vastegial_74 Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Υποθέτω ναι! Προς το παρόν μόλις πήρα uptade ασφαλείας Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Είχαμε να πάρουμε ενημέρωση ασφαλείας από τον Ιούλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Παιδιά ξέρετε καμμια εφαρμογή για μηνύματα που να υποστηρίζει την επιλογή 3×4 για πληκτρολόγιο; Την επιλογή qwerty δεν τη μπορώ. Δε με βολεύει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Smart keyboard Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Ευχαριστώ φίλε αλλά μου λέει ότι είναι επί πληρωμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Μπορείς να βάλεις το Smart keyboard trial. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Δε μου τη βγάζει την εφαρμογή όταν την πληκτρολογώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Ξερει κανεις αν τα ενσυρματα ακουστικα της συσκευασιας ειναι αδιαβροχα; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Παιδια εχετε δοκιμασει το cm launcher;Δειχνει ωραιο στο κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Καλημερα!Το xz3 στην καμερα βγαζει καλυτερες η χειροτερες φωτο στην πραξη απο το xz2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Οταν παρει την αντροιντ 10, θα υποστηριζει always on display; Ξερει καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Δεν έχει aod το ΧΖ2? Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Εχει ambient οθονη οχι aod που σημαινει οτι αναβει για 15 δευτερα περιπου και σβηνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Το ΧΖ3 έχει aod δεν νομίζω να πάρει aod το ΧΖ2 λόγω Android 10 Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 δεν εχει AOD λόγω amoled Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Εγω ρωταω αν θα εχει aod οταν παρει την αντροιντ 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 δεν εχει AOD λόγω amoledΤι εννοείς? Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω ρωταω αν θα εχει aod οταν παρει την αντροιντ 10.Όχι Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Αν θα ενσωματωθει σαν λειτουργια εννοω με την αντροιντ 10! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 οχι γιατι δεν ειναι oled οθονη και θα εχει μεγαλο drain κατι τετοιο μιας και οι lcd δεν σβηνουν τα πιξελ στο μαυρο οπως κανουν οι oled. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Ευχαριστω φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Τι παραπάνω θα σου δώσει η aod σε σχέση με την ambient; την ίδια δουλειά δεν κάνουν; ποιο το όφελος δηλαδή της aod σε σχέση με την ambient; το όφελος, όχι η διαφορά τους. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Tο οτι θα δειχνει συνεχως μπροστα μου την ωρα χωρις να χρειαστει να ανοιξω την οθονη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Tο οτι θα δειχνει συνεχως μπροστα μου την ωρα χωρις να χρειαστει να ανοιξω την οθονη! Με AOD δεν χρειάζεται δηλαδή να σηκώσεις καν τη συσκευή; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Για αυτό λέγεται AOD? Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Ok. Δεν το ήξερα. Νόμιζα ότι είναι το ίδιο με την ambient και απλά η Sony το έλεγε έτσι. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts