mossikukulas Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 υπαρχει καποιος που εχει την 4G εκδοση να μας πει εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Με λιγες λεξεις,αξιζει να πας στο 2.0 με 2 gb ram,το αλλο το προσπερνας.:) Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Κι εγώ έτσι το σκέφτομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) Σε μια εβδομαδα η τιμη του ανεβηκε σχεδον 9€ απο το ιδιο μαγαζι. 'Η ο κινεζος εκανε απο μονος του αλλαγη στην τιμη ή επεσε το € σε σχεση με το $. Εν αναμονη να ερθει και το δικο μου. Αυτην τη στιγμη βρισκεται στα Ολλανδικα ταχυδρομεια. Edited October 14, 2014 by stakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coffeman Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Έχει καταφέρει κανείς να κάνει video κλήση? Ήθελα να δοκιμάσω να κάνω σήμερα και δεν μου έβγαζε επιλογή μόνο με viber... Παράθεση http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Coffeman84/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Έχει καταφέρει κανείς να κάνει video κλήση? Ήθελα να δοκιμάσω να κάνω σήμερα και δεν μου έβγαζε επιλογή μόνο με viber... Είχα το ίδιο πρόβλημα με την 4.3 έκδοση. Έκανε βιντεοκληση μόνο το skype. Στο viber δεν έδινε τέτοια δυνατότητα, με γκριζαρισμενο εικονίδιο και στο hangouts έκλεινε το πρόγραμμα χωρίς ειδοποίηση για force close. Τώρα με την 4.4 το hangouts αποκαταστηθηκε ενώ το viber συνεχίζει και δεν κάνει. Καταλαβαινω πως πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Δε νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι και να το διορθώσουμε. Φοβάμαι ότι είναι θέμα του Framework μιας και η Asus έχει βάλει βαθιά το χέρι της. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sars Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 καλησπέρα....μολις σημερα πηρα και εγω το ZENFONE 5....εχω ενα προβλημα... ενω ειμαι κανονικα συνδεμενος στο play store δεν μπορω να κατεβάσω τιπποτα....επιλεγω κατι κ;ι απλα δεν κανει τιποτα....βοηθεια please!!!!!!!:cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 καλησπέρα....μολις σημερα πηρα και εγω το ZENFONE 5....εχω ενα προβλημα... ενω ειμαι κανονικα συνδεμενος στο play store δεν μπορω να κατεβάσω τιπποτα....επιλεγω κατι κ;ι απλα δεν κανει τιποτα....βοηθεια please!!!!!!!:cry::cry: Restart και θα εισαι οκ λογικα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sars Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Restart και θα εισαι οκ λογικα. ολα καλα φιλε.....ευχαριστώ!!!!!:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dio1 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 καλημέρα, σε δύο zenfone5 που τσέκαρα (4.4.2) ενώ έχουν επιλέξει Pattern για ξεκλείδωμα επιμένει να θέλει αρχικά ένα slide και μετά δίνει την οθόνη για το pattern. Το ίδιο ισχύει και με το Password unlock. Πρώτα πρέπει να κάνεις slide και μετά εμφανίζεται η οθόνη για εισαγωγή password. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ενός, αυτό δε το έκανε πριν την 4.4. Υποπτεύομαι κάποιο asus app του διαόλου, αλλά ποιο και πώς βγαίνει/αλλάζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafos123 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 παιδια αξιζει να το παρω και αν ναι ποιο γιατι εχει πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 παιδια αξιζει να το παρω και αν ναι ποιο γιατι εχει πολλα Παρακολουθώντας το τοπικ εδώ και καιρό σου προτείνω το 2.0Ghz/16GB/2GB RAM σε ότι χρώμα σου αρέσει. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkirikis Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Μολις το παρελαβα και εγω λογο οτι δεν ειμαι γνωστης των android θελω να μαθω απο που μπορω να δω αν το κιν ειναι root η οχι; ο λογος που το ρωταω ειναι οτι ενα εχει την 13 WW (καπως ετσι δεν την θυμαμαι τι εγραφε ακριβος) εβαλα μεσα στην εσωτερικη μνημη του το UL-ASUS_T00F-WW-1.18.40.10-user (αυτο ειναι το ονομα του αρχειου για αναβαθμιση) και μετο ξεκινησε να κανει την αναβαθμιση εβγαλε σφαλμα και κολλησε. ανεβαζω και μια φωτο απο την οθονη του. [ATTACH]51187[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Μολις το παρελαβα και εγω λογο οτι δεν ειμαι γνωστης των android θελω να μαθω απο που μπορω να δω αν το κιν ειναι root η οχι; ο λογος που το ρωταω ειναι οτι ενα εχει την 13 WW (καπως ετσι δεν την θυμαμαι τι εγραφε ακριβος) εβαλα μεσα στην εσωτερικη μνημη του το UL-ASUS_T00F-WW-1.18.40.10-user (αυτο ειναι το ονομα του αρχειου για αναβαθμιση) και μετο ξεκινησε να κανει την αναβαθμιση εβγαλε σφαλμα και κολλησε. ανεβαζω και μια φωτο απο την οθονη του. [ATTACH]51187[/ATTACH] Άμα θυμάμαι καλά πρέπει να κάνεις με τη σειρά τις αναβαθμίσεις 13->14->15->16->17->18 και όχι 13->18 Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkirikis Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Άμα θυμάμαι καλά πρέπει να κάνεις με τη σειρά τις αναβαθμίσεις 13->14->15->16->17->18 και όχι 13->18 αυτο που λες ειναι μονο αν ειναι root αποτι διαβασα σε προηγουμενα μηνυματα απο εδω μεσα, αν δεν ειναι root τοτε πας κατευθειαν, ετσι νομιζω τουλαχιστον χωρις να βαζω και το χερι στην φωτια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Απο 14 πηγα στην 18 και μετα στην κιτκατ Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) υπαρχει καποιος που εχει την 4G εκδοση να μας πει εντυπωσεις? Το έχω παραγγείλει ( Snapdragon 400 / 8GB Rom / 2GB Ram / LTE ) εδώ και μια βδομάδα και περιμένω λογικά μέχρι το τέλους του μήνα να έρθει. Το 3G μοντέλο αναγράφει ότι είναι αναβαθμίσιμο σε KK 4.4.2 ! Γίνεται αυτόματα η αναβάθμιση ή πρέπει να φλασάρεις εσύ την rom; Edited October 16, 2014 by deNordic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npolias73 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 ενδιαφερομαι για το 2.0Ghz/16GB/2GB RAM απλα θελω να μαθω απο που μπορω να το αγορασω με την rom ww; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Απο το vickmall Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefanosKoz Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Μετά από σχεδόν 2 μήνες με το κινητό στα καλά καθούμενα από χθες άρχισε να κάνει random shutdowns.. Έκανα και factory reset και αν και έγιναν πιο αρεα συνεχίζει να το κάνει. Συνήθως όταν κλειδώνει και μαυριζει η οθόνη κλείνει από μόνο του. Το κινητό έως τώρα δεν είχε παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Κάποιος άλλος που να του έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο και το έλυσε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Μολις το παρελαβα και εγω λογο οτι δεν ειμαι γνωστης των android θελω να μαθω απο που μπορω να δω αν το κιν ειναι root η οχι; ο λογος που το ρωταω ειναι οτι ενα εχει την 13 WW (καπως ετσι δεν την θυμαμαι τι εγραφε ακριβος) εβαλα μεσα στην εσωτερικη μνημη του το UL-ASUS_T00F-WW-1.18.40.10-user (αυτο ειναι το ονομα του αρχειου για αναβαθμιση) και μετο ξεκινησε να κανει την αναβαθμιση εβγαλε σφαλμα και κολλησε. ανεβαζω και μια φωτο απο την οθονη του. [ATTACH]51187[/ATTACH] Σε recovery mode κάντο μέσω adb sideload. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Μετά από σχεδόν 2 μήνες με το κινητό στα καλά καθούμενα από χθες άρχισε να κάνει random shutdowns.. Έκανα και factory reset και αν και έγιναν πιο αρεα συνεχίζει να το κάνει. Συνήθως όταν κλειδώνει και μαυριζει η οθόνη κλείνει από μόνο του. Το κινητό έως τώρα δεν είχε παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Κάποιος άλλος που να του έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο και το έλυσε; Μη μου λες τέτοια. Σου έχει πέσει ποτέ; Είχα το ίδιο πρόβλημα σε G4S και το έστειλα πίσω για επισκευή πριν 1 βδομάδα. Υπάρχει κάποιος με το LTE να μας πει πως πάει το 4.4.2 KK εξ'αρχής; Επίσης Snapdragon 400 vs Atom Z2580 τι λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Στο vickmall λέει ότι η International version υποστηρίζει OTA, και ότι αν στο στείλουν rooted οι κινέζοι και το κάνεις OTA update θα brickάρει το κινητό. Ισχύει; Έχω παραγγείλει το A500KL (με check στο να εγκαταστήσουν το root) από merimobiles και δεν ξέρω ποια rom φοράει πέρα του ότι είναι 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Μη μου λες τέτοια. Σου έχει πέσει ποτέ; Είχα το ίδιο πρόβλημα σε G4S και το έστειλα πίσω για επισκευή πριν 1 βδομάδα. Υπάρχει κάποιος με το LTE να μας πει πως πάει το 4.4.2 KK εξ'αρχής; Επίσης Snapdragon 400 vs Atom Z2580 τι λέει; Στα benchmarks που είδα ο Atom με το Custom UI της ASUS πιάνει 23k και ο 400αρης πιάνει ~17.5k στο Antutu. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Επίσης Snapdragon 400 vs Atom Z2580 τι λέει; Είναι σαφώς ανώτερος ο intel στη συγκεκριμένη σύγκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Και δεν ξέρω αν το 4g αξίζει αυτήν την μείωση των επιδόσεων. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts