Jump to content

Soundtracks διαφημίσεων & εκπομπών [III]

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κοίτα, άν εννοείς αυτό που παίζει τη στιγμή που είναι ήδη ο Άρης πάνω κι έρχεται και η τύπισσα, τότε είναι η διασκευή του Unchained Melody απο τους U2.

Τώρα άν εννοείς το ορχηστρικό κομμάτι που παίζει τη στιγμή που ανεβαίνει τη σκάλα, αυτό το ψάχνω κι εγώ εδώ και καιρό....

Άν πάλι λές αυτό που παίζει αφού έχει ανέβει τη σκάλα :confused: , αυτό πάλι δεν το έχω ξανακούσει...

Ennoo th stigmh akribos pou anebainei tis skales.An to breis mporeis na mou to peis...se euxaristo!!

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προφανώς και δεν είναι Tiesto...μα πως σου ήρθε; Ο ήχος παραπέμπει καθαρά σε electro. Το πρώτο που σκέφτηκα εγώ ότι μπορεί να είναι ήταν Depeche Mode.

Έλα ντε. Καλά δεν γνωρίζω και πολλά από αυτό το είδος της μουσικής, αλλά και πάλι δεν ξέρω πως μου ήρθε... :(

εδιτ: Θυμήθηκα που είχα ακούσει το κομμάτι. Ήταν στην διαφήμιση για τη συναυλία των New Order στην Αθήνα. Από τότε μου είχε κινήσει την περιέργεια αλλά δεν το είχα ψάξει...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

se mia diafhmish ton...goodys sthn opoia einai polloi neoi anthropoi k ta somata tous einai xorismena sta duo,dhladh allou perpatane ta podia k iallou o kormos:p ,paizei ena polu oraio pop rock tragoudaki pou to leei ena antriko sugkrothma(nomizo oi artic monkeys).to kserete???

please help!!

se mia diafhmish ton...goodys sthn opoia einai polloi neoi anthropoi k ta somata tous einai xorismena sta duo,dhladh allou perpatane ta podia k iallou o kormos:p ,paizei ena polu oraio pop rock tragoudaki pou to leei ena antriko sugkrothma(nomizo oi artic monkeys).to kserete???

please help!!

Search is your friend. Και δε δαγκώνει :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο οτι φαινεται δεν γνωριζει κατι κανεις.. δεν ξερω αν βοηθησει αλλα γνωστοι που το ακουσαν ανεφεραν οτι ισως εχει παιχτει στην σειρα του MEGA "η αιθουσα του θρονου' η οποια παιζοταν προσφατα σε επαναληψη.. αρκετα παλια παραγωγη..

Γεια χαρα σε ολους... Στηριζομαι στα μουσικα αυτια σας αφου δεν ξερω ουτε τιτλο σειρας αλλα ουτε και τραγουδιου φυσικα... Πρεπει να επαιζε προ καιρου (μερικους μηνες) σε καποια σειρα στο MEGA ... μοιαζει με παιδικο τραγουδακι και θυμομουν καπως την μελωδια ωστε να την παιξω στα πληκτρα και αν καποιος γνωριζει να μου πει... εδω λοιπον..

http://rapidshare.de/files/37102505/uknown.mp3.html

Ευχαριστω εκ των πρωτερων

Υ.Γ. σαφως μην ανησυχειτε (για ιους) προκειται για "καθαρο" αρχειο mp3 ηχογραφημενο απο εμενα.

paides xilia signomi gia tin erotisi....

ekana search eilikrina gia na min me kraksete alla den brika to kommati pou paizei stin diafimisi tou opel corsa.

an kapoios mporei na mou pei plz

kai sorry gia tin enoxlisi

F R E E R A D I O...N O W!!!!

27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2001....ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΚΡΟΑΣΗ...

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ!!!!

paides xilia signomi gia tin erotisi....

ekana search eilikrina gia na min me kraksete alla den brika to kommati pou paizei stin diafimisi tou opel corsa.

an kapoios mporei na mou pei plz

kai sorry gia tin enoxlisi

Καλά ντε, δε θα τις φας κιόλας :lol:

Από όσο ξέρω δεν έχει βρεθεί ακόμα, και το ζητάνε κάμποσοι. Ίσως αν κάποιος μπορούσε να ανεβάσει κάποιο sample να είχαμε περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σας παρακαλώ. Μήπως ξέρει κανείς πως λέγεται το τραγούδι της διαφήμισης DKNY Be delicious; Έψαξα το θέμα και δεν έχει απαντηθεί από τότε (Οκτώβριο 2005 νομίζω). Ενδεικτικά αναφέρω τους στίχους που κατάλαβα:There's a star that shines for everyone. There's a brand new day ...

Ιδού και το κλίπ

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Σας παρακαλώ. Μήπως ξέρει κανείς πως λέγεται το τραγούδι της διαφήμισης DKNY Be delicious; Έψαξα το θέμα και δεν έχει απαντηθεί από τότε (Οκτώβριο 2005 νομίζω). Ενδεικτικά αναφέρω τους στίχους που κατάλαβα:There's a star that shines for everyone. There's a brand new day ...

Ιδού και το κλίπ

Με ένα search που έκανα, το μόνο που βρήκα ήταν μια αναφορά σε ένα δίσκο, όπου συγκεκριμένα έλεγε "CD1 opens on that exact sentiment; Honeyroot's "Starshine" is the sound of a sun-drenched early morning walk on the dub side of the street. It's poignant vocal refrain, "There's a star that shines for everyone" is the ideal tone-setting decree for disc one's rousing emotional flight." Το έψαξα το τραγούδι Honeyroot - Starshine αλλά δεν είναι. Οπότε... κοίτα κι εδώ μήπως βρεις κάτι παραπάνω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

SOS Καλημέρα παιδιά!Είμαι καινούρια εδω και θα ηθελα να μαθω τον τίτλο ενός κομματιου που με τρελαίνει κυριολεκτικά!Έχει παίξει σε κάποια πρόσφατη διαφήμιση που διαφημίζει κάποιο φιλανθρωπικό οργανισμό(Action Aid ή Unisef) και δείχνει κάποια παιδάκια στην Αφρική στις γνωστές τραγικές καταστάσεις:( .Είναι ένα καταπληκτικό κομμάτι(σκέτη μουσική) που ξεκινάει με αργό πιάνο και στη συνέχεια πάει με πολύ γρήγορο ρυθμό(πιάνο) και πολύ ένταση και πάθος!το ψάχνω σαν τρελή!!Βοηθήστε με αν μπορείτε!!Μοιάζει αρκετά μα το "Pluvius Aestivus" απο τους "Pain of salvation" αν το ξέρετε!!!

Επίσης έχει παίξει και σε κάποιο επισόδειο του "κλείσε τα μάτια" του Παπακαλιάτη,απλά αναφέρω τη διαφήμιση γιατί είναι πολύ πιο πρόσφατη(φετινή)SOS

Και μια ερώτηση απο μένα :) :

Σε μια διαφήμιση που είναι μια κοπέλα σε ένα καφενείο που παίζει τσέλλο, ξέρει κανείς ποιό κομμάτι είναι;

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Δυο μέρες μόνο, στο χτεσινό την ώρα που είναι στο κρεβάτι ο Παπ με Ματσάγκου, Perry Blake little boys and little girls.

Στο τελος το Sympathy for the devil ηταν στην εκτελεση των Stones?

Το ορχηστρικο που ηταν με την Βικυ στην ταρατσα στο προηγούμενο?

Και εγώ αυτό ψάχνω .Help!!!

Σημείωση :είναι η διαφήμιση με τα replay blue jeans

to brika to tragoudaki mas! :)

The Greenhornes with Holly Golightly - There is an end

apo to soundtrack tou Broken Flowers

SOS Καλημέρα παιδιά!Είμαι καινούρια εδω και θα ηθελα να μαθω τον τίτλο ενός κομματιου που με τρελαίνει κυριολεκτικά!Έχει παίξει σε κάποια πρόσφατη διαφήμιση που διαφημίζει κάποιο φιλανθρωπικό οργανισμό(Action Aid ή Unisef) και δείχνει κάποια παιδάκια στην Αφρική στις γνωστές τραγικές καταστάσεις:( .Είναι ένα καταπληκτικό κομμάτι(σκέτη μουσική) που ξεκινάει με αργό πιάνο και στη συνέχεια πάει με πολύ γρήγορο ρυθμό(πιάνο) και πολύ ένταση και πάθος!το ψάχνω σαν τρελή!!Βοηθήστε με αν μπορείτε!!Μοιάζει αρκετά μα το "Pluvius Aestivus" απο τους "Pain of salvation" αν το ξέρετε!!!

Επίσης έχει παίξει και σε κάποιο επισόδειο του "κλείσε τα μάτια" του Παπακαλιάτη,απλά αναφέρω τη διαφήμιση γιατί είναι πολύ πιο πρόσφατη(φετινή)SOS

Philip Glass - Escape:)

Και μια ερώτηση απο μένα :) :

Σε μια διαφήμιση που είναι μια κοπέλα σε ένα καφενείο που παίζει τσέλλο, ξέρει κανείς ποιό κομμάτι είναι;

κι εγώ το ψάχνω...:wacko:

Γεια χαρα σε ολους!Εχω βρει τα παντα εδω μεσα απο θεμα 'soundtracks' αλλα ποτε δεν ειχα κανει εγγραφη.Ψαχνω να βρω ενα τραγουδι που βαζει στο τελος του παιχνιδιου το "Μεγαλο Παζαρι με τον Μικρουτσικο".Ειναι ενα περιεργο κομματι και νομιζεις οτι τραγουδαει ενα παιδακι.

Με ένα search που έκανα, το μόνο που βρήκα ήταν μια αναφορά σε ένα δίσκο, όπου συγκεκριμένα έλεγε "CD1 opens on that exact sentiment; Honeyroot's "Starshine" is the sound of a sun-drenched early morning walk on the dub side of the street. It's poignant vocal refrain, "There's a star that shines for everyone" is the ideal tone-setting decree for disc one's rousing emotional flight." Το έψαξα το τραγούδι Honeyroot - Starshine αλλά δεν είναι. Οπότε... κοίτα κι εδώ μήπως βρεις κάτι παραπάνω...

Ευχαριστώ που ασχολήθηκες. Θα ψάξω μήπως βρώ τίποτα. Πάντως μήπως ξέρει κανείς το τραγούδι που ακούγεται στη διαφήμιση του Marks & Spencers με τις άλλες που τριγυρίζουν στο Λονδίνο;

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Γεια χαρα σε ολους!Εχω βρει τα παντα εδω μεσα απο θεμα 'soundtracks' αλλα ποτε δεν ειχα κανει εγγραφη.Ψαχνω να βρω ενα τραγουδι που βαζει στο τελος του παιχνιδιου το "Μεγαλο Παζαρι με τον Μικρουτσικο".Ειναι ενα περιεργο κομματι και νομιζεις οτι τραγουδαει ενα παιδακι.

holly dolly

δες στο video.google.com

το βιντεο κλιπ

Παιδιά μήπως ξέρει κανείς τι τραγούδια έπαιξαν στο χθεσινό επεισόδιο

των S1ngles?

Thanks!

:)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Παιδες καλημερα!!!Ψαχνω το soundtrack απο την ταινια 300 του Λεωνιδα..Βασικα απο το trailer Γιατι η ταινια δεν εχει βγει ακομα.

http://www.300themovie.com

Ριχτε μια ματια οπως γνωριζει κατι ας μου πει.

Παιδιά μήπως ξέρει κανείς τι τραγούδια έπαιξαν στο χθεσινό επεισόδιο

των S1ngles?

Thanks!

:)

+1...παιδιά όποιος μπορεί ας γράψει τους τίτλους...:)!

Thanks...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...