Jump to content

SnowMaker

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SnowMaker

  1. Ψαχνω το τραγουδι που παιζει στους Τιτλους Τελους της Ταινιας ΗΙΤΜΑΝ...Την εχει δει κανεις???Δεν ειναι μεσα στο soundtrack αν δεν κανω λαθος!Ευχαριστω προκαταβολικα!
  2. Καλησπερα σε ολο το team!!!Ψαχνω ενα κομματι απο το επεισοδιο του je t'aime στις 21-11-07.Το βαλανε μετα το στριπτιζ της Τσιλα,μολις εμφανιστηκε η κοπελα η επομενη.Τo ακουσα πολυ λιγο και δεν μπορω να σας πω κατι παραπανω.Παντως τα φωνητικα μου θυμιζουν πολυ τη Tania στο εκπληκτικο κομματι του Jose Nunez-Bilingual.ισως καταφερω να κοψω ενα κομματι απο το συγκεκριμενο επεισοδιο και να το κανω upload.
  3. Paides psaxno ena tragoudi pou epaize stin diafimisi tis SPRITE kai malista itan kalokairini kai epaize kai to tipaki FIDO DIDO.To tragoudi prepei na einai palio.Ekana mia anazitisi alla den vrika kati.Thx
  4. Παιδες ψαχνω αλλο ενα κομματι απο την διαφημιση της Sprite η 7 up,δεν θυμαμαι πολυ καλα,η οποια δειχνει τον FIDO DIDO αν θυμαστε το τυπακι που εκανε θραυση πριν καποια χρονια.Αν δεν κανω λαθος το τραγουδι ειναι καπως παλιο και το εχουν remixari.
  5. Παιδες καλησπερα και παλι!!Ψαχνω να βρω ενα τραγουδι που παιζει στη διαφημιση της SKODA OCTAVIA,στην οποια ειναι ενα ζευγαρι και πηγαινει στο χωριο της κοπελας και καθονται οι γεροντοι του χωριου και κουτσομπολευουν.Εκανα search να δω αν υπαρχει τιποτα αλλα δεν ειδα απαντηση.Το post αυτο εχει γινει και απο αλλον.Αν κανω λαθος ζητω συγνωμη. Thanks
  6. Δεν ειναι αυτο το τραγουδι.Κοιτα το τραιλερ,ειναι διαφορετικο και πιο rock.Ευχαριστω παντως!!!
  7. Παιδες καλημερα!!!Ψαχνω το soundtrack απο την ταινια 300 του Λεωνιδα..Βασικα απο το trailer Γιατι η ταινια δεν εχει βγει ακομα. http://www.300themovie.com Ριχτε μια ματια οπως γνωριζει κατι ας μου πει.
  8. Ευχαριστω πολυ Bayern να'σαι καλα.Καλα το Video clip πολυ μπροστα,μακραν πολυ!!!!!!!
  9. Γεια χαρα σε ολους!Εχω βρει τα παντα εδω μεσα απο θεμα 'soundtracks' αλλα ποτε δεν ειχα κανει εγγραφη.Ψαχνω να βρω ενα τραγουδι που βαζει στο τελος του παιχνιδιου το "Μεγαλο Παζαρι με τον Μικρουτσικο".Ειναι ενα περιεργο κομματι και νομιζεις οτι τραγουδαει ενα παιδακι.
×
×
  • Create New...