Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jackal (10 Φεβ. 2004 , 13:37)

:) Όπως μπορείς να αντιληφθείς, αν διαβάσεις προσεκτικά τα Posts και των δυο μας, εγώ είμαι ήρεμος και συγκεκριμένος.

Ο..."άλλος", είναι τόσο αρπαγμένος που δεν του "αγόρασαν και γλυφυτζούρι με το λογότυπο της VODA", ώστε αν τον αφήσεις "λυμένο" σε κατάστημα της VODA, θα τους φάει ζωντανούς :lol: :lol:

Και όλα αυτά, διότι δεν ξέρει τι του γίνεται...και όλα του φταίνε...

Νομίζει, ο πανβλ@κ@ς ότι εργάζομαι στη VODA (προφανώς επειδή έγραψα ότι είμαι διαχειριστής 150 εταιρικών συνδέσεων... :lol: ...)

Το φτωχό (πλην τίμιο :lol: ) μυαλό του δεν σκέφθηκε ότι είμαι διαχειριστής των συνδέσεων εταιρικού πελάτη της VODA...αλλά, τόσο μυαλό έχει )

:)

@ jackal

Πολλή σημασία έδωσες σ' αυτόν τον dream_GR...

Φαίνεται ότι πρόκειται περί "μπουμπούνα" :lol:

...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα...

...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα...

...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music:

εδώ (για λόγους υποδομής?????????) δεν δίνουν isdn στους συνδρομητές vf, θα δώσουν adsl... (ότι θα με χάλαγε βέβαια!)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (10 Φεβ. 2004 , 14:37)

πάντως που πήρα χθες σε 2λεπτά και 20 δεύτερα είχα ξεμπερδέψει!(με τα πρώτα που λέει για αγγλικά πατήστε 9 και όση ώρα μιλούσα με τον υπάλληλο)... σαν να βελτιώθηκαν.. πολύ γρήγοροι εκτός αν έτυχε! Αλλάξαν και την κασσέτα! δεν έχουν πια το ΟΥ-ΟΥ-οΥΥΥΥΥΥΥ!!!!

:cool:

Στο εχω ξαναπει. Οσες φορες και να παρεις δενθα περιμενεις εσυ. Εισαι παλιος. :cool:

Παλιά έπρεπε να περιμένω σε ala carte κανα 2 λεπτά΄,(πριν 2 μήνες περίπου)

τώρα σε 10 δευτ έχω ήδη πιάσει γραμμή

έχουν κάνει αρκετές βελτιώσεις! :)

Όντως δε φτάνει που σε έχει στην αναμονή σου βάζει και το κατεστραμένο τραγουδάκι
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Συνεχίζουμε σε ήρεμους τόνους - αυτό δεν πάει μόνο στους τρεις που συμμετείχαν στο flamming αλλά σε όλους.
Είμαστε όλοι εδώ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lefkal (10 Φεβ. 2004 , 16:18)

δεν ισχύει για όλους? Μόνο για 4000 "τυχερούς"

μόνο για αυτούς!

Σε εμένα το καλοκαίρι είχε έρθει sms που έλεγε πως μπορώ να στείλω 10 δωρεάν MMS μέσα σε ένα μήνα..

εγώ που πήρα χθες πάντως είχαν βάλει κάποιο άλλο... δεν ξέρω τίτλο!

Πριν μια ώρα συνειδητοποίησα ότι έλλειπε το Vodafone menu από την συσκευή...πέρνω τηλέφωνο την εξυπηρέτηση και μου λέει μία κυρία ότι δεν έχει ιδέα τι μπορεί να παίχτηκε.Τεχνικό πρόβλημα από την πλευρά μου δεν υπάρχει..αύριο θα πάω σε ένα Vodafone Shop μπας και μάθω τι έχει γίνει.(Samsung SGH-V200 έχω.)

Περίεργο μου φαίνεται....
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Ήρθε και σε μένα αυτό το sms από το 222 και εξακολουθώ να στέλνω και να λαμβάνω κανονικά mms χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

13830 call now!!!

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ Panafon CU . ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΜΕΣΩΣ... ΕΝΩ ΕΙΧΑ CU ΕΚΑΝΑ ΑΝΤΙΠΑΝΑΦΟΝΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ, ΕΥΤΗΧΩΣ ΕΣΩΣΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ... ΕΥΤΗΧΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΕΡΑ 03/05/2001 ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ Β-Free Send Pack ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ... :D :D :D
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Έχω συνδεση Vodafone (συμβόλαιο) εδώ και κάποια χρόνια και δεν βλέπω να την αλλάζω. Προβλήματα με το σήμα δεν έχω, οι χρεώσεις της είναι φυσιολογικές και πλέον έχει βελτιωθεί σημαντικά και η εξυπηρέτηση πελατών. Επιπλέον η δωρεάν συνδρομή στην panafonet μου είναι πολύ χρήσιμη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SeCtoR ( 8 Φεβ. 2004 , 02:40)

1)8ELW DWREAN INTERNET STA KARTOKINHTA H KATI ANTISTOIXO ME TO B-ONLINE TIS TIM

2)NA MPORW NA DW TO YPOLOIPO TOU LOGARIASMOU KAI NA KANW ANANEWSH ME ENA APLO SMS

3)8ELW YPHRESIES OPWS LEKSIKO KAI TIM WEATHER

4)8ELW DWREAN WAP,PIO FTHNO TIMOLOGIO STO CU KAI TO GRPS INTERNET KAI STA KARTOKINHTA

5)XWRIS ELAXISTH XREWSH 30'

6)XWRIS XREWSH STI LHPSH SMS APO TIS YPHRESIES CU SMS

AN TA KANEI OLA AYTA EFYGA SE VODAFONE MIA POU EFYGE KAI O KOKKALIS OLA OK

Χμμμμμ. Συντομα θα παρεις μεταγραφη. ;)

Ραγδαιες οι εξελιξεις. :cool:

παλι καλα ομως που δινουν και αυτην την pstn οχι σαν κατι αλλους που θελουν και λεφτα. εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος. μιλαω 17 ευρω και εχω και ιντερνετ ενω αν ειχα μια pstn θα επρεπε να πληρωνω 17 +15 για τον provider. Και το κυριοτερο επακ. οχι κατι tellas free που χρεωνουν αστικη μοναδα

Πιστεύω το βασικότερο είναι φθηνότερα τηλέφωνα και μηνύματα.

Επίσης Internet over GPRS και στα καρτοκινητά με λογικές χρεώσεις.

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned