Jump to content

Asus Zenfone 5 / 5Z

focusinos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο Samsung της γυναίκας δουλεύουν κανονικά...

τι να πω...θα το παλέψω...

http://i.imgur.com/4NuMLmW.png

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικα τα καταφερα...δουλευουν κανονικα με κατι ακουστικα απο το samsung tab 3 που ειχα...

Ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις.

Να ειστε καλα!

οχι οτι θα κερδισουμε κατι , και ουτε καταλαβα καμια διαφορα απο την κικατ , αλλα λετε να παρουμε την λολιποπ , εχετε δει τιποτα??

οχι οτι θα κερδισουμε κατι , και ουτε καταλαβα καμια διαφορα απο την κικατ , αλλα λετε να παρουμε την λολιποπ , εχετε δει τιποτα??

το Asus brazil έτσι ειπε αλλά και κάπου αλλου διάβασα οτι η Asus σε 18 μηνες θα δωσει loli

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

το Asus brazil έτσι ειπε αλλά και κάπου αλλου διάβασα οτι η Asus σε 18 μηνες θα δωσει loli

https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Finfo.abril.com.br%2Fnoticias%2Ftecnologia-pessoal%2F2014%2F10%2Fasus-confirma-atualizacao-da-linha-zenfone-para-o-android-5-0-lollipop.shtml&edit-text=

The line of smartphones Zenfone Asus , recently launched in Brazil, will receive the update to Android 5.0 system Lollipop , according to the company.

The update of smartphones Zenfone is scheduled for the first half of 2015, after the official release of Android 5.0 (expected in November) and the process of approval of the technical development team of Asus in Taiwan.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Finfo.abril.com.br%2Fnoticias%2Ftecnologia-pessoal%2F2014%2F10%2Fasus-confirma-atualizacao-da-linha-zenfone-para-o-android-5-0-lollipop.shtml&edit-text=

The line of smartphones Zenfone Asus , recently launched in Brazil, will receive the update to Android 5.0 system Lollipop , according to the company.

The update of smartphones Zenfone is scheduled for the first half of 2015, after the official release of Android 5.0 (expected in November) and the process of approval of the technical development team of Asus in Taiwan.

το θεμα ειναι να βγει μια custom ROM με καλύτερη διαχείριση μπαταριας και καλυτερο governor να ρίχνει τουλαχιστον την CPU όταν ειναι σε αδρανεια κάτω απο 800 MHz η τον ενα πυρινα κάτι τελος παντων... γιατι για μπαταρια όπως το μελετησα δεν παίρνει απο το 6 και Φεν έχει βγει ουτε μια aftermarket σε ebay aliexpress.. η έστω καποια μοντα..

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Την διαχείριση RAM να φτιάξουν που κάτω από 800mb δεν πέφτει ποτέ!

Και τι σε πειράζει;;; αυτή είναι η δουλειά της... να γεμίζει ...

Άλλωστε αν χρειαστεί μνήμη, από μόνο του θα σβήσει τις πιο παλιές εφαρμογές που έχει στην cache ....

Επιτελους ηρθε.

Ωραιο κινητο, φαινεται πολυ ποιοτικο, θα ελεγα πιο ποιοτικο απο το Thl T100s που ειχα. Μεχρι στιγμης σε οτι εφαρμογη του περασα δεν κολλησε καπου και

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, εχω καλυτερο σημα Wifi και gps με την 1.18.40.10 σε σχεση με το προηγουμενο κινητο :)

Φίλε stakh μπορείς να μου πείς πόσο καιρό έκανε να έρθει; το έχω παραγγείλει, έχει φύγει απο 9/10..το έχει ακόμη σαν despatched to overseas..

Επιτελους ηρθε.

Ωραιο κινητο, φαινεται πολυ ποιοτικο, θα ελεγα πιο ποιοτικο απο το Thl T100s που ειχα. Μεχρι στιγμης σε οτι εφαρμογη του περασα δεν κολλησε καπου και

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, εχω καλυτερο σημα Wifi και gps με την 1.18.40.10 σε σχεση με το προηγουμενο κινητο :)

• Administrators
Φίλε stakh μπορείς να μου πείς πόσο καιρό έκανε να έρθει; το έχω παραγγείλει, έχει φύγει απο 9/10..το έχει ακόμη σαν despatched to overseas..

Ρίξε μια ματιά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316

Modpic.gif

Χθες μου ήρθε το κινητό. Του πέρασα την 2.19.40.18 και το έκανα root. Μετά πήγα να βάλω την twrp recovery, εγκαταστάθηκε με επιτυχία, αλλά.. το κινήτό μετά δεν άνοιγε. Μετά απο 3 ώρες κρύου ιδρώτα :lol: , κατάφερα και του έκανα restore και παλι root, και είναι οκ.

Η ερώτηση μου: Μπορώ να βάλω xposed απροβλημάτιστα στην 2.19.40.18, και αν ναι, ποια έκδοση και πώς;

:ninja:

• Administrators
Η ερώτηση μου: Μπορώ να βάλω xposed απροβλημάτιστα στην 2.19.40.18, και αν ναι, ποια έκδοση και πώς;

Μπορείς ναι, με απλή εγκατάσταση βάλε την τελευταία stable (2.6.1).

Modpic.gif

Παίδες καλημέρα, έχω ένα περίεργο πρόβλημα. Δεν μου παίζει το PC τα video που έχω τραβήξει. Δοκίμασα με WMP/MPC-HC/Vlc.

Πρέπει να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα στο PC ή θελει κάποια ρύθμιση το κινητό;

Καλησπερα, λεω να παρω καινουργιο κινητο μιας και ειμαι με ενα LG Optimus P500 εδω και πολυ καιρο και κοιταω το Asus εδω και πολυ καιρο. Βλεπω την εκδοση 2GHz 2GB RAM σε Μαυρο. Επειδη ειμαι λιγο ασχετως με root και τα σχετικα και θα ειναι η πρωτη μου φορα που παραγγελνω απο κινα, εχετε να μου προτεινετε κατι που να προσεξω ή που να επιλεξω? Απο ποιο μαγαζι να το παραγγειλω? Ευχαριστω...

Καλησπερα, λεω να παρω καινουργιο κινητο μιας και ειμαι με ενα LG Optimus P500 εδω και πολυ καιρο και κοιταω το Asus εδω και πολυ καιρο. Βλεπω την εκδοση 2GHz 2GB RAM σε Μαυρο. Επειδη ειμαι λιγο ασχετως με root και τα σχετικα και θα ειναι η πρωτη μου φορα που παραγγελνω απο κινα, εχετε να μου προτεινετε κατι που να προσεξω ή που να επιλεξω? Απο ποιο μαγαζι να το παραγγειλω? Ευχαριστω...

Παρτο απο Vickmall , την εκδοση με τα 2Gb Ram , ww εκδοση και ΟΧΙ root...

Σε 15-20 μερες θα το εχεις με δωρο μια θηκη σιλικονης...

Δηλαδη επιλεγω εκει που λεει International version(has google play,multi-language) και Screen film+Silicone Case??

Για root δεν βλεπω να λεει πουθενα κατι. Φορτιστη θα στειλουν μονοι τους τον ευρωπαϊκο?

Εγώ θέλω να το παραγγείλω από το to2c.com και στη version μου έχει 2 επιλογές :

1.Original multi-language version

2.Add google playstore and remove chiness app

Ποιά από τις δύο να επιλέξω;Ευχαριστώ!

Εγώ θέλω να το παραγγείλω από το to2c.com και στη version μου έχει 2 επιλογές :

1.Original multi-language version

2.Add google playstore and remove chiness app

Ποιά από τις δύο να επιλέξω;Ευχαριστώ!

την δευτερη

απλα σε μνμ να τους πεις να εχει την WW rom ετσι για σιγουρια :)

Καλησπέρα παιδια.Αυτό το καιρό παιζει να έχω ενα μαυρο με τον 2.0ghz..Είναι αγγλικό απο οτι κατάλαβα και δεν έχει ελληνικά ουτε και τον ανάλογο φορτιστη.Αν θέλω να το κάνω

root και να βάλω ελληνικά είναι ευκολο;Με τις αναβαθμίσεις θα έχω πρόβλημα..;Και με τον φορτιστή τι κάνω;

EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Και τι σε πειράζει;;; αυτή είναι η δουλειά της... να γεμίζει ...

Άλλωστε αν χρειαστεί μνήμη, από μόνο του θα σβήσει τις πιο παλιές εφαρμογές που έχει στην cache ....

Τι να με πειράζει που με πετάει έξω από τις εφαρμογές και όταν γεμίζει lagαρει σαν μονοπύρινο...

Σιγά..

Τι να με πειράζει που με πετάει έξω από τις εφαρμογές και όταν γεμίζει lagαρει σαν μονοπύρινο...

Σιγά..

Αν έχεις την έκδοση με 1GB δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται.... Στην έκδοση με 2GB (που προφανώς έχουμε οι περισσότεροι εδώ μέσα) δεν έχω τέτοια προβλήματα και ας είναι πάνω από 800MB δεσμευμένα με αυτά που τρέχω κάποιες φορές....

• Administrators

Σιγά..

Αν έχεις κάνει root τη συσκευή σου, βάλε το greenify για να "πρασινοποιήσεις" εφαρμογές που δεν θέλεις να τρέχουν στο background (και "τρώνε" άσκοπα μέρος της RAM).

Modpic.gif

Λεω να παραγγειλω απο vickmall. Εκει που λεει International version(has google play,multi-language) και Screen film+Silicone Case τα επιλεγω? Επισης για root δεν βλεπω να λεει πουθενα κατι. Φορτιστη θα στειλουν μονοι τους τον ευρωπαϊκο?

Λεω να παραγγειλω απο vickmall. Εκει που λεει International version(has google play,multi-language) και Screen film+Silicone Case τα επιλεγω? Επισης για root δεν βλεπω να λεει πουθενα κατι. Φορτιστη θα στειλουν μονοι τους τον ευρωπαϊκο?

Τα επιλέγεις και θα σου στείλουν ό,τι χρειάζεται.

Scotty, beam us up.

• The title was changed to Asus Zenfone 5 / 5Z