Jump to content

Asus Zenfone 5 / 5Z

focusinos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γνωριζει καποιος ποτε θα κυκλοφορησει η LTE εκδοση του Zenfone 5 στα κινεζομαγαζα?

Η αν κυκλοφορει ηδη σε καποιο απο αυτα?

Το εχουν στην αγγλια για 200 λιρες δηλαδη κοντα στα 320 δολλαρια που παραειναι τσιμπημενο

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τρία posts αγγελιών τριών μελών διαγράφηκαν. Και οι τρεις είστε παλιά μέλη θα έπρεπε να γνωρίζετε τους βασικούς κανόνες του forum. Αν παρουσιαστεί ξανά κάτι τέτοιο θα δωθούν και οι σχετικές κυρώσεις!

καλησπέρα

εχθές παρέλαβα για ένα ξαδερφάκι μου. του έκανα κατευθείαν update στην 18.

Τωρα που είπα να το επεξεργαστώ διαπίστωσα το εξής¨: οταν η οθονη σβήνει οταν περάσει ο χρόνος που έχω βάλει, σβήνει τελείως το κινητό . Το ίδιο κάνει αν πατήσω ελάφρως το power button(αυτό όχι πάντα όμως)

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

καλησπέρα

εχθές παρέλαβα για ένα ξαδερφάκι μου. του έκανα κατευθείαν update στην 18.

Τωρα που είπα να το επεξεργαστώ διαπίστωσα το εξής¨: οταν η οθονη σβήνει οταν περάσει ο χρόνος που έχω βάλει, σβήνει τελείως το κινητό . Το ίδιο κάνει αν πατήσω ελάφρως το power button(αυτό όχι πάντα όμως)

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

Πέρασε του ξανά τη 18

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Πέρασε του ξανά τη 18

Πέρασα ξανά την 18 αλλά πάλι το ίδιο κάνει.

όταν περάσει ο χρόνος σβησίματος της οθόνης απενεργοποιείται το κινητό.

Επίσης και το power button αν ξεκινήσεις να το πατάς για να το ανοίγεις και να το κλείνεις μια στην τρίτη φορά μου έσβησε μια στην έκτη τυχαία δηλαδή.

Παιδια επειδη μενω αγγλια αξιζει να περιμενω την 4G εκδοση του Zenfone που θα κοστολογειται κοντα στα 250 δολλαρια περιπου η να παρω την 3G τωρα?

Εδω εχει καλυψη 4G αλλα οχι παντου. Μου ειπανε συναδελφοι δεν αξιζει να παρω συσκευη τωρα που εχει μονο 3G

Απο ταχυτητα το 3G με 4G θα εχει μεγαλη διαφορα?

Παιδια επειδη μενω αγγλια αξιζει να περιμενω την 4G εκδοση του Zenfone που θα κοστολογειται κοντα στα 250 δολλαρια περιπου η να παρω την 3G τωρα?

Εδω εχει καλυψη 4G αλλα οχι παντου. Μου ειπανε συναδελφοι δεν αξιζει να παρω συσκευη τωρα που εχει μονο 3G

Απο ταχυτητα το 3G με 4G θα εχει μεγαλη διαφορα?

Ναι η διαφορα στις ταχυτητες ειναι αρκετη,αρκει βεβαια να ειναι καλο το σημα......:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

να πω ότι έκανα και factoy reset μέσα απο recovery αλλά τίποτα.

Θα έλεγα οτι είναι πρόβλημα του κουμπιού αλλά αφού μου σβήνει και με το που τελειώνει ο χρόνος οθόνης αποκλείεται. Δε μπορώ να καταλάβω

Το θέμα είναι ότι δεν τα κάνει συνέχεια.

Δηλαδη παιδια για να καταλαβω για να κραταει το κινητο πρεπει να αφαιρέσουμε ενα σκασμο εφαρμογές οπως λεει ο φιλος παραπανω?

ΚΑι αν με βολευουν? Να παρω αλλο κινητο να τις περασω? Δεν νομιζω οτι ειναι λυση για επίλυση θεματος μπαταριας παντως.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Μαλλον θα το βαλω κι εγω παραγγελια απο vickmall μιας και θα δωσω το t100s που εχω.

Οσοι εχετε παρει leather case που δινει το καταστημα, ειστε ευχαριστημενοι;

Edited by stakhs

σε λιγο καιρό μάλλον πολύ λιγο θα έχουμε και Kk απο οτι διάβασα στις Φιλιππίνες ξεκινάει η αναβαθμιση σιγά σιγά ..
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Καλημέρα

το πρόβλημα μου συνεχίζει , δεν έχω βρει λύση ακόμα. Μίλησα με vickmall το πρωι τους το είπα μου είπαν θα μου στείλουν μια ρομ να βάλω. Την περιμένω.

Σήμερα παρατήρησα επίσης ότι εκτός ότι σβήνει το κινητό μόλις σβήσει η οθόνη κάνει και random reboots.

καλησπερα...ειμαι κατοχος του κινητου εδω και 1 μερα...εχω ενα θεμα με το usb δν μου το αναγνωριζει...υπαρχει κατι που πρεπει να κατεβασω?γιατι κατεβασα ενα update απο την asus που ελεγε για usb...

καλησπερα...ειμαι κατοχος του κινητου εδω και 1 μερα...εχω ενα θεμα με το usb δν μου το αναγνωριζει...υπαρχει κατι που πρεπει να κατεβασω?γιατι κατεβασα ενα update απο την asus που ελεγε για usb...

Εννοείς όταν το συνδέσεις στον υπολογιστή;

Αν είναι αυτό το είχα πάθει και εγώ.

Πας ρυθμίσεις

Αποθηκευτικός χώρος και πατάς πάνω στο σηματάκι του USB και επιλέγεις συνδεση ως συσκευή πολυμέσων.

Δεν διαλέγεις κάτι. Περνάς αναβάθμιση και έπειτα κάνεις ρουτ. Βγαίνει άλλη αναβάθμιση, κάνεις unroot, περνάς αναβάθμιση κάνεις root. Έχεις και τα 2 λοιπόν. Παράδειγμα. Εγώ είχα root την συσκευή και ανοιχτό το wifi, έρχεται ειδοποίηση ότι υπάρχει νέο update. Έκανα unroot, το update και μετά root. Simple.

Βρηκα την απαντηση που εψαχνα, ευχαριστω πολυ :)

παιδια μια ερωτηση!!! εχω προβλημα με το facebook,δεν μου κανει με τιποτα αναβαθμηση και στο playstore δεν φαινεται καν σαν εγκατεστημενο !!!! το τηλεφωνο το εχω οπως ηρθε,δεν το πειραξα καθολου (ρομ κ.τ.λ). μηπως φταιει αν ειναι ροοτ ?? καμια ιδεα?? ευχαριστω!!!!

Οσοι εχετε παρει leather case που δινει το καταστημα, ειστε ευχαριστημενοι;

Το leather case είναι απλά σχήμα λόγου.Ειναι μια μέτρια θήκη.

Ήρθε και σε μένα το Asus 5.

Έχετε δοκιμάσει να "τρέξετε¨ το PcLink με το PC?

Ανοίγω την εφαρμογή από το PC και το Asus συνδέω το usb, πατάω σύνδεση και πάνω που πάει να ανοίξει, ξανα κλείνει η εφαρμογή από το PC.

Τα drivers τα έχει αναγνωρίσει κανονικά...

Έχετε καμιά ιδέα τι άλλο μπορεί να φταίει?

Ήρθε και σε μένα το Asus 5.

Έχετε δοκιμάσει να "τρέξετε¨ το PcLink με το PC?

Ανοίγω την εφαρμογή από το PC και το Asus συνδέω το usb, πατάω σύνδεση και πάνω που πάει να ανοίξει, ξανα κλείνει η εφαρμογή από το PC.

Τα drivers τα έχει αναγνωρίσει κανονικά...

Έχετε καμιά ιδέα τι άλλο μπορεί να φταίει?

Το έχω δοκιμάσει και δούλεψε μια χαρά, με τους drivers δεν είχα κανένα στην αναγνώριση, έγινε αυτόματα από τα windows. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει.

Edited by Black_Sheep

Μπορείς να μου πεις αν το δοκίμασες με το usb της συσκευασίας ή κάποιο δικό σου?

και ποιο λειτουργικό έχεις στο PC?

εγώ έχω win 8.1. Αλλά το PcLink ενώ το κατέβασα για 8.1 64bit πάλι δεν...

Μπορείς να μου πεις αν το δοκίμασες με το usb της συσκευασίας ή κάποιο δικό σου?

και ποιο λειτουργικό έχεις στο PC?

εγώ έχω win 8.1. Αλλά το PcLink ενώ το κατέβασα για 8.1 64bit πάλι δεν...

Με το Usb της asus, έχω win8.1 32bit, βέβαια μη νομίζεις ότι το Pclink κάνει κάτι φοβερό, απλά ελέγχεις το κινητό από το Pc, τίποτα άλλο.

Σάν σήμερα, κλείνει 3 εβδομάδες η παραγγελία απο Vickmall και ακόμα τπτ... το tracking number στα ελτά λέει οτι δεν υπάρχει ενώ στο 17track.net λέει οτι εχει φτάσει Ελλάδα... πήρα τηλ στα κεντρικά και μου είπαν οτι δεν υπάρχει ελλάδα αλλα ειναι ακόμα Ολανδία το δεμα μου, γι αυτό δεν εχει γράψει τιποτα το σάιτ των ΕΛΤΑ... να αρχίσω να ανησυχώ?

Εχει συμβεί και σε κανέναν άλλο?

Γιου μπέττερ ασκ μα μαμα, χάου του μέηκ ε μάνστερ!

Σάν σήμερα, κλείνει 3 εβδομάδες η παραγγελία απο Vickmall και ακόμα τπτ... το tracking number στα ελτά λέει οτι δεν υπάρχει ενώ στο 17track.net λέει οτι εχει φτάσει Ελλάδα... πήρα τηλ στα κεντρικά και μου είπαν οτι δεν υπάρχει ελλάδα αλλα ειναι ακόμα Ολανδία το δεμα μου, γι αυτό δεν εχει γράψει τιποτα το σάιτ των ΕΛΤΑ... να αρχίσω να ανησυχώ?

Εχει συμβεί και σε κανέναν άλλο?

κανε λιγες μερες υπομονη. λογικα μεσα στην βδομαδα, θα το παραλαβεις..!

αν και ολιγον OffTopic, ηρθε ενα mail απο Merimobiles, οπου λεει οτι ποσταροντας το παρακατω λινκ σε καποια φορουμ -μεταξυ των οποιων και το myphone (!!!), κερδιζεις ενα BT Earphone..!!

http://www.merimobiles.com/europe-warehouse/

το ειδατε?

Mobile: XIAOMI REDMI PRO

Εχει παρατηρησει κανεις οτι οι τιμες σε vickmall και minideal εχουν ανεβει και μονο στο merimobiles ειναι ποιο φθηνο πλεον?ψαχνω αλλα δεν μπορω να βρω ενα changelog φουλ ομως για το τι αλλαγες θα εχει 4.4..στο θεμα του gps που λεγαμε σε προηγουμενη σελιδα τοσο σε galaxy s3 οσο και σε sony z1 το accurancy ειναι ιδιο με το zenfone εκτος απο το z1 που εχει 5..ολα με σκετο gps ετσι χωρις δεδομενα η wifi..
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Καλημέρα

Το πρόβλημα που σβήνει το κινητό οταν σβήνει η οθόνη ακόμα δεν το έχω λυσει. Μίλησα με vickmall μου έστειλαν ρομ 1,18 τίποτα, μετα μου έστειλαν 1,17 φύσικα δε μπόρεσα να την περάσω γιατι θέλει διαδικασία downgrade ενω αυτοί λέγανε να τη περάσω έτσι. Τελικά μου είπαν να το στείλω πίσω. Τους είπα να μου στείλουν καινούριο και ταυτόχρονα να τους στείλω αυτό πίσω και είπαν όχι.

θέλουν να το πάρουν αυτό και να το στείλουν στην ασους και μετα να αν είναι να στείλουν άλλο.

Αν το κάνω έτσι το λιγότερο σε 8 εβδομάδες θα έχω το άλλο. Πάρα πολυ . Δε ξέρω τι να κάνω

• The title was changed to Asus Zenfone 5 / 5Z