Jump to content

Asus Zenfone 5 / 5Z

focusinos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Service+Gift

International version(has google play,multi-language)

Screen film+Silicone Case

Στο παραπάνω πεδίο που υπάρχει στη σελίδα του Vickmall (για το ZenFone 5 Intel Z2580 Dual Core 2.0GHz Android 4.3 2GB Ram 16GB Rom 5.0 Inch HD Screen, για παράδειγμα) επιλέγεις το "international version (has google play, multi-language)".

Ετσι το παράγγειλα και ήρθε και με ελληνικά και με play store της google.

Παρεμπιπτόντως, καταπληκτική συσκευή, και όσο την σκαλίζω τόσο μετανοιώνω που δεν πήρα και για μένα.

Τα λέμε...

Ευχαριστω φιλε μου ξεκιναω:)

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

aplostra ευχαριστώ για την απάντηση.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Λοιπον... αποφασισα οτι θα γινω τελικα μελος της παρεας σας ;)

Παω για το 2αρι αλλα ακομα σκεφτομαι το χρωμα...

Το μαυρο ειναι μια σιγουρη επιλογη αλλα πολυ βαρετο θα ελεγα, το κοκκινο ειναι γενικα το αγαπημενο μου χρωμα (ζηλευω τα κοκκινα νεξους παρα πολυ) αλλα στο ζενφοουν μου φαινεται καπως περιεργο το κοκκινο. Οποτε μαλλον καταληγω στο ασπρο που μαλλον προτιμω απο το μαυρο. Εσεις τι γνωμη εχετε ?

Λοιπον... αποφασισα οτι θα γινω τελικα μελος της παρεας σας ;)

Παω για το 2αρι αλλα ακομα σκεφτομαι το χρωμα...

Το μαυρο ειναι μια σιγουρη επιλογη αλλα πολυ βαρετο θα ελεγα, το κοκκινο ειναι γενικα το αγαπημενο μου χρωμα (ζηλευω τα κοκκινα νεξους παρα πολυ) αλλα στο ζενφοουν μου φαινεται καπως περιεργο το κοκκινο. Οποτε μαλλον καταληγω στο ασπρο που μαλλον προτιμω απο το μαυρο. Εσεις τι γνωμη εχετε ?

Εγώ (μιας κ είμαι στην φάση αγοράς όπως εσύ) , μάλλον στο κόκκινο θα καταλήξω! Άσπρο τηλέφωνο έχω ήδη, το μαύρο κ εγώ βαρετό το βρίσκω, οπότε, κόκκινο δαγκωτό!

Καλησπέρα.

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Το κινητό μου ήρθε ρουταρισμένο και με την έκδοση WW 1.13.40.51. Προσπάθησα να αναβαθμίσω στην έκδοση UL_ASUS_T00F_WW_1_16_40_50 απλά αντιγράφοντας το αρχείο στην εσωτερική μνήμη. Μου έβγαλε ειδοποίηση για αναβάθμιση την αποδέχθηκα και ξεκίνησε . Κατά την διάρκεια όμως συνάντησε κάποιο πρόβλημα και σταμάτησε λέγοντας ότι γυρνάει στο σημείο που ήταν πριν την προσπάθεια αναβάθμισης. Έκτοτε παρόλο που έχω κάνει εργοστασιακή επαναφορά δεν μου βγάζει πλέον την ειδοποίηση για αναβάθμιση όποια έκδοση και να αντιγράψω στην εσωτερική μνήμη. Υπ' όψιν ότι το κινητό έγινε unroot πριν γίνει η όλη διαδικασία με την διαφορά ότι αυτοί το ρουτάρανε με ένα κινέζικο πρόγραμμα και εγώ το έκανα unroot με το SuperSu και δεν ξέρω αν έγινε εκεί κάτι. Αλλά και πάλι μετά την εργοστασιακή επαναφορά δεν θα έπρεπε να είναι οκ?

Καμιά ιδέα?

Ευχαριστώ.

Εγώ (μιας κ είμαι στην φάση αγοράς όπως εσύ) , μάλλον στο κόκκινο θα καταλήξω! Άσπρο τηλέφωνο έχω ήδη, το μαύρο κ εγώ βαρετό το βρίσκω, οπότε, κόκκινο δαγκωτό!

Ναι αλλα δεν σου φαινεται περιεργο το κοκκινο καπακι στις φωτογραφιες, εννοω οτι ειναι καπως γυαλιστερο :/

Γι αυτο θελω να δω αν το εχει δει καποιος απο κοντα να μας πει πως ειναι

Κανεις λαθος φιλε μου,οχι απο ολα τα καταστηματα μην γραφουμε ακυρα πραματα....και φυσικα δεν χρειαζεται να πληρωσεις τιποτα μιας και στα παρεχουν δωρεαν....:)

Άμα ξαναδιαβασεις λίγο πιο προσεχτικά τι γράφω θα δεις ότι δεν είμαι λάθος ούτε ότι λέω "άκυρα" πραγματα.

1)Όλα τα κινέζομαγαζα όταν παραλαμβάνουν τα κινητα από την asus είναι με tw Rom λόγο χώρας προορισμού.Από εκεί και πέρα αναλαμβάνει το κατάστημα να περάσει την ww.

2)Ανάφερα για χρέωση συγκεκριμένα για το to2c όχι για όλα τα καταστήματα.

HTC HD2 ---> Galaxy S2 ---> Galaxy Nexus ---> Moto Atrix ---> Moto Razr ---> Galaxy Note --->Galaxy note 2--->Moto G--->Note 3 :D

Άμα ξαναδιαβασεις λίγο πιο προσεχτικά τι γράφω θα δεις ότι δεν είμαι λάθος ούτε ότι λέω "άκυρα" πραγματα.

1)Όλα τα κινέζομαγαζα όταν παραλαμβάνουν τα κινητα από την asus είναι με tw Rom λόγο χώρας προορισμού.Από εκεί και πέρα αναλαμβάνει το κατάστημα να περάσει την ww.

Βασικά την κινεζική έχουν αφού το κινητό παράγεται στην Κίνα και αυτοί το παίρνουν απευθείας από το εργοστάσιο.

Τουλάχιστον έτσι μου είχαν πει από το 1949deal.

Παράγγειλα από minideal από το οποίο ζήτησα WW έκδοση, αλλά όχι rooted. Μου απάντησαν ότι αν δε γίνει root, δεν μπορούν να το φλασάρουν σε WW. Βγάζετε νόημα; Μπορεί να έχω θέμα αν φλασάρω κάποια επόμενη WW;

Στο ρεσουμέ: να τους αφήσω να το κάνουν ή να το κάνω μόνος μου;

Και η WW συμπεριλαμβάνει Play Store ή όχι;

Ναι αλλα δεν σου φαινεται περιεργο το κοκκινο καπακι στις φωτογραφιες, εννοω οτι ειναι καπως γυαλιστερο :/

Γι αυτο θελω να δω αν το εχει δει καποιος απο κοντα να μας πει πως ειναι

Ναι όντως στις φωτογραφίες φαίνεται κάπως γυαλιστερό,αλλά έχοντας δει videos στο youtube όπου όλοι όσοι έκαναν review στο κινητό λένε πως το πίσω καπάκι έχει ματ υφή, υποθέτω πως την ίδια υφή θα έχει και το κόκκινο:rolleyes:

Οι έχοντες το κόκκινο ας μας διαφωτίσουν:)

Παράγγειλα από minideal από το οποίο ζήτησα WW έκδοση, αλλά όχι rooted. Μου απάντησαν ότι αν δε γίνει root, δεν μπορούν να το φλασάρουν σε WW. Βγάζετε νόημα; Μπορεί να έχω θέμα αν φλασάρω κάποια επόμενη WW;

Χαζομάρες λέει ο Κινέζος. Πες του Ότι θέλεις διεθνή έκδοση σκέτο κι ας κάνει ότι θέλει, ναι θα έχει play

Εγώ που παρήγγειλα από vickmall δύο για λογαριασμό άλλων τα ετοίμασαν όλα μια χαρά. Δεν έγραφαν για root αλλά και να μην το έκαναν είναι πανεύκολο να γίνει. Τουλάχιστον έβαλαν ww rom και playstore.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

παρτο απο vickmall να εχεις το κεφαλι σου ησυχο! θα ερθει σε ww και χωρις root...

Φιλε μου αγορασες το κντ αυτο απο ενα και μονο καταστημα,εγω το εχω αγορασει απο 4 διαφορετικα,και κανουν οτι τους πω εγω και οτι ζητησω.Το αυτο βεβαια εννοειται οτι το κανει ο καθενας μας.

Οποτε η αποψη μου δεν στιριζεται σε μια και μονο εμπειρια απο ενα καταστημα.

Επαναμβανω οτι οτι ζητας κανου,και βεβαια οι πονηροι στο to2c σε χρεωνουν τα αυτονοητα........ελεος πια με τα Κινεζοπουλα.

Η ουσια ειναι για ολους τους φιλους που ρωτουν,οπως και να το παρετε το κντ με την ww εννοω,ειναι και δουλευει μια χαρα και δεν εχει το παραμικρο προβλημα.Σε ποιο πισω σελιδες ειχα αναιβασει και ενα μικρο video (αγορασμενο απο το vickmall αυτο) για να το δειτε και να εχετε μαι καλυτερη αποψη για το τι αγοραζετε.:)

Edited by kostast1

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Το κοιτάω και εγώ το κινητο...το μόνο ίσως που με προβληματίζει είναι η συμβατότητα με τις εφαρμογές του play....Υπάρχει θέμα;

π.χ. firefox, ankidroid παίζουν;

τελικα ειναι 5,5 ιντσων και οχι 5 οπως λεει στα χαρακτηριστηκα του minideal αλλα νομιζω και στην asus ελεγε οτι ειναι 5"

Αποκλείεται να είναι 5μιση ίντσες όπως ανέφερε κάποιος στην προηγούμενη σελίδα.

Αποκλείεται να είναι 5μιση ίντσες όπως ανέφερε κάποιος στην προηγούμενη σελίδα.

Screen--->

Display Size 5.0Inch

:)

Γνωρίζω τι λένε τα χαρακτηριστηκα αλλά έχει ίδιες ακριβώς διαστάσεις με το onuplus εκτός και αν δίνουν σε εκείνο λάθος μέγεθος οθοβης

Γνωρίζω τι λένε τα χαρακτηριστηκα αλλά έχει ίδιες ακριβώς διαστάσεις με το onuplus εκτός και αν δίνουν σε εκείνο λάθος μέγεθος οθοβης

Φιλε μου 4 περασαν απο τα χερια μου και τα 4 εχουν 5.0Inch οθονη.........δεν τιθεται θεμα.:)

λοιπον σημερα παρελαβα το κινητο!

ειχε μεσα την ww εκδοση απο το vickmall χωρις ρουτ!

του εκανα κατευθειαν κανονικα την αναβαθμιση και του περασα καμια 50αρια εφαρμογες που χρησιμοποιω.

το κινητο ειναι τουμπανακι.πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης-συναρμογης.

το λογισμικο τρεχει νερακι και περιλαμβανει τα παντα.με 140 ευρω νομιχω οτι το δινουν τζαμπα!καμια σχεση με κινεζικο κινητο.

μονο την καμερα δεν δοκιμασα που σπανια την χρησιμοποιω σε κινητο.

Το κινητο το εχω περιπου 2 μερες..

τουμπανο.. τελεια αφη και αποκρηση.. απιστευτη οθονη και οσα game εβαλα τα τρεχει χωρις ιχνος απο lag

Το minideal δεν εβαλε μεσα τον EU ανταπτορα... πουλανε εδω στην ελλαδα?

επισης δεν εκανε τον κοπο να βαλει play store

ξερετε πως βλεπω αν ειναι ρουταρισμενο?

Το κινητο το εχω περιπου 2 μερες..

τουμπανο.. τελεια αφη και αποκρηση.. απιστευτη οθονη και οσα game εβαλα τα τρεχει χωρις ιχνος απο lag

Το minideal δεν εβαλε μεσα τον EU ανταπτορα... πουλανε εδω στην ελλαδα?

επισης δεν εκανε τον κοπο να βαλει play store

ξερετε πως βλεπω αν ειναι ρουταρισμενο?

Ανταπτορα εννοείται πως μπορείς να αγοράσεις από εδώ. Για να δεις αν είναι ρουτ κατέβασε την εφαρμογή superuser και τρεξτην.

edit: και μια που φαινεται οτι το κινητο δεν εχει θεματακια να γραψω και κατι που δεν μου αρεσε...η αισθηση του power button....εινια καπως σε περιεργη θεση και δεν πατιεται ευκολα!

Edited by saltofx_v

λοιπον σημερα παρελαβα το κινητο!

ειχε μεσα την ww εκδοση απο το vickmall χωρις ρουτ!

του εκανα κατευθειαν κανονικα την αναβαθμιση και του περασα καμια 50αρια εφαρμογες που χρησιμοποιω.

Για να μπαίνω σιγά σιγά στο κόλπο, να σε ρωτήσω,

την αναβάθμιση την έκανες απο τις ρυθμίσεις του σμαρτόφωνου ή απο το support της Asus στην σελίδα της;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υ.Γ. Που θα πάει; Κάτι θα μάθω, δεν μπορεί! Ο πιτσιρικάς πάντως το σκίζει ήδη...

• The title was changed to Asus Zenfone 5 / 5Z