Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[imgalign=right]http://www.vodafone.com/assets/img/en/gx30_vod1_med.jpg[/imgalign]

Vodafone today announces the latest addition to its range of Vodafone live! exclusive handsets and the first mega-pixel camera phone for GSM networks - the Sharp GX30. The new phone follows the Sharp GX10, GX10i and the GX20, some of the best-selling handsets in the Vodafone live! range.

The state-of-the-art Sharp GX30 comes with a built-in CCD camera capable of taking one million-pixel high-quality images, the first of its kind in Europe. For the first time on GSM networks, Vodafone customers will be able to take photographs suitable for print out and eliminate the need to carry a separate digital camera. Additional new features include a unique 262,144 colour large-sized LCD screen (four times the quality of the GX20), a removable SD memory card for greater storage and easy transfer, as well as an MP3 player, enabling customers to play their favourite music tracks on their handset.

Peter Bamford, Chief Marketing Officer, said, "The Sharp GX30 is a clear example of how Vodafone is using its global scale and scope to deliver the latest mobile technology to its European customers. By operating as a global team, Vodafone can deliver a phone like the Sharp GX30 - a phone that is packed with all the latest features, has a great design, yet is still easy to use. By expanding the customer proposition through handset innovation, Vodafone is creating a richer and broader service platform from which to drive revenue growth."

The Sharp GX30 will be available in retail stores from March 2004. :cool:

Εγώ υπολογίζω 450€ με 550€ περίπου.
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xrhstos (19 Φεβ. 2004 , 10:43)

Tin teleytaia ebdomada pou prospatho mou to bgazei ayto!!!!!!

Exei tyxei kai se allous???

Τηλ/σε στο 1397 -ΔΩΡΕΑΝ- από το κινητό σου... να αναφέρεις το πρόβλημα!

Nα κάνω μια διόρθωση... Την προηγούμενη βδομάδα τα MMS δεν ήταν free απλά χρεόνωνταν όσο τα SMS.
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

έμενα πάντως μέχρι προχθες μου δούλευε κανονικά το mail... δεν το έχω δοκιμάσει από τότε!

σε αντίθεση με τα προηγούμενα sharp αυτό ακούγεται αρκετά καλό... το μάρτιος 2004 ισχύει και για την ελλάδα?

να ρωτήσω: σε περίπτωση μετατροπής από κάρτα σε συμβόλαιο... η υπηρεσία θα παραμείνει ενεργή ή θα πρέπει να την ενεργοποίησω πάλι? με τα alias μου έχω τι θα γίνει;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (19 Φεβ. 2004 , 12:21)

να ρωτήσω: σε περίπτωση μετατροπής από κάρτα σε συμβόλαιο... η υπηρεσία θα παραμείνει ενεργή ή θα πρέπει να την ενεργοποίησω πάλι? με τα alias μου έχω τι θα γίνει;

Aν δεν έχουν αλλάξει κάτι στην Ελλάδα :rolleyes: κατά τη μετατροπή του καρτοκινητού σε συμβόλαιο η υπηρεσία "Vodafone live! + Vodafone Mail" απενεργοποιούνται! Αυτό σημαίνει την αυτόματη διαγραφή των e-mail σου (inbox, sent etc.) και τη διαγραφή των alias.

Πρέπει να ενεργοποιήσεις πάλι την υπηρεσία.

Γιατί δε ρωτάς στο 1397... να είσαι σίγουρος?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (19 Φεβ. 2004 , 12:17)

...το μάρτιος 2004 ισχύει και για την ελλάδα?

:wacko:

15 Μαρτίου - 5 Απριλίου θα είναι στα ελληνικά VF Shops? Εκεί κατά το Πάσχα θα πρέπει να βαρεθείς να βλέπεις στην ελληνική τηλεόραση το Sharp GX30!

Γιατί ρωτάς? Βιάζεσαι να το αγοράσεις? Αν ναι, να στο στείλω ταχυδρομικώς (με το ελληνικό menu)?! :D :alien:

Για να δούμε... Για να δούμε :!: :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (19 Φεβ. 2004 , 14:17)

σε αντίθεση με τα προηγούμενα sharp αυτό ακούγεται αρκετά καλό... το μάρτιος 2004 ισχύει και για την ελλάδα?

Ειναι αψογο. Και εχει και μετρητες εξερχομενων κλησεων!

Eδώ και μερικά χρόνια βρίσκομαι τρεις τέσσερις φορές το χρόνο στο εξωτερικό για επαγγελματικά και προσωπικά ταξείδια. Επανειλημμένα έχω αγανακτήσει, διαμαρτυρηθεί και δεν έχω βγάλει άκρη με τις χρεώσεις της περιαγωγής. Οι εταιρίες Κινητής στη Μπανανοελλαδίτσα, εκμεταλλεύονται την πλήρη αδράνεια του Υπ. Εμπορίου και στη θέση της χρέωσης roaming αναφέρουν κάτι κουφά περί χρέωσης ξένου δικτύου+10%. Όμως ιδού το παράδειγμα. Είμαι στην (πάφθηνη σε χρεώσεις) Γερμανία και το λεπτό μου το χρέωναν πέρυσι κοντά 1ευρώ. Επίσης για κλήση 5 δευτ. πλήρωνες 1 ολόκληρο λεπτό. Και καλά κύριοι. Θέλετε να μας πάρετε και τα σ... Ο.Κ. Να είναι υποχρεωμένες οι εταιρίες κινητής να έχουν εμφανείς και δημοσιευμένους πίνακες με χρεώσεις των δικτύων με τα οποία συνεργάζονται όπου να φαίνεται η τελική πραγματική επιβάρυνση του καταναλωτή.

Αντε μην τα πάρω και διαθέσω το χρόνο που χρειάζεται καταγγέλλοντας στην Commission έλλειψη τιμοκαταλόγου. Για υπηρεσίες που προσφέρονται εντός ΕΕ είναι κάθετα υποχρεωμένοι να έχουν κατάλογο, και μου φαίνεται ότι το πρόστιμο θα πέσει σύννεφο.. Μήπως είναι καιρός κύριοι να εφησυχάζουμε λιγότερο και να διεκδικούμε τα αυτονόητα; Μήπως;

:)

Εχεις απολυτο δικιο στο οτι θα επρεπε να υπηρχε πληρης καταλογος με τις χρεωσεις για καθε χωρα και καθε δικτυο. Ομως στην υλοποιηση ειναι αρκετα δυσκολο γιατι φαντασου οτι θα πρεπει να εισαι ενημερωμενος για 100+ χωρες που η καθε μια εχεισ 3-4 δικτυα. Και καθε φορα που αλλαζει η χρεωση στην Γερμανια θα πρεπει το γερμανικο δικτυο να ενημερωσει την Vodafone οτι αλλαξαν οι χρεωσεις. Βεβαια απο την αλλη αν τηλεφωνησεις στην Vodafone πριν ξεκινησεις για το ταξιδι, θα σου πει αναλυτικα τις χρεωσεις για καθε δικτυο της χωρας που σε ενδιαφερει. Οποτε ενας τιμοκαταλογος ειναι εφικτος, αλλα μαλλον δεν τους συμφερει.. ;)
Infinite loneliness

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Soulman (19 Φεβ. 2004 , 19:45)

Εχεις απολυτο δικιο στο οτι θα επρεπε να υπηρχε πληρης καταλογος με τις χρεωσεις για καθε χωρα και καθε δικτυο. Ομως στην υλοποιηση ειναι αρκετα δυσκολο γιατι φαντασου οτι θα πρεπει να εισαι ενημερωμενος για 100+ χωρες που η καθε μια εχεισ 3-4 δικτυα. Και καθε φορα που αλλαζει η χρεωση στην Γερμανια θα πρεπει το γερμανικο δικτυο να ενημερωσει την Vodafone οτι αλλαξαν οι χρεωσεις. Βεβαια απο την αλλη αν τηλεφωνησεις στην Vodafone πριν ξεκινησεις για το ταξιδι, θα σου πει αναλυτικα τις χρεωσεις για καθε δικτυο της χωρας που σε ενδιαφερει. Οποτε ενας τιμοκαταλογος ειναι εφικτος, αλλα μαλλον δεν τους συμφερει.. ;)

autoi edw http://www.o2.co.uk/personal/abroad/prices/callingwhileabroad/0,,133,00.html pirinikoi epistimones einai?Giati emena mou fenonte poli apla kai katanoita... :mad:

στις ιστοσελιδες πολλων ευρωπαικων δικτυων κινητης τηλεφωνιας αναφερει αναλυτικα τις χρεωσεις της περιαγωγης,δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο να κανουν κατι αναλογο και τα δικα μας.Μαλιστα στην vodafone και ΤΙΜ ειναι πιο ευκολο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kalmik (19 Φεβ. 2004 , 18:50)

Eδώ και μερικά χρόνια βρίσκομαι τρεις τέσσερις φορές το χρόνο στο εξωτερικό για επαγγελματικά και προσωπικά ταξείδια. Επανειλημμένα έχω αγανακτήσει, διαμαρτυρηθεί και δεν έχω βγάλει άκρη με τις χρεώσεις της περιαγωγής. Οι εταιρίες Κινητής στη Μπανανοελλαδίτσα, εκμεταλλεύονται την πλήρη αδράνεια του Υπ. Εμπορίου και στη θέση της χρέωσης roaming αναφέρουν κάτι κουφά περί χρέωσης ξένου δικτύου+10%. Όμως ιδού το παράδειγμα. Είμαι στην (πάφθηνη σε χρεώσεις) Γερμανία και το λεπτό μου το χρέωναν πέρυσι κοντά 1ευρώ. Επίσης για κλήση 5 δευτ. πλήρωνες 1 ολόκληρο λεπτό. Και καλά κύριοι. Θέλετε να μας πάρετε και τα σ... Ο.Κ. Να είναι υποχρεωμένες οι εταιρίες κινητής να έχουν εμφανείς και δημοσιευμένους πίνακες με χρεώσεις των δικτύων με τα οποία συνεργάζονται όπου να φαίνεται η τελική πραγματική επιβάρυνση του καταναλωτή.

Αντε μην τα πάρω και διαθέσω το χρόνο που χρειάζεται καταγγέλλοντας στην Commission έλλειψη τιμοκαταλόγου. Για υπηρεσίες που προσφέρονται εντός ΕΕ είναι κάθετα υποχρεωμένοι να έχουν κατάλογο, και μου φαίνεται ότι το πρόστιμο θα πέσει σύννεφο.. Μήπως είναι καιρός κύριοι να εφησυχάζουμε λιγότερο και να διεκδικούμε τα αυτονόητα; Μήπως;

Αντιγραφη απο τον επισημο τιμοκαταλαγο:

"Χρεωσεις ξενου δικτύου + 20%".

Η Γερμανια εχει φθηνες χρεωσεις ΑΛΛΑ τα τιμολογια των ξενων δικτυων για τους roamers ειναι διαφορετικα. Ενδεικτικα θα σου αναφερω οτι η Ελληνικη Vodafone χρεωνει τους roamers ΑΝΑ 30sec και νομιζω ειναι γυρω στα 0,175 ευρω τα 30 sec.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfer (19 Φεβ. 2004 , 12:34)

:wacko:

15 Μαρτίου - 5 Απριλίου θα είναι στα ελληνικά VF Shops? Εκεί κατά το Πάσχα θα πρέπει να βαρεθείς να βλέπεις στην ελληνική τηλεόραση το Sharp GX30!

Έως τέλη Απριλίου θα είναι σε όλες τις VF χώρες!

Για την Ελλάδα... δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς ημερομηνία.

Το παραπάνω χρονικό διάστημα βασίζεται σε υπολογισμούς που έκανα λαμβάνοντας υπόψη... κάποιες "παραμέτρους". :worry:

Θα δούμε...

Δε νομίζω ότι είναι δύσκολο να φτιάξουν μία σελίδα :: Vodafone World, με τα roaming tariffs!

Ένας πίνακας με στήλες του τύπου:

Ζώνη Προτεινώμενο Δίκτυο (charge per minute) / 'Αλλο Δίκτυο (charge per minute) Minute Fee of call receiving Sent SMS

Ένας "χρωματισμένος χάρτης" με 4 ζώνες.

Να ακολουθεί ένας πίνακας με τα προτεινώμενα δίκτυα ανα ζώνη

και ένας δεύτερος πίνακας "άλλα δίκτυα" για τις 4 ζώνες!

Μία έκπτωση έως και 20% αν ο συνδομητής επιλέγει το προτεινώμενο δίκτυο (VF World).

Ρυθμός Χρέωσης: 60 sec. ??? ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ 30 sec.

AΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ! :(

kalmik...

1) Όταν υπέγραψες το συμβόλαιο σου με τη Vodafone ανέφερε τπτ για το roaming και τις "υποχρεώσεις" της εταιρίας όσον αφορά το roaming ή την τιμολογιακή πολιτική, γενικότερα? π.χ. έντυπη ενημέρωση κτλ. κτλ.???

2) Έχεις τηλ/σει στο 13830 ή έχεις ρωτήσει σε VF Shop και δεν έχεις λάβει απάντηση για τα roaming tariffs?

3) Όταν βεβαιωθείς ότι η Voda δε σε ενημέρωσε όπως θα 'πρεπε... και δεν είναι "τυπικά καλυμένη" (επίσημος τιμοκατάλογος) τότε... και μόνο τότε, να προσφύγεις στην Commission... ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ... τους "αξίζει" το πρόστιμο!

Vodafone customers ... Creative minds only! :lol: :p :cool:

Απλά θεωρώ την πολιτική όχι μόνο της ελληνικής Vodafone αλλά και των άλλων "ελλήνων παικτών" στην κινητή α. εμπαιγμό β. κατάφωρη παραβίαση των κοινοτικών οδηγιών που επιβάλλουν να υπάρχουν δημοσιευμένοι τιμοκατάλογοι για αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες που παρέχουν. Τα περιπλοκότητας κλπ. τα ακούω βερεσέ...

Αν συνεργάζεσαι με 100 ξένα δίκτυα και θέλεις να έχεις ως Voda ανεξάρτητη χρέωση για το καθένα, ε ναι βεβαίως, οφείλεις βάσει του νόμου να αναφέρεις 100 διαφορετικές χρεώσεις. Σιγά το πολύπλοκο. Μια σελίδα web ή μερικές δακτυλογραφημένες σελίδες στο computer στη διάθεση των ενδιαφερόμενων.

:)

©2004 Vodafone Group

Vodafone welcomes Cyprus to its global community

Vodafone today announces that it has signed a Partner Network Agreement with CYTA in Cyprus. CYTA, whose mobile division is branded Cytamobile, becomes the thirteenth Vodafone Partner Network and the latest member of Vodafone's global mobile community.

Under the agreement, Cytamobile will completely re-brand to Cytamobile-Vodafone, and will market Vodafone's international mobile services within Cyprus, using the existing Vodafone service names, enabling Vodafone to further expand its global services footprint and to leverage the Vodafone brand. The companies will also co-operate in developing services to international and domestic customers.

Cytamobile-Vodafone customers will be able to enjoy the benefits of Vodafone's international services across the Vodafone global footprint, while Vodafone and its partners' customers will have seamless access to Vodafone's international mobile services while travelling in Cyprus.

Peter Bamford, Chief Marketing Officer, Vodafone, said, "Vodafone's Partner Network strategy is going from strength to strength, bringing benefits to both the local operators and Vodafone. The relationship between Vodafone and Cytamobile will make life easier, and offer better value, for our customers in the region."

Nicos Timotheou, General Manager, CYTA said, "With this agreement, Cytamobile, which is the local operator, becomes a member of the largest mobile communications network. This is very important for a local company of a small country. The agreement with Vodafone will allow us to enrich the product offering to our customers and further support our vision to become the best competitive enterprise in Cyprus."

Following today's announcement, Vodafone's portfolio of global services, supported by its global brand, will be available in a total of 13 Partner Network countries*.

* Austria, Bahrain, Croatia, Cyprus, Denmark, Estonia, Finland, Iceland, Kuwait, Lithuania, Luxembourg, Slovenia and Singapore.

οι κλειδωμένες υπέρυθρες όμως δεν χωνεύονται με τίποτα... κρίμα και ακούγεται καλό κινητάκι... υπάρχει σχετικό thread και στο "συσκευές"

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned