poloman Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Eida se ena paidi ena aksesouar gia to xeri se ena t630, alla eixe to logotipo tis ericsson epano!! Mipos kserete pou tha to vro?? I SE edo leo den uparxei genika kati tetio!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. July 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 @ christ-k: μερικές φορές που έχω πρόβλημα με το gprs, κάνω ένα restart το κινητό και διορθώνεται Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. July 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 deleted Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. July 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 Diafores apo to R4C003 me to teleyteo exete parathrhsei?Axsizei h anabathmisei? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. July 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dave_Steele ( 5 Ιούλ. 2004 , 14:35) @ christ-k: μερικές φορές που έχω πρόβλημα με το gprs, κάνω ένα restart το κινητό και διορθώνεται Όσον αφορά την χρήση GPRS για σύνδεση με ίντερνετ μέσω υπολογιστή, καταλήγω πως ο συνδυασμός Τ630 και ΤΙΜ δημιουργεί πρόβλημα, αγνωστο σε ποιό σημείο ή αν γι αυτό φταίει το συγκεκριμένο τηλέφωνο.... Το καταπληκτικό είναι πως το Τ630 με κάρτα κοσμοτέ συνδέεται κανονικά, η ΤΙΜ με κινητό 6230 συνδέεται πάλι κανονικά, αλλά Τ630 και ΤΙΜ όχι... Μάλλον δεδομένου ότι το GPRS δεν το χρειάζομαι συχνά και χρησιμοποιώ και του 6230 που φαίνεται απροβλημάτιστο, καποια στιγμή θα το πάω στο σερβις και θα ενημερώσω σχετικά.... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. July 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 Να ενημερώσω πως μόλις τελικά κατάφερα να συνδεθώ με ΤΙΜ και Τ630 στο ίντερνετ μέσω gprs.... :D Επιτέλους νιώθω δικαιομένος....Μετα από πολύ σκέψη διαπίστωσα πως τελικά δεν ήταν εγκατεστημένο στο pc το μόντεμ του 630..... :eek: Εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι και χωρίς μόντεμ, συνδεόταν κανονικά με κοσμοτέ.... :blink: :whistle: Τέλος καλό....όλα καλά.....Ευχαριστώ για μια ακόμα φορά τον εαυτούλη μου, με τις έξυπνες ιδέες του (έστω και με καθυστέρηση!)....:rolleyes: :lol: καθώς και όσους προσπάθησαν να με βοηθήσουν.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 παντως christ οπως παντα υπερβολικος, δεν εχασες την ευκαιρια να βγαλεις προβληματικο και το 630 :p Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Egw pisteyw pantws oti tha fteei to sygkekrimeno modelo giati apo oti xseroume ta kinita ta pernoun prwta oi eteries kai kanoun tous katalhlous elenxous,lete na mhn eixan dkimasei to gprs??? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muhaha Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Κακό κινητό, κακόοοοοο :rolleyes: Τζιζ! :alien: Παράθεση Εν οίδα ότι εν οίδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alphaleader ( 7 Ιούλ. 2004 , 13:53) παντως christ οπως παντα υπερβολικος, δεν εχασες την ευκαιρια να βγαλεις προβληματικο και το 630 :p Mου φαίνεται ακόμα τρελό το γεγονός να συνδέεται χωρίς μόντεμ με την κοσμοτέ.... :wacko: Το γεγονός αυτό με ώθησε σε αυτή την σκέψη καθώς και το γεγονός ότι κανένας χρήστης Τ630 δεν είχε ΤΙΜ σύνδεση, ώστε να εκφράση άποψη, προσφέροντας χείρα βοηθείας.... :whistle: Το μαύρο 630 μου φάινεται αρκετά συμπαθητικό για να καλύψει τις δευτερογενείς ανάγκες μου στην παρούσα φάση.... :whistle: ;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirage Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος muhaha ( 7 Ιούλ. 2004 , 19:24) Κακό κινητό, κακόοοοοο :rolleyes: Τζιζ! :alien: δεν το εμαθες ακομα ...βαλε κοσμοτε και συ βρε. :alien: Παράθεση Low-fi blog Κλείστρο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k ( 7 Ιούλ. 2004 , 19:30) Το γεγονός αυτό με ώθησε σε αυτή την σκέψη καθώς και το γεγονός ότι κανένας χρήστης Τ630 δεν είχε ΤΙΜ σύνδεση, ώστε να εκφράση άποψη, προσφέροντας χείρα βοηθείας.... :whistle: Egw exw tim kai T630 alla dystixws den brhskomai akoma ellada,kane ypomonh mexri telh tou mhna kai tha sou pw! :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zirico3 ( 7 Ιούλ. 2004 , 22:46) Egw exw tim kai T630 alla dystixws den brhskomai akoma ellada,kane ypomonh mexri telh tou mhna kai tha sou pw! :) Δεν χρειάζεται αφού όλα πλέον λειτουργούν τέλεια.... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 μπορώ με κάποιο τρόπο να κάνω φραγή σε συγκεκριμένο αριθμό για εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas133 Δημ. August 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2004 Ti egine vre paidia?Pigate oloi gia diakopes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. August 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2004 Ρε παιδιά, όποτε πάω να κάνω sync το t630 με το outlook, είτε με όνομα το βάζω είτε με επίθετο, να κάνει sync, τα περνάει με πρώτο το όνομα! Πού κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas133 ( 5 Αύγ. 2004 , 17:31) Ti egine vre paidia?Pigate oloi gia diakopes? E το μάθαμε πλέον το κινητό και δεν έχουμε απορίες/προβλήματα. edit: διαψέυστηκα πανηγυρικά (βλ. από πάνω) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 Παιδιά χαίρετε. Ένας φίλος μου χρόνια πιστός οπαδός των κινητών της ΝΟΚΙΑ αποφάσισε να πάρει το 630 της SE κυρίως λόγω του ότι του αρέσει το σχέδιό του. Απ' ότι διάβασα παραπάνω το 630 υποστηρίζει τους 160 ελληνικούς χαρακτήρες σε SMS. Πιστεύετε όμως ότι θα έχει πρόβλημα στη σύνταξη των SMS (γιατί σχεδόν μόνο αυτό κάνει...) και γενικά θα έχει πρόβλημα στην προσαρμογή στο νέο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 Ολα συνηθίζονται...... Υποστηρίζει Ελληνικούς χαρακτήρες εκτός απο "ς" που το έχει μόνο στο Τ9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος @ngel ( 5 Αύγ. 2004 , 17:45) Ρε παιδιά, όποτε πάω να κάνω sync το t630 με το outlook, είτε με όνομα το βάζω είτε με επίθετο, να κάνει sync, τα περνάει με πρώτο το όνομα! Πού κάνω λάθος; Κανείς που να ξέρει αυτό που έχω ρωτήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 Η τιμή του έχει πέσει στα 200Ε!!!! καλό? λέω να το πάρω σε λίγες μέρες....ελπίζω μετά απο τόσο καιρό να μην παρουσιάζει πολλά bugs το menu του!!! Σωστά? Τι λέτε καλή αγορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 einai fantastiko til an sou aresoun ta candybar...pantos des kai to k700 pou einai poli pio plires Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stratilatis (16 Αύγ. 2004 , 13:34) Παιδιά χαίρετε. Ένας φίλος μου χρόνια πιστός οπαδός των κινητών της ΝΟΚΙΑ αποφάσισε να πάρει το 630 της SE κυρίως λόγω του ότι του αρέσει το σχέδιό του. Απ' ότι διάβασα παραπάνω το 630 υποστηρίζει τους 160 ελληνικούς χαρακτήρες σε SMS. Πιστεύετε όμως ότι θα έχει πρόβλημα στη σύνταξη των SMS (γιατί σχεδόν μόνο αυτό κάνει...) και γενικά θα έχει πρόβλημα στην προσαρμογή στο νέο κινητό; Δεν πρόκειται να έχει πρόβλημα, εγώ από nokia ήμουν και δε θέλω να ξαναπιάσω άλλο στο χέρι μου. Μόνο ένα πράγμα μπορεί να τον ενοχλήσει: μερικές λέξεις το Τ9 δεν τις αποθηκεύει. Είναι πολύ περίεργο, τις αρνείται με κάθε τρόπο. Πέρα από αυτό η σύνταξη sms είναι καλύτερη από τα nokia, έχουν δουλέψει ένα σωρό μικρολεπτομέρειες που σου λύνουν τα χέρια, όσο για την έλλειψη του 'ς' είναι πρακτικά ασήμαντη (αν και ηλίθια) γιατί πάντα γράφεις sms με κεφαλαία. ;) Γενικά πες του να προχωρήσει άφοβα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bezoss (16 Αύγ. 2004 , 17:43) Η τιμή του έχει πέσει στα 200Ε!!!! καλό? λέω να το πάρω σε λίγες μέρες....ελπίζω μετά απο τόσο καιρό να μην παρουσιάζει πολλά bugs το menu του!!! Σωστά? Τι λέτε καλή αγορά? Νομίζω ότι είναι κάπου στα 300... Το Τ610 έχει πέσει στα 200. ;) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (16 Αύγ. 2004 , 19:45) Νομίζω ότι είναι κάπου στα 300... Το Τ610 έχει πέσει στα 200. ;) Vasika tin timi tin eida apo to site tou plaisiou : :rolleyes: tsampa xarika??? vasika i mana mou kleinei 1 xrono sto tim 70 kai skeftomai na kanw kamia anannewsi kai ama mou to dwsoun kana 200ari tha eimai poli xaroumenos :p eimai poli anipomonos gamwto kai perimenw pws kai pws na ftasei i mera pou kleinei i mana mou xrono :o m'aresei giati exei polla pragmata panw kai eimai xaroumenos pou mporeis na grafeis 160 xaraktires sto sms xwris tin ******* tou unicode!!! gia ta bugs den mou eipate tpt....exei ftasei se simeio na doulevei ok? epeisis me exw fovisei poli i keraia twn sony ericsson,exw tin entipwsi pws den einai poli aksiopisti...elpizw na einai ok :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts