nemos Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Και γω Brando Ultra Clear Screen Protector χρησιμοποιώ.Παιδεύτηκα πάντως πολύ.Παρήγγειλα 2 και το πρώτο το χαράμισα διότι δεν είχα ξαναβάλει protector άλλη φορά.Το δεύτερο βέβαια το κατάφερα και εφαρμόζει τέλεια.Χρειάστηκα πάντως υπομονή και μεγάλη προσοχή. Παιδια εγω πριν βαλω protector καθαριζω την οθονη με μαντηλακια που χρησιμοποιω για την οθονη του υπολογιστη που ειναι αντιστατικα και στη συνεχεια βαζω απειρολαχιστη ποσοτητα νερου με το δακτυλο μου στην οθονη του ppc και ετσι δεν υπαρχει περιπτωση να κανει φουσκαλα ή να εγκλωβιστει σκονη με τιποτα Και το νερό που πάει?Δεν θολώνει την οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Και γω Brando Ultra Clear Screen Protector χρησιμοποιώ.Παιδεύτηκα πάντως πολύ.Παρήγγειλα 2 και το πρώτο το χαράμισα διότι δεν είχα ξαναβάλει protector άλλη φορά.Το δεύτερο βέβαια το κατάφερα και εφαρμόζει τέλεια.Χρειάστηκα πάντως υπομονή και μεγάλη προσοχή. Και το νερό που πάει?Δεν θολώνει την οθόνη? Oxι δεν την θολωνει καθολου. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 μεταξυ των 2;προσωπικα 9090 λογω οθονης και καλυτερης ποιοτητας συσκευης,τα ειχα για κανενα μηνα και τα 2 στα χερια μου,προσωπικη αποψη βεβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 9100 λόγω μεγέθους, wm5 και design 9090 λόγω επεξεργαστή, και ποιότητας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 thanks paidia! pira to 9090 kainourgio 330 eurw. euxaristw poly! :) Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 thanks paidia! pira to 9090 kainourgio 330 eurw. euxaristw poly! :)καλοριζικο;) που το βρηκες σε τετοια τιμη;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me_gustas Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Έχω το q-tek 8020 και όταν εκτελώ το SPVServices.exe βγάζει το εξής μήνυμα: unknown error -2147467259 in read operation. Μπορει κανείς να βοηθήσει; Παράθεση CALL ME! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me_gustas Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Ολα οκ λειτουργεί. Δεν λειτουργει όμως το activesync με τα wm5. Ξέρει κανείς κάτι για αυτό; Παράθεση CALL ME! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 meta apo poly psaksimo, tyxaia vrika enan pou fernei qtek kainourgia se times foveres. exei 9090, s100, 2020i kai 9000 an kaneis thelei kamia pliroforia as mou steilei p.m :) Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me_gustas Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Αποφάσισα τελικά να γυρίσω στα wm3 και ακολούθησα τη διαδικασία απο το tutorial. http://opencodesolutions.com/~ronswens/tutwm2003.html Εφτασα μεχρι αυτο το σημείο "Type "format BINFS" without quotes and press Enter" αλλα μετά μου βγάζει "Not allow operation!" Φυσικά το κινητό δε bootαρει. Μπορει κανείς να βοηθήσει; -αν και δε νομίζω να γίνετε κάτι- Παράθεση CALL ME! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Λέω και πάλι Προγανως δεν εχετε δοκιμάσει τους απλους μαλακους screen protectors του 1€ που εκει να δειτε εφαρμογη και αισθηση του tap Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Οι απλοί δεν είναι Ultra Clear. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tral Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Δύο φορές έχω βάλει screen protector στη ζωή μου, και οι δύο ήταν Brando Ultra Clear, και οι δύο μπήκαν άψογα, οπότε μάλλον είσαι υπερβολικός. Λίγη προσπάθεια θέλει, δεν είναι τίποτα. Εγω εχω βαλει μονο εναν στην ζωη μου (Brando Ultra Clear) και πραγματικα παρολο που ειμαι ψειρας το αποτελεσμα με εντυπωσιασε αψογη εφαρμογη με μονο μια μικρη φουσκαλιτσα κατω δεξια που ουτε φαινετε και αυτο γιατι δεν προσεξα και ειχε μια μικρη ινα απο υφασμα, οσο για το οτι χαραζεται θα συμφωνησω αλλα εδω χαρασεται η ιδια η οθονη που εχει το ppc, απολυτα αχαρακτο πλαστικο δεν υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 breakdacer p.m me!!! Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LambrosGG Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Gia na anagnwristei to wm5 kinito apo to activesync arkei na katevasete tin teleutaia ekdosi tou programmatos (4.1) Idou to sxetiko link: http://download.microsoft.com/download/9/9/8/998d4808-acc6-424e-b75e-ce801cdccbbb/setup.exe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viron Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Έχω το q-tek 8020 και όταν εκτελώ το SPVServices.exe βγάζει το εξής μήνυμα: unknown error -2147467259 in read operation. Μπορει κανείς να βοηθήσει; Και σε μένα αυτό το μήνυμα βγάζει. Πως το έκανες να προχωρήσει? Βύρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gakis13 Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 kserei kaneis pote erxete to qtek 9600 ? poso tha exi peripou? kai an tha to diathetei i tim me tin anavathmisi pou exo?!?:X :X :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rf1 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Στο ίδιο ψάξιμο ήμουν και εγώ και κατέληξα στο 2020i γιατι: Α) δοκιμασμενό Β) γρήγορο Γ) οθονάρα Δ) αυτονομία Ε) software που κυκλοφορεί τώρα σε σχέση με το keyboard του 9100 το θεωρώ άχρηστο...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Στο ίδιο ψάξιμο ήμουν και εγώ και κατέληξα στο 2020i γιατι: Α) δοκιμασμενό Β) γρήγορο Γ) οθονάρα Δ) αυτονομία Ε) software που κυκλοφορεί τώρα σε σχέση με το keyboard του 9100 το θεωρώ άχρηστο...:) e gia stile mou ena minyma san perpatas na se do na tografis me to penaki.... i grapse mou minyma opose 8elis na doume pios 8a to grapsi pio grigora.... i akoma grapse mou text se pocket word i note episis to keyboard xrisimevei kai kata ton xeirismo ton windows..... to KEYBOARD einai o monos logos pou protimo to 9100 para opiodipote allo ppc ! einai to vasiko tou pleonektima! oxi na mou les oti den einai xrisimo.....giati kanis la8os!:O Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Στο ίδιο ψάξιμο ήμουν και εγώ και κατέληξα στο 2020i γιατι: Α) δοκιμασμενό Β) γρήγορο Γ) οθονάρα Δ) αυτονομία Ε) software που κυκλοφορεί τώρα σε σχέση με το keyboard του 9100 το θεωρώ άχρηστο...:)συμφωνω,αν και το πληκτρολογιο ειναι βολικο και αυτο,αν ηθελα σωνει και καλα θα επαιρνα το 9000 και σε καμμια περιπτωση το 9100 λογω αθλιας ποιοτητας γενικα,αν πας στο φορουμ της ace θα καταλαβεις,ασε που το ειδα με τα ματια μου στο 9100 του αδελφου μου,ευτυχως το ξεφορτωθηκε και πηρε s200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 ego exo i-mate K-jam (dld 9100) alla den exo di kamia f8ora oute to pennaki den exi xalarosi Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rf1 Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 e gia stile mou ena minyma san perpatas na se do na tografis me to penaki.... i grapse mou minyma opose 8elis na doume pios 8a to grapsi pio grigora.... i akoma grapse mou text se pocket word i note episis to keyboard xrisimevei kai kata ton xeirismo ton windows..... to KEYBOARD einai o monos logos pou protimo to 9100 para opiodipote allo ppc ! einai to vasiko tou pleonektima! oxi na mou les oti den einai xrisimo.....giati kanis la8os!:O Μάλλον βολέυεσε πολλύ με το keyboard σε σχέση με εμένα. Για μένα το πενάκι είναι κάτι σαν mouse ενός pc. Τώρα εαν μπορείς και γράφεις με το 9100 κατα 2sec πιο γρήγορα τα sms δεν θα έλεγα οτι είναι πλεονέκτημα αυτό....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 ego exo i-mate K-jam (dld 9100) alla den exo di kamia f8ora oute to pennaki den exi xalarosiπροφανως ειναι καλυτερη ποιοτητα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Μάλλον βολέυεσε πολλύ με το keyboard σε σχέση με εμένα. Για μένα το πενάκι είναι κάτι σαν mouse ενός pc. Τώρα εαν μπορείς και γράφεις με το 9100 κατα 2sec πιο γρήγορα τα sms δεν θα έλεγα οτι είναι πλεονέκτημα αυτό....:) Με το πληκτρολόγιο δεν γράφεις μόνο 2 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα... Απλά ένα μήνυμα 160 χαρακτήρων το γράφεις σε 2 δευτερόλεπτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 mporei to 9100 na exei ena keyboard omws exei enan epeksergasti xamilo kai genika ysterei poly se sxesi me to 2020i. den yparxei sygrisi. auto pou me peirazei einai oti sto s200 evalan 200ari epeksergasti. enw to s100 exei 400ari. giati egine auto? egw pantws me to 9090 ta xw ola, kai wifi kai kalo epeksergasti kai keyboard! :) Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts