xar03 Δημ. April 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Νικολέτα Καρρά!Ας βάλει κάποιος φωτογραφία να πέσουν τα τσιμέντα του myphone! Καλούτσικη είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Καλούτσικη είναι. Εγώ της καθόμουνα πάντως!!!:lol::lol::lol: Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xar03 Δημ. April 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 (edited) Εγώ της καθόμουνα πάντως!!!:lol::lol::lol: Ωραία είναι αλλά κοίτα μου αρέσουν αλλού τύπου γυναίκες. Edited April 13, 2018 by xar03 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Νικολέτα Καρρά!Ας βάλει κάποιος φωτογραφία να πέσουν τα τσιμέντα του myphone! Ηταν πολυ καλη, αλλα εχει σπασει τελευταια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Μεγάλη αδυναμία...Νικολέτα Ράλλη Sent from my ONDA v975m using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Μεγάλη αδυναμία...Νικολέτα Ράλλη Sent from my ONDA v975m using Tapatalk Αυτη μαλιστα! Κορυφη! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xar03 Δημ. April 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Υποδεχόμαστε την πανήψηλη Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους. http://www.oneman.gr/gynaikes/hall_of_femme/article3370162.ece/BINARY/w460/papaxaralabous_620_1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Μεγάλη αδυναμία...Νικολέτα Ράλλη Sent from my ONDA v975m using Tapatalkhttps://www.karfitsa.gr/wp-content/uploads/2015/07/nikoleta-ralli1.jpg Ηθοποιός η Νικολέτα? Παρουσιάστρια την είχα αφήσει αλλά δεν βλέπω ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xar03 Δημ. April 19, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 https://www.karfitsa.gr/wp-content/uploads/2015/07/nikoleta-ralli1.jpg Ηθοποιός η Νικολέτα? Παρουσιάστρια την είχα αφήσει αλλά δεν βλέπω ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια. Έπαιζε στα "Σφηνάκια" του alpha. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Ηθοποιός η Νικολέτα? Παρουσιάστρια την είχα αφήσει αλλά δεν βλέπω ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια. Χεχε, ναι ενω οι αλλες που εχουν ποσταριστει βαζουν κατω Παξινου και Λαμπετη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xar03 Δημ. April 20, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Χεχε, ναι ενω οι αλλες που εχουν ποσταριστει βαζουν κατω Παξινου και Λαμπετη. Λίγες είναι αυτές που συνδυάζουν ομορφιά και ταλέντο ,και μια από αυτές τις λίγες είναι η πρώτη που ποστάρισα την οποία και συνάντησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xar03 Δημ. April 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Μαρία Ναυπλιώτου. http://www.oneman.gr/gynaikes/hall_of_femme/article2454285.ece/ALTERNATES/w460mobile/maria_nafpliotou_620.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Λήδα Ματσαγγου. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Περι ορεξεως βεβαια κολοκυθοπιτα, αλλα νομιζω οτι μετα τη Μαρια Ναυπλιωτου πρεπει να κλεισει το νημα. Τερματισε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xar03 Δημ. April 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 (edited) Περι ορεξεως βεβαια κολοκυθοπιτα, αλλα νομιζω οτι μετα τη Μαρια Ναυπλιωτου πρεπει να κλεισει το νημα. Τερματισε. Όχι και κολοκυθόπιτα η Ναυπλιώτου. Και γιατί δηλαδή να υπάρχει θέμα " Ποια είναι η πιο όμορφη κοπέλα σε ξένη σειρά" και μην υπάρχει ένα θέμα και για τις Ελληνίδες ηθοποιούς; Edited April 25, 2018 by xar03 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Μα ακριβως το ιδιο εννοω. Η Ναυπλιωτου ειναι μακραν η ωραιοτερη ΚΑΙ Ελληνιδα ΚΑΙ ηθοποιος. Δυο σε ενα!!! Δεν εχει νοημα να συνεχισουν τα ποσταρισματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xar03 Δημ. May 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Βλέποντάς επεισόδιο του "Κόκκινου Κύκλου" είδα την Υρώ Λούπη, έχει αυτό το κατι... Επίσης είδα από κοντά και μίλησα με την πρώτη που ποστάρισα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Επίσης είδα από κοντά και μίλησα με την πρώτη που ποστάρισα. Της ειπες οτι τη γουσταρουμε; :lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xar03 Δημ. May 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Της ειπες οτι τη γουσταρουμε; :lol: Για ποια μιλάμε τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Για ποια μιλάμε τώρα; Για αυτή που συνάντησες Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xar03 Δημ. May 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 (edited) Για αυτή που συνάντησες Τον Μάρτη συνάντησα μια από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες ηθοποιούς κατά την γνώμη μου, την Ευγενία Δημητροπούλου η όποια ήρθε στην πατρίδα της και πατρίδα μου (Λαμία) για μια εκδήλωση που διάβαζε ποιήματα. Μετά την εκδήλωση πήγα και της μίλησα. Ήταν άβαφη αλλά και πάλι αυτή η κοπέλα μου έβγαλε κάτι πολύ όμορφο. Είναι τιμή μου και καμάρι μου που είναι από την ίδια πόλη με εμένα. Είναι αδυναμία μου. Edited May 12, 2018 by xar03 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Και μπραβο σου. Εγω παντως δεν εμπαινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xar03 Δημ. May 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Και μπραβο σου. Εγω παντως δεν εμπαινα. Μια χαρά είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 αχαχαχ για σενα, δεν μπορει ο ανθρωπος να χει δικο του γουστο; δεν σε καταλαβαινω... και για μενα μια χαρα ειναι αλλα ουτε εγω.. εμπαινα που λεει... σκαφιδα λεμε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xar03 Δημ. May 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 αχαχαχ για σενα, δεν μπορει ο ανθρωπος να χει δικο του γουστο; δεν σε καταλαβαινω... και για μενα μια χαρα ειναι αλλα ουτε εγω.. εμπαινα που λεει... σκαφιδα λεμε :D Τι είναι αυτό που σας αρέσει τόσο πολύ στην Σκαφιδά; Δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό που σας αρέσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts