maximos Δημ. May 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Maximos ειναι σαν αυτο που ποσταρες παραπανω?? Πωσ το βρισκω?? Ειναι για να το συνδεσω σε εξωτερικο σκληρο παραδειγμα ε?Αυτό είναι για να φωρτιζει το τηλέφωνο και παράλληλα να έχεις ακουστικά συνδεδεμένα. Για σκληρό θέλεις usb otg. Gesendet von meinem BLA-L29 mit Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Αυτό είναι για να φωρτιζει το τηλέφωνο και παράλληλα να έχεις ακουστικά συνδεδεμένα. Για σκληρό θέλεις usb otg. Gesendet von meinem BLA-L29 mit TapatalkΕυχαριστω.. Θα τα βρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 χθες παρελαβα απο amazon.it το 8,4 .πολυ καλη ποιουτητα κατασκευης υπερβολικα λεπτο η οθονη αψογη πολυ καθαρη ηχος πολυ δυνατος καθαρος.η καμερα οκ δεν υο παιρνεις για την καμερα,τωρα εγω το δουλευω και σαν κινητο απολθυτα ικανοποιημενος σμσ κομπλε ολα.για τα χρηματα του τελειως δικαιη αγορα.(312ευρω το ειχε τοτε) Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Να σε ρωτήσω κάτι φίλε μου; Με απλο ταχυδρομείο; Πόσες μέρες έκανε να σου έρθει;Εμένα από χθες λέει ότι ετοιμάζεται για αποστολή.Το wifi παίρνει και καρτα σιμ μόνο για sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Να σε ρωτήσω κάτι φίλε μου; Με απλο ταχυδρομείο; Πόσες μέρες έκανε να σου έρθει;Εμένα από χθες λέει ότι ετοιμάζεται για αποστολή.Το wifi παίρνει και καρτα σιμ μόνο για sms; Το wifi δεν παιρνει καρτα σιμ δεν στελνει σμς.29 απριλιου το παρηγγειλα αλλα το στειλανε στις 6 μαιου μααλον το φερανε `πο αλλο σημειο στην ιταλια.το εστειλαν με ups καις σε 4 μερες το πηρα Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Ευχαριστώ φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Ευχαριστώ φίλε. https://www.amazon.it/gp/product/B079S3JY49/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A11IL2PNWYJU7H&psc=1 312 to lte Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Δεν το είχα δει αυτό, πηρα το 10.8. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και στα 350 το 10αρι lte.Πολυ καλες τιμές. Ευκαιρία θα ελεγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Το wifi δεν παιρνει καρτα σιμ δεν στελνει σμς.29 απριλιου το παρηγγειλα αλλα το στειλανε στις 6 μαιου μααλον το φερανε `πο αλλο σημειο στην ιταλια.το εστειλαν με ups καις σε 4 μερες το πηρα Μάλλον εννοούσε αν επέλεξες express ή standard delivery, για να άργησαν τόσο πολύ να το στείλουν μάλλον standard είχες επιλέξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Μάλλον εννοούσε αν επέλεξες express ή standard delivery, για να άργησαν τόσο πολύ να το στείλουν μάλλον standard είχες επιλέξει Ναι σωστα στανταρτ Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Πάνω από 32GB θα δούμε ποτέ; Υποτίθεται υπάρχει και έκδοση με 64 και 128 GB αλλά δεν τις έχω δει πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Πάνω από 32GB θα δούμε ποτέ; Υποτίθεται υπάρχει και έκδοση με 64 και 128 GB αλλά δεν τις έχω δει πουθενά.Από ότι είδα στην γερμανική σελίδα της huawei θα βγει και 64gb. Αυτό περιμένω κι εγώ για να πάρω ένα ακόμα. Gesendet von meinem BLA-L29 mit Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Πότε θα έρθει στη χώρα μσς στις ελληνικές αλυσίδες, έχετε ακούσει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Μόλις παρέλαβα κι εγώ το εν λόγω ταμπλετ. Δεν είχε κανένα έγγραφο μεσα ούτε απόδειξη το πακέτο, αν ου μη γενοιτο χρειαστεί σερβις τι γίνεται; ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις παρέλαβα κι εγώ το εν λόγω ταμπλετ. Δεν είχε κανένα έγγραφο μεσα ούτε απόδειξη το πακέτο, αν ου μη γενοιτο χρειαστεί σερβις τι γίνεται; Από αμαζον το πηρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 19, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Μόλις παρέλαβα κι εγώ το εν λόγω ταμπλετ. Δεν είχε κανένα έγγραφο μεσα ούτε απόδειξη το πακέτο, αν ου μη γενοιτο χρειαστεί σερβις τι γίνεται; ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις παρέλαβα κι εγώ το εν λόγω ταμπλετ. Δεν είχε κανένα έγγραφο μεσα ούτε απόδειξη το πακέτο, αν ου μη γενοιτο χρειαστεί σερβις τι γίνεται; Από αμαζον το πηραΤο αμαζον δεν στέλνει αποδείξεις. Είναι περασμένες στην παραγγελία σου μέσα η απόδειξη. Εάν πάθει κάτι απευθηνεσε στο αμαζον. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Οκ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Το ταμπλέτ πάει σφαίρα παιδιά, η αυτονομία του μου φαινεται μικρή, έχασε 20% με 1ωρα και 10 λεπτά ενεργή οθόνη. Στο 80% η φωτεινότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Το ταμπλέτ πάει σφαίρα παιδιά, η αυτονομία του μου φαινεται μικρή, έχασε 20% με 1ωρα και 10 λεπτά ενεργή οθόνη. Στο 80% η φωτεινότητα. Καπου πηρε το ματι μου να γραφουν για αδυναμο wifi. Ισχυει; Πώς ειναι επισης και το gps του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Το WiFi ειναι δυνατό κανένα προβλημα,εσείς που χτυπατε κατι 9ωρα οθόνη που έχετε την φωτεινοτητα; Μήπως πρέπει να την χαμηλωσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 24, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Με την εμβέλεια του WiFi δεν έχω πρόβλημα αλλά κάνει κάτι περίεργα με την συχνότητα 2.4.Απο αυτονομία πάει πολύ καλά. Θα ανεβάσω Screenshot αργότερα. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Το WiFi ειναι δυνατό κανένα προβλημα,εσείς που χτυπατε κατι 9ωρα οθόνη που έχετε την φωτεινοτητα; Μήπως πρέπει να την χαμηλωσω; Όλα αυτά είναι σχετικά. Κάτω από 7 ώρες δεν είδα ακόμα αλλά έχω δει και 11 ώρες όταν έβλεπα βίντεο νύχτα. Τη φωτεινότητα την έχω στο αυτόματο με ελάχιστο τη νύχτα το 0 (παραπάνω με ενοχλεί στα μάτια) αλλά την ημέρα παραπάνω. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Να υποθέσω δλδ οτι νύχτα μέρα είναι κατω από το 50%? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Να υποθέσω δλδ οτι νύχτα μέρα είναι κατω από το 50%?Να σου πω την αλήθεια δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα. Αυτό που βλέπεις είναι αυτή τη στιγμή. Ό,τι κάνει το αυτόματο. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Έχει δοκιμάσει κανείς αρχεία hevc 10bit? Νόμιζα θα έπαιζαν αλλά δεν υποστηρίζει h/a ο Kirin 960 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Έχει δοκιμάσει κανείς αρχεία hevc 10bit? Νόμιζα θα έπαιζαν αλλά δεν υποστηρίζει h/a ο Kirin 960Δοκίμασα εχθές από περιέργεια και παίζουν κανονικά. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts