Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλά κι εγώ όλο για νέο λογαριασμό ακούω και όλο ο ίδιος άθλιος έρχεται σπίτι, αν δε τον πιάσω στο χέρι μου δε θα πιστέψω τίποτα.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Πήγα το v200 επισκευή την προηγούμενη τρίτη σε ένα κατάστημα Vodafone και μου είπαν ότι θα το στείλουν στην mobitel και σε μία εβδομάδα το πολύ θα μας έστελναν mail με το τι έχει το κινητό και το πιθανό κοστολόγιο.Πήγα σήμερα και μου είπαν οτι η mobitel το παρέλαβε στις 27 του προηγούμενου μήνα αλλά ακόμα δεν το έχει κοιτάξει.

ΕΛΕΟΣ

Πρέπει να περάσει μήνας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Πρόσεξε γιατί η προσφορά με τα 10 δωρεάν μηνύματα ισχύει για παλιούς και νέους συνδρομητές CU μέχρι τις 10 (ή τις 12, δεν θυμάμαι) Δεκεμβρίου! Δεν έχει σχέση με νέες ενεργοποιήσεις! Οπότε αν ενεργοποιήσεις τώρα ένα CU δεν θα είσαι σε κάποια προσφορά...

Σοβαρααααά? Εγώ νόμιζα ότι αφορούσε τις νέες ενεργοποιήσεις μέχρι 10/12/2003 και είχε διάρκεια ένα χρόνο... :cry:

Αν είναι έτσι όπως τα λες τότε θα περιμένω λίγο ακόμα... Αν και μάλλον πάλι CU θα πάρω λόγω χαμηλότερης χρέωσης μηνυμάτων+Call me Back.

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Wirelessly posted (PtG@nokia7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την htrul18

Πρόσεξε γιατί η προσφορά με τα 10 δωρεάν μηνύματα ισχύει για παλιούς και νέους συνδρομητές CU μέχρι τις 10 (ή τις 12, δεν θυμάμαι) Δεκεμβρίου! Δεν έχει σχέση με νέες ενεργοποιήσεις! Οπότε αν ενεργοποιήσεις τώρα ένα CU δεν θα είσαι σε κάποια προσφορά...

Σοβαρααααά? Εγώ νόμιζα ότι αφορούσε τις νέες ενεργοποιήσεις μέχρι 10/12/2003 και είχε διάρκεια ένα χρόνο... :cry:

Αν είναι έτσι όπως τα λες τότε θα περιμένω λίγο ακόμα... Αν και μάλλον πάλι CU θα πάρω λόγω χαμηλότερης χρέωσης μηνυμάτων+Call me Back.

Dystyxos den einai gia ena xrono! An theleis mono xamiles xreoseis kai den sou xreiazontai mms, gprs kai eidopoihsh klhseon se symferei perissotero h Q

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Κοίτα αυτό που συμβαίνει αρκετά συχνά είναι ο υπάλληλος να έχει ελλιπή ενημέρωση σχετικά με το που βρίσκεται η συσκευή σου, χώρις να φταίει αυτός αλλά το service που δεν τον έχει ενημερώσει και απλά για να μην σου πει κάτι του τύπου "δεν έχω ιδέα τι έχει γίνει με το τηλέφωνο" σου λέει απλά οτι δεν έχει ακόμα νεότερα και οτι θα το κοιτάξουν σύντομα. Αυτός οτι ενημέρωση έχει ειναι απο το PC του. Αν δεν έχει ενημερωθεί το PC του απο το service, τότε και αυτός δεν μπορεί να σε βοηθήσει...! :o

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Αρχικό Μήνυμα από τον Petros the Great

Dystyxos den einai gia ena xrono! An theleis mono xamiles xreoseis kai den sou xreiazontai mms, gprs kai eidopoihsh klhseon se symferei perissotero h Q

Πέτρο συμμορφόσου... :p :D

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Δημοκρατία έχουμε στο forum και μιλάμε ανεξάρτητα και ελεύθερα!!! :D :D :D
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Αρχικό Μήνυμα από τον 3gpp

Και μέσω WEB !!!!!!!!!!!!!!!!!

Δηλαδή ??

:)

Αυτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση πάντως είνια ότι δεν το έχουν διαφημίσει καθόλου ακόμα...

Αρχικό Μήνυμα από τον antonis_wrx

Αυτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση πάντως είνια ότι δεν το έχουν διαφημίσει καθόλου ακόμα...

Σιγά την υπηρεσία...

Μεχρι στιγμης η μονη αλλαγη ειναι ο χαρακτηρισμος του SMS ως ΜΗΝΥΜΑ και οχι ως κληση με μηδενικη διαρκεια. At last..
Infinite loneliness

Αρχικό Μήνυμα από τον kyramas

Δηλαδή ??

:)

Δηλαδή, εσύ θα είσαι μπροστά στον υπολογιστή σου, κάποιος φίλος σου θα είναι online μεσω wap, ενώ κάποιος άλλος μέσω SMS...

My Vodafone -> Vodafone Messenger

Carpe Diem !

Κάτι δηλαδή που η Telestet έχει εδώ και 2 χρόνια... :rolleyes:

Δεν πειράζει, ποτέ δεν είναι αργά :p

this signature is under heavy construction

Αρχικό Μήνυμα από τον ng78

Κάτι δηλαδή που η Telestet έχει εδώ και 2 χρόνια... :rolleyes:

Δεν πειράζει, ποτέ δεν είναι αργά :p

Καμια σχεση. Το παραπανω ειναι για συνδρομητες b-online μονο. Το messenger απευθυνεται σε ολους του συνδρομητες οι οποιοι μπορουν να επικοινωνουν με ολους του συνδρομητες Vodafone worlwide (συντομα) μεσω instant messenger. Περα απο το ΙΜ συνδιαζει chatrooms, free2date και φυσικα ολα αυτα μεσω web/wap/sms.

Αρχικό Μήνυμα από τον 3gpp

Άντε, για να μην φωνάζει και ο Surfer...

Ο Messenger ήρθε... Μπείτε στο live και επιλέξτε chat.

Ακόμη δεν έχω δει λεπτομέρειες στο vodafone.gr αλλά για να το βγάλανε στο live, θα έρθουν κι αυτές....

Μα είναι δυνατόν ο Surfer να μην φωνάξει; Για αυτό ζει…! Το έχουν στο σόι να καταγγέλλουν να φωνάζουν και πάντα να πρωταγωνιστούν :D :D ….Eφημερίδες και ΤV δεν βλέπεις; Πάντως πάντα καταφέρνουν να τα έχουν καλά με κόμματα και εταιρίες, παρά τα ‘’προβλήματα’’ που τους δημιουργούν!

Σχετικά με τον messenger ξέρει κανείς αν υπάρχει και σε εκτελέσιμη μορφή εκτός από web based εφαρμογή;

φίλε geram θα πρέπει να γνωρίζεις όμως ότι για σένα το 3λεπτο μπορεί να ισχύει εως και τον Ιούνιο του 2004
Υπογραφή εκτός κανόνων Ο.Π.Χ

Αρχικό Μήνυμα από τον Soulman

Μεχρι στιγμης η μονη αλλαγη ειναι ο χαρακτηρισμος του SMS ως ΜΗΝΥΜΑ και οχι ως κληση με μηδενικη διαρκεια. At last..

Όντως το πρόσεξα αυτό, ήταν ένα βήμα δε μπορείς να πεις...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Εμένα πάντως δεν μου φορτώνει από web !

Γράφει σύνδεση... και μένει εκεί....

:(

Σε μένα δουλεύει κανονικά, τόσο από το κινητό όσο και από τον υπολογιστή! Στο υπολογιστή φυσικά είναι και πιο χλιδάτο :)

Ακόμη βέβαια είναι ελάχιστοι οι συνδεδεμένοι χρήστες όποτε μπαίνω (κάποιες φορές δεν είναι και κανένας) αλλά μάλλον πρέπει να διαφημιστεί πρώτα για να το μάθει ο κόσμος!

Απορία: Ξέρει κανείς ποια είναι η χρέωση αποστολής μηνύματος στο 4000 για τη χρήση μέσω SMS?

'Οντως δεν είναι ότι καλύτερο αυτός ο λογαριασμός.

Για 'μένα το καλύτερο θα ήταν να υπήρχαν οι χρεώσεις ομαδοποιημένες. Δεν πιστεύω να είναι δύσκολο. Τι στο καλό σχεσιακές βάσεις δεδομένων έχουνε.

Π.χ.

ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ

============

- Vodafone

μπλα μπλα μπλα

- Stet Hellas

μπλα μπλα μπλα

- Cosmote

μπλα μπλα μπλα

- Q Telecom μπλα μπλα μπλα

- Σταθερά δίκτυα μπλα μπλα μπλα

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ

============

μπλα μπλα μπλα

ΓΡΑΠΤΑ MHNYMATA

=============

-Εθνικά

μπλα μπλα μπλα

-Διεθνή

μπλα μπλα μπλα

Πολύ καλό όμως για να 'ναι αληθινό, έτσι;

Χρεώσεις της Υπηρεσίας

Αποστολή SMS στο τετραψήφιο 4000

Η χρέωση για την αποστολή SMS στο τετραψήφιο 4000 είναι ανάλογη του πακέτου σύνδεσης. Ειδικότερα για:

· Credit: 8.5 Λ

· a la carte: 11 Λ

· CU: 7.2 Λ

Wap πρόσβαση μέσω του Vodafone wap portal:

Χρεώσεις ανάλογες του πακέτου σύνδεσης για τη χρήση του wap (CSD and GPRS).

Web πρόσβαση μέσω Vodafone web portal:

Η πρόσβαση στην υπηρεσία μέσω Web δεν χρεώνεται.

-----------------------------------------------------------------------

Εμένα πάντως μου δουλεύει κανονικά από web... Για wap κ sms δεν το έχω δοκιμάσει.... Δεν νομίζω να υπάρχει σε εκτελέσιμη μορφή προς το παρόν τουλάχιστον..

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned