konstantinoslp Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Ασύρματος Φορτιστής Ταχυφορτιστής πρίζαςΕγώ κατέληξα σε αυτόν τελικά. Είχε καλές αξιολογήσεις και παίζει σε sales. https://www.amazon.de/Anker-PowerPort-Ladegerät-Induktive-Ladestation-schwarz/dp/B010U7ACHI/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1534453008&sr=8-5&keywords=anker+wireless+charger Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Πήρα και εγώ έναν anker από amazon και τον περιμένω και ήθελα να ρωτήσω αν έχετε θέμα με τις θήκες; Επηρεάζουν στη φόρτιση; Ακόμα και οι uag που είναι από τις πιο rugged θήκες, δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα στην ασύρματη φόρτιση. Δεν υπάρχει κάτι να ανησυχείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Δεν έπρεπε να πας σε επίπεδο φορτιστή Κωνσταντίνε. Δε βολεύει να βλέπεις την ώρα, τις ειδοποιήσεις κτλ. Ο επικλινές όπως ο Spigen τα βλέπεις όλα κατευθείαν. Στους επιπεδους πρέπει να σκύβεις από πάνω του συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Ακόμα και οι uag που είναι από τις πιο rugged θήκες, δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα στην ασύρματη φόρτιση. Δεν υπάρχει κάτι να ανησυχείς.Ευχαριστώ πολύ JohnΔεν έπρεπε να πας σε επίπεδο φορτιστή Κωνσταντίνε. Δε βολεύει να βλέπεις την ώρα, τις ειδοποιήσεις κτλ. Ο επικλινές όπως ο Spigen τα βλέπεις όλα κατευθείαν. Στους επιπεδους πρέπει να σκύβεις από πάνω του συνέχεια.Δεν με πειράζει αφού πάντα φορτίζω βράδυ με κλειστό το κινητό. Είναι και ο λόγος που δεν διαλεξα fast charge φορτιστή. ;) Επιπλέον αυτούς που που είναι όρθιοι τους φοβάμαι λίγο. Μια απότομη κίνηση και θα μαζεύω τη συσκευή από το πάτωμα φοβάμαι. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Εγώ κατέληξα σε αυτόν τελικά. Είχε καλές αξιολογήσεις και παίζει σε sales. https://www.amazon.de/Anker-PowerPort-Ladegerät-Induktive-Ladestation-schwarz/dp/B010U7ACHI/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1534453008&sr=8-5&keywords=anker+wireless+charger Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλο κι'αυτος τον κοιταγα κι'εγω..αλλα ψαχνωντας στο επισημο site της Anker ειδα οτι δεν εκανε για το κινητο μας! δες εδω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 καλο κι'αυτος τον κοιταγα κι'εγω..αλλα ψαχνωντας στο επισημο site της Anker ειδα οτι δεν εκανε για το κινητο μας! δες εδω Δεν κάνει ή απλά είναι παλιά η καταχώρηση και δεν αναφέρει τη συσκευή στις συμβατές; Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 (edited) Σήμερα μου ήρθαν από ebay (σε χρόνο ρεκόρ, 9 ημέρες) οι θήκες που παρήγγειλα. Ήθελα κάτι σε MSVII αλλά επειδή δεν μπορούσα να περιμένω, τελικά αγόρασα από Ελλάδα την αυθεντική MSVII από τη δεύτερη μέρα. Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι είναι πραγματικα τύπου MSVII οι συγκεκριμένες αλλά καλύτερες σε δύο σημαντικά θέματα για μένα. 1)Έχουν διαχωριστικό ανάμεσα στις κάμερες και τον scanner αποτυπωμάτων ενώ η MSVII δεν έχει. 2)Δεν έχει το λογότυπο και το "made in China" στο πίσω μέρος με αποτέλεσμα να είναι ολόμαυρη και ομοιόμορφη, κάτι που προσωπικά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ στο μάτι. Από grip, αίσθηση, βάρος και προστασία είναι πραγματικά πανομοιότυπες. BTW πήρα 2 μάυρες και μία κόκκινη. Αν ενδιαφέρεται κανείς πουλάω τη μία μαύρη γιατί ουσιαστικά έχω 3 "ίδιες" μαζί με την πρώτη που πήρα. καλο κι'αυτος τον κοιταγα κι'εγω..αλλα ψαχνωντας στο επισημο site της Anker ειδα οτι δεν εκανε για το κινητο μας! δες εδω Kάνει φίλε μου. Διάβασα τα σχόλια και φορτίζουν κανονικά οι χρήστες iPhone X και Galaxy S8 τα οποία έχουν τα ίδια standards με το δικό μας για ασύρματη φόρτιστη. Όποιον φορτιστή βλέπεις και υποστηρίζει Qi πρότυπο φόρτισης, τότε κάνει για τα S9. ;) Edited August 17, 2018 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Σήμερα μου ήρθαν από ebay (σε χρόνο ρεκόρ, 9 ημέρες) οι θήκες που παρήγγειλα. Ήθελα κάτι σε MSVII αλλά επειδή δεν μπορούσα να περιμένω, τελικά αγόρασα από Ελλάδα την αυθεντική MSVII από τη δεύτερη μέρα. Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι είναι πραγματικα τύπου MSVII οι συγκεκριμένες αλλά καλύτερες σε δύο σημαντικά θέματα για μένα. 1)Έχουν διαχωριστικό ανάμεσα στις κάμερες και τον scanner αποτυπωμάτων ενώ η MSVII δεν έχει. 2)Δεν έχει το λογότυπο και το "made in China" στο πίσω μέρος με αποτέλεσμα να είναι ολόμαυρη και ομοιόμορφη, κάτι που προσωπικά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ στο μάτι. Από grip, αίσθηση, βάρος και προστασία είναι πραγματικά πανομοιότυπες. BTW πήρα 2 μάυρες και μία κόκκινη. Αν ενδιαφέρεται κανείς πουλάω τη μία μαύρη γιατί ουσιαστικά έχω 3 "ίδιες" μαζί με την πρώτη που πήρα. Kάνει φίλε μου. Διάβασα τα σχόλια και φορτίζουν κανονικά οι χρήστες iPhone X και Galaxy S8 τα οποία έχουν τα ίδια standards με το δικό μας για ασύρματη φόρτιστη. Όποιον φορτιστή βλέπεις και υποστηρίζει Qi πρότυπο φόρτισης, τότε κάνει για τα S9. ;) ε τοτε μια χαρα...παρεπιμπτοντως οι θηκες MSVII ειναι πολυ ποιοτικες.αυτες και οι baseus που χρησιμοποιω συνεχεια θεωρω οτι πιο VFM υπαρχει.και ειναι οι θηκες που αγκαλιαζουν το κινητο χωρις να χαλανε την εικονα και το κρατημα.δεν σου αφηνει την αισθηση οτι κατι εχεις βαλει στο κινητο. βεβαια και η baseus που εχω ειναι σαν την MSVII χωρις ο διαχωριστικο στο πισω μερος.διαχωριστικα εχει απο την πλευρα των κουμπιων ρυθμισης εντασης και κλειδωματος.η MSVII τα εχει ανοιχτα αυτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Nαι ρε αγορίνα. Ποτέ δεν μπορούσα αυτά τα τούβλα τις armour και δεν ξέρω πως τις λένε. Πόσο μάλλον τώρα σε τόσο όμορφη συσκευή είναι έγκλημα για μένα. :p Βέβαια όλα έχουν το τίμημα τους. Το κοιτάς το κρατάς και το χαίρεσαι ή σου πέφτει και το κλαις; Προτιμώ το πρώτο με τα όποια ρίσκα του. :) Όσο για το διαχωριστικό στην κάμερα και τον αναγνώστη σου βάζει "stop" όταν ακουμπάς το δάχτυλο και δεν ξεφεύγει από το πλαίσιο. Είναι πολύ πρακτικό σε σχέση με την MSVII Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 17, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Nαι ρε αγορίνα. Ποτέ δεν μπορούσα αυτά τα τούβλα τις armour και δεν ξέρω πως τις λένε. Πόσο μάλλον τώρα σε τόσο όμορφη συσκευή είναι έγκλημα για μένα. :p Δε διαφωνώ με αυτή τη λογική, η αλήθεια είναι βέβαια ότι η Spigen rugged armor μόνο bulky δεν είναι. Είναι μάλιστα τόσο μαζεμένη που σε κάνει να αμφιβάλλεις για το military standard που έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Δε διαφωνώ με αυτή τη λογική, η αλήθεια είναι βέβαια ότι η Spigen rugged armor μόνο bulky δεν είναι. Είναι μάλιστα τόσο μαζεμένη που σε κάνει να αμφιβάλλεις για το military standard που έχει. Kαι μόνο που βλέπω την απόσταση ανάμεσα στη θήκη και την κάμερα με αποτρέπει...:rolleyes::) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Σήμερα μου ήρθαν από ebay (σε χρόνο ρεκόρ, 9 ημέρες) οι θήκες που παρήγγειλα. Ήθελα κάτι σε MSVII αλλά επειδή δεν μπορούσα να περιμένω, τελικά αγόρασα από Ελλάδα την αυθεντική MSVII από τη δεύτερη μέρα. Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι είναι πραγματικα τύπου MSVII οι συγκεκριμένες αλλά καλύτερες σε δύο σημαντικά θέματα για μένα. 1)Έχουν διαχωριστικό ανάμεσα στις κάμερες και τον scanner αποτυπωμάτων ενώ η MSVII δεν έχει. 2)Δεν έχει το λογότυπο και το "made in China" στο πίσω μέρος με αποτέλεσμα να είναι ολόμαυρη και ομοιόμορφη, κάτι που προσωπικά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ στο μάτι. Από grip, αίσθηση, βάρος και προστασία είναι πραγματικά πανομοιότυπες. BTW πήρα 2 μάυρες και μία κόκκινη. Αν ενδιαφέρεται κανείς πουλάω τη μία μαύρη γιατί ουσιαστικά έχω 3 "ίδιες" μαζί με την πρώτη που πήρα. Kάνει φίλε μου. Διάβασα τα σχόλια και φορτίζουν κανονικά οι χρήστες iPhone X και Galaxy S8 τα οποία έχουν τα ίδια standards με το δικό μας για ασύρματη φόρτιστη. Όποιον φορτιστή βλέπεις και υποστηρίζει Qi πρότυπο φόρτισης, τότε κάνει για τα S9. ;) Ωραίος με γειες, καλοφόρετες. Βέβαια αν χρησιμοποιείς τα fingerprint gestures θα δεις ότι αυτές που έχουν την εγκοπή μεταξύ καμερών και δακτυλικού δε βολεύουν. Ήταν και ο λόγος που παράτησα στην άκρη την official σιλικονάτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Ωραίος με γειες, καλοφόρετες. Βέβαια αν χρησιμοποιείς τα fingerprint gestures θα δεις ότι αυτές που έχουν την εγκοπή μεταξύ καμερών και δακτυλικού δε βολεύουν. Ήταν και ο λόγος που παράτησα στην άκρη την official σιλικονάτη. Ευχαριστώ! :D Μόνο ένα gesture χρησιμοποιώ της κουρτίνας και αυτό πιάνει μια χαρά καθώς γενικά έχω λεπτά δάκτυλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Nαι ρε αγορίνα. Ποτέ δεν μπορούσα αυτά τα τούβλα τις armour και δεν ξέρω πως τις λένε. Πόσο μάλλον τώρα σε τόσο όμορφη συσκευή είναι έγκλημα για μένα. :p Βέβαια όλα έχουν το τίμημα τους. Το κοιτάς το κρατάς και το χαίρεσαι ή σου πέφτει και το κλαις; Προτιμώ το πρώτο με τα όποια ρίσκα του. :) Όσο για το διαχωριστικό στην κάμερα και τον αναγνώστη σου βάζει "stop" όταν ακουμπάς το δάχτυλο και δεν ξεφεύγει από το πλαίσιο. Είναι πολύ πρακτικό σε σχέση με την MSVII Δεν θα διαφωνησω αλλα ειναι και τι χρηση κανει ο καθενας.Εγω λογω δουλειας δεν γινεται να εχω το κινητο γυμνο.Σε ολα τα κινητα μου ειχα Rugged θηκες οι οποιες με εσωσαν δεκαδες φορες και τα κρατουσαν σαν καινουρια καθε φορα.Τωρα εχω την Spigen 360 Hybrid για την δουλεια και για ολες τις αλλες περιστασεις την Thin Fit 360. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Συγγνώμη είσαι λάθος. Το κινητό έχει φάει απίστευτα βίαιες τούμπες και whitestone το έχει σωσει κάθε φορά. Ως και σε ατσάλινο γωνία έχει πέσει με τη μέση και το γυαλί έσπασε αλλά η οθόνη ίχνος προβλήματος. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλα αυτά με μεμβράνες και νανοτεχνολογία πραγματικά... Sent from my SM-G965F using Tapatalk Ρε αρουτη θυμήθηκες να με παραθέσεις μετά από τόσες μέρες χωρίς καν να έχεις καταλάβει τι λέω ?? Ξεκολα και βγες από το μυαλό του Γιάννη... Κατά τα άλλα, είπα ότι με ασφάλεια και μια μεμβράνη είσαι πιο καλυμμένος από ένα τζάμι.. Το τζάμι μπορεί να σε σώσει λίγο παραπάνω από μεμβράνη αλλά δεν παύει να υπάρχει το ενδεχόμενο να σπάσει η οθόνη και να θες την 300άρα μετά για να το φτιάξεις..ενώ με ασφάλεια είσαι καλυμμένος με μικρότερο κόστος. Ααααν δεν μπορείς να το καταλάβεις πρόβλημα σου, αν δεν το προτιμάς σαν λύση δε σημαίνει ότι αυτό που λες είναι πιο σωστό σε αριθμούς... Καθώς σε σπάσιμο κοστίζει πιο πολύ η επιλογή σου.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Ρε συ δε καταλαβαίνω τον τόνο σου. Κάτι απλο είπα και μια άποψη ανέφερα. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Ρε συ δε καταλαβαίνω τον τόνο σου. Κάτι απλο είπα και μια άποψη ανέφερα. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Καταρχάς αρχικά αστειεύομαι και συνεχίζω την πλάκα που έκανε ο Σωτήρης στο Γιάννη στο θέμα του νότε έτσι για να χαλαρωσουμε.. Δεύτερον το να λες ότι είμαι λάθος δεν είναι απλά μια άποψη, είναι ένα συμπέρασμα, που οδηγεί σε λάθος ίσως επιλογή όπως το θέτεις. Νομίζω ότι τα είπα πολύ απλά, πολύ μαθηματικά και ο κάθε ένας διαλέγει και παίρνει.. Το να λέμε, εμένα μου έπεσε και δεν έσπασε ή δε μου χρειάστηκε η ασφάλεια είναι περιττά. Όλα τα κάνουμε για την περίπτωση που γίνει η στραβή αλλιώς δε θα κάναμε τίποτα Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Καταρχάς αρχικά αστειεύομαι και συνεχίζω την πλάκα που έκανε ο Σωτήρης στο Γιάννη στο θέμα του νότε έτσι για να χαλαρωσουμε.. Δεύτερον το να λες ότι είμαι λάθος δεν είναι απλά μια άποψη, είναι ένα συμπέρασμα, που οδηγεί σε λάθος ίσως επιλογή όπως το θέτεις. Νομίζω ότι τα είπα πολύ απλά, πολύ μαθηματικά και ο κάθε ένας διαλέγει και παίρνει.. Το να λέμε, εμένα μου έπεσε και δεν έσπασε ή δε μου χρειάστηκε η ασφάλεια είναι περιττά. Όλα τα κάνουμε για την περίπτωση που γίνει η στραβή αλλιώς δε θα κάναμε τίποτα OK, τώρα καταλαβαίνω. Και ναι συμπέρασμα είναι έτσι όπως το θέτεις, υπό την άποψη ότι δόξα τον Θεό έχω αρκετή πείρα ( :p ) σε πτώσεις από S8 και S9 (plus και τα 2) με το συγκεκριμένο Screen protector με αρκετά βίαια περιστατικά. Το συμπέρασμα έχει να κάνει με το ότι αν φοράς το συγκεκριμένο και ένα case (στη περίπτωση μου μια Alcantara) δεν βλέπω το πως μπορεί να έχεις σπασμένη οθόνη. Σε κάθε όμως περίπτωση, ο καθένας εννοείται ότι μπορεί να έχει τη δική του άποψη και φυσικά εμπειρίες :) Φιλικά ! Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Καλησπέρα σε όλους!!! Λοιπόν αύριο παραγγέλνω το plus με τιμολόγιο(άσχετο) και αυτό εδώ το τζάμι από το ίδιο μαγαζί. : https://www.kaizershop.gr/tempered-glass-samsung-galaxy-s9-plus-5d-full-glue-clear Με πια θήκη της spigen κατα προτίμηση λέτε να κάτσει καλά? Ευχαριστώ πολύ!!! Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Καμία απάντηση βρε παιδιά? Αύριο παραγγέλνω!!!!! Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Καμία απάντηση βρε παιδιά? Αύριο παραγγέλνω!!!!! Sent from my SM-G930F using Tapatalk Δεν απαντάει κανείς γιατί πιθανόν το γυαλί που διάλεξες δε το έχει κάποιος που είναι εδώ μέσα, άρα δε γνωρίζουμε και τη συμβατότητα με Spigen θήκες, που δεν είναι και οι πιο glass friendly θήκες που κυκλοφορούν. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Δεν απαντάει κανείς γιατί πιθανόν το γυαλί που διάλεξες δε το έχει κάποιος που είναι εδώ μέσα, άρα δε γνωρίζουμε και τη συμβατότητα με Spigen θήκες, που δεν είναι και οι πιο glass friendly θήκες που κυκλοφορούν.Ok σωστά ευχαριστώ πολύ και Καλημέρα!!! Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Πάντως πρέπει να είσαι πολύ μάστορας με αυτή την οθόνη... 1 χιλιοστό ξέφυγα πιο πάνω στην μανίσια ζελατίνα της samsung και η spigen neo hybrid την "πέταξε" την 2η μέρα... :confused: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Εγώ είμαι τυχερός. Είχα περάσει γυαλί και με λεπτή θήκη έκατσε μια χαρά. Πηγα να του βάλω Spigen θήκη αλλά θα ήταν θέμα χρόνου να μου το πετάξει. Όταν βαρέθηκα το γυαλί επειδή ήταν χοντρό και δε μου άρεσε αισθητικά, έβαλα μια ζελατίνα που την ειχα αγοράσει από Κίνα και έκατσε μια χαρά με θήκη Spigen. Τις άκρες τις σφήνωσα μέσα στη θήκη και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Τέλεια ευκρίνεια και πολύ καλό touch. Πάντως είναι κάπως δύσκολο να κεντράρεις το τζαμί ή τη ζελατίνα που θα περάσεις. Θέλει υπομονή και προσοχή. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Μετά από 2 τζαμακια ******** παρήγγειλα την Dome για να ξεγνοιασω... Πέταξα 35 ευρώ αντί να δώσω 49,30 από την αρχή.... Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts