Jump to content

Περί... Vodafone γενικά


SuRfer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και λέω εγω πως γίνεται στην vodafone τα κινητά να είναι φθηνα ?? Και ακόμα οταν έχεις vodafone κινητό για παραδειγμα το sony ericsson k750i είναι απιστευτο δεν μπορείς να κάνεις zoom στην μεγάλη ανάλυση και το κουμπι συντόμευσης το έκαναν vodafone live και στις εφαρμογές java δεν ανοίγουν μερικές εφαρμογές είναι δηλαδή σαν να έχεις κινητό sharp:mad:.Και εγώ ευτυχώς που το έκανα κανονικό αλλά πειραξα και εικονίδια μπαταρίας,μενού,σημα και άλλα αλλά το αυτοκολητάκι δεν το άλλαξα ε σιγά τώρα για ένα αυτοκολητάκι.:)

 

:kill:vodafone κινητά:rocket:

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

 

ΕΧΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ VODAFONE MOBILE CONNECT USB MODEM HUAWEI E272 . ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΗΤΟ ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΧΡ , ΕΚΑΝΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ VODAFONE ΟΥΤΕ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΟΣ. ΕΚΑΝΑ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΝΔΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΤΟΥ USB MODEM. ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ ΣΤΟ 13830 ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ.....

HEEEELLLLPPPP PLEASE!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Aπό σήμερα Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου και μέχρι 17 Φεβρουαρίου ισχύει έξτρα προσφορά επιπλέον της βασικής επιδότησης για σύνδεση στα προγράμματα λιανικής (από το V250 και άνω) με τις παρακάτω συσκευές:

MOTOROLA Z8 -81

Sony Ericsson K850i -44

Samsung F700 -43

LG KS20 -38

SAMSUNG i450v -38

SAMSUNG i520v -37

MOTOROLA K3 -37

SAMSUNG i640v -32

 

*Η διαφορά προκύπτει συγκρίνοντας την τιμή λιανικής με την τιμή με σύνδεση στο Vodafone 250 για εξόφληση λογαριασμών μέσω πιστωτικής κάρτας

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Link to comment
Share on other sites

Όπως θα ξέρετε πολλοί η Vodafone, καθώς και οι άλλες δυο εταιρίες που προσφέρουν mobile internet, έχουν ένα παράλογο τρόπο ογκοχρέωσης. Και πάει ως εξής:

 

Στο πρόγραμμα των 5GB ανά μήνα:

 

Τα δωρεάν GB είναι 5 και κοστίζουν περίπου 30 ευρώ. Δηλαδή 6 ευρώ το GB, που είναι μια ανθρώπινη τιμή. Ελάχιστοι όμως έχουν υπολογίσει την τιμή των επόμενων GBs. Κρατηθείτε..

 

Κάθε επόμενο GB κοστίζει περίπου 500 ευρώ. Κάτι που δεν σου το λένε, παρά σου λένε πόσο κοστίζει το KB, δηλαδή 0,0005 ευρώ (σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο που δίνουν στα μαγαζιά)

Κανείς σαφώς δεν μπαίνει στην διαδικασία να πολλαπλασιάσει με το 1.000.000 για να δει πόσο πραγματικά τον εξαπατούν. Η και αν το κάνει δεν πιστέυει το αποτέλεσμα και νομίζει ότι έχασε κάποιο μηδενικό.

 

Σαφώς και αν γράφαν το νούμερο 512 ευρώ, ουδείς θα αγόραζε το προιόν, γιατί μόνο και με την υποψία ότι θα άνοιγε δυο ιστοσελίδες παραπάνω ή θα κατέβαζε μερικά emails θα πλήρωνε δεκάδες ευρώ.

 

Αντιλαμβάνεστε όλοι ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για μια εσκεμμένη προσπάθεια εξαπάτησης όλων μας. Γιατί αν πραγματικά οι εταιρίες το κάνουν αυτό για να προστατέψουν τα δίκτυα τους από την υπερφόρτωση, τότε θα έπρεπε να μας πουλάνε το πακέτο χωρίς την δυνατότητα περαιτέρω downloading μετά το πέρας των 5GBs.

 

Είναι σαν να σου δίνουν δωρεάν χρόνο ομιλίας 5 ώρες για 30 ευρώ, και για την έκτη ώρα να πληρώνεις άλλα 500.

 

Ψάχνω και άλλους που έπεσαν θύματα αυτής της απάτης, να κάνουμε όλοι μαζί μια συλλογική καταγγελία. Δεν μπορεί ο καθένας να χρεώνει ότι τιμή θέλει στα προιόντα του. Και μάλιστα με δόλο.

Ας μην ξεχνάμε ότι οι ίδιες εταιρίες έχουν και προγράμματα των 20 GBs σε απόλυτα κανονικές χρεώσεις. Άρα το όλο θέμα για αυτούς είναι όσα θύματα πέσουν στην παγίδα.

 

ΌΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ. Εχουμε δικαιώματα ως καταναλωτές.

Επειδή σερφάρισα μερικές ώρες παραπάνω από το επιτρεπτό δεν θα πληρώσω 770 ευρώ στην VODAFONE. (τόσο μου ήρθε)

 

Έχει και όριο η κλεψιά. Ας πουλήσει κανείς το ένα λίτρο νερό 100 ευρώ να δείτε τι θα γίνει. Στα DATA γιατί υπάρχει το ακαταλόγιστο?

 

Περιμένω και άλλους εξαπατημένους μέσα από αυτό το φόρουμ, να οργανωθούμε και να απαιτήσουμε.

Link to comment
Share on other sites

πριν υπογραψεις σιγουρα σου αναφερθηκε το οριο σου και τι σκοπο υπαρξης εχουν οι καρτες αυτες

 

Για σελιδες , μσν , email κτλ ειναι απολυτως ρεαλιστικο το νουμερο

 

εσυ με 770 ευρω λοιπον εχεις κατεβασει περιπου 1.5 gb επιπλεον

 

Αυτο ειναι σερφαρισμα?

 

 

οπως και να χει μιλα με 13830 και ζητησε ενα αιτημα αμφισβητησης.

 

Απλα ας ειμαστε λιγο λογικοι. Δεν ειναι dsl . Εχει ογκοχρεωση. ΟΓΚΟ. Ο Γ Κ Ο

:X
Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά δεν βλέπω καμία εξαπάτηση.

Το ότι σε χρεώνει τόσο ανά kb, μπορείς να κάνεις έναν υπολογισμό να βρεις πόσο είναι σε mb, gb tb. Είναι γνωστή η μεγάλη χρέωση γιαυτό πολλοί καταφεύγουν σε λύσεις όπως Wind nonstop.

Link to comment
Share on other sites

η mobile connect σου δινει ένα προγραμμα μαζι δωρεαν το οποιο σε ενημερωνει για τον ογκο (εισερχομενο-εξερχομενο) που εχεις καταναλωσει. εγώ το ελεγχω αρκετα συχνα με αποτέλεσμα να μην έχω αντιμετωπίει ποτέ προβλημα. εχεις λοιπον ενα εργαλειο ώστε την επομενη φορα να σταματας τη χρηση νωριτερα.

1GB περιππου υπερβαση δεν είναι... "σερφάρισα μερικές ώρες παραπάνω από το επιτρεπτό". Μη τα ισοπεδώνουμε και τελείως.

 

ΥΓ το ότι η "χρεωση υπερβασης" ειναι αρκετα τσουκτερη είναι γεγονός

 

ΥΓ2 το Wind nonstop εχει stop στα 20GB με την αιτιολογία "κακόβουλη χρήση". noone ψάξε το καλύτερα και θα το δεις κι εσύ.

Να είστε πάντοτε ικανοί να νιώσετε όσο πιο βαθιά γίνεται οποιαδήποτε αδικία που διαπράττεται κατά του οποιουδήποτε σ'οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Είναι η πιο όμορφη αρετή ενός επαναστάτη

 

Ερνέστο Γκεβάρα:this:

Link to comment
Share on other sites

Από τη στιγμή που σου προσφέρουν αυτό για το οποίο υπέγραψες, αυτοί είναι καλυμμένοι. Τώρα το αν αυτό που υπέγραψες είναι κλεψιά, αυτό είναι άλλο θέμα...

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Link to comment
Share on other sites

Για σερφάρισμα είναι καλό.Τα 1.5 giga δεν προήλθαν από σερφάρισμα αλλά από download.Γι'αυτο υπαρχουν οι Η/Υ για κατεβασμα...
Link to comment
Share on other sites

ε μην τρελαθούμε τώρα...η εταιρία σου λέει από την αρχή πόσο είναι η χρέωση! εσύ απλά αν δεν θες να πληρώνεις παραπάνω κερατιάτικα κάνεις υπολογισμούς και προσέχεις λίγο. δεν έχω δει ποτέ σελίδα να έχει μέγεθος 1 GB! άρα απλό σερφάρισμα δεν είναι! ότι και να κάνεις υπέγραψες συμβόλαιο με αυτή την εταιρία που αναγράφονται τα πάντα όπως και οι τιμές...άρα τώρα εσύ έχεις λάθος που υπέγραψες κάτι που δεν μελέτησες πιο πρώτα και δεν διάβασες καλά. τα συγκεκριμένα προγράμματα έχουν ογκοχρέωση! όσο όγκο κατεβάζεις τόσο χρεώνεσαι.μια σελίδα? μια σελίδα χρεώνεσαι...ένα DVD ένα DVD χρεώνεσαι. χωρισμένα κουκιά!

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Link to comment
Share on other sites

Αγαπήτοί κύριοι, ο κύριος όγκος της δουλειάς μου είναι το MySpace, όπου και σερφάρω αρκετές ώρες την ημέρα, λόγω της φύσης του επαγγέλματος μου(μουσικός). Τα μόνα downloads που έγιναν στον υπολογιστή μου ήταν τα αυτόματα updates της Apple. Όσοι γνωρίζετε το MySpace θα ξέρετε ότι σε κάθε σελίδα κατεβαίνουν τραγούδια, applets κλπ. Άρα μιλάμε και πάλι για σερφάρισμα, απλά λίγο πιο βαρύ.

 

Σε κάθε περίπτωση δεν αρνούμαι το να χρεώνομαι κάποιο χρηματικό ποσό παραπάνω. Αυτή όμως η χρέωση πρέπει να έχει μια λογική.

Επειδή έχω και τον λογαριασμό σας ενημερώνω πως ένα 1GB καταναλώνεται για πλάκα στο myspace ή σε περισσότερο φορτωμένες σελίδες, σε 5-6 μέρες, από έναν άνθρωπο που δουλέυει 3-4 ώρες τη μέρα στον υπολογιστή του.

 

Μην βγαίνετε ως υπέρμαχοι του παραλογισμού των εταιριών. Αν πραγματικά μια εταιρία δεν θέλει να κάνει κάποιος κατάχρηση του bandwidth της, τότε όταν ξεπεράσει το επιτρεπτό όριο, τον ενημερώνει, ή του διακόπτει την σύνδεση. Αν πάλι θέλει να δώσει την απόλυτη ελευθερία χωρίς περιορισμούς στον χρήστη τότε με μεγάλα γράμματα του λέει ότι πρέπει να προσέχει γιατί αν υπερβεί το όριο θα του χρεώσει το υπέρογκο ποσό των 500 ευρώ ανα GB. Δεν το υποδιαιρεί στο ΚΒ, οπου και δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά, παρά μόνο αν πάρεις στα χέρια σου κομπιουτεράκι.

 

Εννοείται 1000 φορές, ότι εάν γνώριζα τον τρόπο χρέωσης την Vodafone, δεν πρόκειται να συνέχιζα το σερφάρισμα. Καταλάβετε ότι όλο είναι θέμα του να πιάσουν κορόιδα εκείνους που ξεφεύγουν κατα λάθος εκτός ορίου. Κανείς δεν θα ξεφευγε επίτηδες αν ενημέρωναν σωστά τους πελάτες, και κανείς δεν θα έκανε κακόβουλη χρήση.

 

Και ξαναφέρνω το παράδειγμα της ομιλίας. Ποιος από εσάς θα μπορούσε να υποψιαστεί ότι υπογράφοντας ένα συμβόλαιο με πάγιο 30 ευρώ και 5 ώρες χρόνο ομιλίας, ότι κάθε επόμενη ώρα θα κόστιζε 100 σχεδόν φορές παραπάνω από ότι κάθε προηγούμενη. Και επίσης, ΟΧΙ, κανείς δεν μου είπε όταν το αγόρασα ότι ο σκοπός του προιόντος είναι να βλέπω τα emails μου και να μπαίνω στο in.gr. Ζητήσαν την ταυτότητα μου, την πιστωτική μου, το πάσο μου και μια διεύθυνση, υπέγραψα, παρέλαβα και έφυγα.

Όλα τα άλλα εκ των υστέρων τα έμαθα.

Link to comment
Share on other sites

Χωρις να δικαιολογω τις μεγαλες χρεωσεις, παντου και παντα ισχυει το δεν ηξερες? Δεν ρωταγες?

Και για να μην λεμε οτι θελουμε, το site της βοντα γραφει τις χρεωσεις μετα τον δωρεαν ογκο σε ΜΒ, οχι ΚΒ...

 

http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0005070100&vars=0000000000

 

Μια χαρα βλεπεις οτι χρεωνει 0.5 ευρω το ΜΒ.....κανει μπαμ στον καταλογο....το ιδιο κανει και η Wind, γραφει την προσθετη χρεωση στο ΜΒ...το βλεπεις με τη μια...

Link to comment
Share on other sites

Ότι έγινε έγινε.

Δεν μπορεί τώρα να γίνει κάποιος διακανονισμός;Κάτι τελοσπάντων ώστε να μην πληρώσεις όλο το ποσό.

Πες εκεί αυτά που είπες εδώ μπας και δεις φως.

Μίλα ρε H2SO4, δεν ξέρεις αν γίνεται κάτι σε αυτές τις περιπτώσεις;

Link to comment
Share on other sites

Ναι στο site το έχουν αλλάξει εδώ και 3 μήνες και το έκαναν ΜB. Στα μαγαζιά και στην τηλεφωνική υπηρεσία το λένε σε ΚΒ όμως. Χθες πήγα για ζήτησα εκτύπωση των αναλυτικών χρεώσεων απο μαγαζί και το έχω στα χέρια μου.

Και για μια ακόμα φορά σου λέω ότι το δεν ήξερες δεν ρώταγες είναι μεν μια μεγάλη αλήθεια, αλλά πες μου πραγματικά, ποιο είναι το μεγαλύτερο νούμερο που θα μπορούσες να σκεφτείς ότι χρεώνει μια εταιρία το επιπλέον GB?? Σημειώστε εδώ πως βρισκόμαστε στο 2008 και ότι η ονομαστική ταχύτητα του VMC είναι 7.2 Mbps, και όχι στο 2003 με mobile connect και GPRS..

Link to comment
Share on other sites

Getolika, Συνηθως το καλυτερο που γινεται ειναι διακανονισμος για σταδιακη πληρωμη του ποσου....βεβαια, εχω να παρατηρησω οτι το τμημα υπερβασης της vodafone κανει πολυ κακη δουλεια....πολλες φορες εχω δει να αφηνει λογαριασμους να ξεφευγουν η απλα να ενημερωνει οταν φτανει σε πολυ μεγαλα ποσα...700 Ε ειναι too late για το τμημα υπερβασης...επρεπε να βαλει φραγη πολυ πριν....
Link to comment
Share on other sites

Getolika, Συνηθως το καλυτερο που γινεται ειναι διακανονισμος για σταδιακη πληρωμη του ποσου....βεβαια, εχω να παρατηρησω οτι το τμημα υπερβασης της vodafone κανει πολυ κακη δουλεια....πολλες φορες εχω δει να αφηνει λογαριασμους να ξεφευγουν η απλα να ενημερωνει οταν φτανει σε πολυ μεγαλα ποσα...700 Ε ειναι too late για το τμημα υπερβασης...επρεπε να βαλει φραγη πολυ πριν....

 

850 ειχα φτασει εγω σε wind μεχρι που με ειδοποιησαν.

Παντως για εναν περιεργο λογο, στην vodafone τα πιστωνουν αν το ζητησεις. Πχ απο 500 ευρω εως και 5000 μην σου πω.

Link to comment
Share on other sites

850 ειχα φτασει εγω σε wind μεχρι που με ειδοποιησαν.

Παντως για εναν περιεργο λογο, στην vodafone τα πιστωνουν αν το ζητησεις. Πχ απο 500 ευρω εως και 5000 μην σου πω.

 

την πρωτη φορα και μονο.

 

Για να μη σου πω το καλυτερο που ηρθε στα χερια μου σε email απο το καταστημα στα Πατησια

 

Λογαριασμος 106.000 ευρω!

 

 

!!!!!!!!!

Ζντουπ

:X
Link to comment
Share on other sites

την πρωτη φορα και μονο.

 

Για να μη σου πω το καλυτερο που ηρθε στα χερια μου σε email απο το καταστημα στα Πατησια

 

Λογαριασμος 106.000 ευρω!

 

 

!!!!!!!!!

Ζντουπ

 

Μηπως ηταν vmc για adsl?

Link to comment
Share on other sites

Εμένα για κάποιο λόγο,μπήκε υιος στον υπολογιστη και κατεβαζε data συνέχεια, σε 3 μέρες μου χρέωσαν 5000 ευρώ.

Τους έκανα παράπονα οτι δεν με ενημέρωσαν νωρίτερα και τελος παντων μου το έχουν παγώσει για 3 μήνες τώρα.

Εχω άλλα δύο νούμερα στον ίδιο λογαριασμό που τα πληρώνω κανονικά

και προς το παρ'ον δεν μου έχουν κόψει τις συνδέσεις.

Εχω μιλήσει και ανταλλαξει mail με διαφορους μεσα στη voda και περιμένω να μου κάνουν κάποια γενναία έκπτωση γιά να κλείσουμε το θέμα.

Τους τόνισα οτι δεν πρόκειται να πληρώσω αυτό το ποσό λόγω αδυναμίας αλλά και λόγω πέραν απο κάθε λογικής και ευρωπαικου ανταγωνισμου υπέρογκων χρεώσεων.

Εχω συμβουλευτεί δικηγόρο εξειδικευμένο σε τηλεπικοινωνιακές υποθέσεις και μου είπε οτι αν το τραβήξω θα δικαιωθώ στο τέλος.

Τις ήξερα τις χρεώσεις αλλά και η vodafone δυστυχως δεν με προστατεψε και με ενημέρωσε πολύ αργα οταν το κακο είχε γίνει.

Gilles smiles!
Link to comment
Share on other sites

Μάλλον δεν κατάφερα :whistle:

να "κατεβάζω" όπως θα 'θελα :whistle:

μάλλον θα 'λεγα άθελα :whistle:

με πλήγωσα. :whistle:

...

 

Αγαπητέ Ζακ Στεφάνου

Το θέμα της μεγάλης χρέωσης μετά από υπέρβαση των 5GB όπως έχω προαναφέρει είναι γεγονός.

 

Κάνε ένα αίτημα αμφισβήτησης σε κατάστημα Vodafone και είναι πολύ πιθανό να σου αφαιρέσουν ένα μέρος από το λογαριασμό. Επίσης κάνε μια κλήση στο 13830 και ζητησέ τους την επομενη φορά που θα παρατηρηθεί αφύσικα υπερβολικός λογαριασμός πέρα του παγίου να γίνεται αυτόματα φραγή της sim. (για το τελευταίο μπορούν να κατεβάσουν τα όρια της αυτόματης φραγής φτάνει να μιλήσεις με το κατάλληλο πρόσωπο)

Να είστε πάντοτε ικανοί να νιώσετε όσο πιο βαθιά γίνεται οποιαδήποτε αδικία που διαπράττεται κατά του οποιουδήποτε σ'οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Είναι η πιο όμορφη αρετή ενός επαναστάτη

 

Ερνέστο Γκεβάρα:this:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
exo katebasei sto kinito handy weather ke kaspersky antivirys alla ene adynaton na kano update otan bazo sim cosmote kanena problima exo vodafone ala carte mipos kapuos mpori na to eksigisi
elissabet55
Link to comment
Share on other sites

Σκεφτομαι να αγορασω κινητο κλειδωμενο σε Vodafone Live απο το ebay Αγγλιας και αναρωτιομουν αν χρειαζεται ξεκλειδωμα ή αν η Vodafone στην ελλαδα ειναι συμβατη με κινητα Vodafone Live αγγλιας (Αν η καρτα μου θα δουλεψει κατευθειαν στο κινητο χωρις φλασαρισμα). Εχω συνδεση στην vodafone αλλα λογω το γεγονοτος οτι ειναι κλεφτες και η επιδοτηση ειναι για γελια θα προτιμουσα να το παρω απο αγγλια και να κρατησω την επιδοτηση για δευτερο κινητο.
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...