makap Δημοσιεύτηκε March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 6, 2018 Φίλος θέλει να αγοράσει το 1ο του smartphone, χωρίς πολλές απαιτήσεις. Θεωρώ ότι, για την απλή χρήση που θέλει, σαν βασική προυπόθεση είναι η Ram στα 2 GB τουλάχιστον, dual sim, και το ελληνικό μενού και θέλει αγορά από Ελλάδα. Νομίζω ότι η οθόνη μέχρι 5" θα είναι ικανοποιητική και για όλα αυτά max budget τα 80-90€. Παρακαλώ για τις προτάσεις σας. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 (edited) Ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά https://www.skroutz.gr/s/10315304/Xiaomi-Redmi-4a-16GB.html ή https://www.skroutz.gr/s/13729657/Xiaomi-Redmi-5A-16GB.html Edited March 6, 2018 by Nnoutas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Θα συμφωνήσω με τον φίλο Πολυ καλες επιλογες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά https://www.skroutz.gr/s/10315304/Xiaomi-Redmi-4a-16GB.html ή https://www.skroutz.gr/s/13729657/Xiaomi-Redmi-5A-16GB.html Συμφωνώ και εγώ, απλά δεν ξέρω τι παίζει με την 800άρα και στα 2... Κατά τα άλλα άριστα για ~80 ευρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jiji123 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 δες το honor 9 lite φιλε ειναι κουκλί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gech Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 δες το honor 9 lite φιλε ειναι κουκλί... Λέει μέχρι 80 με 90 ευρώ κινητό και του προτείνεις ένα με 250 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 δες το honor 9 lite φιλε ειναι κουκλί... Φίλε όταν προτείνουμε κάτι, να φροντίζουμε να έχει νόημα η πρότασή μας... Ο φίλος ρωτά για συσκευή 80-90 για άτομο χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις και του προτείνεις upper mid range των 240 ευρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Βλέπω ότι συμφωνούν περισσότεροι για τις 2 προτάσεις της Xiaomi και, από όσα διάβασα, καλύπτονται με το παραπάνω οι απαιτήσεις του φίλου. Σε ότι αφορά στην Β20 (την έχω στο δικό μου αφού είμαι στην Wind), αν και δεν νομίζω ότι θα του χρειαστεί, αφού σπανίως μετακινείται εκτός Αθηνών (Αττικής, γενικότερα), κοιτάζοντας τα specs στο kimovil βλέπω ότι και τα δύο έχουν την Β20. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jiji123 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 εντάξει παιδιά έγινε λάθος δεν είδα την τιμή από απροσεξία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 εντάξει παιδιά έγινε λάθος δεν είδα την τιμή από απροσεξία Επανέρχομαι στο θέμα, αφού ενημέρωσα το φίλο με τις δύο προτάσεις και συγκριτικό του kimovil που δείχνει όλα τα χαρακτηριστικά και των δύο και η απάντησή του ήταν είναι εξαιρετικά αλλά τον τρομάζει το μέγεθος του κινητού (5" και 5.5") !!! Υπάρχει κινητό με αυτά τα χαρακτηριστικά, ας πούμε στις 4.5" ; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Επανέρχομαι στο θέμα, αφού ενημέρωσα το φίλο με τις δύο προτάσεις και συγκριτικό του kimovil που δείχνει όλα τα χαρακτηριστικά και των δύο και η απάντησή του ήταν είναι εξαιρετικά αλλά τον τρομάζει το μέγεθος του κινητού (5" και 5.5") !!! Υπάρχει κινητό με αυτά τα χαρακτηριστικά, ας πούμε στις 4.5" ; Και τα δύο 5'' είναι. Μήπως κοίταξες το redmi note 5A? Δε νομίζω ότι υπάρχει αξιοπρεπές κινητό στις 4,5 ίντσες, πλέον. Ακόμη και αυτά στις 5'' όλο και λιγοστεύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Και τα δύο 5'' είναι. Μήπως κοίταξες το redmi note 5A? Δε νομίζω ότι υπάρχει αξιοπρεπές κινητό στις 4,5 ίντσες, πλέον. Ακόμη και αυτά στις 5'' όλο και λιγοστεύουν. Έχεις δίκιο, πληκτρολόγησα στο Kimovil Xiaomi Redmi 5A, εμφάνισε αρκετά, επέλεξα το 1ο και τώρα είδα ότι ήταν το Note, ενώ το σκέτο ήταν τελευταίο. Αυτό του είπα και εγώ για τα μικρότερα από 5" και πρότεινα να πάει σε ένα μαγαζί και να πιάσει ένα στα χέρια του. Ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts