Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Real time ενημέρωση φυσικά. Και αν είναι δύσκολο, τουλάχιστον να αναγράφονται οι κλήσεις από την ημ/νία έκδοσης του τελευταίου λογαριασμού και μετά.

Μην ρωτάτε "αν γίνεται"... φυσικά και γίνεται. Η cosmote το παρέχει ήδη για τα καρτοκινητά της.

Μην ρωτάτε "αν γίνεται"... φυσικά και γίνεται. Η cosmote το παρέχει ήδη για τα καρτοκινητά της.

Allo ta kartokinhta kai allo ta sumvolaia. Nomizw pws sta sumvolaia xrhsimevei pragmatika h real time parakolouthish...

Allo ta kartokinhta kai allo ta sumvolaia. Nomizw pws sta sumvolaia xrhsimevei pragmatika h real time parakolouthish...

Στα συμβολαια ειναι που μετραει,αλλα η voda ειναι 1-2 ημερες πισω σε unbilled airtime για κλησεις,sms και για data ακομα περισσοτερο!Μακαρι να αναβαθμισουν το billing συστημα που εχουν και να παρεχουν real unbilled airtime(voice,data)

Στα συμβολαια ειναι που μετραει,αλλα η voda ειναι 1-2 ημερες πισω σε unbilled airtime για κλησεις,sms και για data ακομα περισσοτερο!Μακαρι να αναβαθμισουν το billing συστημα που εχουν και να παρεχουν real unbilled airtime(voice,data)

kaneis lathos, gia data enimeronetai mazi me tis klhseis k ta sms.

Distixws kamia etaireia den fainetai na einai diatethimenei na anavathmisei plhrws ta susthmata ths gia na dosei on line real time billing...

kaneis lathos, gia data enimeronetai mazi me tis klhseis k ta sms.

Distixws kamia etaireia den fainetai na einai diatethimenei na anavathmisei plhrws ta susthmata ths gia na dosei on line real time billing...

Δεν κανει λαθος. Ειναι διαφορετικο το billing του data.

Λοιπόν, πάμε πάλι. Τι υπηρεσίες θα ήθελα να δω στο http://www.vodafone.gr ?

Θέλω ενα my account της προκοπής για το καρτοκινητό μου, αντίστοιχο με αυτο που δίνει η cosmote.

Τι δίνει η cosmote? τα παρακάτω...

Συμβόλαια/ Καρτοσυμβόλαια :

Ενημερώνεστε άμεσα για την κατάσταση του λογαριασμού σας

Κάνετε τις πληρωμές σας εύκολα κι απλά

Ανατρέχετε σε προηγούμενους λογαριασμούς σας με ένα κλικ

Απολαμβάνετε υπηρεσίες Εξυπηρέτησης Πελατών online , όπου κι αν βρίσκεστε

Ενεργοποιείτε κι απενεργοποιείτε τις υπηρεσίες που θέλετε, ανάλογα με τις ανάγκες σας

Χρησιμοποιείτε τους ίδιους κωδικούς πρόσβασης για τις ηλεκτρονικές αγορές σας από το e-shop.

Καρτοκινητή:

Βλέπετε ανάλυση των κλήσεων σας την ώρα που εσείς επιλέγετε

Ελέγχετε ανά πάσα στιγμή το υπόλοιπο σας

Απολαμβάνετε υπηρεσίες Εξυπηρέτησης Πελατών online , κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε

Ενεργοποιείτε κι απενεργοποιείτε τις υπηρεσίες που θέλετε με το πάτημα ενός πλήκτρου

Χρησιμοποιείτε τους ίδιους κωδικούς πρόσβασης για τις ηλεκτρονικές αγορές σας από το e-shop.

Αυτά θέλω, και απαιτώ σαν πελάτης.

Λοιπόν, πάμε πάλι. Τι υπηρεσίες θα ήθελα να δω στο http://www.vodafone.gr ?

Θέλω ενα my account της προκοπής για το καρτοκινητό μου, αντίστοιχο με αυτο που δίνει η cosmote.

Τι δίνει η cosmote? τα παρακάτω...

Συμβόλαια/ Καρτοσυμβόλαια :

Ενημερώνεστε άμεσα για την κατάσταση του λογαριασμού σας

Κάνετε τις πληρωμές σας εύκολα κι απλά

Ανατρέχετε σε προηγούμενους λογαριασμούς σας με ένα κλικ

Απολαμβάνετε υπηρεσίες Εξυπηρέτησης Πελατών online , όπου κι αν βρίσκεστε

Ενεργοποιείτε κι απενεργοποιείτε τις υπηρεσίες που θέλετε, ανάλογα με τις ανάγκες σας

Καρτοκινητή:

Βλέπετε ανάλυση των κλήσεων σας την ώρα που εσείς επιλέγετε

Ελέγχετε ανά πάσα στιγμή το υπόλοιπο σας

Απολαμβάνετε υπηρεσίες Εξυπηρέτησης Πελατών online , κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε

Ενεργοποιείτε κι απενεργοποιείτε τις υπηρεσίες που θέλετε με το πάτημα ενός πλήκτρου

Αυτά θέλω, και απαιτώ σαν πελάτης.

Για τα καρτοκινητά (αν και δεν χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια) έχεις δίκιο.

Για τα συμβόλαια η Vodafone παρέχει τα παραπάνω με ένα πολύ καλύτερο e-shop και δυνατότητα αναβάθμισης συσκευής.

η cosmote στα καρτοκινητα δεν εχει αναλυση κλησεων στο myaccount!

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

η cosmote στα καρτοκινητα δεν εχει αναλυση κλησεων στο myaccount!

Αν είχες my account σε καρτοκινητό cosmote δεν θα πέταγες τη μπαρουφα που μόλις πέταξες :lol:

Δηλαδη θες να ποσταρω και sceenshot για να στο αποδείξω? Έλεος πια μερικοί...

Ανανέωση χρόνου ομιλίας σε καρτοκινητό έχει; Γιατί πριν μερικούς μήνες έψαχνα να το βρω και δεν υπήρχε... ας κάνει αυτό πρώτα η Cosmote και μετά να το δεχτώ ότι έχει καλύτερο my account... Προσωπικά για μένα είναι πολύ πιο εξυπηρετικό από την ανάλυση κλήσεων που μπορεί να έχει πλάκα να το δεις κανα δυο φορές, αλλά τελικά δεν μπορώ να καταλάβω σε τι εξυπηρετεί επί της ουσίας. Στο να ελέγχουμε αν γίνεται λάθος τιμολόγηση;

Θεωρώ θετικό το ότι πρώτη η Vodafone έδωσε τη δυνατότητα ηλεκτρονικής εξόφλησης του λογαριασμού συμβολαίου και ηλεκτρονικής ανανέωσης χρόνου ομιλίας (και να τονίσω ότι μπορεί να είναι και χωρίς εγγραφή και ότι μπορείς να κάνεις συναλλαγή ακόμη και για κάποιο άλλο άτομο!) Προσωπικά έχω δοκιμάσει αρκετές φορές και τις 2 αυτές πληρωμές σε ένα περιβάλλον πολύ φιλικό.

Το My Account της Vodafone το έχω δει μόνο σε συμβόλαια πώς φαίνεται.Σε καρτοκινητό όχι.

Στα καρτοκινητά Cosmote (επειδή έγινε αναφορά πριν) βλέπεις κανονικά την ανάλυση κλήσεων/μηνυμάτων κτλ σχεδόν 10 λεπτά μετά .

Αυτό που είναι το μεγάλο μου παράπονο από την εταιρεία είναι ότι δεν δίνεται η δυνατότητα μεταφοράς χρόνου ομιλίας από ένα καρτοκινητό σε ένα άλλο..

Ξέρω άτομα που δεν έχουν Vodafone μόνο και μόνο για αυτό το λόγο... θα χαιρόμουνα εαν δίνοταν αυτή η δυνατότητα..

lalista.gr

Αν είχες my account σε καρτοκινητό cosmote δεν θα πέταγες τη μπαρουφα που μόλις πέταξες :lol:

Δηλαδη θες να ποσταρω και sceenshot για να στο αποδείξω? Έλεος πια μερικοί...

ειχα καρτοσυμβολαιο και δεν μου ειχε αναλυση των κλησεων!

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

ειχα καρτοσυμβολαιο και δεν μου ειχε αναλυση των κλησεων!

Αποκλείεται.

ψεματα λες να σου λεω. μαλιστα επειδη ειχα 2 αριθμους μια συνδεση και το καρτοσυμβολαιο οταν πατουσα το κουμπι εμφανιση για την συνδεση μου της εδειχνε ενω στο καρτοσυμβολαιο μου ελεγε πως δεν υπαρχουν κλησεις για προβολη. ακομα ουτε τα sms εδειχνε στην αρχικη σελιδα (ποσα στελνω) και ουτε ποιο δικτο χρησιμοποιω περισσοτερο. για αυτο και εγω επεμενα!

My Mobile Phone History:

θα ηθελα να ενεργοποιηθει επιτελους ο λογαριασμος μου στο myaccount.... ουτε εγω θυμαμαι ποτε εκανα αιτηση... και ακομη τιποτα.

μεσω του myaccount μπορω να παρακολουθω τον λογαριασμο μου?ρωταω επειδη ενημερωνομαι απο το 1289 τωρα, το οποιο με ενημερωνει μονο για το ποσο του λογαριασμου οταν εκδοθει.

θα ηθελα να ενεργοποιηθει επιτελους ο λογαριασμος μου στο myaccount.... ουτε εγω θυμαμαι ποτε εκανα αιτηση... και ακομη τιποτα.

μεσω του myaccount μπορω να παρακολουθω τον λογαριασμο μου?ρωταω επειδη ενημερωνομαι απο το 1289 τωρα, το οποιο με ενημερωνει μονο για το ποσο του λογαριασμου οταν εκδοθει.

Γιατί δεν σου ενεργοποιήθηκε αμέσως;:eek:.Ένα συμβόλαιο που έγραψα στο MyAccount ενεργοποιήθηκε αμέσως,ενώ σε έναν αριθμό CU περίμενα 5-6 λεπτά για να μου στείλουν τον κωδικό με sms.Στο MyAccount θα βλέπεις πόσο είναι ο λογαριασμός σου και αναλυτικό λογαριασμό online.

δεν ενεργοποιηθηκε... δεν θυμαμαι αν μου ηρθε κωδικος... παντως θυμαμαι οτι καπου ελεγε οτι θα με παρουν την για να δουν αν οντως ενεργοποιησα εγω την υπηρεσια και να διασταυρωσουν τα στοιχεια μου... ακομη τιποτα...

θα το ξανακανω να δω τι θα γινει...

δεν ενεργοποιηθηκε... δεν θυμαμαι αν μου ηρθε κωδικος... παντως θυμαμαι οτι καπου ελεγε οτι θα με παρουν την για να δουν αν οντως ενεργοποιησα εγω την υπηρεσια και να διασταυρωσουν τα στοιχεια μου... ακομη τιποτα...

θα το ξανακανω να δω τι θα γινει...

Σε εμένα δεν έγινε κάτι τέτοιο.:confused:

λοιπον, βαζω το τηλ μου και τον κωδικο και συνδεομαι. ολα ωραια μεχρι εδω...

επιλεγω ηλεκτρονικος λογαριασμος και βγαζει το εξης μνμ:

Σφάλμα!

Παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα, παρακαλούμε δοκιμάστε αργότερα.

στο επιλογη vodafone mail βγαζεο αυτο: 20002 - Σφάλμα Ελέγχου Ταυτότητας!

λοιπον, βαζω το τηλ μου και τον κωδικο και συνδεομαι. ολα ωραια μεχρι εδω...

επιλεγω ηλεκτρονικος λογαριασμος και βγαζει το εξης μνμ:

Σφάλμα!

Παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα, παρακαλούμε δοκιμάστε αργότερα.

στο επιλογη vodafone mail βγαζεο αυτο: 20002 - Σφάλμα Ελέγχου Ταυτότητας!

Και εμένα μου βγάζει σφάλμα στο ''Vodafone Mail'' αλλά τον ηλεκτρονικό λογαριασμό μου τον ανοίγει χωρίς προβλήματα.:)

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned