SUMMER_2000 Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Πετρο θα ηθελα να σε ρωτησω σε τι ποσοστο πιστευεις εσυ, οι 3 εταιριες εχουνε 3G καλυψη στη Θεσσαλονικη ? Ενα 70% περιπου συνολικα ολοκληρης της Θεσσαλονικης εχει καλυφθει ? Περισσοτερο? Λιγοτερο? Γενικα σαν 3G καλυψη και απο τα 3 δικτυα,εννοω. Τhanks ! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Πετρο θα ηθελα να σε ρωτησω σε τι ποσοστο πιστευεις εσυ, οι 3 εταιριες εχουνε 3G καλυψη στη Θεσσαλονικη ? Ενα 70% περιπου συνολικα ολοκληρης της Θεσσαλονικης εχει καλυφθει ? Περισσοτερο? Λιγοτερο? Γενικα σαν 3G καλυψη και απο τα 3 δικτυα,εννοω. Τhanks ! :cool: Για cosmote ειλικρινά δεν έχω ιδέα, δεν τη χρησιμοποιώ καθόλου! Vodafone και ΤΙΜ που χρησιμοποιώ, πάλι δεν μπορώ να πω στα σίγουρα γιατί υπάρχουν περιοχές της πόλης που έχω να πάω χρόνια... Πάντως μέσα στο δήμο Θεσσαλονίκης και οι δύο έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Σχεδόν παντού, και μέσα στα κτίρια, έχω 3G :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Μιχάλη, είχα παρατηρήσει την επιμονη σε 3G απο οταν ειχα το LG αλλα το Sharp το παρατραβαει αν κρινω σωστα γιατι το πρωτο δεν το κρατησα πανω απο 2 βδομαδες σε σχεση με το Sharp που το εχω πανω απο 2 μηνες τωρα. Μου εχει τυχει να ειναι λιωμα σημα 3G να παω να κανω κληση και να μου βγαζει αποσυνδεση να περιμενω και να μην αλλαζει σε 2G. Τοτε τι κανουμε; Περιμενουμε να το σκεφτει καμια ωρα μηπως; :P Παντως αυτο τον μηνα εχω sto Sharop ενα f2g και κλειδωμενο μονο σε gsm (αναγκαστικα κιολας) και εχω βρει την υγεια μου... Και η μπαταρια κραταει παραπανω και ολα. Το μονο κακο ειναι οτι εχω το βασικο μου νουμερο (usim tim) σε siemens s65 και παροτι εχουν εξαφανιστει ολοι απο την Αθηνα μου κανει μερικα ψιλοστραβα με κομμενες κλησεις και δικτυο μη διαθεσιμο για κληση... Θα δειξει... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIT Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Κανα 6μηνο ειναι τυπικα... Τωρα ολα ειναι σχετικα! EGW PAIDIA KATHRGHSA ENA NOUMERO CU VODAFONE PRIN 2,5 XRONIA. SYGEKRIMENA MARTIO TOY 2004. (DEN TO 3ANAXRHSIMOPOIHSA, PETAXA THN SIM) AKOMH AN ME PARW THL SE EKEINO, LEEI OTI TO EXW APENERGOPOIHMENO. O ARI8MOS HTAN 6947-5*1*5*. TO ASTERAKI IDIOS ARI8MOS Παράθεση Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos90 Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 egw omws akoma dn mporw na kseperasw to sok pu epatha otan ematha oti h vodafone dn tha exei fetos to kalokairi thn prosfora p eixe ta proigumena kalokairia gia ta 500 sms me 5 evrw !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marduk Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Ξέρετε αν στην Vodafone μπορουμε να ζητησουμε συγκεκριμενο αριθμό! Εφοσον βεβαια ειναι διαθεσιμος. Οπως στην Q? Παράθεση http://www.e-advertising.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 egw omws akoma dn mporw na kseperasw to sok pu epatha otan ematha oti h vodafone dn tha exei fetos to kalokairi thn prosfora p eixe ta proigumena kalokairia gia ta 500 sms me 5 evrw !!!!! Το CU SMS εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Δυστυχώς Οχι :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Απο την Τρίτη 01/08, λόγω νέου κανονισμού των Γενικών Αδειών της ΕΕΤΤ, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω αλλαγές, ώστε να εναρμονιστούμε πλήρως με τα νέα δεδομένα της επιτροπής: 1. Προθεσμία εξόφλησης λογαριασμών Η προθεσμία εξόφλησης των λογαριασμών απο 17 ημέρες που ήταν μέχρι σήμερα, επεκτείνεται στις 30 ημέρες. Λόγω της παραπάνω αλλαγής, η έκδοση του εκάστοτε λογαριασμού θα συμπίπτει με την ημερομηνία λήξης του προηγούμενου. Με τα νέα δεδομένα οι συνδρομητές θα πρέπει να ενημερώνονται για τα παρακάτω θέματα : * Συνδρομητές που θα εξοφλήσουν ακριβώς την ημερομηνία της λήξης, στον επόμενο λογαριασμό θα εμφανίζονται δύο λογαριασμοί ως ανεξόφλητοι καθώς δεν θα συμπεριλαμβάνεται η πληρωμή του προηγούμενου. Το παραπάνω συμβαίνει γιατί για να ενημερωθεί η καρτέλα του πελάτη με την πληρωμή του λογαριασμού του, απαιτείται 1 ημέρα για τις περιπτώσεις πληρωμών σε Τράπεζες ή Vshops. Αντίθετα στις περιπτώσεις πληρωμών σε ΕΛΤΑ , το ίδιο θα συμβαίνει για τις πληρωμές των τελευταίων 4-5 ημερών πριν την ημερομηνία λήξης , επειδή απαιτούνται 4-5 ημέρες για την απόδοση των χρημάτων από τα ΕΛΤΑ. *Συνδρομητές που εξοφλούν τον λογαριασμό τους αυτόματα (μέσω πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού), σε περίπτωση που για κάποιο λόγο γίνει απόρριψη και δεν εξοφληθεί ο λογαριασμός τους στην προκαθορισμένη ημερομηνία, δεν θα παραλαμβάνουν σωστό υπόλοιπο λογ/σμού, γιατί δεν θα περιλαμβάνει και τον προηγούμενο λογαριασμό. Αυτό συμβαίνει γιατί οι τράπεζες δεν προλαβαίνουν να ενημερώσουν για το αποτέλεσμα της συναλλαγής, καθώς αναλόγως με την τράπεζα, απαιτούνται 1-6 ημέρες για την ενημέρωση της καρτέλας του συνδρομητή. 2. Ενημέρωση για προσωρινή διακοπή λόγω ληξιπροθέσμων οφειλών Η αποστολή SMS που ίσχυε μέχρι σήμερα, δεν αποτελεί πλέον επίσημη ειδοποίηση. Ο συνδρομητής πλέον θα ενημερώνεται γραπτώς, για την ημερομηνία που ενδέχεται να διακοπεί προσωρινά η παροχή των υπηρεσιών λόγω ληξιπροθέσμων οφειλών. Για τον λόγο αυτό θα εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα στους λογαριασμούς των συνδρομητών: "Σας γνωρίζουμε ότι εφόσον υπάρχουν οφειλές προηγούμενων μηνών θα πρέπει να εξοφληθούν ΑΜΕΣΑ. Διαφορετικά ενδέχεται να ενεργοποιηθεί προσωρινή διακοπή των υπηρεσιών, 15 ημέρες μετά την έκδοση της παρούσης ειδοποίησης." Το μήνυμα θα εμφανίζεται μόνο σε όσους λογαριασμούς περιέχουν και οφειλές προηγούμενων μηνών. Έτσι στις περιπτώσεις πληρωμής ακριβώς στην ημερομηνία λήξης, στον επόμενο λογαριασμό θα εμφανισθεί το μήνυμα ενώ θα έχει γίνει η εξόφληση. Αντίθετα στους συνδρομητές με την αυτόματη εξόφληση που αναφέρονται παραπάνω, δεν θα εμφανίζεται το μήνυμα, καθώς δεν θα έχει προλάβει να ενημερωθεί η καρτέλα του πελάτη με το προηγούμενο υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Μπέρδεμα αυτό με τις πιστωτικές. Από την άλλη πλευρά η ειδοποίηση με SMS για την ημ/νία ενεργοποιήσης φραγής ήταν πολύ καλό, θα καταργηθεί τελείως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Ούτε σε πραγματικό χρόνο είναι και περνιέται σχεδόν ταυτόχρονα και όταν ερχόταν με το ταχυδρομείο. Απλά αυτοί γλιτώνουν χαρτί. Το είχα ενεργοποιήσει και το έκοψα. Απάτη σκέτη... Δεν ενημερωνεται σε πραγματικο χρονο το e-billing?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Απο οτι λενε απο πανω απλα ειναι σε ηλεκτρονικη μορφη ο λογαριασμος. Και στην τιμ δεν ειναι online παντως... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Δεν ενημερωνεται σε πραγματικο χρονο το e-billing?? Όχι βέβαια. Αν ανατρέξετε στο ειδικό τόπικ για το ebilling της Βόνταφον θα διαπιστώσετε ότι πρόκειται για Α Π Α Τ Η.- Το έχω τονίσει επανειλημμένως εκεί. Ειλικρινά, μιλάμε για ebilling τη στιγμή που απλά σου δείχνει σε εκτυπώσιμη μορφή τον λογαριασμό σου 4 μέρες μετά την έκδοσή του;;; :blink: :wacko: Θα έπρεπε να ντρέπονται πραγματικά και μόνο που χρησιμοποιούν τον όρο E-billing. Και ως αποτέλεσμα αν επιλέξεις αυτό το "e-billing" δεν σου στέλνουν λογαριασμό στο σπίτι. Τελικά για ποιον είναι εξυπηρέτηση; Για μένα τον πελάτη ή για την εταιρεία που δεν στέλνει χαρτούρα και δεν χρεώνεται με ταχυδρομεία; Ειλικρινά θα ήθελα να ακούσω τον αντίλογο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Όχι βέβαια. Αν ανατρέξετε στο ειδικό τόπικ για το ebilling της Βόνταφον θα διαπιστώσετε ότι πρόκειται για Α Π Α Τ Η.- Το έχω τονίσει επανειλημμένως εκεί. Ειλικρινά, μιλάμε για ebilling τη στιγμή που απλά σου δείχνει σε εκτυπώσιμη μορφή τον λογαριασμό σου 4 μέρες μετά την έκδοσή του;;; :blink: :wacko: Θα έπρεπε να ντρέπονται πραγματικά και μόνο που χρησιμοποιούν τον όρο E-billing. Και ως αποτέλεσμα αν επιλέξεις αυτό το "e-billing" δεν σου στέλνουν λογαριασμό στο σπίτι. Τελικά για ποιον είναι εξυπηρέτηση; Για μένα τον πελάτη ή για την εταιρεία που δεν στέλνει χαρτούρα και δεν χρεώνεται με ταχυδρομεία; Ειλικρινά θα ήθελα να ακούσω τον αντίλογο... Θα ήταν απάτη αν σε χρέωνε κάτι παραπάνω για να το έχεις! Δωρεάν είναι! Αν σου αρέσει για τη δική σου ασφάλεια να βλέπεις ηλεκτρονικά τον αναλυτικό λογαριασμό σου (γιατι με το ταχυδρομίο ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, έχω χάσει πάνω από 3 λογαριασμούς) το χρησιμοποιείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Θα ήταν απάτη αν σε χρέωνε κάτι παραπάνω για να το έχεις! Δωρεάν είναι! Αν σου αρέσει για τη δική σου ασφάλεια να βλέπεις ηλεκτρονικά τον αναλυτικό λογαριασμό σου (γιατι με το ταχυδρομίο ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, έχω χάσει πάνω από 3 λογαριασμούς) το χρησιμοποιείς! Είναι απάτη γιατί δεν σου δίνει έκπτωση για μια εξυπηρέτηση που τους κάνεις ΕΣΥ σε αυτούς και όχι αυτοί σε εσένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Είναι απάτη γιατί δεν σου δίνει έκπτωση για μια εξυπηρέτηση που τους κάνεις ΕΣΥ σε αυτούς και όχι αυτοί σε εσένα. Έκπτωση? Πολλές απαιτήσεις έχεις? Επειδή θα βλέπεις τονλογαριασμό σου ηλεκτρονικά αντί εκτυπωμένο και με κίνδυνο να τον χάσεις θέλεις και έκπτωση? Πολύ υπερβολικό σε βρίσκω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Έκπτωση? Πολλές απαιτήσεις έχεις? Επειδή θα βλέπεις τονλογαριασμό σου ηλεκτρονικά αντί εκτυπωμένο και με κίνδυνο να τον χάσεις θέλεις και έκπτωση? Πολύ υπερβολικό σε βρίσκω... Στην Βόνταφον Γερμανίας σε πληροφορώ λοιπόν ότι αν κάνεις αίτηση για ηλεκτρονικό λογαριασμό έχεις εφάπαξ έκπτωση 5€ και μηνιαία ένα ποσοστό. Επίσης ο χρόνος που βλέπεις τις κλήσεις είναι πραγματικός. Υπερβολικός μπορεί να είμαι για τα ελληνικά δεδομένα, έχεις δίκιο. Αλλά ας ανοίξουμε και λίγο τα μάτια μας. Μας πλασάρουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες και αντί να αντιδράσουμε λέμε και ευχαριστώ; Ε όχι δε θα πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Στην Βόνταφον Γερμανίας σε πληροφορώ λοιπόν ότι αν κάνεις αίτηση για ηλεκτρονικό λογαριασμό έχεις εφάπαξ έκπτωση 5€ και μηνιαία ένα ποσοστό. Επίσης ο χρόνος που βλέπεις τις κλήσεις είναι πραγματικός. Υπερβολικός μπορεί να είμαι για τα ελληνικά δεδομένα, έχεις δίκιο. Αλλά ας ανοίξουμε και λίγο τα μάτια μας. Μας πλασάρουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες και αντί να αντιδράσουμε λέμε και ευχαριστώ; Ε όχι δε θα πάρω. Σίγουρα μιλάω για τα ελληνικά δεδομένα. Από εκεί και πέρα το e-billing σίγουρα δεν είναι καμια φοβερή υπηρεσία, απλά ένας διαφορετικός τρόπος να βλέπεις το λογαριασμό σου (πιο ασφαλής θα έλεγα). Ε δεν νομίζω για αυτό να χρειάζεσαι και έκπτωση. Επειδή δεν θα βλέπεις το λογαριασμό σου εκτυπωμένο αλλά στο pc? Mην συγκρίνεις το τι γίνεται στη Γερμανία, τελείως διαφορετική αγορά (πιο ανεπτυγμένη). Όσο για το κόστος που μπορεί να έχει η Vodafone για την αποστολή λογαριασμού ταχυδρομικά αυτό δεν νομίζω ότι ένδιαφέρει τον καταναλωτή (και σε υτελική ανάλυση δεν τον αφορά). Ακόμα και αν υποθέσουμε πως η αγορά και η συντήρηση τέτοιων εφαρμογών δεν στοιχίζει τίποτα στη Vodafone (που κάτι θα στοιχίζει σίγουρα). Και εγώ θα ήθελα να είχαμε ανάλογες υπηρεσίες και εξυπηρέτηση με αυτές της Vodafone D2. Αλλά εδώ δεν έχουμε άλλα πιο βασικά, το e-billing μας μάρανε! Εγώ θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ το e-billing μιας και είμαι σίγουρος πως μόνο εγώ θα διαβάσω την ανάλυση και όχι κάποιος άσχετος στα χέρια του οποίου θα πέσει ο φάκελος. Άσε που πρέπι να αποκτήσουμε και οικολογική συνείδηση (άσκοπα πεταμένο χαρτί)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 4 μερες μετα την εκδοση φαινεται; Εδω στην τιμ και φαινεται την επομενη εργασιμη... Εγω προτιμω την ηλεκτρονικη μορφη γιατι εκτος της ασφαλειας που λεει και το bored01 πιο πανω ειναι καλο γιατι με μπορεις να κανεις καλυτερη αναλυση των κλησεων σου και να δεις που μιλας περισσοτερο/συχνοτερα κτλ και δεν μαζευεις και τονους χαρτιου στο γραφειο σου... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Αν η vodafone βγαλει πακετο με 1000 λεπτα ομιλιας απεριοριστα προς ολους τους cu συνδρομητες κερδισε το παιχνιδι.. αλλα χλωμο το βλεπω.. η vodafone κερδισει στο πενταλεπτο στο εξης.. με την cu a lot εχεις 100 κλησεις επι 5 λεπτα ωραια? αν εσυ μιλησεις στην μια κληση ενα λεπτο παει το πενταλεπτο.. εκει κερδιζει η εταιρια... h vodafone exei meinei akoma sthn epoxh twn efetzidikwn prosforwn me hmeromhnia lh3ews, thn wra pou oi alloi dinoun nea paketa (batraxi) kai allazoun -pros to kalutero- ta uparxonta (what's up -> 600 lepta)... Το what's up σου δινει 600 λεπτα προς τους συνδρομητες του ανα 3 λεπτα.. το βλεπεις καλο εσυ? εδω δεν μας φτανουν τα πεντε θα μας φτασουν τα 3 λεπτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIT Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Στην Βόνταφον Γερμανίας σε πληροφορώ λοιπόν ότι αν κάνεις αίτηση για ηλεκτρονικό λογαριασμό έχεις εφάπαξ έκπτωση 5€ και μηνιαία ένα ποσοστό. Επίσης ο χρόνος που βλέπεις τις κλήσεις είναι πραγματικός. Υπερβολικός μπορεί να είμαι για τα ελληνικά δεδομένα, έχεις δίκιο. Αλλά ας ανοίξουμε και λίγο τα μάτια μας. Μας πλασάρουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες και αντί να αντιδράσουμε λέμε και ευχαριστώ; Ε όχι δε θα πάρω. Αγαπητε φιλε λες να μην συγκρινουμε φυκια με μεταξωτες κορδελες. Τοτε γιατι συγκρινεις την Ελλαδα με την Γερμανια? Ιδου το φυκι ιδου και η κορδελα. Πολλα πραματα στο εξωτερικο γινονται καλυτερα απ'ότι εδω. Στην Αγγλια που ημουν πριν 4 χρονια η Τ-Μοbile σου εδινε πχ δωρεαν voicemail. Μην το ψαχνεις Παράθεση Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Αν η vodafone βγαλει πακετο με 1000 λεπτα ομιλιας απεριοριστα προς ολους τους cu συνδρομητες κερδισε το παιχνιδι.. αλλα χλωμο το βλεπω.. η vodafone κερδισει στο πενταλεπτο στο εξης.. με την cu a lot εχεις 100 κλησεις επι 5 λεπτα ωραια? αν εσυ μιλησεις στην μια κληση ενα λεπτο παει το πενταλεπτο.. εκει κερδιζει η εταιρια... Το what's up σου δινει 600 λεπτα προς τους συνδρομητες του ανα 3 λεπτα.. το βλεπεις καλο εσυ? εδω δεν μας φτανουν τα πεντε θα μας φτασουν τα 3 λεπτα? Κάνεις λάθος. Τα 600' του What's up είναι συνεχόμενα όχι 3λεπτες κλήσεις. Ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης είναι 3'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos90 Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Το CU SMS εννοείς; nai ! thn prosfora pu eixe perisy pu mia sms card twn 5 evrw s edine 500 sms pros olus ts syndromhtes !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Κάνεις λάθος. Τα 600' του What's up είναι συνεχόμενα όχι 3λεπτες κλήσεις. Ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης είναι 3'. Κατσε αδερφε να το ψαξω.. γιατι μπορει να χεις δικιο.. αλλα το διαβασα καπου για αυτο το ειπα.. Για αυτο ειμαστε εδω για να μαθαινουμε σωστος?:) # Ελάχιστη διάρκεια κλήσης 3’ # Μέγιστος αριθμός ενεργοποιήσεων της υπηρεσίας 4/μήνα Εχεις δικιο αδερφε.. εκανα λαθος δεν ειχα προσεξει την ελαχιστη διαρκεια κλησης.. Για να δουμε θα βγαλει και η vodafone καμια καινουργια προσφορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIT Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Ξερει κανεις γιατι πολλα κινητα λανσαρονται μονο μεσω Vodafone? Παράθεση Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts