Lefterian Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Αυτη με τον παππου κ την γιαγια ειναι πολυ καλη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Ορίστε και φωτογραφίες από τα νέα πακέτα: http://www.carrefour.gr/gr/images/mobilecarrefour.jpg http://www.carrefour.gr/gr/images/mobilechampion.jpg Μόνο κακόγουστα και παλιομοδίτικα θα μπορούσα να τα χαρακτηρίσω. Από αισθητική και μόνο θα προτιμούσα πολύ περισσότερο το FROG παρά αυτές τις δύο... Ήθελα να ξερα στην οθόνη του κινητού τι λέει... Vodafone ή... MARINOPOYLOS; :lol: :lol: :lol: :lol: Είναι γελοίο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Καλα ειναι μωρε... τιμοκαταλογος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Από αισθητικής απόψεως είναι καλά;;; Είσαι σίγουρος ότι βλέπεις καλά; :p (πλάκα κάνω...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Για το κοινο που απευθυνονται, ναι μια χαρα ειναι! Τι επρεπε να εχει, 2-3 χαζοχαρουμενα με τρεντυ μαλακι; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Καλά είναι αυτή εμφάνιση για μία καρτοκινητή;;; Σαν σακούλα του super market μου κάνει... Επίσης δεν έχω δει πουθενά κανένα επίσημο site... Βέβαια Δευτέρα βγαίνει αλλά δεν θα έπρεπε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Καλά είναι αυτή εμφάνιση για μία καρτοκινητή;;; Σαν σακούλα του super market μου κάνει... Επίσης δεν έχω δει πουθενά κανένα επίσημο site... Βέβαια Δευτέρα βγαίνει αλλά δεν θα έπρεπε; Και στην σελίδα του carrefour και της vodafone έχει βγεί κανονικά :wacko: Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Την ίδια ανακοίνωση. Καμία πληροφορία παραπάνω. Ή μάλλον στο site του Carrefour είχε τις παραπάνω φωτογραφίες... Πάντως κάνοντας διάφορες δοκιμές μπας και το ανακαλύψω το άτιμο (όπως με την frog) δεν βρήκα τίποτα. Τι mobilecarrefour, τι carrefourmobile τι championmobile κ.ο.κ. έβαλα... τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Και κανενα site απο αυτα δεν ειναι registered. Μαλλον θα μπει στο site του καθε σουπερμαρκετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Ορίστε και φωτογραφίες από τα νέα πακέτα: http://www.carrefour.gr/gr/images/mobilecarrefour.jpg http://www.carrefour.gr/gr/images/mobilechampion.jpg Μόνο κακόγουστα και παλιομοδίτικα θα μπορούσα να τα χαρακτηρίσω. Από αισθητική και μόνο θα προτιμούσα πολύ περισσότερο το FROG παρά αυτές τις δύο... Ήθελα να ξερα στην οθόνη του κινητού τι λέει... Vodafone ή... MARINOPOYLOS; :lol: :lol: :lol: :lol: Είναι γελοίο! Είναι κιτς αλλά ταιριάζουν απόλυτα με την αισθητική των εν λόγω σούπερ-μάρκετ αλλά ανταποκρίνονται και σε αυτό που θα περίμεναν οι πελάτες του σούπερ-μάρκετ ως αισθητική του. Δηλαδή, αρκετά 80s και κιτς. Μια χαρά είναι, προσαρμοσμένο στο κοινό του και στον χώρο όπου πωλείται! Σαν σακούλα του σούπερ-μάρκετ όπως είπε κι ένας φίλος πιο πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 ειναι η καινουργια με τον παππού και την γιαγια! εχει γραψει κανεις τον ηχο?! ειναι απίστευτος διάλογος! τον θέλω! ποιος ειναι?!?! τον θέλω τον ηχο αυτο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Πωπω που φτάσαμε... Να μιλάμε για καρτοκινητή ενός super market... Σειρά έχουν τώρα τα μανάβικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Και σε μεγαλύτερη ανάλυση: http://users.otenet.gr/~chrisouz/champion.JPG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Aποκρουστικές οι φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Μα σκέτο να ήταν το χρώμα του super market με το λογότυπο μόνο, θα ήταν πολύ καλύτερο. Θα μιλούσα για minimal σχεδιασμό.. Εδώ μιλάμε για παλιοκαιρίστικο σχεδιασμό που πραγματικά αντιστοιχεί μόνο σε ένα υπανάπτυκτο super market (πράγμα που δεν είναι ούτε το Champion ούτε το Carrefour). Αφήστε που μυρίζομαι τουλάχιστον στην αρχή να φεύγουν τα πακέτα με τα τσουβάλια. Μεγάλος λογαριασμός και καρτοκινητή θα πηγαίνει! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Μαλιασε η γλωσσα μου. ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ! ! ! Λογικο να μας ειναι αποκρουστικα τα πακετα, θελετε να δειτε πως ειναι το πακετο του tesco mobile ??? http://i2.ebayimg.com/06/i/000/79/88/78fe_1.JPG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Αυτή δεν είναι δικαιολογία -μάλλιασε και η δική μου γλώσσα. Ακόμη και αυτό το πακέτο είναι πολύ καλύτερο από τα εν λόγω πακέτα. Τα πακέτα Carrefour/Champion θυμίζουν τα -άσχημα- πακέτα καρτοκινητής όπως αυτά εμφανίστηκαν όταν πρωτοξεκίνησε η κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα. Και μην μου πεις δεν είναι έτσι. Και αν μη τι άλλο το κοινό που απευθύνεται δεν είναι τυφλό. Το Vodafone a' la Carte δηλαδή που απευθύνεται στο ίδιο περίπου κοινό γιατί είναι πολύ πιο όμορφο; Και είναι πολύ όμορφο ακόμη και τώρα που είναι μόνο κόκκινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Η αισθητική των πακέτων ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ με την αισθητική των φθηνών προϊόντων-προσφορών των συγκεκριμένων supermarket. Δεν γίνονται τυχαία αυτά! Συμφωνώ απόλυτα με τον gmmour. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Οκ άποψή σας. Αλλά πείτε μου ειλικρινά... Σας αρέσει αυτό το πράγμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Οχι δεν μου αρεσει, και οντως θυμιζουν τα πρωτα καρτοκινητα. Ομως δεν τους νοιαζει αν αρεσει σε εναν 22χρονο . Στο κατω κατω τη συσκευασια τη πετας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Αν έβλεπες στη σειρά όλες τις καρτοκινητές (και δεν ήξερες υπηρεσίες χρεώσεις κλπ.) θα επέλεγες αυτήν την καρτοκινητή; Και έχω λόγο που τα ρωτάω αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 καρτοκινητη δεν περνεις για την συσκευασια. περνεις η απλως για να εχεις ενα νουμερο η για να μιλας φτηνα μεσω καποιων πακετων.(μηνυματων,ομιλιας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Εκεί που θέλω να καταλήξω λοιπόν και που με πρόλαβες γιατί θα αναφερόμουν σε αυτό που αναφέρεις aris21 είναι ότι μια καλή εμφάνιση αποτελεί δυνατό στοιχείο marketing. Αναμφισβήτητα το περιεχόμενο (στην συγκεκριμένη περίπτωση οικονομία+υπηρεσίες) είναι αυτό που μετράει. Ωστόσο μια καλή εμφάνιση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Και αυτό γιατί όλες οι εταιρίες θέλουν να αυτοαποκαλούνται ως οι φθηνότερες. Τα πακέτα είναι πολλά και ο ανταγωνισμός μεγάλος. Συνεπώς το ευρύ κοινό τη στιγμή που δέχεται τα ίδια μηνύματα από παντού (πχ παντού βλέπει χρέωση κλήσης 0.0057, 0.0059 κλπ) θα κάνει την επιλογή του με άλλα κριτήρια. Και συνήθως τα κριτήρια αυτά είναι η μαρκίζα. Και γι αυτό ρωτάω: αν εσείς δεν ξέρατε λεπτομέρειες για τα πακέτα και τα είχατε όλα απέναντί σας, ποιό από τα 4 θα διαλέγατε; Champion/Carrefour, Frog, MO'MAD ή Q; Εγώ πάντως Frog. Διαφωνείτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximusv Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Εκεί που θέλω να καταλήξω λοιπόν και που με πρόλαβες γιατί θα αναφερόμουν σε αυτό που αναφέρεις aris21 είναι ότι μια καλή εμφάνιση αποτελεί δυνατό στοιχείο marketing. Αναμφισβήτητα το περιεχόμενο (στην συγκεκριμένη περίπτωση οικονομία+υπηρεσίες) είναι αυτό που μετράει. Ωστόσο μια καλή εμφάνιση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Και αυτό γιατί όλες οι εταιρίες θέλουν να αυτοαποκαλούνται ως οι φθηνότερες. Τα πακέτα είναι πολλά και ο ανταγωνισμός μεγάλος. Συνεπώς το ευρύ κοινό τη στιγμή που δέχεται τα ίδια μηνύματα από παντού (πχ παντού βλέπει χρέωση κλήσης 0.0057, 0.0059 κλπ) θα κάνει την επιλογή του με άλλα κριτήρια. Και συνήθως τα κριτήρια αυτά είναι η μαρκίζα. Και γι αυτό ρωτάω: αν εσείς δεν ξέρατε λεπτομέρειες για τα πακέτα και τα είχατε όλα απέναντί σας, ποιό από τα 4 θα διαλέγατε; Champion/Carrefour, Frog, MO'MAD ή Q; Εγώ πάντως Frog. Διαφωνείτε; Αν ομως την ψαξει λίγο παραπάνω το κοινό θα δεί οτι το sms έχει 0,066 € και για το εσωτερικό αλλά και για το εξωτερικό όπως και το ότι οι κλήσεις προς εξωτερικό για την ζώνη 1 έχουν την ίδια τιμή με τις εθνικές κλήσεις πράγμα που μου φαίνεται πρωτογνωρο για καρτοκινητό. Τώρα στην εντελώς ανούσια συζήτηση για το image του πακέτου δε θα αναφερθώ γιατί ποσώς με ενδιαφέρει. Εγώ κοιτάω το συμφέρον μου... Από την μία κράζετε για να βγεί κάποια φθηνή προσφορά και από την άλλη με το που γίνεται κάτι προσπαθείτε να βρείτε ψεγάδια. Ακου εκεί συζήτηση για το image του πακέτου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Προφανως το marketing της Voda είναι για τα μπαζα και δεν ξερουν να σχεδιαζουν πακετα. οι ερασιτεχνες. Απλά τυχαινει να ειναι πρώτη λογω κάλυψης και τιμων. Εφοσον ρε αθεοφοβοι το marketing της Voda ειναι μακραν το καλυτερο, λετε να μην ειχαν ορεξη και να σχεδιασαν ετσι το πακετο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts