Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να καταλάβω πρέπει να πάρουμε όλα τα πακετάκια που έχουμε

πάρει από το περιοδικό και να τα πάμε επειγόντως για ταυτοποίηση ???

βασικά μπορείς να κρατήσεις τις κάρτες ανανέωσης , και να ταυτοποιήσης μία ή δύο κάρτες SIM

τις υπόλοιπες SIM αν έχεις πολλές μπορείς να τις πετάξεις

βασικά μπορείς να κρατήσεις τις κάρτες ανανέωσης , και να ταυτοποιήσης μία ή δύο κάρτες SIM

Πολύ καλό αυτό http://img15.imageshack.us/img15/2411/64923460wm5.gif

Και οι καρτες ανανεωσης εχουν χρονο ληξης.Οι δικες μου ειναι το 2012 και 2013.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Hello, is anybody here; Ολοι διακοπες ειστε ή εχει συρρικνωθει τοσο η κοινοτητα της βοδα;

:worry:

εγω παντως που εκανα ταυτοποιηση οταν πρωτοξεκινησε μου ειπανε οτι δεν μπορει να μπει ο αριθμοσ μου με την ταυτοποιηση στον καταλογο. εγω παντως πηρα τηλεφωνο τον αριθμο που μπορεις να διαγραφεις απο τους τηλεφωνικους καταλογους και ξεμπερδεψα για να ειμαι μεσα.. και ουτε γατα και ουτε ζημια...

Πήρα τελικά τη προσφορά με το 1GB

Βάζω τη sim στο κινητό αλλά δεν κάνει σύνδεση στο Vodafone web. Μήπως πρέπει να φτιάξω νέα σύνδεση με άλλα για να δουλέψει?

To APN σου πρέπει να είναι το "internet".

Kοίτα στις ρυθμίσεις σύνδεσης, μήπως το κινητό χρησιμοποιεί διαφορετικό APN!

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Κανονικά δεν έπρεπε απο τι sim να τα παίρνει αυτά?

Μετά το APN μου ζητάει pass kai user αυτά που τα βρίσκω γιατί στο laptop τα έχει με αστεράκι

Όχι, το ΑΡΝ δεν το παίρνει από την Sim... Πρέπει το ΑΡΝ να είναι "internet", και το username, pass να είναι κενά. Τα αστεράκια, θα στα βγάζει έτσι κι αλλιώς, υπάρχει δεν υπάρχει password!
Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

θυμασαι τον αριθμο σε παρακαλω;

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Έβαλα το στικάκι και εγκαταστάθηκε το vodafone mobile connect. Εμφάνισε και ένα άλλο εικονίδιο,το vodafone SMS. Χρειάζεται ρυθμίσεις για να ενεργοποιηθεί και να στέλνουμε μηνύματα;και τι χρεώσεις έχουν;

δεν μπορείς να στείλεις μηνύματα με το καρτοinternet μόνο αν βάλεις κανονική sim

Guest hermos
Πήγα για ταυτοποίηση σε ένα κατάστημα της Vodafone και επειδή είχα πολύ καιρό να βάλω λεφτά στο νούμερό μου το νούμερό μου διαγράφηκε. Μια υπάλληλος μου έδωσε νέο νούμερο (τζάμπα) και έκανα την ταυτοποίηση. Δηλαδή από εδώ και πέρα θα πηγαίνουμε σε ένα κατάστημα όποιας εταιρίας θέλουμε και θα μας δίνουν τζάμπα νούμερο? Επίσης, μετά τις 30/7 θα μπορούμε να πάρουμε νέο νούμερο, έτσι?

Στην Αγγλία πάντως που είχα πάει πριν λίγο καιρό σχεδόν όλες οι εταιρείες έδιναν νέο νούμερο δωρεάν, αλλά χωρίς υπόλοιπο ή με χαμηλό υπόλοιπο (πχ μισή λίρα). Γιατί να μη γίνει το ίδιο και εδώ;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εδώ το ίδιο γίνεται. Αλλωστε και δωρεάν να το πάρεις αυτοί θα πάρουν τα ποσοστά τους απο τις κάρτες που θα βάζεις αργότερα.

Τα καταστήματα Vodafone έχουν στόχο καρτοκινητών ή όχι?

Γιατί εαν έχουν , τότε μου φαίνεται λογικότατο να χαρίσουν αριθμό!

lalista.gr

Guest hermos
Οι υπόλοιπες εταιρίες σου δίνουν τζάμπα νούμερο ή πρέπει να πληρώσεις 5 ευρώ σαν να πήγαινες στο περίπτερο να αγοράσεις νούμερο?

Γεια σας

εχω ενα Huwaei E220 το οποίο δεν "παιζει" στο λαπτοπ μου γιατι εχω Windows 7.

Yπαρχει καποια διαδικασια αναβαθμισης του ώστε να μπορει να λειτουργησει ;

Εχω αγορασει και μια καρτα Vodafon για καρτο-ιντερνετ αλλα φυσικα δεν μπορω να την χρησιμοποιησω.

Δοκιμασα να περασω το νεο λογισμικο που προτεινει η Vodafon στην ιστοσελιδα της

αλλα η εγκατασταση δεν ολοκληρωνεται.

Μαλλον θα θελει αναβαθμιση το firmware του Ε220 ;;

Φυσικα στο τμημα τεχνικης υποστηριξης της Vodafon δεν εχουν ιδεα για το θεμα !

Πήγαινε εδω: http://www.huaweidevice.com/worldwide/downLoadDetail.do?method=view&centerFlag=software&productId=381&oneSelected=3152&twoSelected=462&thirdSelected=381

Κατέβασε το πρώτο πρόγραμμα που είναι το Mobile Connect για το Modem E270 (Το ξέρω πως δεν είναι το δικό σου modem).

Αφού φορτώσεις το πρόγραμμα (ίσως χρειαστεί να το τρέξεις με δικαιώματα διαχειριστή), σύνδεσε το Ε220 και θα δουλέψει κανονικά!

Δεν βρήκα κάτι σχετικό στο FAQs :confused:

Πήγαινε εδω: http://www.huaweidevice.com/worldwide/downLoadDetail.do?method=view&centerFlag=software&productId=381&oneSelected=3152&twoSelected=462&thirdSelected=381

Κατέβασε το πρώτο πρόγραμμα που είναι το Mobile Connect για το Modem E270 (Το ξέρω πως δεν είναι το δικό σου modem).

Αφού φορτώσεις το πρόγραμμα (ίσως χρειαστεί να το τρέξεις με δικαιώματα διαχειριστή), σύνδεσε το Ε220 και θα δουλέψει κανονικά!

Mιλάς για αυτό το πρόγραμμα ;

E270 WINMACB300D00SP 02C03 (UTPS11.002.03 .16.03_MAC11.201.01. 00.03)

Ναι, για αυτό το πρόγραμμα μιλάω. Είναι το Mobile Connect, το original πρόγραμμα για modem της Huawei.

Εμένα μου δούλεψε κανονικά με αυτό το πρόγραμμα το Ε220.

Λογικο ηταν να φαω τα 120 ΜΒ σε 4 μερες... το θεμα ειναι οτι τωρα δεν μπορω να ξαναενεργοποιησω το σερφ&μαιλ 60 διοτι επιτρεπετε μονο μια φορα τον μηνα..

Ετσι μου ρθε μια ιδεα.. εστειλα κενο μνμ στο 1350 και μου στειλαν το εξης: "ΣΤΕΙΛΤΕ 'S' Ή 'Σ' ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ mobile internet small ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 80ΜΒ ΓΙΑ 4Ε, Ή 'Μ' ΓΙΑ ΤΟ mobile internet medium ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 300ΜΒ ΓΙΑ 10Ε"

Τι ακριβως ειναι αυτο? στο σαιτ τις βοντα δεν μπορεσα να βρω καμια πληροφορια.. Εδω http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5661 δεν αναφερει πουθενα οτι μπορεις με αυτον τον τροπο που ανεφερα παραπανω, ουτε η χρεωση και τα ΜΒ ειναι ιδια.. ξερει κανεις τι παιζει??

Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99...

🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro
 Greek Xiaomi Lovers

Καλησπέρα.

Θα βρίσκομαι Ελλάδα για διακοπές για 20 μέρες μέσα στον Αύγουστο και ψάχνω ένα προπληρωμένο πακέτο σύνδεσης στο Internet.

Είδα την προσφορά για το ΚαρτοInternet της Vodafone και θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις σε περίπτωση που κάποιος μπορεί να βοηθήσει:

1. Θα είμαι Ελλάδα για 20 μέρες. Θα χρειαστεί να αγοράσω δύο φορές το 10ήμερο πακέτο, δηλαδή 19 ευρώ χ 2 = 38 ευρώ. Δε χρειάζομαι κάποιο άλλο εξοπλισμό, παρά μόνο την κάρτα, οπότε η ερώτηση είναι αν υποθέτω σωστά ότι το κόστος είναι αυτό γιατί δεν έχω καταλάβει αν υπάρχει κάποιο κόστος ενεργοποίησης, ή κόστος αγοράς της κάρτας την πρώτη φορά, κλπ...

2. Επειδή την κάρτα τη θέλω για το iPad, υπάρχει περίπτωση το καρτοInternet να προσφέρεται με microsim ή έστω να μου την αλλάξουν ή όχι;

1. Ναι το κόστος είναι 38 ευρώ . 19 ευρώ για την κάθε κάρτα.

Το Κόστος τηε κάρτας+SIM είναι επίσης 19 ευρώ όπως και χωρίς SIM

Αλλά η SIM θέλει ταυτοποίηση

2. Από όσο ξέρω , δεν προσφέρεται με microSIM Αλλά άκουσα ότι μπορείς να την κόψεις ...δεν γνωρίζω όμως ακριβώς

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned