elkons Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 34 minutes ago, VIPdriver said: Κ(λ)όπι-πέιστ του Βατράχου μιλάμε! (Ν)τολμάει όμως να δημιουργήσει και 2 Taza stores; https://maps.app.goo.gl/DQoYmgSSQ493buyw5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Πράγματι και το κατάστημα της Θεσσαλονίκης ο χάρτης το δείχνει στο ίδιο τετράγωνο με εκείνο του Frog! ΥΓ: το Taza έχει δικό του app; 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 3 minutes ago, VIPdriver said: Πράγματι και το κατάστημα της Θεσσαλονίκης ο χάρτης το δείχνει στο ίδιο τετράγωνο με εκείνο του Frog! ΥΓ: το Taza έχει δικό του app; My Taza 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 5 minutes ago, Vasileios said: My Taza Πολύ ενδιαφέρον! Πώς μπορώ να μετατρέψω ένα cu σε Taza; Το 1266 δεν δίνει αυτήν την επιλογή. ΥΓ: στο σάιτ του Taza γράφει μόνο το κατάστημα της Αθήνας και δεν βρίσκω πουθενά τρόπο μετατροπής cu σε Taza. Ουτε τρόπο απόκτησης νέου αριθμού Taza. 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Πολύ ενδιαφέρον! Πώς μπορώ να μετατρέψω ένα cu σε Taza; Το 1266 δεν δίνει αυτήν την επιλογή. ΥΓ: στο σάιτ του Taza γράφει μόνο το κατάστημα της Αθήνας και δεν βρίσκω πουθενά τρόπο μετατροπής cu σε Taza. Ουτε τρόπο απόκτησης νέου αριθμού Taza. Για πάρε κανένα τηλ να δούμε τι λένε τα παιδιά 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 ώρα πριν, sou_d said: Για πάρε κανένα τηλ να δούμε τι λένε τα παιδιά Το είδα αυτό, εγώ θελω με σμσ η ονλαιν 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 12 minutes ago, VIPdriver said: Το είδα αυτό, εγώ θελω με σμσ η ονλαιν https://el-phone.gr/efkoloi-arithmoi/#!/694423-56-55-Sim-Card-TAZA-Mobile-by-Vodafone/p/603302748 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 8 minutes ago, Bas said: https://el-phone.gr/efkoloi-arithmoi/#!/694423-56-55-Sim-Card-TAZA-Mobile-by-Vodafone/p/603302748 Σε ευχαριστώ. Να μετατρέψω το cu που έχω σε Taza υπάρχει τρόπος; 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 21 minutes ago, VIPdriver said: Σε ευχαριστώ. Να μετατρέψω το cu που έχω σε Taza υπάρχει τρόπος; Στο 1266 λείπει taza ως επιλογή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 16 minutes ago, Bas said: Στο 1266 λείπει taza ως επιλογή Το ξέρω ότι λείπει. Γιατί όμως; 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) 48 minutes ago, VIPdriver said: Σε ευχαριστώ. Να μετατρέψω το cu που έχω σε Taza υπάρχει τρόπος; Αν πας πρώτα σε αλλη εταιρεία. Ίσως και μέσω εξυπηρέτησης πελατών, δύσκολα. Edited 1 ώρα πριν by Vasileios 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 55 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 55 λεπτά πριν 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Το είδα αυτό, εγώ θελω με σμσ η ονλαιν Εσύ τα φοβόσουν αυτά τα ονλάιν. Τι συνέβη; 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 32 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 32 λεπτά πριν 22 minutes ago, sou_d said: Εσύ τα φοβόσουν αυτά τα ονλάιν. Τι συνέβη; Αφου είχα liquid, πώς φοβόμουν; 2 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts