Jump to content

mi note 3 vs redmi note 5

kerlon10
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χαίρεται. σε δίλημμα για το ποιο θα ήταν καλύτερο ειδικά με το note 3 να το βρίσκεις στα 240€ πλέον. σίγουρα η σειρά mi note είναι "ανώτερη" αλλά ως κάτοχος redmi note 2 εδώ και 3 χρόνια , ακόμα με καλύπτει η συσκευή μου ακόμα και στις φώτο που λένε ότι υστερεί άρα και τα δύο που αναφέρω σίγουρα θα με καλύψουν και με το παραπάνω. σχεδιαστικά μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει το touch μπροστά, το προτιμώ πίσω όπως το note 5.ακουω απόψεις και συγκρίσεις.

Δεν υπάρχει σημείο που να είναι καλύτερο το note 5 εκτός και αν προτιμάς 18:9 οθόνη.

Μακράν ανώτερο το mi note 3

Ακριβώς το ίδιο ερώτημα θα έκανα κι εγώ!

Υπερευχαριστημένος κάτοχος Redmi note 3 Pro (SD) μετά απο 2 περίπου χρόνια και πολλές τούμπες αλλά και λιώσιμο, σιγά σιγά θα έρθει η ώρα της αλλαγής.

Είδα κι εγώ το Mi note 3 αλλά σχεδιαστικά μου φαίνεται πολύ παρωχημένο.

Επίσης, το Redmi note 5 pro δεν το λες ακριβως και αναβάθμιση...!

Μας έχουν μπερδέψει και με τα νούμερά και τις ονομασίες τους... άστα!

Κανένας ειδικός ρε παιδια;;;

Redesigning the web! www.slumdog.gr

Τι ειδικός; Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να πεις ότι το mi note 3 είναι σε όλα ανώτερο. :)

Αν είναι να πάρεις redmi αυτό το καιρό, πάρε καλύτερα το redmi 5 plus. Ίδιο κινητό είναι αλλα με σωστότερη τιμή. ;)

Τι ειδικός; Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να πεις ότι το mi note 3 είναι σε όλα ανώτερο. :)

Αν είναι να πάρεις redmi αυτό το καιρό, πάρε καλύτερα το redmi 5 plus. Ίδιο κινητό είναι αλλα με σωστότερη τιμή. ;)

Δεν είναι καθόλου τα ίδια κινητά το Redmi 5 plus με το Redmi note 5. Εκτός του ότι είναι και τα δύο xiaomi :)

Και εγώ πάντως το mi note 3 θα επέλεγα ασυζητητί.

Δεν είναι καθόλου τα ίδια κινητά το Redmi 5 plus με το Redmi note 5. Εκτός του ότι είναι και τα δύο xiaomi :)

Και εγώ πάντως το mi note 3 θα επέλεγα ασυζητητί.

Σε τι διαφέρουν; Ίδιο soc, ram, μπαταρία, έκδοση android, camera και αναλογια οθόνης δεν έχουν;

Πρόσεξε δεν λέει το note 5 pro που έχει διπλή κάμερα και snap 636.

Edited by Antretng

Σε τι διαφέρουν; Ίδιο soc, ram, μπαταρία, έκδοση android, camera και αναλογια οθόνης δεν έχουν;

Πρόσεξε δεν λέει το note 5 pro που έχει διπλή κάμερα και snap 636.

Και όμως. Το note 5 γράφει στον τίτλο :)

Μα αυτό σου λέω. Το note 5 έχει ίδια specs με το redmi 5 plus. Απλά σε ρώτησα μήπως νόμιζες ότι έλεγε το nοte 5 pro που οντως έχει καλύτερο επεξεργαστή και διπλή κάμερα. ;)

----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δες εδώ. https://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_5_(redmi_5_plus)-8959.php

Ίδιο κινητό είναι απλά για διαφορετική χώρα.

το note 5 pro είναι απλά η έκδοση Ινδίας. το note 5 είναι η Κίνας με λίγο καλύτερη κάμερα. απλά αν είναι να το πάρεις κοντά 250€ δίνεις λίγα ακόμα και παίρνεις το mi note 3. και τα 2 με καλύπτουν απλά ίσως περιμένω note 5 με 800αρα μόνο και μόνο για futureproof γιατί όποιο πάρω θα ήθελα να το κρατήσω καμιά 3ετια όπως το note 2 που έχω τώρα.

Μα αυτό σου λέω. Το note 5 έχει ίδια specs με το redmi 5 plus. Απλά σε ρώτησα μήπως νόμιζες ότι έλεγε το nοte 5 pro που οντως έχει καλύτερο επεξεργαστή και διπλή κάμερα. ;)

----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δες εδώ. https://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_5_(redmi_5_plus)-8959.php

Ίδιο κινητό είναι απλά για διαφορετική χώρα.

Έλα τώρα το πρόσεξα :X Μπέρδεμα ρε παιδί μου αυτά τα xiaomi :p

Μόνο απο φωτογραφίες που έχω δει, δεν φαίνεται να είναι πολύ παρωχημένο σχεδιαστικά το Mi note 3??

Δεν έχει πολύ μεγάλα περιθώρια πάνω και κάτω;;;

Μου φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερα και απο το redmi note 3 pro που έχω τώρα...

Redesigning the web! www.slumdog.gr