Jump to content

jackal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jackal

  1. Δεν με προβληματίζει. Όμως, ρε αδερφέ μου, πρόκειται για πραγματικό "στόκο".
  2. Ονειροπαρμένε...δεν έχω λόγο να κουλάρω για τίποτε, διότι δεν έχω λόγο να προβληματίζομαι με ανοησίες δικής μου προέλευσης και δημιουργίας... ;) Τι άλλο Θεέ μου...φώτισέ τον...
  3. :) Όπως μπορείς να αντιληφθείς, αν διαβάσεις προσεκτικά τα Posts και των δυο μας, εγώ είμαι ήρεμος και συγκεκριμένος. Ο..."άλλος", είναι τόσο αρπαγμένος που δεν του "αγόρασαν και γλυφυτζούρι με το λογότυπο της VODA", ώστε αν τον αφήσεις "λυμένο" σε κατάστημα της VODA, θα τους φάει ζωντανούς :lol: :lol: Και όλα αυτά, διότι δεν ξέρει τι του γίνεται...και όλα του φταίνε... Νομίζει, ο πανβλ@κ@ς ότι εργάζομαι στη VODA (προφανώς επειδή έγραψα ότι είμαι διαχειριστής 150 εταιρικών συνδέσεων... :lol: ...) Το φτωχό (πλην τίμιο :lol: ) μυαλό του δεν σκέφθηκε ότι είμαι διαχειριστής των συνδέσεων εταιρικού πελάτη της VODA...αλλά, τόσο μυαλό έχει ) :)
  4. Υπενθύμιση για @dream_GR: Το' πιασες το υπονοούμενο ? (γιατί πρέπει να είσαι και βραδύνους)
  5. :confused: :wacko: ..από...που αντιλαμβάνεσαι κάτι τέτοιο?.. Τελικά... :lol: ..συν τοις άλλοις, είσαι και ΒΛΑΚΑΣ !.. :lol: Και γράφω "συν τοις άλλοις" , δίοτι κατά βάση είσαι φαιδρός.. :lol: Ο νοών νοήτω.. :whistle:
  6. @dream_GR Είσαι ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ, και "λάβε" την απάντηση που σου αρμόζει (κάθε σχολίου μου, προηγείται σχετική παράθεση κειμένου σου): Ωραία...αρχίσαμε την εκδήλωση "συμπλεγμάτων"... Όχι ρε καραγκιοζοπαίκτη, τίποτε απ' όλα αυτά. Ως διαχειριστής 150 Εταιρικών συνδέσεων, σε όλη την Ελλάδα...και καθημερινή επικοινωνία με το Corporate Line της VODA...ε..θα έλεγα ότι ναι...έχω μια μικρή εμπειρία... Νομίζω ότι πρώτος [και μόνο] εσύ, "πέταξες" ένα σωρό μ@λ@κίες, χωρίς τεκμηρίωση...νομίζω ?.. Από τα παραδείγματα που φέρνεις, αποδεικνύεις αφενός μεν ότι κάπου δεν έπραξαν όπως εσύ γουστάρεις (και γιατί θα έπρεπε να το κάνουν άλλωστε...φαίνεται ότι είσαι της άποψης ότι ο Πελάτης έχει πάντα δίκιο, ασχέτως αν πολλάκις είναι και γαϊδούρι...), αφετέρου δε ότι κάπου το χειρίστικες εσφαλμένως. Αν, δε, το χειρίστικες όπως χειρίζεσαι τον γραπτό λόγο της γλώσσας σου και οι πράξεις σου ήταν τόσο αλλοπρόσαλλες όσο το κέιμενό σου...ε...τότε...ουδέν σχόλιο...δεν είναι να απορεί κανείς... Φιλικά, μη φιλικά...έτσι έχει η κατάσταση. Σύνελθε, λοιπόν, λίγο, συγκρότησε τη σκέψη σου, μεθόδευσε τις πράξεις σου, μη τσαμπουκαλεύεσαι ως Πελάτης, μη πουλάς ύψος (ενδεχομένως) και να δείς πως διεκπεραιώνονται όλα. Και σου ξαναγράφω: μη θαρρείς ότι επειδή απαιτείς, ο "αλλος" θα "ξεβρακωθεί" για σένα, αν δεν το προβλέπει η εμπορική πολιτική του. Απεναντίας, ενδεχομένως να το πετύχεις, αν δείξεις ότι είσαι ένας σώφρων Πελάτης. Έχω ελπίδες για σένα. Μπορείς να διορθωθείς. :whistle: Αλλιώς, θα χτυπιέσαι μονίμως έτσι και οι άνθρωποι κάθε Προμηθευτή "θα σε γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι (και θα έχουν κάθε δίκιο) :rolleyes:
  7. "πιάνομαι" από το off topic του φίλου και "επαυξάνω" Σκέψου τι αγενείς και ¨γαϊδουρινούς πελάτες" είναι υποχρεωμένοι /ες να εξυπηρετούν...Διότι, η γνωστή καραμέλα "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο" είτε δημιουργήθηκε από "κακούς πελάτες", είτε δημιουργήθηκε από "γλυφτες" πωλητές... Αυτά :)
  8. Απλα, έχεις άδικο. Απλά, "ισοπεδώνεις και τίποτε άλλο. Τα επιχειρήματά σου...δεν υπάρχουν...η δε προσέγγισή σου...σε εκθέτει...ως Πελάτη... Κυρίως, δε, για το Corporate Line...θα στο γράψω ωμά...ή είσαι βαθιά νυχτωμένος...ή την συγχέεις με άλλη Εταιρεία...ή είσαι προκατειλημμένος...διάλεξε και πάρε :rolleyes: :whistle: Και για να γίνω πιό ωμός: είσαι άσχετος, απαράδεκτος και αγροίκος...sorry, αλλά είσαι μια "κατηγορία" από μόνος σου. :wacko: Έχοντας, δε, δοκιμάσει και την STET/TIM και την COSMOTE (η Q, για μένα, απλά δεν υφίσταται :rolleyes: ), θεωρώ ότι η VODAFONE όχι απλώς είναι μακράν η καλύτερη, αλλά "παίζει" σε άλλα επίπεδα...και που είσαι ακόμα...λογικά, αυτή η Εταιρεία, αναμένεται να αποτελέσει τον ΓΙΓΑΝΤΑ του χώρου...διότι κατέχει τον παλμό του χώρου... Αυτά... :)
  9. @bel & @ bill-viper Ευχαριστώ. Βέβαια, με κάνει και απορώ, διότι το S/E Τ610 επι παραδείγματι, προσφέρει (!) ηχητική ειδοποίηση όταν λαμβάνεις BT μήνυμα !!! ...ενώ για το S/E P900, πρέπει να καταφύγω σε ένα appl. Το SMan που αναφέρατε, που το βρίσκω ? :confused: :( :)
  10. Συγγνώμη. :o Θα "διαβαστεί" (και έιναι, βεβαίως) off topic, αλλά... βοηθείστε, αν γνωρίζετε, διότι σε σχετικό thread για S/E...δεν ασχολήθηκε κανείς... παρά τα τρία (!) post...:( Το P900, όταν δεχεται μήνυμα μέσω ΒΤ, δεν ενημερώνει το "κάτοχό" του, ηχητικά , για την παραλαβή ?.. :confused: Ευχαριστώ :)
  11. ...ΩΡΑΙΑ :!: Τώρα "έδεσε"... Είμαστε δύο... :wacko: Για να δούμε, θα απαντήσει κανείς... :o
  12. :o ...για να δούμε...θα ρισκάρω να ρωτήσω...για 3η φορά...με διαφορετική διατύπωση... ...είναι προβλεπόμενο, να μην έχει ο παραλήπτης Bluetooth μηνύματος, ηχητική ειδοποίηση στο P900 του ;.. ...αναφέρεται κάτι σχετικό στο manual και μου έχει ξεφύγει;... ...πρόκειται για "αστοχία" software;... Ξέρει κανείς ;... :o ...... :confused:
  13. Σωστά αντιλαμβάνομαι ότι για τα inbound ΒΤ μηνύματα, στο P900, δεν υφίσταται ηχητική ειδοποίηση ή μου έχει ξεφύγει κάτι?.. Ευχαριστώ
  14. Αν έχει αναφερθεί νωρίτερα...sorry...1000+ posts...δεν διαβάζονται :) (...δεν διαβάζονται εύκολα, εννοώ, ώστε να έχεις "καθαρό μυαλό" και να σχηματίσεις μια ολοκληρωμένη εικόνα...δεδομένου ότι μοιραία και απόλυτα δικαιολογημένα, παρεμβάλονται posts "αβρότητας", "καλαμπουριού", "ευχών", "ευχαριστιών" κλπ...απόλυτα δικαιολογημένο, επαναλαμβάνω, αφού αυτός ο ηλεκτρονικός τρόπος επικοινωνίας οφείλει να διατηρεί μαι ζωντάνια και να τείνει να μοιάσει στην προφορική επικοινωνία :) ...) ................. Σωστά αντιλαμβάνομαι ότι για τα inbound ΒΤ μηνύματα, στο P900, δεν υφίσταται ηχητική ειδοποίηση ή μου έχει ξεφύγει κάτι?.. Ευχαριστώ :)
  15. Σωστά...αναλόγως την ερμηνεία που θα δώσεις, λαμβάνεις δυο εκ διαμέτρου αντίθετα μηνύματα... ;)
  16. Από τα πιό πετυχημένα σχόλια photo, γενικώς, πού έχω ακούσει στη ζωή μου... :D ;) :)
  17. Άλλες εποχές θα συμφωνούσα μαζί σου :) Πιστεύω ότι αυτό που προτείνεις είναι πολύ δραστικό ! :) Έχω την αίσθηση ότι ο maroysi έχει καλές προθέσεις, αλλά έκανε "κακή προσέγγιση"...ενώ "μέσα του " αντιπαλεύουν "άκρως αντίρροπες δυνάμεις"...δύσκολο πράγμα να αιθάνεσαι πιεσμένος μεταξύ της ανθρώπινης προσέγγισης και της πολυεθνικής σκληρότητας... Μιλάω εκ πείρας...κινδυνεύεις από αλλοτρίωση :( Τέσπα...καλή καρδιά... :)
  18. Thx ! :D Συμβολικό, indeed ! :) Καλώς σας βρήκα! :) :)
  19. :lol: ...εσύ πρέπει να πήρες ΓΕΡΗ ΔΟΣΗ...από το...P900... ...χε-χε-χε... :lol: ;) :)
  20. ...νομίζω ότι "ήμουνα" ο # 12990... :) :lol: :whistle: :)
  21. ...wow!.. "...πήρε φωτιά η Καλαμαριά..." SURFER vs maroysi... ("βιαστικό" nick, βιαστικό post, γεμάτο λάθη, αγχωτική παράθεση επιχειρημάτων, μπηχτές για τον Surfer, πολλές αναφορές στα Στελέχη, κάποια ορθως γραφόμενα, κάποιες μ@λ@κίες γραφόμενες...no offence maroysi...΄) Διακρίνω, μάλλον "καλά στοιχεία" maroysi...αλλά, όπως και σύ γράφεις και ο Surfer πρέπει να είναι καλό παιδί, φαίνεται δε ότι είναι και γάτος και όντως, διακρίνει κάποιος ότι ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΗΝ VODA ! Γιατί, λοιπόν του τα χώνεις ; Είναι "καυστικός" ? ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ! ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ? :confused: :)
×
×
  • Create New...