Jump to content

Sony Ericsson T630

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (23 Μάρ. 2004 , 20:58)

Θέλω να χρησιμοποιώ και το radio hands-free.

του οποίου το βύσμα επίσης κουμπώνει λίγο δύσκολα πάνω στην υποδοχή του κινητού....

μιλάω για το SE fm handsfree ...

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος voyager (25 Μάρ. 2004 , 01:40)

me kalwdio, ir h bluetooth...h kane send mms thn eikona se e-mail...

Thanx ;)

Από τιμές τι παίζει?

πάρε bluetooth πάει γύρω στα 40-50 euro

Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον.

c_k / ck_test

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ddd13 (26 Μάρ. 2004 , 14:18)

re paidia pigainontas sto menou klhseis pos mporw na do pote me pire kapoios????????Wra dhladh!

Απλά περιμένεις. Σου δείχνει στην αρχή το όνομα της επαφής, μετά το νούμερο και μετά την ώρα της τελευταίας κλίσης

Oh my God. They killed Kenny!

You bastards!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος acidburn (26 Μάρ. 2004 , 15:28)

Απλά περιμένεις. Σου δείχνει στην αρχή το όνομα της επαφής, μετά το νούμερο και μετά την ώρα της τελευταίας κλίσης

Nai alla stis anapantites de mou to kanei ayto!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ddd13 (26 Μάρ. 2004 , 21:45)

Nai alla stis anapantites de mou to kanei ayto!

και στις αναπάντητες δείχνει την ώρα, αλλά μόνο ότανη κλήση είναι σημερινή. Για προηγούμενες μέρες δείχνει μόνο πια ημέρα σε καλέσανε

c_k / ck_test

κατέβασε το quicktime 6.5

c_k / ck_test

Παιδιά ζητώ συγγνώμη αν έχει αναφερθεί αλλά θέλω να αγοράσω ένα από τα εξής:

καλώδιο,

irda ή

κάρτα bluetooth (pcmcia, usb, ή οτιδήποτε άλλο)

για το Τ630 μου.

Μάλλον προτιμώ το bluetooth λόγω του ότι μπορώ να το χρησιμοποιήσω και με άλλες συσκευές αλλά έχω ακούσει κάποιες περιπτώσεις στις οποίες το bluetooth δεν "έβλεπε" το κινητό. Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη λύση για το συγκεκριμένο κινητό όσον αφορά το bluetooth?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Bluetooth usb dongle. Pistevw pws ola ta dongles einai sumvata me th sugekrimenh suskevh...

είναι απόλυτα συμβατό ...

κάτι άλλο και sorry αν έχει ξαναναφερθεί ( αν ναι δώστε μου ένα Link ... )

πατώντας Calls ( το αριστερό πλήκτρο ) θα πρέπει το τηλέφωνο να μου δείχνει μια σειρά απο κλήσεις ( εισερχόμενες / εξερχόμενες / αναπάντητες ) .... με τι σειρά τις δείχνει ??

περίμενα οτι θα τις δείχνει με χρονολογική σειρά ... δλδ αν με πήρε στις 10.00 το νούμερο 1111 και πήρα στης 10.15 το νούμερο 2222 θα πρέπει να μου δείχνει ...

10.15 (ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΗ) 2222

10.00 (ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΗ) 1111

(με τα ανάλογα εικονίδια και τα σχετικά ...)

ωστόσο παρατηρώ οτι σε αυτή τη λίστα επικρατεί ένα χάος ... δλδ υπάρχουν πρώτα κλήσεις (εισερχόμενες ή εξερχόμενες ή αναπάντητες ) οι οποίες μπορεί να έχουν γίνει 2-3 μέρες πρίν και κλήσεις που έγιναν 1-2 λεπτά πρίν δεν υπάρχουν καθόλου ή υπάρχουν χαμηλά στη λίστα και κάτι τέτοια ...

ξέρει κανείς κάτι ? ...

νομίζω οτι κάπου εδώ είχα διαβάσει για ενα κόλπο με μια dummy εγγραφή κλήσης που τη βάζεις και διορθώνει το πρόβλημα αλλά δεν είμαι σίγουρος ....

δεν έχεις δίκαιο που λες ότι επικρατεί χάος. Όλες οι κλήσεις είναι κατά χρονική σειρά από την πιο καινούργια στην πιο παλιά, με μοναδική εξαίρεση την τελευταία εξερχόμενη αντί να είναι στη θέση της χρονικά είναι πρώτη πρώτη στη λίστα για να είναι πιο εύκολο και γρήγορο το redial του τελευταίου αριθμού.

Αυτό που λες με το κόλπο το έχω κάνει αλλά δεν βολεύει γιατί κρατάει πολλές φορές τον ίδιο αριθμό με αποτέλεσμα να έχεις μια λίστα με πολλούς ίδιους αριθμούς, αν θες όμως κάντο:

First, make sure your calls-list is full (30 numbers), and has a mixture of both called, miss and recieved calls.

Then, pick any number from the calls-list, and choose "edit before dialing" (or whatever it says, I have swedish language).

Now, remove all digits by pressing C. Then press and hold 0 to get a + and then dial.

Your phone will now dial, but it won't work and it will hang up after a while. Now, if it has worked, you will have an empty entry at the bottom of your calls-list.

This gives the following changes:

1. The first number on the list will be the last call, and not the last MADE call (or whatever it was) as it was before.

2. If your friend calls you, let's say twice one day, both calls will be shown, instead of only the latest.

If you want to remove these features, just clear the list from the menu: delete list.

c_k / ck_test

Eπανέρχομαι στο θέμα με το βύσμα του φορτιστή που δεν εφαρμόζει καλά στο κινητό μου.

Βρήκα ένα παλιό φορτιστή για T28s και διαπίστωσα ότι κάνει τέλεια επαφή με το κινητό μου. Πιστεύετε οι έμπειροι ότι μπορεί να χαλάσει η μπαταρία επειδή δε φορτίζεται με τον κανονικό φορτιστή της;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 3 Απρ. 2004 , 18:38)

Eπανέρχομαι στο θέμα με το βύσμα του φορτιστή που δεν εφαρμόζει καλά στο κινητό μου.

Βρήκα ένα παλιό φορτιστή για T28s και διαπίστωσα ότι κάνει τέλεια επαφή με το κινητό μου. Πιστεύετε οι έμπειροι ότι μπορεί να χαλάσει η μπαταρία επειδή δε φορτίζεται με τον κανονικό φορτιστή της;

Κοίτα τα χαρακτηριστικά πάνω στους 2 φορτιστές. Δεν νομίζω πάντως να έχεις πρόβλημα. Μπορείς να ρωτήσεις και στην αντιπροσωπεία αν και μάλλον θα σου πουν να πάρεις καινούριο.

Τα λέτε..

Ρε παιδια,είχε γράψει κάποιος ένα κολπάκι για να φαίνονται στις κλήσεις,όλες οι κλήσεις που έγιναν , και όχι μόνο η τελευταία κλήση που έγινε πρός ή απο κάποιον. Επειδή όμως εγω δεν καλώ πάνω απο 3-4 άτομα απο το κινητό μου,έχει γέμισει η λίστα των κλήσεων μου με τά ίδια νούμερα,τα οποία εμφανίζονται 15 φορές το καθένα!!Ξέρει κανείς πως μπορώ να "ακυρώσω"αυτό το κόλπο?Ευχαριστώ

• The title was changed to Sony Ericsson T630