Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδία σκεφτόμαι να κάνω μια εταιρική συνδεση vodafone... υπάρχει κάποιος χρήστης που να μπορεί να με πληροφορήσει για χρεώσεις υπηρεσίες και λοιπά...ευχαριστώ :)

Μια από τα ίδια είναι πλέον όλες οι εταιρείες σε ότι αφορά τις χρεώσεις!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 (18 Ιαν. 2004 , 14:09)

Φίλε Stepf που στηρίζεις την άποψη σου ότι η VF κοιτάει περισσότερο τους πελάτες της? Η άλλες 3 δεν το κάνουν αυτό? Μπορείς να δώσεις κάποιο παράδειγμα?

Και εγω το ιδιο πιστευω. Δειχνουν πιο προθυμοι να σε εξυπηρετησουν ακομη και στην πιο βλακωδη απορια σου.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 (18 Ιαν. 2004 , 14:22)

Για να μην λέμε και ότι θέλουμε δηλαδή....

δηλαδη?

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

- Αναφορικα με τις αλλες εταιρειες: δεν τιθεται θεμα αφου ολες εχουν τις ιδιες τιμες (σε καποια πακετα η ομοιοτητα ειναι μεχρι τελευταιου σεντ, ελεος δηλαδη!)

- Αναφορικα με τον λογο αποδοση/τιμη: Ικανοποιητικα εως αρκετα καλα αν σκεφτουμε την δυσκολια καλυψης του σηματος λογω ιδιαζουσας γεωμορφολογιας του ελλαδικου χωρου. Αρκετα αξιοπιστες υπηρεσιες (μιλαω για τις σοβαρες φυσικα). Αλλα θεωρω πως εχουν ακριβα τα sms & ta mms καθως και το VF Live που οι τιμες ειναι φωτια. Ζητανε 1,5-2-3 ευρω μια μελωδεια ή ενα λογοτυπο? Ελεος!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω & εγώ με σένα, αφού ναί μεν η θέληση της εταιρείας να ελέγξει τους franchisees είναι δεδομένη, αλλά ο έλεγχος που γίνεται είναι ελλειπής & στην προσπάθεια τους να αναπτύξουν το δίκτυο τους οι επιλογές τους δεν είναι πάντα οι καλύτερες...

Αυτό δεν μειώνει όμως την προσπάθεια που κάνει σαν εταιρεία, απο την οποία σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος

Σχετικά με τις υπηρεσίες Ringrones, Wallpapers, Πολυφωνικά Ringtones, Screensavers:

Vodafone

Ringtones/Logos:1.5 Euros

Wallpapers/screensavers:2 Euros

Πολυφωνικά Ringtones:2.5 Euros

Cosmote

Ringtones/Logos:1.3 Euros

Wallpapers/Screensavers/Πολυφωνικά Ringtones: 2 Euros

Themes: 2 Euros

Telestet

Ringtones/Logos: Δωρεάν (χρεώνεστει μόνο για την κλήση σας στο 1460 με 1 euro το λεπτό)

Wallpapers/Screensavers/Πολυφωνικά Ringtones/Themes: 0.5 Euros

Q-Telecom

Ringtones/Logos: 1.5 Euros

Βέβαια σε όλες τις εταιρίες χρεώνεσαι για τα μηνύματα που στέλνεις για να παραγγείλεις τα αντίστοιχα wallpaper, screensaver, ringtones, logos, πολυφωνικά ringtones καθώς και για το μήνυμα για να δείτε τα top 10.

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 (18 Ιαν. 2004 , 23:26)

Σχετικά με τις υπηρεσίες Ringrones, Wallpapers, Πολυφωνικά Ringtones, Screensavers:

Vodafone

Ringtones/Logos:1.5 Euros

Wallpapers/screensavers:2 Euros

Πολυφωνικά Ringtones:2.5 Euros

Cosmote

Ringtones/Logos:1.3 Euros

Wallpapers/Screensavers/Πολυφωνικά Ringtones: 2 Euros

Themes: 2 Euros

Telestet

Ringtones/Logos: Δωρεάν (χρεώνεστει μόνο για την κλήση σας στο 1460 με 1 euro το λεπτό)

Wallpapers/Screensavers/Πολυφωνικά Ringtones/Themes: 0.5 Euros

Q-Telecom

Ringtones/Logos: 1.5 Euros

Βέβαια σε όλες τις εταιρίες χρεώνεσαι για τα μηνύματα που στέλνεις για να παραγγείλεις τα αντίστοιχα wallpaper, screensaver, ringtones, logos, πολυφωνικά ringtones καθώς και για το μήνυμα για να δείτε τα top 10.

Αν συγκρινεις ποιοτητα των ηχων της Vodafone θα δεις οτι σε σχεση πχ με την Cosmote ειναι παμφθηνη. Οι ηχοι του live ειναι απαιχτοι. Αν θες σου φερνω και παραδειγμα. Κατεβασε απο το view το "Η σειρα σου" των Micro το οποιο ειναι και το theme του view. Με πολυ φαντασια πλησιαζει. Κατεβασε και το αντιστοιχο απο το live και μετα τα λεμε.

Σε γενικες γραμμες η Vodafone ειναι ακριβη παντως.

Φίλε Crazy_4 αν έχεις μιλήσει με την Εξυπηρέτηση Πελατών και των 3 εταιρειών (για την Q δεν μπορώ να εκφέρω προσωπική άποψη) νομίζω οτι μπορείς να βγάλεις και μόνος σου συμπεράσματα. Ακόμα, έχω την άποψη οτι "ακούει" τις ανάγκες μου καλύτερα (είτε μέσω του δικτύου καταστημάτων είτε μέσω των υπηρεσιών της).

Θα μπορούσαν να είναι και καλύτερες πάντως αυτό που με ενοχλεί είναι ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στις 3 εταιρίες η τιμολογιακή πολιτική που ακολουθούν είναι κοινή. Όσο για τα mms…? Ωραίος καιρός σήμερα!
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Έχει καταφέρει κανείς να βάλει τις σωστές ρυθμίσεις?
Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p

Isos na ehei tihei se pollous.Kai arhizo...Afou kleino ena hrono me simvoleo stin akatanomasti etairia tous pairno tilefono gia na diakopso ti sindesi.E kai aftoi mou eipan oti i diakopi tha ginei meta apo 20 meres!!! :mad: :mad: An einai dinaton!! Giati ti tous kathisterei toso? Kai ego anagastika na pliroso kai allo ena mina pagio horis na to hreiazomai...Pistevo oti einai mia apo tis politikes pou akolouthoun oi etairies prokeimenou na dinoume hrimata emeis anapofefkta..Opoios kserei as me diapsefsei...
Mutilator :shifty:

Και σε μενα εχει τυχει και μαλιστα και στα 3 δικτυα :mad: Παντως αν θυμαμαι καλα στα ψιλα γραμματα των συμβολαιων αναφερουν οτι σε περιπτωση που ο συνδρομητης θελει να διακοψει τη συνδεση πρεπει να ειδοποιησει την εταιρεια 1 μηνα πριν.
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Geia sas!Prin apo akribws 1 mhna mou klepsane to sharp gx-20 olokainourgio teleio ktl kai eimai aparhgorhth.Otan phra th vodafone gia na blokarw th sim mou pane oti de borei na entopistei h syskeuh,alla akousa oti boroun na to kanoun.Telos pantwn shmera hrthe o logariasmos kai o klefths ekane 3 thlefwnhmata s ena kinhto vodafone ths agglias!!Kserei kaneis an auto borei na me bohthhsei na entopisw ton klefth h psaxnw psillous st; axyra?

euxaristw poly!!!! :)

Είναι γνωστό χρόνια τώρα αυτό... Η διακοπή ΔΕΝ γίνεται αμέσως. Το πόσες μέρες θα πάρει εξαρτάται από το πότε συμπληρώνεις τον μήνα. Και αυτό γιατί όταν έκανες τη σύνδεση προπλήρωσες ένα πάγιο. Δεν είναι κάτι που το κάνει η vodafone. Σε όλες το ίδιο ισχύει.

η διακοπη γινεται 30 με 40 ημερες απο την αιτηση , η επισημη πολιτικη ειναι ετσι για εναν και μονο λογο - οτι μεσα σε αυτο το διαστημα μπορεις να αλλαξεις γνωμη και να ζητησεις αρση της ακυρωσης.
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Γιαυτό ΠΑΝΤΑ ζητάμε διακοπή 20-30 ημέρες ΠΡΙΝ λήξει ο χρόνος....

:)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (20 Ιαν. 2004 , 04:04)

Aporo pios tha ehei diavasei olous tous orous tou simvolaiou..?? Prospathisa mia mera alla einai para polloi..

Τους έχω διαβάσει εγώ.Πάντως είναι γνωστό ότι κάνεις αίτηση διακοπής 1 μήνα πριν.Έτσι έχω κάνει και στις 3 διακοπές συμβολαίου που έχω πραγματοποιήσει και δεν χρεώθηκα ούτε 1cent παραπάνω. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (20 Ιαν. 2004 , 13:13)

Den to iksera re mages.Alla mporousa na to matho apo kapou allou...? (voda)Ennoo, den eprepe na mou to poun?

Γι αυτό σου δώσανε τους όρους. Κάποια πράγματα που αφορούν την τσέπη σου (τουλάχιστον), θα μπορούσες να τα βρεις εκεί μέσα. :o

Don't criticize... what you can't understand...!

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned