radiodj105 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Και σε μένα συμβαίνει αυτό αλλά λύση δεν έχω βρει. Αυτό έχω προσέξει πως το κάνει, όταν έχουμε το κινητό οριζόντια. Σε κατακόρυφη φωτογραφία, έχω την εντύπωση πως δεν τραβάει το σκάλωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 (edited) Γειά χαρά σε όλους. Όσοι έχουμε P20 Lite, θα ήθελα να κάνουμε μια δοκιμή (γιατί κάτι μου βρωμάει). Θα ήθελα να κατεβάσετε αυτό το μικρό αρχείο ήχου, και να το ακούσετε από τα ακουστικά σας. Προσοχή. Όχι από το ενσωματωμένο ηχείο, αλλά από τα ακουστικά σας. Σε κινητό Samsung που δοκίμασα αυτό το mp3, όταν το βάζω να παίξει... τότε... Όταν η κοπέλα λέει "Left Channel" ακούγεται μόνο αριστερά. 'Οταν η κοπέλα λέει "Right Channel" ακούγεται μόνο δεξιά. Στο δικό μου P-20, η κοπέλα ακούγεται ΜΟΝΟ στο κέντρο. Επίσης σε όσα προγράμματα αναπαραγωγής, έχουν την επιλογή "balance" δηλαδή να παίζει μονάχα Left ή μονάχα Right... συμπεριφέρεται... ΜΟΝΟΦΩΝΙΚΑ! Κάντε κι εσείς ένα πείραμα, σας παρακαλώ. Το αρχείο ήχου είναι στο παρακάτω λινκ, έχει διάρκεια περίπου 10 sec και θα είμαι υπόχρεος σε όποιον το δοκιμάσει και απαντήσει. https://we.tl/t-v21c9ASqCJ Edited October 13, 2019 by radiodj105 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaiosgoun Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Κινητό φίλου έχει το εξής πρόβλημα. Ενώ στέλνει κανονικά mail, δεν μπορεί να δεχθεί. Εννοείται ότι είναι κανονικά ενεργοποιημένος ο συγχρονιοσμός . Πρέπει να προσέξω κάτι στις ρυθμίσεις; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopakol Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Γειά χαρά σε όλους. Όσοι έχουμε P20 Lite, θα ήθελα να κάνουμε μια δοκιμή (γιατί κάτι μου βρωμάει). Θα ήθελα να κατεβάσετε αυτό το μικρό αρχείο ήχου, και να το ακούσετε από τα ακουστικά σας. Προσοχή. Όχι από το ενσωματωμένο ηχείο, αλλά από τα ακουστικά σας. Σε κινητό Samsung που δοκίμασα αυτό το mp3, όταν το βάζω να παίξει... τότε... Όταν η κοπέλα λέει "Left Channel" ακούγεται μόνο αριστερά. 'Οταν η κοπέλα λέει "Right Channel" ακούγεται μόνο δεξιά. Στο δικό μου P-20, η κοπέλα ακούγεται ΜΟΝΟ στο κέντρο. Επίσης σε όσα προγράμματα αναπαραγωγής, έχουν την επιλογή "balance" δηλαδή να παίζει μονάχα Left ή μονάχα Right... συμπεριφέρεται... ΜΟΝΟΦΩΝΙΚΑ! Κάντε κι εσείς ένα πείραμα, σας παρακαλώ. Το αρχείο ήχου είναι στο παρακάτω λινκ, έχει διάρκεια περίπου 10 sec και θα είμαι υπόχρεος σε όποιον το δοκιμάσει και απαντήσει. https://we.tl/t-v21c9ASqCJ Και σε μένα ο ήχος ακουγόταν στο κέντρο, αλλά μόλις κούνισα λίγο το καρφί του ακουστικού όλα ακουγόταν σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superd Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Καλησπέρα η συσκευή έχει αδύναμο σήμα wi fi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter85 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 εχει δοκιμασει κανεις το gCAM 7 ? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Και σε μένα ο ήχος ακουγόταν στο κέντρο, αλλά μόλις κούνισα λίγο το καρφί του ακουστικού όλα ακουγόταν σωστά. Περίεργο... γιατί η ίδια η Huawei λέει πως το κινητό... δεν είναι stereo! Κάνε κλικ στο ακόλουθο λινκ να δεις τί μου απάντησαν. https://imgur.com/dOReOGK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 εχετε καμια gcam που να δουλευει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geom77 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Καλημέρα παιδιά! Υπάρχει τρόπος να ανακτηθούν διαγεγραμμενα μυνηματα (sms και viber) στο τηλέφωνο μας; Έχω δοκιμάσει εφαρμογές τύπου Android recovery (Dr fone, euseus), αλλά δεν κατάφερα τίποτα... Υπάρχει λύση τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geom77 Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Κανεις παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 έχει κανένας θέμα με κάψιμο στην οθόνη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Είχα εγώ στη μέση της οθόνης προς τα αριστερά κιτρινιλα που με την χρήση του κινητού γινόταν πιο έντονη. Εντός εγγύησης άλλαξαν οθόνη και μπαταρία που πλέον είχε δείξει τα σημάδια φθοράς της. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Είχα εγώ στη μέση της οθόνης προς τα αριστερά κιτρινιλα που με την χρήση του κινητού γινόταν πιο έντονη. Εντός εγγύησης άλλαξαν οθόνη και μπαταρία που πλέον είχε δείξει τα σημάδια φθοράς της. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τα ιδια και στης γυναικας μου, αλλαγη στην εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Είχα εγώ στη μέση της οθόνης προς τα αριστερά κιτρινιλα που με την χρήση του κινητού γινόταν πιο έντονη. Εντός εγγύησης άλλαξαν οθόνη και μπαταρία που πλέον είχε δείξει τα σημάδια φθοράς της. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σου άλλαξαν μπαταρία εντός της εγγύησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Ναι είχε πέσει αισθητά η απόδοση της μετά από 1,5 χρόνο καθημερινής χρήσης. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. December 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2019 Σε συσκευή φίλου στο πάνω μέρος, εκεί που είναι η εγκοπή έχει burn in Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. December 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2019 Ναι είχε πέσει αισθητά η απόδοση της μετά από 1,5 χρόνο καθημερινής χρήσης. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και αιτηθηκες αλλαγή μπαταρίας ή το έκαναν από μόνοι τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. December 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2019 Παραπονεθηκα για την ακρίβεια και την άλλαξαν. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Παραπονεθηκα για την ακρίβεια και την άλλαξαν. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ok! Ευχαριστω... Γιατι και εμενα μου κανει κατι κολπακια και λεω να κανω μια βολτα μηπως πετυχω τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Από τα πρώτα άρθρα που δίνουν ελπίδες για emui 10 στη συσκευή μας. https://gr.gizchina.com/2020/01/05/huawei-aytes-einai-oi-syskeyes-poy-tha-paroyn-emui-10-fetos/amp/ Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Από τα πρώτα άρθρα που δίνουν ελπίδες για emui 10 στη συσκευή μας. https://gr.gizchina.com/2020/01/05/huawei-aytes-einai-oi-syskeyes-poy-tha-paroyn-emui-10-fetos/amp/ Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χεχε.. Με πρόλαβες. Οτι θα το ανέβαζα κι εγώ. Και μάλιστα μιλάμε ότι θα δοθεί μέχρι τέλος Μαρτίου! Σύντομα!!! Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georx Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Καλησπέρα και χρόνια πολλά.....δύο βοήθειες, πρώτον δε μπορώ να μικρύνω την οθόνη για τη λειτουργία του ενός χεριού και δεύτερον υπάρχει λειτουργία για κλείσιμο της οθόνης τύπου double tap; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter85 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Οπως φαινεται το ονειρο για το Android 10 απομακρύνεται :cry: https://piunikaweb.com/2020/01/14/huawei-p20-lite-honor-9-lite-no-emui-10/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter85 Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 αγορασα μια smart flip cover αλλα δε λειτουργει ...ψαχνοντας στο διαδίκτυο διαπίστωσα πως στα μοντελα με LX2 /LX3 απουσιαζει η επιλογη "εξυπνο κάλυμμα" στις ρυθμίσεις---->εξυπνη βοηθεια εχει αντιμετωπισει κανεις κατι αντιστοιχο και αν υπαρχει τροπος να την κανω να λειτουργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 (edited) Θα έλεγα ότι είναι αρκετές πλέον οι (ΦΡΕΣΚΕΣ) πηγές που αναφέρουν ότι θα πάρουμε τελικά το 10 και μάλιστα μέσα στις επόμενες 30-40 ημέρες... https://www.huaweicentral.com/huawei-p20-series-stable-emui-10-rollout-to-start-this-month/ https://www.gizchina.com/2020/02/09/here-are-the-huawei-smartphones-that-will-receive-emui-10-in-february/ Edited February 10, 2020 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts