Jump to content

[S9/S9 Plus] Η εμπειρία σας από τη μπαταρία

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Είστε ικανοποιημένοι με την μπαταρία των S9/S9+ σε σχέση με τα S8/S8+;  

117 members have voted

1. 1. Είστε ικανοποιημένοι με την μπαταρία των S9/S9+ σε σχέση με τα S8/S8+;

• Έχω S9 (Η αυτονομία είναι χειρότερη από το S8)
      10
    • Έχω S9+ (Η αυτονομία είναι χειρότερη από το S8+)
      27
    • Έχω S9 (Η αυτονομία είναι ίδια ή καλύτερη από το S8)
      15
    • 'Εχω S9+ (Η αυτονομία είναι ίδια ή καλύτερη από το S8+)
      65

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλά τα πάμε, s9plus , security Μαρτιου1d5c95e169b3af4d8d48913264a1be3b.jpg92aff67e067fca32566c471ce10df15b.jpg

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

2 ωρες λογικα ειναι wifi ετσι ??

νομιζω είσαι πολυ καλα κ με αυτες τις εφαρμογες που εχεις χρησιμοποιησει...

Νομίζω οτι με το τελευταίο patch Μαρτίου έχω καλύτερο sot

Καλά τα πάμε, s9plus , security Μαρτιου

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άντε, ωραία, το αναμένουμε. Η vodafone μας έχει με Ιανουαρίου ακόμη :p

Όχι ότι έχω παράπονο. Μετά από ένα μήνα με pie, τολμώ να πω ότι βλέπω καλύτερη μπαταρία σε σχέση με τις πρώτες φορτίσεις μετά το update. Πράγματι μαθαίνει τη χρήση και βελτιστοποιείται αναλόγως, δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς, μιλάω για 10-20% καλύτερη μπαταρία :blink: Πλέον το φορτίζω κάθε 2 μέρες, με 5μισι-6 ώρες sot (συμπεριλαμβάνονται μπόλικα ελαφριά παιχνιδάκια). Το μόνο "πείραγμα" που έχω κάνει στη συσκευή είναι η απενεργοποίηση του facebook, όλα τα άλλα μαμίσια και αυτόματα :happy:

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Επιβεβαιωνω την πολυ μεγαλη διαφορα στην μπαταρια με τον νεο patch που επιτελους φτανουμε στο επίπεδό του patch Γεναρη..

Η διαφορα σε μενα ειναι μεγαλη κ εμφανη.

Η χρηση μου...

20 λεπτα ebay (συνεχη ψαξιμο για ενα προιον)

30 λεπτα browsing

8 λεπτα messenger

Ολα με 4g ....

Η διαφορα: αναλογες χρησεις με 4g, ειχα 50 λεπτα οθονη στο 89% ...

Νομιζω βρηκαμε τα 45 λεπτα με 1 ωρα sot που ειχαμε χασει στις αρχες Φεβρουαρίου....

https://imgur.com/a/7ZVxczd

A ωραια! Thanks....

Εε καιρος ηταν... Θα Ξαναποσταρω φωτο κ ακριβεις πληροφορίες οταν φτάσω στο 20% που ειναι το τερμα μου πάντα....

Θελω να πιστευω πως θα συνεχίσει το ιδιο καλα!

Εε καιρος ηταν... Θα Ξαναποσταρω φωτο κ ακριβεις πληροφορίες οταν φτάσω στο 20% που ειναι το τερμα μου πάντα....

Θελω να πιστευω πως θα συνεχίσει το ιδιο καλα!

Σταθερα εγω 4 μηνακια δεν χανει ποτε την ισορροπια του καθοτι ζυγος στο ζωδιο :p:lol:--->>> https://i.imgur.com/devxiWD.jpg

Edited by s_wind

Εσυ εισαι σε μια κατηγορια μονος σου αγόρι μου..

Τωρα, στο νεο patch Μαρτίου... Η καλη μπαλα, παίζεται στο wifi που εκει δειχνει να εχει γινει καλη δουλεια....

Εχασα 5% σε μια ωρα sot (45 λεπτα browsing, 7 λεπτα messenger, 5 λεπτά Facebook)

Μου κανει τρομερη εντύπωση η καταναλωση με wifi μιας κ σπίτι επαιζα πάντα στο 8-9% στην μια ωρα sot...

Έως τωρα, ειμαι σε ελάχιστα καλύτερα νουμερα sot κ απ το patch Γεναρη !!

Κ ειμαι μολις στο 70 % με 3:15 sot.

Ενω πριν το δίμηνο στο 70% ημουν 2:55 με 3:05 ωρες...

Εσυ εισαι σε μια κατηγορια μονος σου αγόρι μου..

Τωρα, στο νεο patch Μαρτίου... Η καλη μπαλα, παίζεται στο wifi που εκει δειχνει να εχει γινει καλη δουλεια....

Εχασα 5% σε μια ωρα sot (45 λεπτα browsing, 7 λεπτα messenger, 5 λεπτά Facebook)

Μου κανει τρομερη εντύπωση η καταναλωση με wifi μιας κ σπίτι επαιζα πάντα στο 8-9% στην μια ωρα sot...

Έως τωρα, ειμαι σε ελάχιστα καλύτερα νουμερα sot κ απ το patch Γεναρη !!

Κ ειμαι μολις στο 70 % με 3:15 sot.

Ενω πριν το δίμηνο στο 70% ημουν 2:55 με 3:05 ωρες...

Αδερφε...Πειραματοζωα της Google ειμαστε...:lol:

Αμα θες να ξενοιασεις μια για παντα να μη σε φοβιζουν τα Patch μια και εισαι απο τους "σκεπτομενους" και δεν παιζεις μπαλα με οτι ναναι στο λειτουργικο οταν θα εχεις ελευθερο χρονο θα πας εφαρμογες/εμφανιση εφαρμογων συστηματος και...

Στα λεω παπαγαλια χωρις πολλα-πολλα...

Θα βαλεις τα παντα σε περιορισμο.

Με την σειρα σαν παιχνιδι....

Ξεκινα απο πανω προς τα κατω ενα-ενα ...

Θα σου παει λιγη ωριτσα αλλα οκ...Παιχνιδιαρικα ειπαμε παρεα με καφεδακι...

Οπου θα βλεπεις εφαρμογη να ανηκει στο android-system Η στο Ui συστηματος ΔΕΝ θα την βαζεις .Ετσι θα πεσουν τα παντα σε καταστολη χωρις κανενα Fc η να χανεις ειδοποιησεις κτλ.

θα εχεις για παντα σταθερο sot χωρις περιεργα σκαμπανεβασματα...

Εχω βαρυ φορτο με τις εργασιες και δεν μπορω να ανεβασω ενα καινουργιο οδηγο που εφτιαξα αλλα εσυ καταλαβες τι λεω...

Βλεπεις....

Η Sammy την φροντιδα την εβαλε...για την google....οχι για κατι αλλα που μπορει να πιστευει ο καθενας ....

Απλα...

Διαχειριση Μπαταριας :

Σε S9 με μπαταρια 3000mAh εχω...

Παντα με 4G , συγχρονισμοι , και χειροκινητη φωτεινοτητα 50%.

2,5 ωρες youtube.

1,5 ωρες chrome.

1 ωρα τηλεφωνα με Bt.

20 λεπτα Fb.

και κατι ψιλα...

54462692_2191557137775014_6865829776154689536_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_ht=scontent.fskg1-1.fna&oh=8b9d5328e09e8e11a2168f935c3e670e&oe=5D1D6C83

Google . . . . . Ψοφα . . .:rotfl:

Edited by s_wind

Εχεις παεi CL μονος σου εσυ....

Αυτο θελει καφε, σε μεγαλη κουπα κ αυριο πρωι με την αυγουλα να το φτιάξω.....

Για μια ακομη φορα, ευχαριστούμε πολυ για την βοήθεια....

Παντως, μπορω να πω οτι τωρα δεν του λειπει τπτ... Οπως κ πριν απ τον Γεναρη δηλ..αλλα τωρα σαφέστατα ειναι ολοκληρωμενο !!

Σε περιορισμό πως βάζουμε τις εφαρμογές άμα είναι να τα κάνω και εγώ με τον πρωινό καφέ αύριο!!!

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε περιορισμό πως βάζουμε τις εφαρμογές άμα είναι να τα κάνω και εγώ με τον πρωινό καφέ αύριο!!!

Περιγράφει ακριβώς ο swind 2 ποστ πιο πανω... Στις εφαρμογές πας, κ εφαρμογές συστηματος.

Ναι...

RED PILL η BLUE PIILL ?:p

Το μενου εφαρμογων συστηματος το βρισκουμε στις εφαρμογες 3 τελειες πανω δεξια...

Οταν φθανουμε στο μενου εφαρμογων συστηματος βλεπουμε ενα χαος απο πολλα apk.

Ολος ο τεραστιος καταλογος ειναι χωρισμενος σε 3 υποσυνολα...

1)Καποιες εφαρμογες απο αυτες ενω απο εξω γραφει το ονομα τους εαν μπουμε μεσα βλεπουμε να γραφει android-system.Αυτο το βλεπουμε Εαν πατησουμε το Tab μπαταρια.

2)Καποιες εφαρμογες απο αυτες ενω απο εξω γραφει το ονομα τους εαν μπουμε μεσα βλεπουμε να γραφει Ui συστηματος..

3)Καποιες εφαρμογες Απο αυτες ενω απο απο εξω γραφει το ονομα τους εαν μπουμε μεσα βλεπουμε να παραμενει.

4)Υπαρχει και μια τεταρτη που εαν μπουμε μεσα δεν εχεις καμια επιλογη....Δεν μας ενδιαφερει...

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

<<<Μπαινοντας σε καθε apk παμε στο tab μπαταρια παταμε και τοτε βλεπουμε εαν η εφαρμογη ανηκει:>>>

Η στο android-system.

Η στο Ui συστηματος.

Η ειναι καθε αυτου αυτονομη.

Εαν ειναι αυτονομη την θετεις σε περιορισμο....

Εαν οχι δεν την βαζεις και ας εχει επιλογη....

Εαν βαλεις ενα apk σε περιορισμο που ανηκει στο android system η στο Ui

συστηματος καταλαθος τοτε μπαινουν ολες οι εφαρμογες που ανηκουν σαυτο με αποτελεσμα να μη λειτουργουν σωστα...

Εαν πιστευεις οτι τα εκανες μπαχαλο υπαρχει λυση :τρεις τελειες πανω δεξια εχει επαναφορα προεπιλογων.....

Και θετουμε το εξης ερωτημα:

Εσυ φιλε χρηστη πιο χαπι θα παρεις ?

Εαν παρεις το Μπλε θα συνεχισεις να πιστευεις οτι εισαι ευτυχισμενος οτι ολα πανε καλα η συσκευη σου θα εχει το γνωστο "ταλαιπωρο" σοτ..Θα ερχεσαι εδω και θα γκρινιαζεις....Να ξερεις οτι ουτε με 5000mAh "δεν σε κανουμε καλα"....:p Παντα θα γκρινιαζεις γιατι διαλεγεις τον ευκολο δρομο...

Εαν παρεις το κοκκινο θα κανεις τα παραπανω πεφτοντας στο λακκο του φιδιου....

Φευγω τωρα γιατι με κυνηγανε κατι πρακτορες της google:rotfl::rotfl::rotfl:

Ρε ...τι πλακα εχουμε....

Περα απο το χιουμορ...Αυτες οι ρυθμισεις δεν ειναι για καθημερινους απλους χρηστες.Ειναι γιαυτους που στο παρελθον εχουν ασχοληθει με λειτουργικα και ξερουν τι ενεργειες να κανουν.Γιαυτο οσοι δεν καταλαβαινουν προσπεραστε τα παραπανω....

Edited by s_wind

Δεν ξέρεις τι να βάλεις σε περιορισμό ρε γμτ από το σύστημα. Γιατί οκ τις εφαρμογές όλες περιορισμένες τις έχω.

Δεν ξέρεις τι να βάλεις σε περιορισμό ρε γμτ από το σύστημα. Γιατί οκ τις εφαρμογές όλες περιορισμένες τις έχω.

Αμα μπερδευεσαι μην τα πειραζεις.Δεν ειναι για ολους οι ρυθμισεις.Ολη αυτη η πληθωρα εφαρμογων ειπα οτι ειναι χωρισμενη σε 3 υποσυνολα .Εσυ βαζεις περιορισμο μονο αυτες που δεν ανηκουν στο android-system η στο ui συστηματος.Εαν εχεις σε γενικες γραμμες ενα καλο σοτ μην ασχολησε και προβληματιζεσαι.

Για να δεις εαν εχεις καλο σοτ πας επιλ.προγραμματιστη / ελεγχος παρασκηνιου και εκει βλεπεις τους χρονους των εφαρμογων πριν ποση ωρα ηταν ενεργες....Προσοχη οι διακοπτες που βλεπεις εκει δεν κανουν κατι....Μονο οπως εγραψα παραπανω τους σταματας....

Εμενα ειναι off:lol:

Φτιαξαμε καφεδακι, αραξαμε σαλονι, καναπέ κ τα ρεστα, κ ειμαστε ετοιμοι για περιορισμούς...

Παντως κατι δυσκολο δεν ειναι....

οκ το εκανα.Για να δουμε αν θα εχει διαφορα ως προς την μπαταρια η ως προς την χρηση (εκλεισα κατι που δεν επρεπε κτλ)

Παντως η λυση για οσους το σκεφτεστε ειναι μια: Μιλκο και τυροπιτα και μετα εχετε οοοολο το χρονο μπροστα σας στην τουαλετα να τις απενεργοποιησετε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

οκ το εκανα.Για να δουμε αν θα εχει διαφορα ως προς την μπαταρια η ως προς την χρηση (εκλεισα κατι που δεν επρεπε κτλ)

Παντως η λυση για οσους το σκεφτεστε ειναι μια: Μιλκο και τυροπιτα και μετα εχετε οοοολο το χρονο μπροστα σας στην τουαλετα να τις απενεργοποιησετε!

Εγω παντως τελειώσα.... Εκνευριστικη διαδικασία ήταν να πω την αληθεια... Καποια στιγμη σκεφτηκα να τα παρατήσω αλλα τελικα τα καταφερα...

Σε περίπτωση της τουαλετας αδερφε δεν ξερω πάντως αν θα ειχα το μυαλο να σκεφτω τι εφαρμογες να κλεισω...

Ρε τι τρελα ειναι αυτη....Το στεγνωσατε δεν χανει λαδια απο πουθενα....

Ο αλλος....

Ενας συναδελφος στην πρωινη μου εργασια του λεω:

Γρηγορη τι εγινε τακανες σωστα?

Μου λεει:

Αν τακανα λεει...

Μουαρεσε και τακλεισα ολα εκλεισα και αυτα που ειπες να μην κλεισω..

Γιατι ρε Γρηγορη?

Ρε αντε απο κει....Δεν θα περνα κουνουπι...

Στην πρωινη εργασια γινεται το σωσε....

Εμεις δεν ειμαστε τιποτα εδω....

:lol::lol::lol:

Edited by s_wind

Ρε τι τρελα ειναι αυτη....Το στεγνωσατε δεν χανει λαδια απο πουθενα....

Ο αλλος....

Ενας συναδελφος στην πρωινη μου εργασια του λεω:

Γρηγορη τι εγινε τακανες σωστα?

Μου λεει:

Αν τακανα λεει...

Μουαρεσε και τακλεισα ολα εκλεισα και αυτα που ειπες να μην κλεισω..

Γιατι ρε Γρηγορη?

Ρε αντε απο κει....Δεν θα περνα κουνουπι...

Στην πρωινη εργασια γινεται το σωσε....

Εμεις δεν ειμαστε τιποτα εδω....

:lol::lol::lol:

Μπραβο Γρηγόρη... Καλα τα εκανες... Τωρα θα χανεις μπαταρια κ απο την audiojack θυρα...

Ωραιος ο Γρηγορης.. Σου λεει αφου εχει κουμπακια κ το android system, για καλο ειναι... Αρα παρτα.....

Παντως ναι, γιατι να μην το στεγνωσω όταν μου δίνει την δυνατοτητα κ δεν χανω κατι σε εμπειρια χρησης ??

Αφου μονο κερδιζω, γτ να μην κλεισω το sounddetector η το arcore οταν δεν θα θελω για πουθενά ??

Επιστρεφω στα της μπαταριας...

Για πρώτη φορά περναω τις 7 ωρες sot με την δικη μου χρηση...

Παντα ημουν 6.15 με 6.30 ωρες στο 18-20%.

Εχω κερδισει κααααατι παραπάνω απο 1 ωρα sot με το patch Μαρτιου κ πλεον ειναι σαφεστατα ανωτερο κ απο το patch Γεναρη....

Εντύπωση μου εκανε η διαχειριση μπαταριας με WIFI.. Καίει πολυ λιγότερο απο ότι εκαιγε πιο πριν... Εκανε απιστευτη δουλεια η samsung εδω!

Η καταναλωση παρακατω ειναι σχεδον στο 50-50.

Με 1 ημερα κ 12 ωρες αναμονη εχω ....

4.25 ωρες browsing.

1.30 ωρα messenger (μιση ωρα βιντεοκληση)

30 λεπτα facebook

15 λεπτά whatsapp

15 λεπτα instagram

15 λεπτα φωτογραφιες

5 λεπτα αλλα πρόγραμματα (τραπεζα, δρομολογια μ.μ.μ κτλ)

https://m.imgur.com/a/8xuo6Zx

Ενδιαφέρον αυτό για το patch Μαρτίου. Αναμένω κ εγώ. Όσο για τον οδηγό του s_wind....... Περιμένουμε νέο ανανεωμένο οδηγό υπερσπεσιαλ γιατί τείνω προς αγορά note 9 μιας κ δε με καλύπτει η απόδοση του s9. Ελπίζω να μην απογοητευτώ. Κ μόλις πάρω το νέο εργαλείο να τα ξανακάνω όλα μαζί.

ΥΓ πήρε ένας συνάδελφος ένα ταπεινό Huawei y7. Στο 93% είχε μια ώρα sot. Αντίστοιχα εγώ στη μία ώρα ήμουν κάτω από το 80%. Ferrari vs opel αλλά μου έκανε εντύπωση η αυτονομία του

Edited by barcelonistas

Ενδιαφέρον αυτό για το patch Μαρτίου. Αναμένω κ εγώ. Όσο για τον οδηγό του s_wind....... Περιμένουμε νέο ανανεωμένο οδηγό υπερσπεσιαλ γιατί τείνω προς αγορά note 9 μιας κ δε με καλύπτει η απόδοση του s9. Ελπίζω να μην απογοητευτώ. Κ μόλις πάρω το νέο εργαλείο να τα ξανακάνω όλα μαζί.

ΥΓ πήρε ένας συνάδελφος ένα ταπεινό Huawei y7. Στο 93% είχε μια ώρα sot. Αντίστοιχα εγώ στη μία ώρα ήμουν κάτω από το 80%. Ferrari vs opel αλλά μου έκανε εντύπωση η αυτονομία του

Περιμενε να δουμε το Midrange A-90 εχει event το πρωτο 10ημερο του Απριλη ...

Η samsung λεει οτι θα καινοτομησει εκει με 48αρες καμερες ποπαπ , νεα οθονη χωρις notch ,το ονομαζει ultimate Gaming phone κτλ.Κατσε να το δουμε τι ψαρια πιανει....Ερχεται....Μη βιαστεις ενα 10ημερακι ειναι...Tον φαγαμε τον Μαρτη...

Edited by s_wind

• The title was changed to [S9/S9 Plus] Η εμπειρία σας από τη μπαταρία