι ίσως φανεί χρήσιμο, σας προτείνω αυτή τη σελίδα για να βρείτε εύκολα και γρήγορα όσες πληροφορίες θέλετε για το Google Maps API και πως θα "προγραμματίσετε" στις σελίδες σας...

Βέβαια, το πρόβλημα που παρουσιάζεται είναι η συμβατότητα με τους Browsers, όπως θα δείτε η σελίδα που έφτιαξα είναι συμβατή με FireFox αλλά δεν είναι με ΙΕ. Μήπως γνωρίζετε πως μπορούμε να το ξεπεράσουμε αυτό;

Επίσης, παίρνω συντεταγμένες για μέσα στη πόλη από το Google Earth και βάζω markers στο Google Map τις σελίδας μου και αντί να με βγάζει Τρίπολη, με βγάζει Σπάρτη.. :blink: Μήπως ξέρετε τι παίζει;

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Επίσης, παίρνω συντεταγμένες για μέσα στη πόλη από το Google Earth και βάζω markers στο Google Map τις σελίδας μου και αντί να με βγάζει Τρίπολη, με βγάζει Σπάρτη.. :blink: Μήπως ξέρετε τι παίζει;

Βεβαιώσου ότι δίνεις τις συντεταγμένες στη μορφή που τις θέλει (decimal ή degree).

• 4 weeks later...

Μολις διαπιστωσα οτι η updated εκδοση δεν σε αφηνει να μετρησεις αποστασεις(path)ενω η παλια σε αφηνε...:mad: Και δεν κρατησα ενα backup της παλιας ο χαζος....:(

Σου λεει οτι χρειαζεται να εχεις το Plus.

ΜΑΧ.

Μολις διαπιστωσα οτι η updated εκδοση δεν σε αφηνει να μετρησεις αποστασεις(path)ενω η παλια σε αφηνε...:mad: Και δεν κρατησα ενα backup της παλιας ο χαζος....:(

Σου λεει οτι χρειαζεται να εχεις το Plus.

Σε αφήνει, απλά διαλέγεις λάθος μενού. Πάτα Ctrl+6 για να ανοίξει αυτό που θες.

Ένας φίλος μου, μου είπε πως έχει βρεί το νησί των πειρατών της καραϊβικής. πως μπορώ να το βρώ?

Όχι οτι μας έφτιαξες/έκαψες τώρα :p :up: :yahoo:

Παντως οι φωτο ειναι σιγουρα πιο προσφατες γιατι φαινεται το cosmos (και εχει κ αμαξια το parking) και η περιοχη που μενω.

Παρτε κ μερικα placemarks (οχι τπτ ιδιατερο, απλα για τον πρωτο προσανατολισμο)

Γήπεδο Φιλιππου Αμπελοκηποι

Κτελ Μακεδονια

ΟΣΕ

Carrefour Eυκαρπίας

Άγιος Παντελεημονας Αμπελοκήπων

Λευκός Πύργος

Ροτόντα

Mediterranean Cosmos

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Μερικα ακομα placemarks κι απο μενα (πιο...κουλτουριαρικα (λεμε τωρα! :lol: ), γιατι αν περιμενετε απο τον Xourxou, θα σας βαλει και το Platinum σε λιγο! :p :ρ )

Περιεχει:

Πανεπιστημιο Μακεδονιας

Αριστοτελειο Πανεπιστημιο

Μακεδονια Παλλας

Γηπεδα: Καυτανζογλειο, Τουμπα, Καλαμαριας, Αλεξανδρειο, ΠΑΟΚ Sports Arena

Μεγαρο Μουσικης

Ποσειδωνιο

Υ.Γ: Αν καποιο ειναι λαθος, γραψτε το για να το διορθωσω κιολας. :)

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Μερικα ακομα placemarks κι απο μενα (πιο...κουλτουριαρικα (λεμε τωρα! :lol: ), γιατι αν περιμενετε απο τον Xourxou, θα σας βαλει και το Platinum σε λιγο! :p :ρ )

Περιεχει:

Πανεπιστημιο Μακεδονιας

Αριστοτελειο Πανεπιστημιο

Μακεδονια Παλλας

Γηπεδα: Καυτανζογλειο, Τουμπα, Καλαμαριας, Αλεξανδρειο

Μεγαρο Μουσικης

Ποσειδωνιο

Υ.Γ: Αν καποιο ειναι λαθος, γραψτε το για να το διορθωσω κιολας. :)

Βρε ηταν της στιγμης, αμαν :p

Αυτα τα βρηκα κι εγω μετα, εχω γεμισει την οθονη placemarks :p

btw, βρηκα και τον Καλλιγουλα

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Σιγά σιγά κάνουν(φωτογραφίζουν) όλη την Ελλάδα:p

Δείτε γέφυρα Ρίου... Την Κώ ακόμα δεν την έχουν ολόκληρη...

Το χαριλάου που είναι; ε; :p

Χωρις πλακα, ουτε καν μου περασε απο το μυαλο! :O

Επανορθωνω παραυτα! :)

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.