Guest valeria Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Γνωρίζει κάποιος ποιο είναι το τραγούδι που ακούγεται στη διαφήμιση του Αntenna που δείχνει όλες τις σειρές που παίχτηκαν τη χρονιά αυτή,τις εκπομπές,κτλπ και που λέει στο τέλος θα συνεχίσουμε ή κάτι τέτοιο;Σαν Evanescence μου φάνηκε.Δεν είναι βέβαια το Μy Last Breath που το είχαν σε παλιά διαφήμιση για να σας προλάβω! :p Εdit:Επίσης θυμήθηκα και κάτι άλλο:Στο τελευταίο φετινό επεισόδιο από το "Καφέ της Χαράς" ακούστηκε στο τέλος ένα κομμάτι που πιθανότατα λέγεται ''Γεια σου,λοιπόν".Γνωρίζει κανείς αν έχει κυκλοφορήσει ή αν θα κυκλοφορήσει ή ήταν μόνο για τη σειρά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Είδα μόλις τώρα στο Mega μια διαφήμιση για κάποιον χυμό ΗΒΗ. Το τραγούδι της διαφήμισης το έλεγε μια γυναίκα αλλά δεν πρόλαβα να συγκρατήσω τα λόγια. Έχει δει κανένας την διαφήμιση αυτή; Αν δεν κάνω λάθος η διαφήμιση έλεγε σε κάποιο σημείο "μην κρύβεις το φως" και έδειχνε μια κοπέλα να κόβει ένα πορτοκάλι. Συγχωρέστε με αν κάνω λάθος. Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harleyxbb Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 ρε παιδια, μηπως ξερει κενεις το κοματι που παιζει στο πρωιναδικο του mega; το ψαχνω 2 μηνες τωρα....εχω απελπιστει...please help me!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StAvRiNoULa Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι των Nightwish..., αλλά δν θυμάμαι τον τίτλο :O Nightwish-Nemo , , !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Don't Worry, Be Happy !!! It's YOUR life !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! , , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Nightwish-NemoΕυχαριστώ πολύ και τους δύο! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Είδα μόλις τώρα στο Mega μια διαφήμιση για κάποιον χυμό ΗΒΗ. Το τραγούδι της διαφήμισης το έλεγε μια γυναίκα αλλά δεν πρόλαβα να συγκρατήσω τα λόγια. Έχει δει κανένας την διαφήμιση αυτή; Αν δεν κάνω λάθος η διαφήμιση έλεγε σε κάποιο σημείο "μην κρύβεις το φως" και έδειχνε μια κοπέλα να κόβει ένα πορτοκάλι. Συγχωρέστε με αν κάνω λάθος. Έχω δει τη διαφήμιση, αλλά ούτε εγώ συγκράτησα λόγια... δεν μου έκανε και πολλή εντύπωση το τραγούδι. Η τραγουδίστρια είναι πάντως η Ειρήνη Δούκα (τραγουδίστρια των C Real). Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Είδα μόλις τώρα στο Mega μια διαφήμιση για κάποιον χυμό ΗΒΗ. Το τραγούδι της διαφήμισης το έλεγε μια γυναίκα αλλά δεν πρόλαβα να συγκρατήσω τα λόγια. Έχει δει κανένας την διαφήμιση αυτή; Αν δεν κάνω λάθος η διαφήμιση έλεγε σε κάποιο σημείο "μην κρύβεις το φως" και έδειχνε μια κοπέλα να κόβει ένα πορτοκάλι. Συγχωρέστε με αν κάνω λάθος.C Real- Έτσι μ'αρέσει να ζω :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filetos Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 to tragoudi apo tin diafimisi tou potou ursus gnorizei kaneis pos legete? taz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 ψάχνω το τραγουδι απο τη διαφήμιση της BMW σειρά 1 που έπαιζε όταν πρωτο παρουσιάστηκε στην tv το αυτοκίνητο (πριν 2 μήνες σίγουρα).Η αναζήτηση δε μου έβγαλε κάτι.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 ψάχνω το τραγουδι απο τη διαφήμιση της BMW σειρά 1 που έπαιζε όταν πρωτο παρουσιάστηκε στην tv το αυτοκίνητο (πριν 2 μήνες σίγουρα).Η αναζήτηση δε μου έβγαλε κάτι.. THOM - Principle of Joy :) Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 paidia egw psaxnw to tragoudi stn twrini diafimisi ts cosmote Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spagel Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 paidia egw psaxnw to tragoudi stn twrini diafimisi ts cosmote Πήγαινε στο πάνω μέρος του πρώτου μηνύματος που εμφανίζεται σε αυτή τη σελίδα. Πάτα εκεί που λέει "Αναζήτηση σε αυτό το θέμα" και γράψε cosmote... Δες τι θα σου βγάλει ;) Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Είσαι σε λάθος thread! Το σωστό είναι εδώ Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spagel Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Είσαι σε λάθος thread! Το σωστό είναι εδώ SORRY ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 paidia kati akoma poio htan to tragoudi sthn palia diafimisi kinder bueno??? Pu elege: Tell me, Tell me what's the matter with you cause I like you, my love, my love. I feel so lonly..... Euxaristw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 καλημέρα, ποιο είναι το τραγούδι στους τίτλους τέλους του πρωινού του μεγκα με τον καμπουράκη?? cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freddie Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Ψαχνω την φραση που λεει στο τελος της ταινιας ο hulk.. Αλλα οχι την αγγλικη version..Αυτη που εχει στην ταινια..Μηπως το εχει κανεις???? η φραση στα αγγλικα ειναι :"Don't make me angry. You wouldn't like me when I'm angry" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bant Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Παιδιά ένα τραγούδι που έπαιζε στο τέλος της ταινίας "Συμμορία των 12", εκεί που χορεύει με τα λειζερ μήπως το ξέρετε? ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!! thanks!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Ξέρετε μήπως πώς λέγεται το τραγούδι που παίζεται σε μία νέα διαφήμιση της Ήβη? Ευχαριστώ! :) Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex0 Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Ψάχνω εδώ και μέρες το τραγούδι που παίζεται αυτό το καιρό στη διαφήμιση του ANT1 για τις ταινίες!!!!(Πρέπει να'ναι Evanescence αλλά δεν ξέρω τίτλο) :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Παιδιά ένα τραγούδι που έπαιζε στο τέλος της ταινίας "Συμμορία των 12", εκεί που χορεύει με τα λειζερ μήπως το ξέρετε? ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!! thanks!!! Αυτό? The U La Menthe (Nikkfurie De La Caution). :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Ξέρετε μήπως πώς λέγεται το τραγούδι που παίζεται σε μία νέα διαφήμιση της Ήβη? Ευχαριστώ! :)C Real - Έτσι Μ'αρέσει Να Ζω :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Ψάχνω εδώ και μέρες το τραγούδι που παίζεται αυτό το καιρό στη διαφήμιση του ANT1 για τις ταινίες!!!!(Πρέπει να'ναι Evanescence αλλά δεν ξέρω τίτλο) :( Νightwish - Nemo (Το έψαχνα κι εγώ,από εδώ μου το είπαν) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex0 Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Thanks Valeria!!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts