Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ειναι ενεργοποιημενο μαλλον.

Παρτε στο 13830 να σας το ενεργοποιησουν.

• Απαντήσεις 15,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Που υστερεί το Vodafone Cu? Μπορείτε να επιλέξετε πάνω απο μια απάντηση

Πακέτα mobile internet. Θεωρώ πως τα surf & email 150,250 και 500 θα έπρεπε να είναι διαθέσιμα και στα καρτοκινητά.

Ήθελα να ρωτήσω,γιατι προσπαθώ τον τελευταίο καιρο και έχουν σπάσει τα νεύρα μου, πως γίνεται να καλέσω ένα νούμερο σταθερό στην αγγλία από το κινητό μου. Βάζω το πρόθεμα +440^&*%...... αλλά μου λέει συνέχεια σφάλμα κλήσης. Πρέπει να βάλω και κάποιο άλλο πρόθεμα? Σύνδεση έχω, αν έχει κάποια σημασία.

Δεν δουλεύει ούτε αυτό. Έχω δοκιμάσει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. Το νούμερο είναι όπως το δίνει στο σαιτ +44 (0) 2476 555 526

Δεν δουλεύει ούτε αυτό. Έχω δοκιμάσει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. Το νούμερο είναι όπως το δίνει στο σαιτ +44 (0) 2476 555 526

Εγώ χωρίς το μηδεν (δλδ +442476555526) το καλώ κανονικά. Για κάλεσε στην εξυπηρέτηση πελατών μήπως για κάποιο λόγο έχεις φραγή διεθνών κλήσεων να στη βγάλουν.

Ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες. Μήπως έχεις και το νούμερο της εξυπηρέτησης πελατών?

Τελευταία εξυπηρέτηση....

Ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες. Μήπως έχεις και το νούμερο της εξυπηρέτησης πελατών?

Τελευταία εξυπηρέτηση....

13830... :)

Θα ήθελα να μου προσφέρει υποστήριξη για τις συσκευές μου, όπως firmware updates για τα vodafone κινητά... Όχι απλά πετάμε ένα "αυτοκολλητάκι" vodafone πάνω, αλλάζουμε 2-3 αρχεία και να μας αφήνουν με ένα "κλειδωμένο" τηλέφωνο με περιορισμένες δυνατότητες.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΗΣ

VODAFONE ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ VODAFONE MOBILE CONECT Η [VMC].Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΟΣΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΜΗΜΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ 2ΜΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΑ,Κ.[ΤΑΔΕ]ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΗ ΚΑΝΤΕ ΑΠΟΣΥΣΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ.ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΘΗΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ.

Φιλε μου,λυπαμαι για την ταλαιπωρεια σου,αλλα εγω που εχω ασυρματο εξοπλισμο και τον χρησιμοποιω σε πολλες περιοχες δεν εχω παραπονο ουτε απο σημα,ουτε απο την ταχυτητα που συνεπαγεται εκ του σηματος.Οσον αφορα την εξυπηρετηση δεν μου εχει τυχη κατι εμενα προσωπικα,αλλα στο αφεντικο μου που ειχε ενα προβλημα του το ελυσαν μεσα σε 2 μερες!

Τι να πω...βεβαια εσυ εχεις προβλημα με το σημα σε συγκεκριμενη περιοχη και ισως να μην μπορουν να κανουν κατι αμεσα.Παντως απο ο,τι ξερω στην αγορα η Vodafone εχει την καλυτερη εξυπηρετηση πανω σ αυτο το ειδος σε πολλους τομεις!

Unbox Your Phone

Οποιο και αν ήταν το πρόβλημα το αποκλείω απο το τεχνικό τμήμα οποιασδήποτε εταιρείας να σου μίλησαν έτσι.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΗΣ

VODAFONE ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ VODAFONE MOBILE CONECT Η [VMC].Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΟΣΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΜΗΜΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ 2ΜΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΑ,Κ.[ΤΑΔΕ]ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΗ ΚΑΝΤΕ ΑΠΟΣΥΣΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ.ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΘΗΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ.

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες.

1)Κενά κάλυψης (ειδικά σε ότι αφορά το 3G) έχουν όλες οι εταιρείες και τα περισσότερα θα λύνονταν με εγκατάσταση κανούριου σταθμού (κεραίας) στη περιοχή κάτι που δεν είναι και ότι πιο εύκολο για πολλούς λόγους. Αν έτυχε στη δική σου περιοχή να έχει πρόβλημα η Vodafone δεν σημαίνει ότι έχει πρόβλημα παντού. Και πράγματι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ελέγξεις πως τα πάνε οι άλλες εταιρείες από κάλυψη και να πας αλλού. Δεν μπορείς πάντως να απαιτείς από μια εταιρεία να λύσει ένα πρόβλημα κάλυψης άμεσα, δεν είναι εφικτό.

2)Όταν καλείς στο 13830 ή στο 1399 ΔΕΝ μιλάς με κανενός είδους τεχνικο τμήμα αλλά με την εξυπηρέτηση πελατών, από όπου κρατάνε ένα ticket και το προωθούν στο αρμόδιο τεχνικό τμήμα. Ακόμα και όταν σε καλούν πίσω για ενημέρωση συνήθως (όχι πάντα) αυτό γίνεται πάλι από συγκεκριμένο τμήμα του customer services. Άρα δεν έχεις μιλήσει ούτε με τμήμα διχείρησης δικτύου ούτε με καμία άλλου είδους τεχνική υπηρεσία της Vodafone. Πάντως η απάντηση που σου έδωσαν (και δεν νομίζω να σου τα είπαν ακριβώς έτσι, δηλαδή πηγαίνεται όπου "γουστάρετε") είναι λογικότατη, εφόσον δεν ξέρουν πότε και αν θα βελτιωθεί η κάλυψη στη περιοχή σου η καλύτερη λύση είναι να φύγεις.

Καλησπέρα, με ενδιαφέρει περιστασιακή πρόσβαση στο νετ (για μαιλ και μπραουσινγκ) από το λαπτοπ και αναρωτιόμουν αν τώρα με την προσφορά του cu με τα 30 ΜΒ αξίζει να βρω ένα usb modem και να έχω ιντερνετ με 3 ευρώ το μήνα. Οι ερωτήσεις είναι δύο:

1. γίνεται αυτό με κάρτα cu? το usb modem θα έχει το αντίστοιχο software για ρυθμίσεις?

2. μπορώ να χρησιμοποιήσω και κινητό αντί για usb modem? θα έχει διαφορές η ταχύτητα?

2. τι ταχύτητες μπορώ να υπολογίζω?

Καλησπέρα, με ενδιαφέρει περιστασιακή πρόσβαση στο νετ (για μαιλ και μπραουσινγκ) από το λαπτοπ και αναρωτιόμουν αν τώρα με την προσφορά του cu με τα 30 ΜΒ αξίζει να βρω ένα usb modem και να έχω ιντερνετ με 3 ευρώ το μήνα. Οι ερωτήσεις είναι δύο:

1. γίνεται αυτό με κάρτα cu? το usb modem θα έχει το αντίστοιχο software για ρυθμίσεις?

2. μπορώ να χρησιμοποιήσω και κινητό αντί για usb modem? θα έχει διαφορές η ταχύτητα?

2. τι ταχύτητες μπορώ να υπολογίζω?

Είναι πολύ μικρός ο όγκος των 30MB για να κάνεις χρήση με το Laptop. Εγώ προτείνω κάποια άλλη λύση όπως VMC 250MB με €17,38 το μήνα.

Το κινητό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για modem αλλά πρέπει να είναι τουλάχιστον 3G για να έχεις ικανοποιητικές ταχύτητες.

Η ταχύτητα είναι ανάλογη της περιοχής που βρίσκεσαι. Εγώ έχω δεί από 1Mbit έως 3,5Mbit.

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, βασικά το θέλω για τον αδελφό μου που έχει pstn στο σπίτι και παιδεύεται ακόμα και μαιλ να κατεβάσει, αλλά δεν παίζει να πάμε σε vmc.

Αν ξέρεις, για να συνδεθώ με Sony Ericsson G502 που θα βρω ρυθμίσεις??? αν παρω στη voda θα μου τις δώσουν?

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, βασικά το θέλω για τον αδελφό μου που έχει pstn στο σπίτι και παιδεύεται ακόμα και μαιλ να κατεβάσει, αλλά δεν παίζει να πάμε σε vmc.

Αν ξέρεις, για να συνδεθώ με Sony Ericsson G502 που θα βρω ρυθμίσεις??? αν παρω στη voda θα μου τις δώσουν?

Θα συνδέσεις το τηλέφωνο με τον υπολογιστή μέσω του PC Suite της SE. Μετά θα δημιουργήσεις μια σύνδεση μέσα από το PC Suite και σαν apn θα βάλεις webkarta.vodafone.gr, username και password δεν θα βάλεις. Δεν θυμάμαι ακριβώς πως είναι το μενού του PC Suite της SE για να στο γράψω πιο αναλυτικά.

Είμαι άσχετη με τα τεχνικά του κινητού ιντερνετ και θέλω να ρωτήσω κάτι για το λάπτοπ και τα 30ΜΒ που δίνει το CU:

Είναι δυνατόν να συνδεθεί το λαπτοπ μου με καλώδιο με ένα κινητό (όχι 3G) το οποίο θα έχει μέσα μια sim CU με ενεργοποιημένη την προσφορά των 30ΜΒ και από εκεί να μπω στο ιντερνετ και να δω 2-3 φορές το μέιλ μου (gmail και yahoo) στις διακοπές του Πάσχα που θα είμαι εκτός πολιτισμού; -κι ας είναι και πολύ αργό, μισό από dial-up μου φτάνει, πάντως σήμα έχει η VF εκεί που πάω. Κι από όγκο αυτό που θέλω να δω, μερικά απλά μέιλ κείμενο, δεν νομίζω να σουμάρουν πάνω από 30MB.

Τεχνικά γίνεται αυτό;

Μη μου πείτε το πώς, απλά πέστε μου αν γίνεται και θα πάω σε VF κατάστημα να ρωτήσω τις λεπτομέριες (κι αν ξέρουν αυτοί θα σας γράψω :lol:).

Ή μήπως έχετε κάποια άλλη πρόταση να μου κάνετε γι' αυτό που θέλω να κάνω, δηλαδή να ίσα ίσα να τσεκάρω το μέιλ μου στις διακοπές με ελάχιστο κόστος.

Ευχαριστώ!

Είμαι άσχετη με τα τεχνικά του κινητού ιντερνετ και θέλω να ρωτήσω κάτι για το λάπτοπ και τα 30ΜΒ που δίνει το CU:

Είναι δυνατόν να συνδεθεί το λαπτοπ μου με καλώδιο με ένα κινητό (όχι 3G) το οποίο θα έχει μέσα μια sim CU με ενεργοποιημένη την προσφορά των 30ΜΒ και από εκεί να μπω στο ιντερνετ και να δω 2-3 φορές το μέιλ μου (gmail και yahoo) στις διακοπές του Πάσχα που θα είμαι εκτός πολιτισμού; -κι ας είναι και πολύ αργό, μισό από dial-up μου φτάνει, πάντως σήμα έχει η VF εκεί που πάω. Κι από όγκο αυτό που θέλω να δω, μερικά απλά μέιλ κείμενο, δεν νομίζω να σουμάρουν πάνω από 30MB.

Τεχνικά γίνεται αυτό;

Μη μου πείτε το πώς, απλά πέστε μου αν γίνεται και θα πάω σε VF κατάστημα να ρωτήσω τις λεπτομέριες (κι αν ξέρουν αυτοί θα σας γράψω :lol:).

Ή μήπως έχετε κάποια άλλη πρόταση να μου κάνετε γι' αυτό που θέλω να κάνω, δηλαδή να ίσα ίσα να τσεκάρω το μέιλ μου στις διακοπές με ελάχιστο κόστος.

Ευχαριστώ!

Γίνεται. Το πώς θα συνδέσεις το κινητό, θα το αναγνωρίσει το pc ως modem και θα κάνεις τη σύνδεση διαφέρει ανα συσκευή. Δεν νομίζω σε κατάστημα Vodafone να ξέρουν (και λογικό είναι, για τέτοια θέματα υποτίθεται ότι υπάρχει η data card, ρώτα εδώ στο forum στο αρμόδιο θέμα για τη συσκευή). Ενδεχομένως να υπάρχει λογισμικό-εφαρμογή του κατασκευαστή που να κάνει αυτόματα τη διαδικασία. Πάρε επίσης και στο 13830 μήπως μορούν να σε εξυπηρετήσουν.

Το σημαντικό είναι η πρόσβαση να γίνεται από το APN webkarta.vodafone.gr (και να το έχεις ενεργοποιήσει από την εξυπηρέτηση πελατών, γιατι με τις ρυθμίσεις του live θα έχεις προβλήματα).

Θα συνδέσεις το τηλέφωνο με τον υπολογιστή μέσω του PC Suite της SE. Μετά θα δημιουργήσεις μια σύνδεση μέσα από το PC Suite και σαν apn θα βάλεις webkarta.vodafone.gr, username και password δεν θα βάλεις. Δεν θυμάμαι ακριβώς πως είναι το μενού του PC Suite της SE για να στο γράψω πιο αναλυτικά.

Ευχαριστώ, μόλις κατέβασα το updated Sony Ericsson PC Suite και είναι όπως τα λες, πλήρως αυτοματοποιημένος wizard σύνδεσης στο νετ!!! Και μάλιστα για τη Voda έχει 3-4 προφιλ, ενώ για τις άλλες μόλις απο 2...

Μόλις πάρω το CU και το παλέψω θα ενημερώσω και όποιον άλλον ενδιαφέρεται...

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned