Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (14 Αύγ. 2004 , 05:05)

nomizw isxiei gia ola ta simvolea vodafone arkei o logariasmos na ksepernaei ta 17 euro an den kanw lathos

Ναι σε όλα τα συμβόλαια Vodafone ΕΚΤΟΣ τα εταιρικά... :!:

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Πας και αγοράζεις 17,3€ μια USIM την βάζεις, παίρνεις τηλέφωνο από το κινητό στο 13830 με χρέωση 0,10€ για όση ώρα μιλήσεις, και ζητάς ενεργοποίηση VCall και Live. Μετά σου έρχεται ένα μήνυμα που λέει ότι η υπηρεσία που ζήτησες έχει ενεργοποιηθεί. Εάν κάνετε κλήσεις με απλή sim μπορεί, αλλά μερικές φορές μπορεί να τα μπλέξει τα μπούτια του, η Usim είναι και πιο γρήγορη.

Μπορεί να φαίνεται περίεργο αλλά μετά από δοκιμές ανακάλυψα ότι εάν στο όνομα του αποστολέα υπάρχει τελεία, τότε δεν έρχεται ειδοποίηση :wacko:

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος R.I.P. (13 Αύγ. 2004 , 20:07)

Ενδιαφερον εχουν οι απαντησεις που πηρα σημερα απο το CC του Ala carte...

Ζητησα να ενεργοποιηθει στην γραμμη μου η δυνατοτητα χρησης των υπηρεσιων και εμαθα και μερικες ακομα πληροφοριες .

Πρωτα απο ολα για τις βιντεο κλησεις .

Αυτες ειναι δωρεαν μονο προς καποιο αλλο Vodafone κινητο ....

Προς καποιο απο τα αλλα 2 ελληνικα δικτυα , δεν ειναι δωραν απλα γιατι.... δεν μπορεις να πραγματοποιησεις βιντεο κληση προς ενα απο αυτα .

Με λιγα λογια , οι βιντεο κλησεις μπορουν να πραγματοποιηθουν μονο προς αλλο vodafone κινητο , και για αυτες δεν υπαρχει χρεωση .

Περισσοτερο ενδιαφερον ομως εχουν οι πληροφοριες σχετικα με την χρηση του Vodafone live.

Απο την στιγμη που θα ζητηθει η ενεργοποιηση της "προσφορας" για οσους εχουν 3G συσκευη , η πλοηγηση σε αυτο ειναι δωρεαν ακομα και αν ο συνδρομητης βρεθει εκτος καλυψης του WCDMA δικτυο , και χρησιμοποιει το GPRS σε GSM για την πλοηγηση του

Aυτο εχει πολλα , μα παρα πολλα θετικα στοιχεια ...

Το πρωτο ειναι οτι αν εχεις συσκευης 3ης γενιας , δεν χρειαζεται να ανυσηχεις για το αν υπαρχει καλυψη στην πειροχη σου....

Το δευτερο ειναι οτι στην συνεχεια θα μπορεις να χρησιμοποιησεις την καρτα ακομα και σε συσκευη 2ης γενιας και να εχεις δωρεαν προσβαση και μεσω αυτης .

Και φυσικα το τριτο και καλυτερο.... Δεν χρειαζεται καν να εχεις συσκευη 3ης γενιας για να ζητησεις την ενεργοποιηση και να "παρεις" τον 1.5 μηνα δωρεαν πλοηγησης (στο Live και οποιοδηποτε αλλο site μεσω αυτου.)

Απλα οταν ζητησει καποιος την ενεργοποιηση , το μονο που χρειαζεται να κανει ειναι να πει οτι εχει ενα Ζ105 :whistle:

δηλαή με αυτόν το τρόπο θα μπορούμε να έχουμε free gprs και έμεις που δεν έχουμε 3g συσκευές?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 (11 Αύγ. 2004 , 00:57)

-USIM-Χρεώσεις

*Η USIM θα δίνεται μόνο σε συνδρομητές 3G και εντελώς δωρεάν σε εκείνου που:

>Κάνουν νέα σύνδεση με συσκευή τρίτηε γενιάς

>Ανανεώνουν το συμβόλαιο τους και αγοράζουν συσκευή τρίτης γενιάς

*Εάν ένας συνδρομητής ζητήσει την αντικατάσταση της υπάρχουσας κάρτας SIM με USIM τότε το κατάστημα θα πραγματοποιεί την αντικατάσταση και η χρέωση της διαδικασίας θα είναι η ίδια με την χρέωση για την διαδικασία της απλής SIM

*Με την προμήθεια οποιαδήποτε άλλης συσκευής εκτός από τρίτης γενιάς τότε ο πελάτης θα προμηθεύεται από το κατάστημα μια απλή SIM

para poly endiaferon diladi emeis pou den exoume VF Live mporoume me xrewsi gyro sta 15 EURO na allaxoume SIM ? diladi TEXNOLOGIKA tha exei diafora kai oxi apo apopsi ypiresiwn i kai ta 2 ????

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (17 Αύγ. 2004 , 11:04)

δηλαή με αυτόν το τρόπο θα μπορούμε να έχουμε free gprs και έμεις που δεν έχουμε 3g συσκευές?

Yeap :)

To resume apo ola poio einai telika ???

Mallon kalou kakou gia na eimaste kai texnologika kalyteroi allazoume SIM kai pernoume tin new me 15 euro kai exoume freee gprs kai video call.......anexartita an exoume mobile 3is genias i oxi !!!!

An ekana lathos tha ta epibebewsw ayrio me to CC tis Vf kai o 8eos na balei to xeri tou.....

Αυτό κιαν είναι bud. Τοσοδούλι, που αντε να το βρεις...

Ελπίζω κάποιος από την Βοντα να διαβάζει και να το κοιτάξει ...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimitrisgr (18 Αύγ. 2004 , 01:11)

To resume apo ola poio einai telika ???

Mallon kalou kakou gia na eimaste kai texnologika kalyteroi allazoume SIM kai pernoume tin new me 15 euro kai exoume freee gprs kai video call.......anexartita an exoume mobile 3is genias i oxi !!!!

An ekana lathos tha ta epibebewsw ayrio me to CC tis Vf kai o 8eos na balei to xeri tou.....

...προφανώς ΟΧΙ ...

Πώς θα κάνεις εικονο-κλήση, χωρίς συμβατή συσκευή ρε συ;.. :wacko: :blink: :o

Μη βιάζεστε ρε παιδιά :blink: ...ακόμα δε το λανσάρανε καλά - καλά...αφήστε να περάσει λίγο ο καιρός, πάρτε πληροφορίες, ας κυκλοφορήσουν, με το καλό, ευρέως και σε ικανοποιητικό αριθμό, ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΥΣΚΕΥΩΝ...και μετά...πορεύεστε αναλόγως....

(γνώμη μου...)

...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα...

...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα...

...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cambas (13 Αύγ. 2004 , 14:12)

Wirelessly posted (NokiaN-Gage/1.0 (4.03) SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Gnwrizei kaneis poso kostizei to Samsung z105?

Ελλάδα: Vodafone 888 €

Ιταλία: Vodafone 650 €

TIM 599 €

oson afora gia tin nea SIM epeidi milisa me to CC texnologika den tha exei kamia diafora plin tis diaforas tou tilefonikou katalogou apo tin palia SIM. Den tha exei alles ypiresies opote epeidi me til.katalogo mou einai adiaforo i diafora lew na kratisw tin palia.

Pantws prepei na dokimastei akomi to systhma giati ine poli nwris.....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος R.I.P. (13 Αύγ. 2004 , 20:07)

Ενδιαφερον εχουν οι απαντησεις που πηρα σημερα απο το CC του Ala carte...

Ζητησα να ενεργοποιηθει στην γραμμη μου η δυνατοτητα χρησης των υπηρεσιων και εμαθα και μερικες ακομα πληροφοριες .

Πρωτα απο ολα για τις βιντεο κλησεις .

Αυτες ειναι δωρεαν μονο προς καποιο αλλο Vodafone κινητο ....

Προς καποιο απο τα αλλα 2 ελληνικα δικτυα , δεν ειναι δωραν απλα γιατι.... δεν μπορεις να πραγματοποιησεις βιντεο κληση προς ενα απο αυτα .

Με λιγα λογια , οι βιντεο κλησεις μπορουν να πραγματοποιηθουν μονο προς αλλο vodafone κινητο , και για αυτες δεν υπαρχει χρεωση .

Περισσοτερο ενδιαφερον ομως εχουν οι πληροφοριες σχετικα με την χρηση του Vodafone live.

Απο την στιγμη που θα ζητηθει η ενεργοποιηση της "προσφορας" για οσους εχουν 3G συσκευη , η πλοηγηση σε αυτο ειναι δωρεαν ακομα και αν ο συνδρομητης βρεθει εκτος καλυψης του WCDMA δικτυο , και χρησιμοποιει το GPRS σε GSM για την πλοηγηση του

Aυτο εχει πολλα , μα παρα πολλα θετικα στοιχεια ...

Το πρωτο ειναι οτι αν εχεις συσκευης 3ης γενιας , δεν χρειαζεται να ανυσηχεις για το αν υπαρχει καλυψη στην πειροχη σου....

Το δευτερο ειναι οτι στην συνεχεια θα μπορεις να χρησιμοποιησεις την καρτα ακομα και σε συσκευη 2ης γενιας και να εχεις δωρεαν προσβαση και μεσω αυτης .

Και φυσικα το τριτο και καλυτερο.... Δεν χρειαζεται καν να εχεις συσκευη 3ης γενιας για να ζητησεις την ενεργοποιηση και να "παρεις" τον 1.5 μηνα δωρεαν πλοηγησης (στο Live και οποιοδηποτε αλλο site μεσω αυτου.)

Απλα οταν ζητησει καποιος την ενεργοποιηση , το μονο που χρειαζεται να κανει ειναι να πει οτι εχει ενα Ζ105 :whistle:

Το εκανα...Θα μου ερθει μηνυμα οτι ενεργοποιηθηκαν οι υπηρεσιες??

Eγω πηρα τηλ. και ειπα οτι εχω το LG U8110, και ολα ΟΚ!

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Μήπως κάνεις κάποιο λάθος αγαπητέ φίλε;

Το δοκίμασα με account που έχει τελεία κι έρχεται κανονικά η SMS ειδοποίηση. Μάλλον προσωρινό πρόβλημα θα ήταν :)

Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο παιδια?

Δοκίμασα να κάνω εγγραφή ως νέος χρήστης για vodafone mail γιατί χρειάζομαι να παίρνω ειδοποίηση με sms όταν έχω νέο mail και ενώ ακολούθησα κανονικά όλα τα βήματα δεν μου έχει αποσταλεί sms με το passwd.Εχει περάσει ένα 24ωρο και τίποτα.Αργεί τόσο ή μήπως φταίει το ότι είμαι από φορητότητα και το νούμερό μου ξεκινάει από 699xxxxxxx?

my pin 220B8E22

αν θύμαμαι καλά εκτός από την εγγραφή από το site πρέπει να ζητήσεις και ενεργοποίηση της υπήρεσιας από το cc (εκτός αν έχεις ήδη ενεργοποιημένο το Live). Τουλάχιστον έτσι γινόταν πριν από ένα χρόνο και βάλε που το ενεργοποιήσα εγώ...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (19 Αύγ. 2004 , 12:20)

αν θύμαμαι καλά εκτός από την εγγραφή από το site πρέπει να ζητήσεις και ενεργοποίηση της υπήρεσιας από το cc (εκτός αν έχεις ήδη ενεργοποιημένο το Live). Τουλάχιστον έτσι γινόταν πριν από ένα χρόνο και βάλε που το ενεργοποιήσα εγώ...

Thanks antonis!!Θα περιμένω να δω τι θα μου πει και η vodafone αλλα στο Yahoo που δοκιμασα δεν κατάλαβα τι πρέπει να συμπληρώσουμε στο Wireless Carrier..........ώστε να προχωρήσω παρακάτω.Αν βάλω κάτι τυχαίο μετά μου ζητάει ενα κωδικό.... μήπως είναι μόνο για Αμερική?

my pin 220B8E22

to email είναι της μορφής 694XXXXXXXXX@vodafone.gr ?
Δεν εκπέσαμε εξαιτίας ενός ηθικού σφάλματος αλλά εξαιτίας ενός διανοητικού. Πήραμε τον κόσμο των φαινομένων για αληθινό ενώ ο φαινομενικός αυτός κόσμος δεν υπάρχει. Φ.Ντίκ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cambas (13 Αύγ. 2004 , 14:11)

Wirelessly posted (NokiaN-Gage/1.0 (4.03) SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Για τα MMS kai GPRS ναι δεν χρειάζεται, αλλά για βιντεοκλήση??? Εκεί χρειάζεται!!! ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ!! :blink: :blink:[/b]

Eisai sigouros gia afto pws ginete na mhn xreiazetai usim?

Τεχνικά είναι εφικτό να τρέξουν κανονικά όλες οι υπηρεσίες τρίτης γενιάς και με απλή κάρτα. Το μόνο πλεονέκτημα με τη USIM είναι ότι εξασφαλίζει ισχυρότερη κρυπτογράφηση. Από εκεί και πέρα μάλλον η Vodafone δεν περιόρισε τη χρήση των υπηρεσιών μόνο σε USIM ίσως γιατί θέλει να αποκτήσει πιο γρήγορα χρήστες τρίτης γενιάς χωρίς να τους επιβάλει την προμήθεια νέας κάρτας (ή πολύ απλά δεν έχει βγάλει ακόμα USIM)

Βέβαια το πιο σωστό είναι σιγά σιγά όλοι οι 3G χρήστες να πάρουν καινούριες κάρτες.

Kai egw paidia exthes phga kai phra mia usim me ena kainourgio cu kanonika videokliseis mou energopoihthike amesws meta to thlefwnima mou h yphresia telos xrishmopoiw a835 kai leitourgw kanonika...
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg

έχεις ένα e-mail της μορφής 694χχχχ@vodafone.gr αλλά μπορείς να βάλεις μέχρι και 5 alias τύπου triton@vodafone.gr antonis_wrx@vodafone.gr κλπ. Στην ουσία μπορείς να έχεις μέχρι και 6 διευθύνσεις οι οποίες θα καταλήγουν στο ίδιο Inbox και κάθε φορά που στέλνεις e-mail εσύ αποφασίζεις ποια απ' όλες τις διευθύνσεις θα εμφανίζεται σαν αποστολέας.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Passenger1 (19 Αύγ. 2004 , 10:33)

Μήπως κάνεις κάποιο λάθος αγαπητέ φίλε;

Το δοκίμασα με account που έχει τελεία κι έρχεται κανονικά η SMS ειδοποίηση. Μάλλον προσωρινό πρόβλημα θα ήταν :)

Εννοείς ότι δοκίμασες με mail της μορφής xxx.yy@zzz.kk;

Αν ναι, δοκίμασε να έχει τελεία στο όνομα που εμφανίζεται και όχι στο account. Αυτό εννοούσα. Δηλαδή mail της μορφής xx@yy.zz και σαν όνομα αποστολέα να έχει βάλει πχ Gian. Pap

Δοκίμασε και πες μου το αποτέλεσμα ;)

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

εμένα πάντως από e-mail sdgs.ghws@isp.com έρχοναι κανονικά ειδοποιήσεις

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned