Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και στη νέα επέκταση τώρα πάλι απαιτείται εγγραφή στο Pointmania;; Επίσης ούτε εγώ έλαβα κανένα διαφημιστικό. Μόνο τον φάκελο καλωσορίσματος έλαβα με το CU πακετάκι μέσα κι αυτό μετά από 4 μήνες από την εγγραφή...

Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει που είναι τα γραφεία της Βονταφον στη Θεσσαλονίκη; Κάπου πίσω απο το Cosmos κοντα στο Magic Park νομίζω αλλα ακριβώς δεν ξέρω.

:( :(

Eγώ ξέρω ότι οι εγκαταστάσεις της Vodafone στη Θεσσαλονίκη είναι στη περιοχή του Φοίνικα (δεν είμαι από εκεί άρα δεν ξέρω αν αυτά πυ αναφέρεις βρίσκονται εκεί) όπου υπάρχουν και τεχνικές εγκαταστάσεις (π.χ μεταγωγικά κέντρα κ.λ.π) Αν επιτρέπεται φυσικά, τι ακριβώς θέλεις μήπως μπορείς να εξυπηρετηθείς και αλλιώς?

Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει που είναι τα γραφεία της Βονταφον στη Θεσσαλονίκη; Κάπου πίσω απο το Cosmos κοντα στο Magic Park νομίζω αλλα ακριβώς δεν ξέρω.

:( :(

Δίπλα από το meditteranen είναι!Αποκλείεται να μην το δείς έχει τόσες κεραίες και κτίριο που γράφει vodafone!

Συμφωνω κι επαυξανω με ολα οσα γραφεις εκτος απ'το παραπανω.Μην τα ισοπεδωνουμε ολα και νιωθουμε στο τελος πως ζουμε σε νεκρο πλανητη...

Σαφως καμια κολοεταιρια δεν προκειται να χαρισει τιποτα σε κανεναν μας αλλα δε νομιζω να βρεις πολλους ανθρωπους στο δρομο που να ζητησεις πχ να τηλεφωνησεις απ'το κινητο τους επειδη εχεις αναγκη και να σου αρνηθουν...

Φιλικα παντα,

Φιλε μου δικιο εχεις μην ειμαστε απολυτοι, απλα το ειπα απο τη σκοπια του δε βαριεσαι 60 λεπτα ειναι.

Μπορει να μην ειναι τπτ αυτα τα λεφτα και πολλοι να λενε μην ειμαστε και μιζεροι αλλα σκεψου οτι εχουμε να κανουμε με εταιρια οχι με τον φιλο μας. Ποτε η εταιρια δεν προκυται να σου κανει χαρη η να σε λυπηθει μονο το συμφερων κοιταει. Μπορει να "χαριζουμε" τωρα αυτα τα λεφτα αλλα αυριο μεθαυριο αν καθυστερησεις ενα λογαριασμο δε θα πουν ελα μωρε δεν ειχε τωρα δωστου μια παραταση αλλα θα στειλουν και εξωδικο...

Καλα και οτι ολες αυτες οι υπηρεσιες προυποθετουν pointmania...Εμεσο φακελωμα καθαρα.

Vodafone Portugal plans to offer mobile, fixed and broadband

Vodafone Portugal could become the first, or one of the first subsidiaries, to launch fixed-mobile as well as broadband services, as part of an international strategy of the group to enter the fixed market, said Antonio Carrapatoso, president of the operator. Jornal de Nogicios reports that Vodafone Portugal is studying the possibility of purchasing businesses that might eventually be sold as part of Sonaecom's takeover bid for Portugal Telecom. The company is also still analysing the possible purchase of fixed telephony operator Oni, controlled by EDP. According to Carrapatoso, Vodafone Portugal does not have a fixed budget for possible acquisitions, with everything depending on the opportunities. He added that Vodafone wants to increase its share of the national market through fixed services as mobile is already a mature sector. Carrapatoso said that Vodafone has a 38-39 percent share of the mobile market in Portugal.

Από το site της Telecompaper Mobile News

.....................Κάτι μάλλον μυρίζει και προς Ελλάδα..........λέτε?:confused: :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Owner of Samsung Galaxy Note II

Καλα και οτι ολες αυτες οι υπηρεσιες προυποθετουν pointmania...Εμεσο φακελωμα καθαρα.

Αν το pointmania το θέλεις μόνο για την επέκταση υπολοίπου μπορείς να ζητήσεις να κάνεις εγγραφή χωρίς να δηλώσεις στοιχεία. Απλά δεν θα μπορείς να εξαργυρώνεις τους πόντους σε δώρα (εκτός αν το δώρο είναι χρόνος ομιλίας) και δεν θα σου στείλουν δωράκι πακέτο CU.

Αν το pointmania το θέλεις μόνο για την επέκταση υπολοίπου μπορείς να ζητήσεις να κάνεις εγγραφή χωρίς να δηλώσεις στοιχεία. Απλά δεν θα μπορείς να εξαργυρώνεις τους πόντους σε δώρα (εκτός αν το δώρο είναι χρόνος ομιλίας) και δεν θα σου στείλουν δωράκι πακέτο CU.

A οκ δεν το ηξερα αυτο. Αλλα εμενα cu πακετο δεν μου ηρθε και ας εχω δηλωσει στοιχεια. Βεβαια εχω εγραφει απο το 2003 και ισως αυτο φταιει...

δύο φίλες μου μου έκαναν παράπονα ότι έπαιρναν τηλέφωνο και ενώ καλούσε κανονικά εγώ δεν απαντούσα και το περίεργο είναι ότι ποτέ δεν χτύπησε το τηλέφωνο μου από κλήσεις τους...Ποιός φταίει? η Vodafone ή η συσκευή μου? Η μία έχει ΤΙΜ και η άλλη CU!

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

δύο φίλες μου μου έκαναν παράπονα ότι έπαιρναν τηλέφωνο και ενώ καλούσε κανονικά εγώ δεν απαντούσα και το περίεργο είναι ότι ποτέ δεν χτύπησε το τηλέφωνο μου από κλήσεις τους...Ποιός φταίει? η Vodafone ή η συσκευή μου? Η μία έχει ΤΙΜ και η άλλη CU!

i apopsi mou inai gia tin siskevi alla bori episis na exis palia sim karta...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Pinky, Are You Pondering What I'm Pondering?

Well, I think so Brain, but if we didn't have ears, we'd look like weasels

Και η δική μου άποψη είναι ότι φταίει η συσκευή... Αυτό γίνεται συνέχεια ή μία φορά μόνο;

δύο άτομα μου το έχουν αναφέρει.

Amanitou City

δύο άτομα μου το έχουν αναφέρει.

Ναι το κατάλαβα αυτό αλλά έγινε μία φορά ή γίνεται διαρκώς στα συγκεκριμένα νούμερα;

http://msmobiles.com/news.php/5455.html

http://digital-lifestyles.info/display_page.asp?section=distribution&id=3541

Επικοινωνησα με vodafone Ελλαδας και ...δεν ξερουν τιποτε ακομη.

Ως γνωστον τα νεα laptops δεν διαθετουν pcmcia θυρα οποτε εριξαν στην αγορα usb modem.

Πραγμα που επρεπε απο την αρχη να ειχαν κανει. Eγω περυσι πηρα την vodafone mobile connect, τωρα θελω να αλλαξω laptop και μου ειναι αχρηστη.

Πρεπει να ξανα-αγορασω.:(

Περιμενω να δω ποτε θα ερθει Ελλαδα, σε τι τιμη κλπ

Καλα θα ηταν να υπαρχει κανενα προγραμμα μεταβασης για τους υπαρχοντες χρηστες αλλα χλωμο το κοβω :(

Οτι πληροφοριες εχετε παιδια, ποσταρετε εδω.

Το να συμβει αυτο μεμονωμενα μου εχει συμβει σε εμενα τοσο σε κοσμοτε οσο και σε τιμ. και φταιει το δικτυο. Σε αυτες τις περιπτωσεις δεν ηρθε ποτε ειδοποιηση κλησεων..

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Το να συμβει αυτο μεμονωμενα μου εχει συμβει σε εμενα τοσο σε κοσμοτε οσο και σε τιμ. και φταιει το δικτυο. Σε αυτες τις περιπτωσεις δεν ηρθε ποτε ειδοποιηση κλησεων..

Άλλο αυτό... Αλλά λέει ότι έδειχνε να καλεί...

Άλλο αυτό... Αλλά λέει ότι έδειχνε να καλεί...

δεν ξέρω πόσες φορές έχει γίνει. τα άτομα που με καλούσαν άκουγαν κανονικά ότι με καλούσαν (άκουγαν και το welcome tone) αλλά εμένα το κινητό ποτέ δεν χτύπησε και ποτέ δεν ήρθε ειδοποίηση κλήσεων!!!! :mad: :mad: :mad: :mad:

επίσης μου έχει τύχει με φουλ σήμα να μου έρχεται ειδοποίηση κλήσεων!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Amanitou City

επίσης μου έχει τύχει με φουλ σήμα να μου έρχεται ειδοποίηση κλήσεων!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Αυτό συμβαίνει συχνά τους τελευταίους μήνες στη vodafone :mad:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

δεν ξέρω πόσες φορές έχει γίνει. τα άτομα που με καλούσαν άκουγαν κανονικά ότι με καλούσαν (άκουγαν και το welcome tone) αλλά εμένα το κινητό ποτέ δεν χτύπησε και ποτέ δεν ήρθε ειδοποίηση κλήσεων!!!! :mad: :mad: :mad: :mad:

επίσης μου έχει τύχει με φουλ σήμα να μου έρχεται ειδοποίηση κλήσεων!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Καλά αυτό το τελευταίο έχει συμβεί και σε μένα στην ΤΙΜ παλιότερα... Αλλά που ξέρεις... Μπορεί να είσαι θύμα υποκλοπών :p

Νομιζω καπου ειδα οτι θα εχει και drivers για windows. Δεν εχω link προχειρο ομως.

Λογικο ειναι. Και τα νεα pc laptops δεν εχουν πια την κλασικη pcmcia θυρα.

Πως θα αγοραζουν την mobile connect αν δεν εχουν που να την συνδεσουν?

Νομιζω καπου ειδα οτι θα εχει και drivers για windows. Δεν εχω link προχειρο ομως.

Λογικο ειναι. Και τα νεα pc laptops δεν εχουν πια την κλασικη pcmcia θυρα.

Πως θα αγοραζουν την mobile connect αν δεν εχουν που να την συνδεσουν?

Little box is the answer.

Δεν χρειαζεται να ειναι usb. Υπαρχει και το wifi.

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned