kostas133 Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Χαρακτηριστικη περιπτωση γκαντεμη.Πηγα στο σαιτ της mobile action που μου προτεινε ο φιλος Psybill κατεβασα τους τελευταιους drivers και το προβλημα διορθωθηκε.Ανοιγω λοιπον τον headset manager,ενεργοποιω τις υπερυθρες στο τ630 κ μολις παω να συνδεθω τσουπ το error message''Το τηλεφωνο σας δεν υποστηριζεται απο αυτην την εκδοση λογισμικου''.Πιστευα(ο εξυπνος)οτι αφου το ΜΑ-620 υποστηριζει το τ610 λογικα θα υποστηριζει κ το τ630.Αλλα οοοοοχι.Το ΜΑ-620 δεν υποστηριζει το τ630. Τωρα τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 emena to ypostirizei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas133 (25 Μάι. 2004 , 17:24) Χαρακτηριστικη περιπτωση γκαντεμη.Πηγα στο σαιτ της mobile action που μου προτεινε ο φιλος Psybill κατεβασα τους τελευταιους drivers και το προβλημα διορθωθηκε.Ανοιγω λοιπον τον headset manager,ενεργοποιω τις υπερυθρες στο τ630 κ μολις παω να συνδεθω τσουπ το error message''Το τηλεφωνο σας δεν υποστηριζεται απο αυτην την εκδοση λογισμικου''.Πιστευα(ο εξυπνος)οτι αφου το ΜΑ-620 υποστηριζει το τ610 λογικα θα υποστηριζει κ το τ630.Αλλα οοοοοχι.Το ΜΑ-620 δεν υποστηριζει το τ630. Τωρα τι κανω? φυσικα και το υποστηριζει!!ο manager που ειναι στο cd υποστηριζει μονο το t610.κατεβασε τη νεοτερη version που κανει και για τα δυο απο το ιδιο site!! ή ακομα καλυτερα πατα εδω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Γειά χαρά σε όλους. Είμαι στα πρόθυρα αγοράς του Τ630. Μήπως ξέρει κάποιος εάν έχει έρθει στην ελληκική αγορά το μαύρο. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indigo Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bruno (27 Μάι. 2004 , 09:54) Γειά χαρά σε όλους. Είμαι στα πρόθυρα αγοράς του Τ630. Μήπως ξέρει κάποιος εάν έχει έρθει στην ελληκική αγορά το μαύρο. :confused: νομίζω οτι μια μαύρη έκδοση του 630 όπως εμφανίστηκε και σε αυτό το thread είναι ειδική έκδοση κάποιου provider στο εξωτερικό και δεν προβλέπεται για τον ελλαδικό χώρο ... ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Πράγματι η μαύρη έκδοση βγήκε για την T-Mobile και δεν έχω ακούσει και εγώ αν θα κυκλοφορήσει γενικά. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Απ' ότι γνωρίζω σε πολλές χώρες υπάρχει η "ελεύθερη" μαύρη έκδοση. Κάπου πήρε το μάτι μου ένα σουηδικό site που το δίνει χωρίς σύνδεση. Επίσης στο επίσημο site της "Ελληνικής" SEMC εμφανίζεται και η μαύρη εκδοχή του κινητού. Θα είναι κρίμα εάν δεν έρθει στην Ελλάδα και αυτό το χρώμα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas133 Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Thanks Psybil ta katafera!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas133 Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Αλλα οι ερωτησεις μου δε τελειωνουν ποτε.Οταν θελω να στειλω ενα παιχνιδι στο κινητο με πολλα αρχεια πως τα στελνω?Ολα μαζι η ενα ενα κ με ποια σειρα η τυχαια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 To idio problhma me ton Kostas133 antimetopisa kai egw me to fifa2003 einai 4 files kai den xserw ti na ta kanw! ps:as mou pei kapoios bre paidia pws kanw parathesh prohgoumenou mhnhmatos Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 παιδια οπως και να τα στειλετε το ιδιο κανει. για ευκολια επιλεξτε τα ολα μαζι καντε δεξι κλικ->αποστολη προς IR ή bluetooth(οτι εχετε). μολις ολοκληρωθει η αποστολη ολων των αρχειων, το κινητο σας θα αναλαβει μονο του να τα αποθηκευσει εκει που πρεπει και οπως πρεπει. @zirico3 πανω δεξια σε καθε μυνημα θα δεις αυτο το εικονιδιο http://www.myphone.gr/forum/image/quote.gif . το πατας και απαντας στο μυνημα που θελεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas133 Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Οπως και να τα στειλω μου βγαζει το εξης΄΄Το αρχειο....δεν σταλθηκε επειδη παρουσιαστηκε σφαλμα κατα τη Η Ασυρματη συνδεση αστελνε δεδομενα αρχειων στο αλλο μηχανημα.Τα δεδομενα δεν ειναι εγκυρα΄΄ Μου το βγαζει σ οτι κ αρχειο παιχνιδιου κ να στειλω εκτος των εικονων.Τι σημαινει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 θελεις να μας πεις τι τυπος αρχειου ειναι αυτα που στελνεις στο κινητο σου? τα παιχνιδια java εχουν καταληξη *.jar και τα παιχνιδια mophun καταληξη *.mpn. μηπως στελνεις κατι διαφορετικο, οποτε το κινητο δεν τα αναγνωριζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRTEO Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 fgfdfgdfgfdrgf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas133 Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 π.χ. το racing fever.Του κανω unzip κ περιεχει αρχεια .class .png κ .mf. Δεν υπαρχει αρχειο με καταληξη .mpn. Ta java τα στελνει κανονικα(.jar) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastoul Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Προχτές πήγα για αναβάθμιση το Τ630 μου.Είχα την R4b και μου βάλαν την R6C005.Δεν έχω δει κάποια συμαντική διαφορά στο κινητό μου, ούτε βελτίωση ούτε και χειροτέρεμα.Ξέρει κανείς να μου πει ποιά η διαφορά στις δύο version? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas133 (30 Μάι. 2004 , 15:29) π.χ. το racing fever.Του κανω unzip κ περιεχει αρχεια .class .png κ .mf. Δεν υπαρχει αρχειο με καταληξη .mpn. Ta java τα στελνει κανονικα(.jar) Apla metanomase oloklhro to arxeio .zip se .jar kai steilto sto kinito sou! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 kalispera sas... molis agorasa ena t630 apo z600.tha ithela na rotiso poia einai i teleytaia ekdosi sw. ego exo tin r4. iparxei neoteri?den kollaei to kin..apla...gia na ksero!!! Eyxaristo ek ton proteron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Arkei na diabaseis duo post pio panw!Prepei na einai h R6C005 ektos kai an elaxse apo tis 31 maiou! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas133 Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Εγω εχω την R4C003.Για να βαλω την καινουργια πληρωνω τιποτα η ειναι δωρεαν? Και ποσο θα μου το κρατησουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Αφου ειναι μεσα στην εγγυηση τζαμπα!Πες τους κιολας οτι παρατηρεις καποια κολληματα και σιγουρα τζαμπα!Δεν θα το κρατησουν!Επιτοπου στο αναβαθμιζουν! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forfolias Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Pou prepei na to paw gia anabathmish? Apo ekei poy to agorasa? h den exei shmasia? (px. ston germano, enw den to phra apo ekei...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gtsia ( 6 Ιούν. 2004 , 00:31) Αφου ειναι μεσα στην εγγυηση τζαμπα!Πες τους κιολας οτι παρατηρεις καποια κολληματα και σιγουρα τζαμπα!Δεν θα το κρατησουν!Επιτοπου στο αναβαθμιζουν! Egw osa kinita exw paei sthn sony Ericsson gia anabathmish mou ta exoun karathsei mia mera,sto ypokatasthma tou peiraia! Αρχικό Μήνυμα από το μέλος forfolias ( 6 Ιούν. 2004 , 16:14) Pou prepei na to paw gia anabathmish? Apo ekei poy to agorasa? h den exei shmasia? (px. ston germano, enw den to phra apo ekei...) Nomizw oti prepei na pas se ena exsousiodotimeno katasthma service SE.Exw thn entyposh oti tha ta breis sthn selida ths SE. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 Re paidia to T630 hr8e se mavro ellada 3erei kaneis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Pros to parwn oxi ,to exw dei pantws italia,gia ellada den xserw!Pisteyete oti einai pio wraio san xrwma? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts