Jump to content

Asus Zenfone 5 / 5Z

focusinos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα εκανα και εγω την παραγγελία μου για να το κανω δωρο στην γυναικα μου. Εχει 4,7 κινητο τωρα ελπιζω να μην εχει τεραστια διαφορα στο μεγεθος. Τα gapps στην official rom απο asus ειναι μεσα η πρεπει να τα βαζουμε ξεχωριστα;

FLASHTOOL P780 - TWRP P780

http://ul.to/9txmvih8

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για και από εμένα ρε παιδιά. "Έρχομαι" από ένα παρόμοιο λόγω ισχύος κινητό, το ZTE V975 Geek, το οποίο όμως με απογοήτευσε λόγω απουσίας σοβαρών firmware updates, πολλά μικρά Bug και το χειρότερο, wifi που δεν πιάνει...

Επειδή λοιπόν κάηκα από το χυλό, φυσάω και το γιαούρτι. Έχω κάποιες ερωτήσεις.

1) Ποιες εκδόσεις έχουν οι εταιρίες, σύμφωνα με το SKU της συσκετασίας; Είναι η WW, η κινέζικη ή η Ταϊβανέζικη (TW); Θεωρητικά, κάθε firmware ταιριάζει στο ίδιο hardware του κινητού. Το WW firmware, μπαίνει στο WW hardware κτλ. Εσείς από ποιο μαγαζί το πήρατε και ποιο Hardware ήταν το κινητό, WW ή άλλο; Με ενδιαφέρει ώστε να μην έχουμε "παραξενιές" στη λειτουργία...

2) Πιο θεωρείτε πιο αξιόπιστο site, to2c ή το vickmall; Δεν αναφέρω καθόλου το Minideal, γιατί φαίνεται να πούλησε ελαττωματικά ZTE V975 Geek στο wifi. Τουλάχιστον το to2c έδειξε χαρακτήρα, γιατί φαίνεται να ανακαλυψε ότι ο χονδρέμποράς του σε Lenovo τους τροφοδοτούσε και με ανακατασκευασμένα!

3) Μπορώ και συνίσταται να έχω εγκατεστημένη τη latest WW version μαζί με root; Αν ναι, το ζητάω κατευθείαν από το to2c/vickmall ή συνιστάτε να ακολουθήσω "άλλο δρόμο";

4) EDIT: διαθέτει notification LED (α λα V975);

Σόρρυ ρε παιδιά για τις ερωτήσεις, διάβασα όμως καμμιά 10αριά σελίδες εδώ και ακόμα δεν τα έχω ξεκαθαρίσει τα παραπάνω...

Έχω αγοράσει 3 κινητά απο minideal(2 ΖΤΕ GEEK V875 και ενα the t11) και 2 απο to2c(ενα GEEK κ ενα t11). Έτυχε η πέτυχε και τα 2 απο to2c να βγουν προβληματικά. Το geek στο WiFi όπως κ σε αλλά μαγαζιά και το the t11 με μεγαλο τζόγο στην οθόνη. Σε αυτό φταιει ο καθε κατασκευαστής αλλά ίσως θα έπρεπε να τα ελέγχουν αφού τα ανοίγουν για ρουταρισματα και custom ROM για να έχουν gapps κτλ.

Συμπέρασμα: να μη σου τύχει να είναι ελαττωματικά τα κινέζικα γιατί παρότι υπάρχει το PayPal η διαδικασία είναι ψυχοφθόρα και χρονοβόρα συν τα έξοδα αποστολής.

Συνοψίζοντας όλα τα κινέζομαγαζα λίγο πολύ είναι το ίδιο. Μονο το PayPal μας σώζει.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ανοίγουν την όρεξη και για άλλες όμως :)

1) Το to2c.com προσφέρει σαν επιλογή την εγκατάσταση Google Play store και αφαίρεση των κινεζικών apps. Δεν συμπεριλαμβάνεται το Google Play Store στη μανίσια WW έκδοση

2) Αν δεν το πάρω rooted, είναι κάτι που μπορώ να το κάνω εγώ;

3) Τέλος, σε σχέση με το 975 πως το βλέπετε να στέκεται;

Τα ίδια είναι.

http:// http://www.devicespecifications.com/en/comparison/7a4c4da3 Πιο καλη κατασκευή το Asus απο οτι φαίνεται και απο τα reviews. Καλή υποστήριξη αναβαθμίσεων στο official site

Edited by parisp82

Νάσαι καλά! Κάποιο σχόλιο ίσως για τα παρακάτω:

1) Το to2c.com προσφέρει σαν επιλογή την εγκατάσταση Google Play store και αφαίρεση των κινεζικών apps. Δεν συμπεριλαμβάνεται το Google Play Store στη μανίσια WW έκδοση

Λοιπον παιδια επιτελους καταφερα και το εκανα σε WW.Μετα απο πολλες προσπαθειες και φλασαρισματα σημερα το καταφερα.

Ο οδηγος που πρεπει να ακολουθησετε βημα βημα ειναι αυτος στο ποστ #29.Γι αοποιαδηποτε απορια ρωτηστε ελευθερα.

Just Perfect...NEXUS 4

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ανοίγουν την όρεξη και για άλλες όμως :)

3) Τέλος, σε σχέση με το 975 πως το βλέπετε να στέκεται;

Απ'όλα τα καταστήματα το συγκεκριμένο κινητό φοράει TW Rom που σημαίνει ότι δεν έχει play store μεσα.Πολλά απ'αυτά όπως το to2c έχει υπηρεσία επί πληρωμή να σου περάσει WW Rom η οποία έχει από μόνη της play store.Εγώ που το αγόρασα από to2c επέλεξα την original Rom (tw) γιατί την εγκατάσταση play store (ww) την χρέωναν.Παρόλα αυτά το κινητό στάλθηκε με ww Rom και rooted :)

Τέλος το root γίνεται πολύ εύκολα σε όλες τις εκδόσεις με μια απλή εφαρμογή μεσα από το κινητό.

HTC HD2 ---> Galaxy S2 ---> Galaxy Nexus ---> Moto Atrix ---> Moto Razr ---> Galaxy Note --->Galaxy note 2--->Moto G--->Note 3 :D

Οι sim του είναι και οι 2 micro ή μια κανονική-μια micro????

Εγώ μία χρησιμοποιώ και δεν θέλω να την κόψω.

Απ'όλα τα καταστήματα το συγκεκριμένο κινητό φοράει TW Rom που σημαίνει ότι δεν έχει play store μεσα.Πολλά απ'αυτά όπως το to2c έχει υπηρεσία επί πληρωμή να σου περάσει WW Rom η οποία έχει από μόνη της play store.Εγώ που το αγόρασα από to2c επέλεξα την original Rom (tw) γιατί την εγκατάσταση play store (ww) την χρέωναν.Παρόλα αυτά το κινητό στάλθηκε με ww Rom και rooted :)

Τέλος το root γίνεται πολύ εύκολα σε όλες τις εκδόσεις με μια απλή εφαρμογή μεσα από το κινητό.

Κανεις λαθος φιλε μου,οχι απο ολα τα καταστηματα μην γραφουμε ακυρα πραματα....και φυσικα δεν χρειαζεται να πληρωσεις τιποτα μιας και στα παρεχουν δωρεαν....:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Το δικό μου ήρθε ρουταρισμενο από Minid eal και μάλιστα δεν τους το ζήτησα. Όσο για το ZTE όπως αναφέρθηκε στο θέμα του ήταν η παρτίδα ελαττωματική

Παίδες χρειαζομε την ββοήθειά σας θέλω να πάρω ένα τηλ. για τον γιο διαβασα όλες τις σελιδες προσεκτικά και καταλήξαμε σε αυτό. zenfone 5 λοιπόν παω να το παράγγειλω και βλέπω στο vickmall :http://www.vickmall.com/media/wysiwyg/_2____.jpg

Τι σημαινει; προβλημα; από εδω το αντέγραψα::(

http://www.vickmall.com/asus-zenfone-5-smartphone-intel-z2580-dual-core-2-0ghz-android-4-3-2gb-ram-16gb-rom-5-0-inch-hd-screen.html

Καλησπέρα παίδες! Ενδιαφέρομαι κ εγώ για την αγορά του zenfone για δεύτερη συσκευή , να κάνει παρέα στο g2 μου, κατέληξα στο μοντέλο με τον 2.0 Intel αλλά θέλω τα φώτα σας σε απλά καθημερινά ερωτήματα :)

1. Σε πόση ώρα φορτίζει το κινητό από άδειο ?

2. Απ όσο διάβασα είναι dual standby οι Sims του. Αν λοιπόν μιλάω στην 1η γραμμή, η δεύτερη γραμμή του όταν δέχομαι κλήση σε αυτήν, θα δείχνει απενεροποιημενη, ή θα καλεί κανονικά?

3. Έχει επιλογές για wifi hotspot και tethering?

Αυτά, ευχαριστώ εκ των προτέρων και sorry για το σεντόνι :)

Παίδες χρειαζομε την ββοήθειά σας θέλω να πάρω ένα τηλ. για τον γιο διαβασα όλες τις σελιδες προσεκτικά και καταλήξαμε σε αυτό. zenfone 5 λοιπόν παω να το παράγγειλω και βλέπω στο vickmall :http://www.vickmall.com/media/wysiwyg/_2____.jpg

Τι σημαινει; προβλημα; από εδω το αντέγραψα::(

http://www.vickmall.com/asus-zenfone-5-smartphone-intel-z2580-dual-core-2-0ghz-android-4-3-2gb-ram-16gb-rom-5-0-inch-hd-screen.html

Δεν έχεις θέμα.... Απλά μην ζητήσεις ρουτ. Τσέκαρε την multilingual έκδοση που έχει και ελληνικά

Λέει ότι σου βάζει την διεθνή έκδοση λογισμικού, ότι μπορεί να στο κάνει root αλλά αν το αναβαθμίσεις θα χαλάσει εντελώς το τηλέφωνο και θα είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι για να διορθωθεί.

Προσωπικά μου φαίνεται πολύ δύσκολο να ισχύει κάτι τέτοιο. Να μας πει και ο aplostra που έχει καιρό το κινητό.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Λέει ότι σου βάζει την διεθνή έκδοση λογισμικού, ότι μπορεί να στο κάνει root αλλά αν το αναβαθμίσεις θα χαλάσει εντελώς το τηλέφωνο και θα είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι για να διορθωθεί.

Προσωπικά μου φαίνεται πολύ δύσκολο να ισχύει κάτι τέτοιο. Να μας πει και ο aplostra που έχει καιρό το κινητό.

Εγω το πήρα κινέζικο, δεν ήξερα περί 3 διαφορετικών εκδόσεων. Το έκανα διεθνές με adb και φόρτωσα τη ρομ με sideload και έκτοτε κάνω κανονικά αναβαθμίσεις. Το τηλέφωνο λειτουργεί άψογα.

Εγω το πήρα κινέζικο, δεν ήξερα περί 3 διαφορετικών εκδόσεων. Το έκανα διεθνές με adb και φόρτωσα τη ρομ με sideload και έκτοτε κάνω κανονικά αναβαθμίσεις. Το τηλέφωνο λειτουργεί άψογα.

Οπως ειπε ο φιλος ετσι και εγω αφου καταφερα να το κανω ww κανω κανονικα τις αναβαθμισεις.

Just Perfect...NEXUS 4

Το έχεις κάνει root όμως;

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Το έχεις κάνει root όμως;

Ναι κανονικά, κάθε φορά που θέλω να αναβαθμίσω, κάνω ανρουτ, αναβαθμίζω και μετά ρουτ ξανά. Τυπικά πράματα δλδ.

Unroot πώς κάνεις;

Συγνώμη για εμένα τον άσχετο στο vickmall τι ζητάω δλδ?

Service+Gift

International version(has google play,multi-language)

Screen film+Silicone Case

Στο παραπάνω πεδίο που υπάρχει στη σελίδα του Vickmall (για το ZenFone 5 Intel Z2580 Dual Core 2.0GHz Android 4.3 2GB Ram 16GB Rom 5.0 Inch HD Screen, για παράδειγμα) επιλέγεις το "international version (has google play, multi-language)".

Ετσι το παράγγειλα και ήρθε και με ελληνικά και με play store της google.

Παρεμπιπτόντως, καταπληκτική συσκευή, και όσο την σκαλίζω τόσο μετανοιώνω που δεν πήρα και για μένα.

Τα λέμε...

18 Πάντως αυτό το προγράμματακι για την εξοικονόμηση κάνει φοβερή δουλειά.

Είπα ότι η Μπαταρία θα στρώσει με την 3 φόρτιση αλλά με απογοήτευσε με αρκετό σκάλισμα αλλά όχι τίποτα δύσκολο μέσα σε 4 ώρες πήγε στο 31% και κάπου στο 45% ενεργοποίησα την εξοικονόμηση ελπίζω να στρώσει και να μην έπεσα σε ελαττωματική παρτίδα

Κατά τα άλλα απόλυτα ευχαριστημενος πολύ καλό και σφαίρα.

Edited by tempes

• The title was changed to Asus Zenfone 5 / 5Z