Jump to content

Sony Ericsson T630

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαρακτηριστικη περιπτωση γκαντεμη.Πηγα στο σαιτ της mobile action που μου προτεινε ο φιλος Psybill κατεβασα τους τελευταιους drivers και το προβλημα διορθωθηκε.Ανοιγω λοιπον τον headset manager,ενεργοποιω τις υπερυθρες στο τ630 κ μολις παω να συνδεθω τσουπ το error message''Το τηλεφωνο σας δεν υποστηριζεται απο αυτην την εκδοση λογισμικου''.Πιστευα(ο εξυπνος)οτι αφου το ΜΑ-620 υποστηριζει το τ610 λογικα θα υποστηριζει κ το τ630.Αλλα οοοοοχι.Το ΜΑ-620 δεν υποστηριζει το τ630. Τωρα τι κανω?

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas133 (25 Μάι. 2004 , 17:24)

Χαρακτηριστικη περιπτωση γκαντεμη.Πηγα στο σαιτ της mobile action που μου προτεινε ο φιλος Psybill κατεβασα τους τελευταιους drivers και το προβλημα διορθωθηκε.Ανοιγω λοιπον τον headset manager,ενεργοποιω τις υπερυθρες στο τ630 κ μολις παω να συνδεθω τσουπ το error message''Το τηλεφωνο σας δεν υποστηριζεται απο αυτην την εκδοση λογισμικου''.Πιστευα(ο εξυπνος)οτι αφου το ΜΑ-620 υποστηριζει το τ610 λογικα θα υποστηριζει κ το τ630.Αλλα οοοοοχι.Το ΜΑ-620 δεν υποστηριζει το τ630. Τωρα τι κανω?

φυσικα και το υποστηριζει!!ο manager που ειναι στο cd υποστηριζει μονο το t610.κατεβασε τη νεοτερη version που κανει και για τα δυο απο το ιδιο site!! ή ακομα καλυτερα πατα εδω ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bruno (27 Μάι. 2004 , 09:54)

Γειά χαρά σε όλους. Είμαι στα πρόθυρα αγοράς του Τ630. Μήπως ξέρει κάποιος εάν έχει έρθει στην ελληκική αγορά το μαύρο. :confused:

νομίζω οτι μια μαύρη έκδοση του 630 όπως εμφανίστηκε και σε αυτό το thread είναι ειδική έκδοση κάποιου provider στο εξωτερικό και δεν προβλέπεται για τον ελλαδικό χώρο ...

ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος...

Πράγματι η μαύρη έκδοση βγήκε για την T-Mobile και δεν έχω ακούσει και εγώ αν θα κυκλοφορήσει γενικά.
Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Απ' ότι γνωρίζω σε πολλές χώρες υπάρχει η "ελεύθερη" μαύρη έκδοση. Κάπου πήρε το μάτι μου ένα σουηδικό site που το δίνει χωρίς σύνδεση. Επίσης στο επίσημο site της "Ελληνικής" SEMC εμφανίζεται και η μαύρη εκδοχή του κινητού. Θα είναι κρίμα εάν δεν έρθει στην Ελλάδα και αυτό το χρώμα... :(

Αλλα οι ερωτησεις μου δε τελειωνουν ποτε.Οταν θελω να στειλω ενα παιχνιδι στο κινητο με πολλα αρχεια πως τα στελνω?Ολα μαζι η ενα ενα κ με ποια σειρα η τυχαια?

παιδια οπως και να τα στειλετε το ιδιο κανει. για ευκολια επιλεξτε τα ολα μαζι καντε δεξι κλικ->αποστολη προς IR ή bluetooth(οτι εχετε). μολις ολοκληρωθει η αποστολη ολων των αρχειων, το κινητο σας θα αναλαβει μονο του να τα αποθηκευσει εκει που πρεπει και οπως πρεπει.

@zirico3

πανω δεξια σε καθε μυνημα θα δεις αυτο το εικονιδιο http://www.myphone.gr/forum/image/quote.gif . το πατας και απαντας στο μυνημα που θελεις.

Οπως και να τα στειλω μου βγαζει το εξης΄΄Το αρχειο....δεν σταλθηκε επειδη παρουσιαστηκε σφαλμα κατα τη Η Ασυρματη συνδεση αστελνε δεδομενα αρχειων στο αλλο μηχανημα.Τα δεδομενα δεν ειναι εγκυρα΄΄

Μου το βγαζει σ οτι κ αρχειο παιχνιδιου κ να στειλω εκτος των εικονων.Τι σημαινει αυτο?

θελεις να μας πεις τι τυπος αρχειου ειναι αυτα που στελνεις στο κινητο σου? τα παιχνιδια java εχουν καταληξη *.jar και τα παιχνιδια mophun καταληξη *.mpn. μηπως στελνεις κατι διαφορετικο, οποτε το κινητο δεν τα αναγνωριζει???

Προχτές πήγα για αναβάθμιση το Τ630 μου.Είχα την R4b και μου βάλαν την R6C005.Δεν έχω δει κάποια συμαντική διαφορά στο κινητό μου, ούτε βελτίωση ούτε και χειροτέρεμα.Ξέρει κανείς να μου πει ποιά η διαφορά στις δύο version?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas133 (30 Μάι. 2004 , 15:29)

π.χ. το racing fever.Του κανω unzip κ περιεχει αρχεια .class .png κ .mf.

Δεν υπαρχει αρχειο με καταληξη .mpn. Ta java τα στελνει κανονικα(.jar)

Apla metanomase oloklhro to arxeio .zip se .jar kai steilto sto kinito sou!

:)

Αφου ειναι μεσα στην εγγυηση τζαμπα!Πες τους κιολας οτι παρατηρεις καποια κολληματα και σιγουρα τζαμπα!Δεν θα το κρατησουν!Επιτοπου στο αναβαθμιζουν!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gtsia ( 6 Ιούν. 2004 , 00:31)

Αφου ειναι μεσα στην εγγυηση τζαμπα!Πες τους κιολας οτι παρατηρεις καποια κολληματα και σιγουρα τζαμπα!Δεν θα το κρατησουν!Επιτοπου στο αναβαθμιζουν!

Egw osa kinita exw paei sthn sony Ericsson gia anabathmish mou ta exoun karathsei mia mera,sto ypokatasthma tou peiraia!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος forfolias ( 6 Ιούν. 2004 , 16:14)

Pou prepei na to paw gia anabathmish? Apo ekei poy to agorasa? h den exei shmasia? (px. ston germano, enw den to phra apo ekei...)

Nomizw oti prepei na pas se ena exsousiodotimeno katasthma service SE.Exw thn entyposh oti tha ta breis sthn selida ths SE.

:)

• The title was changed to Sony Ericsson T630