Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν εχθές έστειλα και το fax, οπότε έχω κάνει συνολικά έξη φορές αίτηση στην εταιρία για επανεξέταση του λογαριασμού, από τις αρχές \μαρτίου περίπου. για αν δουμε τι θα γίνει. επίσης τώρα σκέφτομαι το εξής απλό! «Πόσες φορές μπορεί να υπήρξαν λάθη στον λογαριασμό μου και να μην το είχα καταλάβει;» λέμε τώρα :cry: Edited by kaounis
"τα γενoνότα δεν έχουν πολικότητα από μόνα τους, η δική μας γνώμη για αυτά είναι που την καθορίζει."

όπως λέει και ο φίλος πιό πάνω, μόνο με mobile data δουλεύει φίλε η εφαρμογή, για να εισπράτει η Voda όποτε τσεκάρεις τις μπάρες! Και θυμίσου να τσεκάρεις και τα δικαιώματα της εφαρμογής, παίρνει πρόσβαση στις επαφές σου χωρίς προφανή λόγω, ενώ οι αντίστοιχες εφαρμογές των άλλων Vodafone δεν ζητάνε τέτοια πρόσβαση...

Αυτο ισχύει αλλα δεν γίνεται για να εισπράττει η Vodafone λεφτα (μην είμαστε τόσο συνομωσιολόγοι!).

Ο λόγος ειναι πολυ απλός. Βλέποντας τα δεδομένα αυτα επι της ουσίας αποκτά πρόσβαση στην ιερή αγελάδα των τηλεπικοινωνιών, τα συνδρομητικό δεδομένα. Για να γίνει αυτο πρέπει να ταυτοποιηθεις. Στο 3G υπάρχει και κρυπτογραφηση (encryption) αλλα και ταυτοποίηση (authentication) με την SIM, κάτι που δεν υπάρχει στο WiFi (ακόμη, τα νεότερα πρότυπα του WiFi υποστηρίζουν SIM authentication).

Άρα πολυ σωστά θα πρέπει κάποιος να ειναι συνδεδεμένος στο δίκτυο κινητής για να δει αυτα τα δεδομένα.

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

επαναφερω το θεμα γιατι θελω να σιγουρευτω

σκεφτομαι να κανω φορητοτητα στη vf απο αλλη εταιρια

αν επιλεξω unlimited προγραμμα και ζητησω να ενεργοποιησουν BIS, το τελικο παγιο θα ειναι αυτο του unlimited;

δηλ να μην υπολογιζω +10,34 ευρω;

Οχι, τα προγραμματα που γραφουν ειναι αν θελεις να τα συνδιασεις με οικονομικα πακετα, τα τελικο παγιο θα ειναι του Unlimited αν επιλεξεις unlimited.
Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς

To 2010 με ειχαν χρεωσει 270€ που μαζι με φορους εφτανε 400αρι για ιντερνετ το οποιο ειχα ενεργοποιησει δωρεαν πακετο. Εκανα αμφισβητηση σε καταστημα βονταφον μαζι με την αναλυτικη και σημειωμενες τις εξτρα χρεωσεις και μου τα σβησανε.

To 2010 με ειχαν χρεωσει 270€ που μαζι με φορους εφτανε 400αρι για ιντερνετ το οποιο ειχα ενεργοποιησει δωρεαν πακετο. Εκανα αμφισβητηση σε καταστημα βονταφον μαζι με την αναλυτικη και σημειωμενες τις εξτρα χρεωσεις και μου τα σβησανε.

Πόσος περίπου καιρός χρειάστηκε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία;

Ακούω πολύ συχνά όμως παράπονα για τους λογαριασμούς της vodafone

Δεν περίμενα από την vodafone να υπάρχουν τόσο σοβαρά θέματα με τις χρεώσεις των λογαριασμών. Πραγματικα αν μου το λέγανε θα έλεγα «ελα μωρέ ΟΚ, θα τα παράλεει» αλλα φαίνεται ότι κατι δεν πάει καλα, τι να πω! :X

"τα γενoνότα δεν έχουν πολικότητα από μόνα τους, η δική μας γνώμη για αυτά είναι που την καθορίζει."

Αγαπητοί φίλοι, έληξε σήμερα (26/04) το θέμα της επανεξέτασης του λογαριασμού μου, με ένα «Ξερό» μήνυμα στο κινητό μου από την vodafone το οποίο έγραφε: «Vodafone: Σχετικά με το αίτημα σας, σας ενημερώνουμε ότι θα γίνει πίστωση σε επόμενο λογαριασμό.»

Μάλιστα αφενός εντάξει αναγνώρισαν το λάθος τους, αφετέρου ίσως να χρειαζόταν μια και όχι έξη αιτήσεις για να επανεξεταστεί το αίτημα και επισης θα εκτιμούσα αν με καλούσαν στο κινητό να μου πουν και μια συγνώμη για την ταλαιπωρία.

Τα συμπεράσματα δικά σας. :ninja:

Αγαπητοί φίλοι, έληξε σήμερα (26/04) το θέμα της επανεξέτασης του λογαριασμού μου, με ένα «Ξερό» μήνυμα στο κινητό μου από την vodafone το οποίο έγραφε: «Vodafone: Σχετικά με το αίτημα σας, σας ενημερώνουμε ότι θα γίνει πίστωση σε επόμενο λογαριασμό.»

Μάλιστα αφενός εντάξει αναγνώρισαν το λάθος τους, αφετέρου ίσως να χρειαζόταν μια και όχι έξη αιτήσεις για να επανεξεταστεί το αίτημα και επισης θα εκτιμούσα αν με καλούσαν στο κινητό να μου πουν και μια συγνώμη για την ταλαιπωρία.

αφου το γλυτωσες μην ξενερωνεις! τυχερος :O

[sIGPIC][/sIGPIC]

αφου το γλυτωσες μην ξενερωνεις! τυχερος :O

OK! σωστό κ αυτό! :blink:

Χαίρεται, σκέυτομαι να αγοράσω ένα κινητό Vodafone exclusive, απο την Αγγλία.( Huawei Ascend G300 ).

http://shop.vodafone.co.uk/shop/mobile-phone/huawei-ascend-g300-payg

Οι δικοι μας εδώ δεν το φέρανε ακόμα.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εάν καλύπτομαι απο εγγυηση στην ελλάδα ,αν πχ χαλάσει το κινητό, σε ποιον θα πρέπει να απευθυνθώ ? (vodafone hellas// huawei (εχει ελλάδα αντιοπροσωπια? ) )

ευχαριστώ!

Πάλι καλά που τελείωσε το θέμα αυτό! Μην το συζητάς καθόλου για συγγνώμες και τα λοιπά!

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Για το εξωτερικο σαν συνδρομητης της Βονταφον με καρτοκινητη εχει μονο το

Ημερήσιο & Μηνιαίο Πακέτο Περιαγωγής

Χρέωση 5 €/24 ώρες

Ενσωματωμένος όγκος δεδομένων 10MB

Χρέωση μετά το τέλος του προσφερόμενου όγκου δεδομένων 0,0097 € /10 KB

δεν ειναι για πολυ σερφαρισμα δηλαδη τα απολυτως μαλλον απαραιτητα για ενα 24ωρο...

λεπτομερεις μπορεις να δεις εδω -> http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=3831

Η γνωμη μου ... αν θες να εισαι παντου με ιντερνετ στο κινητο με μεγαλυτερο ογκο... ειναι να χωσεις μια τοπικη καρτα καρτοκινητης... και να εχεις με λιγα ευρω πολλα ΜΒ .. και μια δευτερη συσκευη να βαλεις τον αριθμο σου το Ελληνικο για ομιλια κτλ κτλ..

Επισης τα wifi spots αν εισαι σε μεγαλη πολη συνηθως εχουν αρκετα ελευθερα... θα βολευτεις παντου νομιζω.

zerokill, ευχαριστω για την απαντηση. Εχω ηδη το vodafone ολη μερα, οπως βλεπω, με καλυπτει.

Πως μπορω ομως να το ενεργοποιησω;

Αpn εχει το ιδιο με το vodafone ολη μερα, ή καποιο αλλο;

zerokill, ευχαριστω για την απαντηση. Εχω ηδη το vodafone ολη μερα, οπως βλεπω, με καλυπτει.

Πως μπορω ομως να το ενεργοποιησω;

Αpn εχει το ιδιο με το vodafone ολη μερα, ή καποιο αλλο;

Το ιδιο ΑΡΝ εχει η εταιρια για ολα .. internet.vodafone.gr

χτυπα ενα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων για να σιγουρευτεις 100% για ολα .. λογικα ομως δεν χρειαζεται να κανεις απολυτως τιποτα απλα μπαινεις απο την χωρα που θα εισαι...

Το apn του vodafone ολη μερα, ειναι το webkarta.vodafone.gr

Υποθετω οτι δεν ειναι τοσο αυτοματο οσο λες, γιατι που ξερει η vodafone τι θελω να επιλεξω εγω? (το Ημερήσιο Πακέτο Περιαγωγής ή το μηνιαίο πακετο)

Οποτε μενει μια εκκρεμοτητα το apn αν αλλαζει, και πως ενεργοποιειται το πακετο που θελω.

Στο application της voda για το iphone (αυτο με τις μπαρες που μας ζαλισαν στην διαφημηση), εχει καποιες εφαρμογες εκ των οποιων η μια ειναι το mobile tv. Οταν την ανοιγω βγαζει το μυνημα "Η παρακολουθηση καναλιων mobile tv ΔΕΝ καταναλωνει ογκο δεδομενων (ΜΒ)".

Αυτο τι σημαινει; οταν το εχω απο συνδεση δεδομενων και οχι απο wifi η καταναλωση ΜΒ θα ειναι μηδενικη για οσο θα βλεπω; Θα καταναλωσει μονο αυτα μεχρι να φορτωσει την εφαρμογη και μετα τιποτα; Το χρησιμοποιει κανεις;

Edited by STROF2

εγγυημενα αν παρεις προγραμμα unlimited που περιλαμβανει internet ζητας μονο να σου ενεργοποησουν το bis.σε 15δευτερα εισαι ετοιμος.

Είστε βέβαιοι ότι μπορείς με ΒΒ να χρησιμοποιήσεις τα δεδομένα των πακέτων unlimited; Γιατί παλαιότερα έπρεπε να έχεις τα ειδικά πακέτα ΒΒ. Και νομίζω ότι όταν πρωτοέβγαλαν τα unlimited με internet είχε κλάψει πολύς κόσμος με χρεώσεις...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

σιγουρο.το εχω εδω και πανω απο χρονο σε δυο συνδεσεις.

Ευχάριστο... Όταν είχαν πρωτοκυκλοφορήσει τα απεριόριστα είχα διαβάσει για τραγικές χρεώσεις από συνδυασμό unlimited-ΒΒ, δεν θυμάμαι σε ποιό δίκτυο...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

σιγουρο.το εχω εδω και πανω απο χρονο σε δυο συνδεσεις.

το επιβεβαιώνω και εγω οτι ειναι ετσι , δεν υπαρχει καμια εξτρα χρεωση για blackberry υπηρεσια , απλα περνεις τηλ και σου ενεργοποιούν το bis ή bes αναλογα με το τι θες.Αυτος ηταν και ενας απο τους κυριους λογους που εφυγα απο Κοσμοτε που πληρωνα εξτρα για να εχω blackbbery υπηρεσια

το επιβεβαιώνω και εγω οτι ειναι ετσι , δεν υπαρχει καμια εξτρα χρεωση για blackberry υπηρεσια , απλα περνεις τηλ και σου ενεργοποιούν το bis ή bes αναλογα με το τι θες.Αυτος ηταν και ενας απο τους κυριους λογους που εφυγα απο Κοσμοτε που πληρωνα εξτρα για να εχω blackbbery υπηρεσια

Αυτό είναι πάρα πολύ ευχάριστο αφού το έχεις επιβεβαιώσει... Πρέπει να είχα διαβάσει για μεγάλες χρεώσεις στην κοσμοτέ σε πρόγραμμα unimited σε συνδυασμό με ΒΒ. Άλλα τα χρέωνε από το πακέτο ΒΒ, άλλα από το δεδομένων κτλ.

Αν το κάνει η vodafone, αναρωτιέμαι γιατί δεν το κάνει και η κοσμοτέ... Ψάχνει για θύματα ή δεν θέλει επαγγελματίες πελάτες;

Βολταίρος

Ευχάριστο... Όταν είχαν πρωτοκυκλοφορήσει τα απεριόριστα είχα διαβάσει για τραγικές χρεώσεις από συνδυασμό unlimited-ΒΒ, δεν θυμάμαι σε ποιό δίκτυο...

Σε Wind και Cosmote.

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned