miaow Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jackal (10 Φεβ. 2004 , 13:37) :) Όπως μπορείς να αντιληφθείς, αν διαβάσεις προσεκτικά τα Posts και των δυο μας, εγώ είμαι ήρεμος και συγκεκριμένος. Ο..."άλλος", είναι τόσο αρπαγμένος που δεν του "αγόρασαν και γλυφυτζούρι με το λογότυπο της VODA", ώστε αν τον αφήσεις "λυμένο" σε κατάστημα της VODA, θα τους φάει ζωντανούς :lol: :lol: Και όλα αυτά, διότι δεν ξέρει τι του γίνεται...και όλα του φταίνε... Νομίζει, ο πανβλ@κ@ς ότι εργάζομαι στη VODA (προφανώς επειδή έγραψα ότι είμαι διαχειριστής 150 εταιρικών συνδέσεων... :lol: ...) Το φτωχό (πλην τίμιο :lol: ) μυαλό του δεν σκέφθηκε ότι είμαι διαχειριστής των συνδέσεων εταιρικού πελάτη της VODA...αλλά, τόσο μυαλό έχει ) :) @ jackal Πολλή σημασία έδωσες σ' αυτόν τον dream_GR... Φαίνεται ότι πρόκειται περί "μπουμπούνα" :lol: Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Kai to kako einai oti exei kai xalia piotita kai den akougete kala...olo dikopes kanei :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 εδώ (για λόγους υποδομής?????????) δεν δίνουν isdn στους συνδρομητές vf, θα δώσουν adsl... (ότι θα με χάλαγε βέβαια!) Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (10 Φεβ. 2004 , 14:37) πάντως που πήρα χθες σε 2λεπτά και 20 δεύτερα είχα ξεμπερδέψει!(με τα πρώτα που λέει για αγγλικά πατήστε 9 και όση ώρα μιλούσα με τον υπάλληλο)... σαν να βελτιώθηκαν.. πολύ γρήγοροι εκτός αν έτυχε! Αλλάξαν και την κασσέτα! δεν έχουν πια το ΟΥ-ΟΥ-οΥΥΥΥΥΥΥ!!!! :cool: Στο εχω ξαναπει. Οσες φορες και να παρεις δενθα περιμενεις εσυ. Εισαι παλιος. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackal Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Δεν με προβληματίζει. Όμως, ρε αδερφέ μου, πρόκειται για πραγματικό "στόκο". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Παλιά έπρεπε να περιμένω σε ala carte κανα 2 λεπτά΄,(πριν 2 μήνες περίπου) τώρα σε 10 δευτ έχω ήδη πιάσει γραμμή έχουν κάνει αρκετές βελτιώσεις! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Όντως δε φτάνει που σε έχει στην αναμονή σου βάζει και το κατεστραμένο τραγουδάκι Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 δεν ισχύει για όλους? Μόνο για 4000 "τυχερούς" Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Αρχιμήδης Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Συνεχίζουμε σε ήρεμους τόνους - αυτό δεν πάει μόνο στους τρεις που συμμετείχαν στο flamming αλλά σε όλους. Παράθεση Είμαστε όλοι εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lefkal (10 Φεβ. 2004 , 16:18) δεν ισχύει για όλους? Μόνο για 4000 "τυχερούς" μόνο για αυτούς! Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Σε εμένα το καλοκαίρι είχε έρθει sms που έλεγε πως μπορώ να στείλω 10 δωρεάν MMS μέσα σε ένα μήνα.. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 εγώ που πήρα χθες πάντως είχαν βάλει κάποιο άλλο... δεν ξέρω τίτλο! Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Πάντως σε μένα με εξυπηρετούν αμέσως! ετός βέβαι αν έχω δαιμόνια τύχη! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Αρχιμήδης Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Τα μηνύματα μεταφέρονται εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=18525 Παράθεση Είμαστε όλοι εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Πριν μια ώρα συνειδητοποίησα ότι έλλειπε το Vodafone menu από την συσκευή...πέρνω τηλέφωνο την εξυπηρέτηση και μου λέει μία κυρία ότι δεν έχει ιδέα τι μπορεί να παίχτηκε.Τεχνικό πρόβλημα από την πλευρά μου δεν υπάρχει..αύριο θα πάω σε ένα Vodafone Shop μπας και μάθω τι έχει γίνει.(Samsung SGH-V200 έχω.) Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prytanis Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Περίεργο μου φαίνεται.... Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prytanis Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Ήρθε και σε μένα αυτό το sms από το 222 και εξακολουθώ να στέλνω και να λαμβάνω κανονικά mms χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prytanis Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 13830 call now!!! Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ Panafon CU . ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΜΕΣΩΣ... ΕΝΩ ΕΙΧΑ CU ΕΚΑΝΑ ΑΝΤΙΠΑΝΑΦΟΝΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ, ΕΥΤΗΧΩΣ ΕΣΩΣΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ... ΕΥΤΗΧΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΕΡΑ 03/05/2001 ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ Β-Free Send Pack ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ... :D :D :D Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Εμένα να δεις.. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Έχω συνδεση Vodafone (συμβόλαιο) εδώ και κάποια χρόνια και δεν βλέπω να την αλλάζω. Προβλήματα με το σήμα δεν έχω, οι χρεώσεις της είναι φυσιολογικές και πλέον έχει βελτιωθεί σημαντικά και η εξυπηρέτηση πελατών. Επιπλέον η δωρεάν συνδρομή στην panafonet μου είναι πολύ χρήσιμη. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Emena me ixan parei prin kanena mina kai moy ekanan tin ereyna! Ti itan? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SeCtoR ( 8 Φεβ. 2004 , 02:40) 1)8ELW DWREAN INTERNET STA KARTOKINHTA H KATI ANTISTOIXO ME TO B-ONLINE TIS TIM 2)NA MPORW NA DW TO YPOLOIPO TOU LOGARIASMOU KAI NA KANW ANANEWSH ME ENA APLO SMS 3)8ELW YPHRESIES OPWS LEKSIKO KAI TIM WEATHER 4)8ELW DWREAN WAP,PIO FTHNO TIMOLOGIO STO CU KAI TO GRPS INTERNET KAI STA KARTOKINHTA 5)XWRIS ELAXISTH XREWSH 30' 6)XWRIS XREWSH STI LHPSH SMS APO TIS YPHRESIES CU SMS AN TA KANEI OLA AYTA EFYGA SE VODAFONE MIA POU EFYGE KAI O KOKKALIS OLA OK Χμμμμμ. Συντομα θα παρεις μεταγραφη. ;) Ραγδαιες οι εξελιξεις. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 παλι καλα ομως που δινουν και αυτην την pstn οχι σαν κατι αλλους που θελουν και λεφτα. εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος. μιλαω 17 ευρω και εχω και ιντερνετ ενω αν ειχα μια pstn θα επρεπε να πληρωνω 17 +15 για τον provider. Και το κυριοτερο επακ. οχι κατι tellas free που χρεωνουν αστικη μοναδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBs Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Πιστεύω το βασικότερο είναι φθηνότερα τηλέφωνα και μηνύματα. Επίσης Internet over GPRS και στα καρτοκινητά με λογικές χρεώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts