CptBill Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Πρόσβαση μέσω wap over gprs/csd. Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Kαλά κι εγώ όλο για νέο λογαριασμό ακούω και όλο ο ίδιος άθλιος έρχεται σπίτι, αν δε τον πιάσω στο χέρι μου δε θα πιστέψω τίποτα. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Πήγα το v200 επισκευή την προηγούμενη τρίτη σε ένα κατάστημα Vodafone και μου είπαν ότι θα το στείλουν στην mobitel και σε μία εβδομάδα το πολύ θα μας έστελναν mail με το τι έχει το κινητό και το πιθανό κοστολόγιο.Πήγα σήμερα και μου είπαν οτι η mobitel το παρέλαβε στις 27 του προηγούμενου μήνα αλλά ακόμα δεν το έχει κοιτάξει. ΕΛΕΟΣ Πρέπει να περάσει μήνας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Πρόσεξε γιατί η προσφορά με τα 10 δωρεάν μηνύματα ισχύει για παλιούς και νέους συνδρομητές CU μέχρι τις 10 (ή τις 12, δεν θυμάμαι) Δεκεμβρίου! Δεν έχει σχέση με νέες ενεργοποιήσεις! Οπότε αν ενεργοποιήσεις τώρα ένα CU δεν θα είσαι σε κάποια προσφορά... Σοβαρααααά? Εγώ νόμιζα ότι αφορούσε τις νέες ενεργοποιήσεις μέχρι 10/12/2003 και είχε διάρκεια ένα χρόνο... :cry: Αν είναι έτσι όπως τα λες τότε θα περιμένω λίγο ακόμα... Αν και μάλλον πάλι CU θα πάρω λόγω χαμηλότερης χρέωσης μηνυμάτων+Call me Back. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Wirelessly posted (PtG@nokia7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την htrul18 Πρόσεξε γιατί η προσφορά με τα 10 δωρεάν μηνύματα ισχύει για παλιούς και νέους συνδρομητές CU μέχρι τις 10 (ή τις 12, δεν θυμάμαι) Δεκεμβρίου! Δεν έχει σχέση με νέες ενεργοποιήσεις! Οπότε αν ενεργοποιήσεις τώρα ένα CU δεν θα είσαι σε κάποια προσφορά... Σοβαρααααά? Εγώ νόμιζα ότι αφορούσε τις νέες ενεργοποιήσεις μέχρι 10/12/2003 και είχε διάρκεια ένα χρόνο... :cry: Αν είναι έτσι όπως τα λες τότε θα περιμένω λίγο ακόμα... Αν και μάλλον πάλι CU θα πάρω λόγω χαμηλότερης χρέωσης μηνυμάτων+Call me Back. Dystyxos den einai gia ena xrono! An theleis mono xamiles xreoseis kai den sou xreiazontai mms, gprs kai eidopoihsh klhseon se symferei perissotero h Q Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Κοίτα αυτό που συμβαίνει αρκετά συχνά είναι ο υπάλληλος να έχει ελλιπή ενημέρωση σχετικά με το που βρίσκεται η συσκευή σου, χώρις να φταίει αυτός αλλά το service που δεν τον έχει ενημερώσει και απλά για να μην σου πει κάτι του τύπου "δεν έχω ιδέα τι έχει γίνει με το τηλέφωνο" σου λέει απλά οτι δεν έχει ακόμα νεότερα και οτι θα το κοιτάξουν σύντομα. Αυτός οτι ενημέρωση έχει ειναι απο το PC του. Αν δεν έχει ενημερωθεί το PC του απο το service, τότε και αυτός δεν μπορεί να σε βοηθήσει...! :o Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Petros the Great Dystyxos den einai gia ena xrono! An theleis mono xamiles xreoseis kai den sou xreiazontai mms, gprs kai eidopoihsh klhseon se symferei perissotero h Q Πέτρο συμμορφόσου... :p :D Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Δημοκρατία έχουμε στο forum και μιλάμε ανεξάρτητα και ελεύθερα!!! :D :D :D Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
3gpp Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 Και μέσω WEB !!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Carpe Diem ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον 3gpp Και μέσω WEB !!!!!!!!!!!!!!!!! Δηλαδή ?? :) Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 Αυτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση πάντως είνια ότι δεν το έχουν διαφημίσει καθόλου ακόμα... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον antonis_wrx Αυτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση πάντως είνια ότι δεν το έχουν διαφημίσει καθόλου ακόμα... Σιγά την υπηρεσία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soulman Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 Μεχρι στιγμης η μονη αλλαγη ειναι ο χαρακτηρισμος του SMS ως ΜΗΝΥΜΑ και οχι ως κληση με μηδενικη διαρκεια. At last.. Παράθεση Infinite loneliness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
3gpp Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kyramas Δηλαδή ?? :) Δηλαδή, εσύ θα είσαι μπροστά στον υπολογιστή σου, κάποιος φίλος σου θα είναι online μεσω wap, ενώ κάποιος άλλος μέσω SMS... My Vodafone -> Vodafone Messenger Παράθεση Carpe Diem ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Κάτι δηλαδή που η Telestet έχει εδώ και 2 χρόνια... :rolleyes: Δεν πειράζει, ποτέ δεν είναι αργά :p Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ng78 Κάτι δηλαδή που η Telestet έχει εδώ και 2 χρόνια... :rolleyes: Δεν πειράζει, ποτέ δεν είναι αργά :p Καμια σχεση. Το παραπανω ειναι για συνδρομητες b-online μονο. Το messenger απευθυνεται σε ολους του συνδρομητες οι οποιοι μπορουν να επικοινωνουν με ολους του συνδρομητες Vodafone worlwide (συντομα) μεσω instant messenger. Περα απο το ΙΜ συνδιαζει chatrooms, free2date και φυσικα ολα αυτα μεσω web/wap/sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userc Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον 3gpp Άντε, για να μην φωνάζει και ο Surfer... Ο Messenger ήρθε... Μπείτε στο live και επιλέξτε chat. Ακόμη δεν έχω δει λεπτομέρειες στο vodafone.gr αλλά για να το βγάλανε στο live, θα έρθουν κι αυτές.... Μα είναι δυνατόν ο Surfer να μην φωνάξει; Για αυτό ζει…! Το έχουν στο σόι να καταγγέλλουν να φωνάζουν και πάντα να πρωταγωνιστούν :D :D ….Eφημερίδες και ΤV δεν βλέπεις; Πάντως πάντα καταφέρνουν να τα έχουν καλά με κόμματα και εταιρίες, παρά τα ‘’προβλήματα’’ που τους δημιουργούν! Σχετικά με τον messenger ξέρει κανείς αν υπάρχει και σε εκτελέσιμη μορφή εκτός από web based εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Den leo tha eprepe,alla prepi auto to lathos na to plirono toso kairo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netgalileo Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 φίλε geram θα πρέπει να γνωρίζεις όμως ότι για σένα το 3λεπτο μπορεί να ισχύει εως και τον Ιούνιο του 2004 Παράθεση Υπογραφή εκτός κανόνων Ο.Π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Soulman Μεχρι στιγμης η μονη αλλαγη ειναι ο χαρακτηρισμος του SMS ως ΜΗΝΥΜΑ και οχι ως κληση με μηδενικη διαρκεια. At last.. Όντως το πρόσεξα αυτό, ήταν ένα βήμα δε μπορείς να πεις... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 Εμένα πάντως δεν μου φορτώνει από web ! Γράφει σύνδεση... και μένει εκεί.... :( Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 Ναι, τεράστιο... μήπως είναι άρρωστοι..; Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 Σε μένα δουλεύει κανονικά, τόσο από το κινητό όσο και από τον υπολογιστή! Στο υπολογιστή φυσικά είναι και πιο χλιδάτο :) Ακόμη βέβαια είναι ελάχιστοι οι συνδεδεμένοι χρήστες όποτε μπαίνω (κάποιες φορές δεν είναι και κανένας) αλλά μάλλον πρέπει να διαφημιστεί πρώτα για να το μάθει ο κόσμος! Απορία: Ξέρει κανείς ποια είναι η χρέωση αποστολής μηνύματος στο 4000 για τη χρήση μέσω SMS? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giocha Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 'Οντως δεν είναι ότι καλύτερο αυτός ο λογαριασμός. Για 'μένα το καλύτερο θα ήταν να υπήρχαν οι χρεώσεις ομαδοποιημένες. Δεν πιστεύω να είναι δύσκολο. Τι στο καλό σχεσιακές βάσεις δεδομένων έχουνε. Π.χ. ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ============ - Vodafone μπλα μπλα μπλα - Stet Hellas μπλα μπλα μπλα - Cosmote μπλα μπλα μπλα - Q Telecom μπλα μπλα μπλα - Σταθερά δίκτυα μπλα μπλα μπλα ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ============ μπλα μπλα μπλα ΓΡΑΠΤΑ MHNYMATA ============= -Εθνικά μπλα μπλα μπλα -Διεθνή μπλα μπλα μπλα Πολύ καλό όμως για να 'ναι αληθινό, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 Χρεώσεις της Υπηρεσίας Αποστολή SMS στο τετραψήφιο 4000 Η χρέωση για την αποστολή SMS στο τετραψήφιο 4000 είναι ανάλογη του πακέτου σύνδεσης. Ειδικότερα για: · Credit: 8.5 Λ · a la carte: 11 Λ · CU: 7.2 Λ Wap πρόσβαση μέσω του Vodafone wap portal: Χρεώσεις ανάλογες του πακέτου σύνδεσης για τη χρήση του wap (CSD and GPRS). Web πρόσβαση μέσω Vodafone web portal: Η πρόσβαση στην υπηρεσία μέσω Web δεν χρεώνεται. ----------------------------------------------------------------------- Εμένα πάντως μου δουλεύει κανονικά από web... Για wap κ sms δεν το έχω δοκιμάσει.... Δεν νομίζω να υπάρχει σε εκτελέσιμη μορφή προς το παρόν τουλάχιστον.. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts