evankouros Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Τους έβαλα λίγο χέρι για την απάντηση τύπου "λυπούμαστε, αναμείνατε στο ακουστικό σας": http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=5548&pid=22775 Σιγά μη τσακιστούνε να δώσουν λύση, απλά νά'χουμε να λέμε... Πολύ καλά έκανες, έριξα κι εγώ λίγο ακόμη λάδι στη φωτιά. ;) Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Καλημερα προσπαθώ να αλλάξω απο cn se ww συμφωνα με τον οδηγο του 1ου post (Νο2) αλλά δεν το πετυχαίνω υπαρχει πουθενα σε Ελληνικά ; Ευχαριστώ Κάποια βοήθεια ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Κάποια βοήθεια ; Ευχαριστώ Από pm που έστειλα σε άλλο μέλος που ζητούσε βοήθεια (κάνω bold τα βασικά σημεία) : Δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο, όχι μόνο διότι φαίνεται ότι διάβασες τα σχετικά στο θέμα, αλλά & γιατί δεν είμαι κανένας "ειδικός" σε τέτοια θέματα. Μια φορά ασχολήθηκα όλο κι όλο... Anyway, αυτό που έκανα για να πετύχει η αναβάθμιση στο δικό μου, ήταν αυτό που έγραψα. Ήταν rootαρισμένο, το επανέφερα στα εργοστασιακά δεδομένα & στη συνέχεια εφάρμοσα τα όσα αναγράφονται στον "οδηγό": πέρασα όλες τις εκδόσεις μία-μία, ξεκινώντας απ' την "1.14.40.50", την οποία όμως μετονόμασα σε "1.99.40.50", ώστε να πάρει αρίθμηση μεγαλύτερη από αυτή που φορούσε το δικό μου (1.98.40.9). Αυτό το έκανα για να "ξεγελάσω" το κινητό, ώστε να νομίζει πως κάνει upgrade (καθότι το downgrade σε έκδοση μικρότερης αρίθμησης δεν γίνεται αποδεκτό). Λίγο προσοχή θυμάμαι πως θέλει μέχρι ποιο σημείο αποσυμπιέζεις το φάκελο & τον ρίχνεις στο κινητό, φαίνεται όμως ξεκάθαρα στις οδηγίες του σχετικού "οδηγού". Όλους τους προβληματισμούς μου, τις συμβουλές που μου έδωσαν & το τι έκανα για να τα καταφέρω, μπορείς να τα δεις απ' το post #2293 & μετά (μέχρι το #2315). Ελπίζω να βοήθησα & να τα καταφέρεις! - Βαγγέλης Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sapounos Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Μάλλον θα πρέπει να εγκαταστήσεις πρώτα recovery κι ύστερα ξανά rom... (δες προηγούμενες σελίδες) το TWRP ειναι? χρειαζεται να μπεις μεσα στο android να το κανεις εκει... εγω δεν εχω προσβαση στο λογισμικο της συσκευης για να κανω κατι τετοιο. επισης οταν εκανα wipe all data reset to factory με βγαζει στην οθονη κλειδωματος αλλα οταν το ξεκλειδωνω η απολυτη μαυριλα. ομως αναγνωριζεται κανονικα απο τον υπολογιστη και μπορω να παρεμβω μεσω windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sapounos Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 το TWRP ειναι? χρειαζεται να μπεις μεσα στο android να το κανεις εκει... εγω δεν εχω προσβαση στο λογισμικο της συσκευης για να κανω κατι τετοιο. επισης οταν εκανα wipe all data reset to factory με βγαζει στην οθονη κλειδωματος αλλα οταν το ξεκλειδωνω η απολυτη μαυριλα. ομως αναγνωριζεται κανονικα απο τον υπολογιστη και μπορω να παρεμβω μεσω windows. Μαγκες το φτιαξα!! κατεβασα την σωστη εκδοση firmware και ολα καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Από pm που έστειλα σε άλλο μέλος που ζητούσε βοήθεια (κάνω bold τα βασικά σημεία) : Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων Κατεβα την εκδοση ,τη ξεζιπαρησα και την μετονομασα Την εβαλα στο κινητο , εβγαλα το καλωδιο και δεν κανει τιποτα Δεν μου βγαζει τριγωνο αναβαθμισεως Μοντελο TOOJ Χωρις sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 (edited) Μαγκες το φτιαξα!! κατεβασα την σωστη εκδοση firmware και ολα καλα! Μπράβο, καλορίζικο. :up: @terry39 Είσαι σίγουρος ότι μπήκε στην εσωτερική μνήμη του κινητού κι όχι στην SD ; Επίσης η μετονομασία έχει απόλυτη σχέση με το νούμερο της ROM που έχει εγκατεστημένη τώρα η συσκευή σου. (θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο αυτό που θα δώσεις εσύ, για να την "καταλάβει" σαν νεότερη) Edited March 31, 2015 by GVangos Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Μπράβο, καλορίζικο. :up: @terry39 Είσαι σίγουρος ότι μπήκε στην εσωτερική μνήμη του κινητού κι όχι στην SD ; Επίσης η μετονομασία έχει απόλυτη σχέση με το νούμερο της ROM που έχει εγκατεστημένη τώρα η συσκευή σου. (θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο αυτό που θα δώσεις εσύ, για να την "καταλάβει" σαν νεότερη) Δεν έχω βάλει sd ,ένα κομμάτι φαίνεται 12gb περιπου και η διαδρομή που βλέπω είναι Υπολογιστής > Asus T00J > Εσωτερικός χώρος αποθηκευσης Η εκδοση της συσκευης ειναι asus_tooj_cn_user_1.18.40.8_20140827 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 (edited) Τότε θα πρέπει να βάλεις "cn" firmware 1.19.ΧΧ κτλ (από το site της ASUS) χωρίς να το μετονομάσεις. Αν ακολουθήσεις τα βήματα, λογικά δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα. EDIT: μπορείς να το κάνεις και με το κινητό σου (με wifi) . Πήγαινε στο ASUS support και κατέβασε την επόμενη "cn" ενημερωμένη ROM. Όταν αποθηκεύσεις το αρχείο, θα πρέπει να βγάλει ειδοποίηση για ενημέρωση. Edited March 31, 2015 by GVangos Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Θέλω να το γυρίσω σε WW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Α, μάλιστα... Ε, τότε θα πρέπει ν'ακολουθήσεις τον τρόπο με τη "βασική" εγκατάσταση που πρότεινε ο evankouros κι ύστερα τα υπόλοιπα. Να ξέρεις ότι υπάρχουν και στις προηγούμενες σελίδες αρκετές οδηγίες, αλλά η κεντρική ιδέα είναι αυτή: http://www.asus-zenfone.com/2014/09/easiest-way-downgrade-upgrade-change-rom-to-ww-zenfone.html (εκεί που λέει "change firmware") Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanosk Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 εχει κανενας προβλημα με το GPS? ΔΕΝ μου βρισκει δορυφορους με τιποτα.... Με σκετο GPS και χωρις 3g..... Εκδοση firmware V2.21.40.44 for WW SKU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 (edited) Σε ανοιχτό χώρο βλέπει 10-12 δορυφόρους κι έχει κλειδωμένους 7-9 με ακρίβεια 20-30 πόδια (6,5-9 μέτρα) Το τσέκαρα με το gps test, δεδομένα και wi-fi απενεργοποιημένα. (Firmware & SKU ίδια) Κάπου πίσω στο νήμα αναφέρουν ότι έχει ένα θέμα με το gps αν δεν έχει δηλωθεί "Ελλάδα" στις αρχικές ρυθμίσεις. Αν έχεις χρόνο ρίξε μια ματιά. Edited April 1, 2015 by GVangos Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Θέλω να το γυρίσω σε WW Α, μάλιστα... Ε, τότε θα πρέπει ν'ακολουθήσεις τον τρόπο με τη "βασική" εγκατάσταση που πρότεινε ο evankouros κι ύστερα τα υπόλοιπα. Να ξέρεις ότι υπάρχουν και στις προηγούμενες σελίδες αρκετές οδηγίες, αλλά η κεντρική ιδέα είναι αυτή: http://www.asus-zenfone.com/2014/09/easiest-way-downgrade-upgrade-change-rom-to-ww-zenfone.html (εκεί που λέει "change firmware") Εγώ έκανα το update πιο απλά, χωρίς τις ιστορίες με ADB, κατεβάζοντας την έκδοση (WW) 1.14.40.50 & μετονομάζοντας την σε μεγαλύτερη αρίθμηση από αυτή που φορούσε εκείνη την ώρα το Ζ5 μου (βλ. σελ. 154 του θέματος). Το γιατί επιλέγουμε να γίνει το downgrade σ' αυτή την έκδοση (1.14.40.50) εξηγήθηκε απ' τον "Vegito" στο post #2304: οντως downgrade κανουμε με την 1.14 μετονομασμενη σε* 1.99 (evankouros: *μεγαλύτερη αρίθμηση από αυτή που έχει το κινητό μας - αν π.χ. έχει περασμένη 2.19.χψ.ζω. μετονομάζουμε την 1.14.40.50 -που κατεβάσαμε- σε 2.20.40.50) για να "ξεγελασουμε" το κινητο, μετα την αναβαθμιση το κινητο θα διαβαζει 1.14 κανονικα και οχι 1.99 αρα, οι επομενες δε θελουν μετονομασια. το downgrade γινεται γιατι η 1.14 ειναι η μονη εκδοση που δε "διαβαζει" τι προελευσης ειναι το κινητο, στην περιπτωση σου ειναι cn ας λεει ww η rom. οσο για τις επομενες εκδοσεις εγω παω μια μια για να δοκιμασω την ποιο σταθερη απο καταναλωση μπαταριας, γιατι στα υπολοιπα σταθερες μου φαινονται και οι 2 που δοκιμασα. Ισως δουλευει οποιο νουμερο και αν αλλαξεις αλλα εκ πειρας το 99 δουλευει, 2 δοκιμασμενα εγω και κανα 4-5 εδω μεσα, συν μερικα σε διαφορα αγγλοφωνα forums.. Η αλλη μεθοδος, ισως η ποιο δυσκολη που βρηκα, νομιζω,τονιζω νομιζω ειναι απο πριν 1.14 εκδοσεις οταν δε μπορουσες να κανεις ευκολα το update. Αλλη μια μεθοδος ειναι να φορτωσεις το αρχειο μεσω adb χωρις να κατεβασεις και τις 2(cn,ww) αλλα και σε αυτη το ιδιο ισχυει απ οτι καταλαβα οταν εψαχνα και γω τροπους για τα δικα μου :) Ισως κατι αλλαξε η asus? δε ξερω με σιγουρια. Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Από πού αγοράζετε και δεν σας δέχεται κατευθείαν την νεότερη ρομ; Την Τρίτη παρέλαβα δεύτερο Zenfone 5 από Vickmall, του αντέγραψα την νεότερη πλήρη WW ρομ από Asus αφού του έκανα επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, κι έτσι έκανε αναβάθμιση από μόνο του. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Εγώ έκανα το update πιο απλά, χωρίς τις ιστορίες με ADB, κατεβάζοντας την έκδοση (WW) 1.14.40.50 & μετονομάζοντας την σε μεγαλύτερη αρίθμηση από αυτή που φορούσε εκείνη την ώρα το Ζ5 μου (βλ. σελ. 154 του θέματος). Το γιατί επιλέγουμε να γίνει το downgrade σ' αυτή την έκδοση (1.14.40.50) εξηγήθηκε απ' τον "Vegito" στο post #2304: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας , αλλά δεν προχωράει καθόλου το τηλέφωνο , δεν βγάζει το τρίγωνο που λέτε για ενημέρωση/αναβαθμιση Μου εχει σπασει τα νευρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleter4 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Λέω να παραγγείλω άλλο ένα zenfone 5 2GHz 16GBP z2580 T00F_WW από το nextbuying. Έχει κανένας υπόψιν του αν είναι ok το κατάστημα αυτό? Η κάποιο άλλο σίγουρο με tax-free! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Λέω να παραγγείλω άλλο ένα zenfone 5 2GHz 16GBP z2580 T00F_WW από το nextbuying. Έχει κανένας υπόψιν του αν είναι ok το κατάστημα αυτό? Η κάποιο άλλο σίγουρο με tax-free! Δεν έχω αγοράσει απ' αυτούς, δεν τους ξέρω. Ψάχνοντας στα resellerratings.com, trustpilot.com & mywot.com δεν το βρήκα, στο scamadviser.com έχουν 56%. Βάσει των παραπάνω, θα προτιμούσα από κάποιο άλλο κινεζομάγαζο. Το δικό μου Ζ5 (σαν αυτό που θέλεις) το είχα πάρει από το pandawill, χωρίς κανένα πρόβλημα. Χωρίς πρόβλημα έχω αγοράσει κι από tinydeal & geekbuying. Αν δεν βιάζεσαι να το πάρεις, θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο να δεις τι θα παίξει με τις τιμές του Ζ2. Εξάλλου, λίγο καιρό αφού κυκλοφορήσει, λογικά θα πέσουν οι τιμές του Ζ5. ;) Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sapounos Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 παιδια υπαρχει πιθανοτητα να εγκαταστησω το lollipop στο zenfone 5 t00f_ww? ξερετε καποιο site που να εχει roms για download? εψαξα βρικα κατι αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη.. και δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι αξιοπιστο.. http://www.lollipop-roms.org/mp3-0/asus-zenfone-5-5952.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Περιμένουμε αυτη την αναβαθμηση από την ασους μέσα στον Απρίλιο, προτείνω να περιμένεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleter4 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Δεν έχω αγοράσει απ' αυτούς, δεν τους ξέρω. Ψάχνοντας στα resellerratings.com, trustpilot.com & mywot.com δεν το βρήκα, στο scamadviser.com έχουν 56%. Βάσει των παραπάνω, θα προτιμούσα από κάποιο άλλο κινεζομάγαζο. Το δικό μου Ζ5 (σαν αυτό που θέλεις) το είχα πάρει από το pandawill, χωρίς κανένα πρόβλημα. Χωρίς πρόβλημα έχω αγοράσει κι από tinydeal & geekbuying. Αν δεν βιάζεσαι να το πάρεις, θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο να δεις τι θα παίξει με τις τιμές του Ζ2. Εξάλλου, λίγο καιρό αφού κυκλοφορήσει, λογικά θα πέσουν οι τιμές του Ζ5. ;) Πω πω τι κινητό είναι αυτό το z2. Εχεις δίκιο οι τιμές θα πέσουν ίσως. Μάλλον θα περιμένω, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Απο τη μπαταρια εισαστε ευχαριστημενοι? Εχει διαρκεια ή δεν επαρκει για dual sim κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrInsomniac Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Απο τη μπαταρια εισαστε ευχαριστημενοι? Εχει διαρκεια ή δεν επαρκει για dual sim κινητο? Με νορμαλ χρήση και hibernate μια μέρα και κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wnet Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 παιδια υπαρχει πιθανοτητα να εγκαταστησω το lollipop στο zenfone 5 t00f_ww? ξερετε καποιο site που να εχει roms για download? εψαξα βρικα κατι αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη.. και δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι αξιοπιστο.. http://www.lollipop-roms.org/mp3-0/asus-zenfone-5-5952.html όλο το site είναι μια ...μούφα και μισή ... μακριά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Με νορμαλ χρήση και hibernate μια μέρα και κάτι Πως το βάζω αυτό?Υπάρχει κάποια αλλη ρυθμηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts