stella711 Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Βρε παιδιά τι πράγμα είναι αυτό? Μόλις τέλειωσε η Δέκατη Εντολή, μου άρεσαν τρία τραγούδια, ότι έπιασα από στίχους το'βαλα στο Google και... τζίφος! Όποιος ξέρει έστω και ένα από τα τραγούδια που έπαιξαν, παρακαλώ πολύ, βοηθήστε την κουφή γυναίκα! Υπάρχουν αυτά τα τραγούδια ή γράφονται ειδικά για τη σειρά? :wacko: :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maritsa Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Είδα στο cnn τη διαφήμιση της NOKIA για τα νέα της τηλέφωνα N series. Νομίζω πως την ίδια μουσική έχει και η ελληνική διαφήμιση. Μήπως ξέρετε το κομμάτι? μοιάζει με moby.. In My Heart - Moby RelaxTime! http://img513.imageshack.us/img513/3026/hi1pd.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MGiannakis1 Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 ποιο ειναι το κομματι που ακουγεται στην διαφημηση του citroen c1 που ξεκινα με το .... bonjour madame? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 In My Heart - Moby Ευχαριστούμε και εγώ το έψαχνα αυτό! :) Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaster Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 In My Heart - Moby Ευχαριστώ πολύ Maritsa! Τελικά ανακάλυψα ότι το έχω σε cd !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 ποιο ειναι το κομματι που ακουγεται στην διαφημηση του citroen c1 που ξεκινα με το .... bonjour madame? Δυστυχώς το ψάχνουν πολλοί (να μη σου πω όλοι) αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμα!!! Βοήθησε κι εσύ όπως μπορείς :D [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 ποιο ειναι το κομματι που ακουγεται στην διαφημηση του citroen c1 που ξεκινα με το .... bonjour madame? je t'aime - federica felini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MGiannakis1 Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 αυτο το κομματι τις fellini ειναι απο την γαλλικη διαφημηση ενω στην ελληνικη ειναι αλλο. καποιος να βοηθησει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madhack Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Ας με βοηθήσει κάποιος με το τραγούδι από τη διαφήμιση του Jacobs 3in1 στο Discovery της Nova. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 εχει κανεις τις διαφημήσεις της νόβα με τον Σαββα στην Πορτογαλία? Αλλα και τις 2..την μια που είναι εκει και την άλλη που έχει φύγει. ευχαριστώ εκ των προτέρων http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Βρε παιδιά τι πράγμα είναι αυτό? Μόλις τέλειωσε η Δέκατη Εντολή, μου άρεσαν τρία τραγούδια, ότι έπιασα από στίχους το'βαλα στο Google και... τζίφος! Όποιος ξέρει έστω και ένα από τα τραγούδια που έπαιξαν, παρακαλώ πολύ, βοηθήστε την κουφή γυναίκα! Υπάρχουν αυτά τα τραγούδια ή γράφονται ειδικά για τη σειρά? :wacko: :blink: Τα τραγούδια υπάρχουν σε εμπορικά άλμπουμ,δεν γράφονται ειδικά για τη σειρά. Αν και δεν θυμάμαι κάποιο κομμάτι έχω παρατηρήσει ότι "κόλλημα" του σκηνοθέτη είναι οι Madrugada και κυρίως το άλμπουμ τους "Industrial Silence" [2000] (ωραίο κόλλημα πάντως...) Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 εχει κανεις τις διαφημήσεις της νόβα με τον Σαββα στην Πορτογαλία? Αλλα και τις 2..την μια που είναι εκει και την άλλη που έχει φύγει. ευχαριστώ εκ των προτέρων Την μία θα την βρείς στον φάκελό μου! :) CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Σορρυ αλλά δε το βρίσκω :/ http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 ΕΔΩ:music: CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 thanks :) να υποθεσω πως το βίντεο δεν υπάρχει ε? http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 :D Μήπως ζητάς πολλά?:lol: Αυτό το είχε ανεβάσει στον φάκελό μου ο χρήστης sakis009 , δε ξέρω μήπως έχει αυτός βιντεάκι... CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Ποια διαφήμιση είχε ως τραγούδι το Baby I'm ready to go των Republica; Είναι παλιά και προσπαθώ να τη θυμηθώ. Νομίζω της ΑΜΙΤΑ ήταν. Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maritsa Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Ποια διαφήμιση είχε ως τραγούδι το Baby I'm ready to go των Republica; Είναι παλιά και προσπαθώ να τη θυμηθώ. Νομίζω της ΑΜΙΤΑ ήταν. Σωστά στην Amita Motion. RelaxTime! http://img513.imageshack.us/img513/3026/hi1pd.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpgoalkeeper Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 συνηθως παντα το ιδιο τραγουδι παιζει. queen-we are the champion Thank u για την απάντηση! Αν και δεν είναι ουσιαστικά δικιά μου απορία γιατί θα το ήξερα αυτό(ήταν ενός φίλου μου), ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση!(Μου είπε οτι ακούγονταν σαν κάτι ινδιάνικο...) Anyway...Thanks a lot! [sIGPIC][/sIGPIC] ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι... ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ... Η μπάλα είναι μόνο η αφορμή... Γι'αυτό γίναμε Π.Α.Ο.Κ. ρε μάγκες...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Thank u για την απάντηση! Αν και δεν είναι ουσιαστικά δικιά μου απορία γιατί θα το ήξερα αυτό(ήταν ενός φίλου μου), ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση!(Μου είπε οτι ακούγονταν σαν κάτι ινδιάνικο...) Anyway...Thanks a lot! παρακαλω πολυ!.επισης χθες στο παιχνιδι με την Μακαμπι επαιξε 2 κομματια των queen.πριν αρχισει το παιχνιδι επαιζε το we will rock you και μετα το τελος του παιχνιδιου επαιξε το we are the champions. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonam_86 Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Καλησπέρα! Βασικα εγω γνωριζω το τιτλο του τραγουδιου :D αλλα δεν ξέρω ποιος εχει κανει το remix...:wacko: Η διαφημιση ειναι αρκετα παλιά, νομιζω οτι ηταν του smirnof που εδειχνε κατι πιγκουινους να παιζουν :p . Το τραγουδι ειναι το The beat goes on και αν δεν κανω λαθος το αυθεντικο το ειχε πει η cher. σιγα μωρε.. Στην Ελλάδα ζούμε . . . :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Καλησπέρα παιδιά και πάλι! Μια ερώτηση για ένα τραγούδι που έπαιξε χθες στον τελικό με τον ΑΡΗ. Έπαιξε στην αρχή(όταν έδειχνε τους φιλάθλους του ΑΡΗ να πετάνε τα χαρτάκια και τις σερπατίνες(?) και στην απονομή(στο τέλος)... Κατάβε κανένας για ποιο τραγούδι λέω άραγε...? Ευχαριστώ πάντως...:wacko: :confused: :O Eida kai egw ti metadosi. Ektos apo Queen epaikse se mia stigmi kai to "Sirius" twn Alan Parsons Project. Auto den einai tragoudi, einai orxistriko kommati (pasignosti melodia) diarkeias 1misi-2 leptwn, kai itan to ixitiko sima pou epaizan stin palia edra twn Chicago Bulls otan evgaine o Jordan kai o Pippen. Elpizo na voi8isa. :) No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Κάποιος με καλή μνήμη ας πει αν ξέρει ποια κομμάτια ακούγονται στις ταινίες Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 1 & 2. File mou den ksero an tsekareis akoma to forum. Egw tora eida auto sou to post. Eimai neos sto forum, kai molis ksekokalisa olo to topic. Nomizo oti den pires kapoia apantisi. Telospantwn, ean eisai akoma edw, merika tragoudia pou 8ymamai einai ta eksis: Shannon - Let the music play Styx - Disco Robboto kai asfalws to klasiko "Beat it" tou Michael Jackson. Den 8umamai kapoio allo auti ti stigmi, alla auta ta 3 pou pare8esa epaizan oses fores eskagan sti disko o Mpilias, o Xalias kai loipoi. Episis ena allo tragoudaki tis epoxis, pou molis prosfata vrika meta apo ateleioto googling kai epeidi xarika pou to vrika eipa na to pw gia na to vrei kai kapoios pou (pi8anon) na endiaferetai: To tragoudi legetai "On the Road again" kai to sygrotima einai "Barrabas". Einai to tragoudi pou akougetai sto "Vasika kalispera sas", otan mas deixnei proti fora to Studio 69 me Gardeli, Aliberti klp na xoreuoun. Episis auto to tragoudi akougetai kai sti disko pou paei o Psaltis me tin parea tou gia na ta spasoun sto party pou diorganonei to Studio 69 tou Gardeli. Ena must gia tous fanatikous tou eidous... Auta. :) No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aquarius Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Παιδιά ξέρει κανείς ποιο είναι το τραγούδι που παίζει στην καινούρια διαφήμιση του Dove Fresh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Τα τραγούδια υπάρχουν σε εμπορικά άλμπουμ,δεν γράφονται ειδικά για τη σειρά. Αν και δεν θυμάμαι κάποιο κομμάτι έχω παρατηρήσει ότι "κόλλημα" του σκηνοθέτη είναι οι Madrugada και κυρίως το άλμπουμ τους "Industrial Silence" [2000] (ωραίο κόλλημα πάντως...) Ευχαριστώ! Θα το ψάξω, αν και ξέρω κάποια τραγούδια από αυτό το Cd και δε μου θύμισαν κάτι. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts