Yoda Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Στα παιχνιδια κολλαει; Σε όσα έχω βάλει εγώ τουλάχιστον, όχι, δεν κολλάει. Νομίζω ότι υπάρχει αρκετή μνήμη και ισχύς επεξεργαστή για να μην έχει τέτοια θέματα. Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knocky Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Έχει κανείς θέμα με smart cover στην έκδοση ane-lx3 ? βλέπω ότι δεν λειτουργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Στα lx2 και lx3 το smart cover δεν δουλεύει. Δεν υπαρχει ούτε η επιλογη στις ρυθμίσεις. Μονο στο lx1 δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knocky Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Στα lx2 και lx3 το smart cover δεν δουλεύει. Δεν υπαρχει ούτε η επιλογη στις ρυθμίσεις. Μονο στο lx1 δουλευει. Τελικά δικό μου λάθος , lx1 είναι αλλά δεν δουλεύει , μάλλον θα φταίει το cover , δεν πρέπει να έχει μαγνήτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Εγώ προχθές το αγόρασα και δουλεύει μια χαρά. Είδες στις ρυθμίσεις Smart assistant Αν ειναι ενεργοποιημενο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Για βοηθήστε... Δεν έχω καταλάβει τι κάνει το smart cover? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Σου δείχνει κάποιες πληροφορίες και μπορείς να απαντήσεις σε κλήση. Δες στο YouTube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Ήρθε σήμερα η 178. Ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης η βασική νέα λειτουργία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knocky Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Εγώ προχθές το αγόρασα και δουλεύει μια χαρά. Είδες στις ρυθμίσεις Smart assistant Αν ειναι ενεργοποιημενο; Ενεργοποιημένο είναι , αλλά το cover δεν είναι γνήσιο και δεν έχει το (μαγνήτη) για να δουλέψει σαν smart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Μου ηρθε και εμενα η 178.Ολο και προσθετουν ωραια πραγματάκια. Αντε να δουμε στην 9 τι θα γινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 (edited) Απ ότι είδα ένα από τα νέα καλούδια της 178 είναι το SOS Button. (Το ρύθμισα ήδη) Ενα άλλο είναι το να ΜΗ σβήνει η οθόνη όσο την κοιτάς. Αυτό το 2ο πως το ενεργοποιούμε? Edited April 14, 2019 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Η οθονη δεν σβήνει οταν αναγνωριζει πρόσωπο στην καμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Η οθονη δεν σβήνει οταν αναγνωριζει πρόσωπο στην καμερα. Και πως ενεργοποιειται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Η οθονη δεν σβήνει οταν αναγνωριζει πρόσωπο στην καμερα. Παρόλο που δεν σταματάω να διαβάζω, η οθόνη μου σβήνει κανονικά αν δεν πατήσω κάτι. Προφανώς πρέπει να ενεργοποιηθεί από κάποια επιλογή αυτή η δυνατότητα. Μήπως ξέρεις πως? Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Παρόλο που δεν σταματάω να διαβάζω, η οθόνη μου σβήνει κανονικά αν δεν πατήσω κάτι. Προφανώς πρέπει να ενεργοποιηθεί από κάποια επιλογή αυτή η δυνατότητα. Μήπως ξέρεις πως?Είναι για την εφαρμογή της κάμερας, όταν τη χρησιμοποιείς σαν καθρέφτη πχ. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 (edited) Δείτε αυτό: https://www.huaweicentral.com/huawei-p20-lite-will-get-emui-9-0-update-in-april-with-vilte-support/ (Είναι από huaweicentral) Οχι μόνο είναι κοντά το 9, αλλά μιλάνε και για Native Video Call !! Βέβαια, όπως έχουμε ξαναπεί: "...will be releasing it in batches..." Edited April 15, 2019 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Αντε να δουμε. Απ'οτι φαινεται κανουν σοβαρη δουλεια. Γιατι πολλες φορες σε τετοιες σοβαρες αναβαθμισεις προκύπτουν και σοβαρα θεματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Καλημέρα παιδιά.Γράφω εδώ για ποιο άμεση απάντηση μιας και εγώ κάτοχος P20 lite.Έβαλα στο Messenger στην εφαρμογή δεύτερο λογαριασμό και δεν μπορώ να το σβήσω.Βοηθείστε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Επειδή το messenger εχει σχεση με το Facebook είναι λιγο μπερδεμα. Θα σου πρότεινα να σβήσεις την εφαρμογή και να την ξαναεγκατασισεις. Και να βαλεις τον λογαριασμό που θελεις να χρησιμοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Επειδή το messenger εχει σχεση με το Facebook είναι λιγο μπερδεμα. Θα σου πρότεινα να σβήσεις την εφαρμογή και να την ξαναεγκατασισεις. Και να βαλεις τον λογαριασμό που θελεις να χρησιμοποιήσεις. Τελικά αυτό έκανα και διορθώθηκε.Σ'ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter85 Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 νεο update 8.0.0.192 ...κωδικες ασφαλειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Η Huawei αποκάλυψε έναν κατάλογο με τις συσκευές που θα πάρουν μελλοντικά το EMUI 9.1, χωρίς να σχολιάσει τη φάση στην οποία βρίσκεται η ανάπτυξη της ενημέρωσης για τις εν λόγω συσκευές. Η λίστα περιλαμβάνει τα ακόλουθα smartphones και tablets: Nova 4e/P30 Lite Nova 3e/P20 Lite Maimang 7/Mate 20 Lite Κτλ..... Και μιλαμε για την 9.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 23, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Παιδια ειναι γρηγορο το τηλεφωνο η κολλαει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Μια χαρα ειναι το κινητο.Γρηγορο χωρίς κολληματα και με συνεχεις ενημερώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με το ξυπνητήρι και θα ήθελα τα φώτα σας. Από τις ρυθμίσεις ήχου κάθε μέρα βάζω τον ήχο του ξυπνητηριού στο φουλ, και την επόμενη το βρίσκω σχεδόν κλειστό. (Χωρίς να το πειράξω εγώ). Ηδη έχω χάσει αρκετές αφυπνίσεις επειδή δεν ακουγόταν. Εχει κανείς καμία συμβουλή? Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts